|
Post by Matthias on Aug 13, 2021 11:17:33 GMT
mira - ja to jak klikam na tweeta z linkiem, to prawym klikam potem na tym filmiku, jest tam jedyna opcja: Skopiuj link do filmiku czy coś w ten deseń, a potem wklejam tutaj .
|
|
|
Post by mira on Aug 13, 2021 11:40:15 GMT
mira - ja to jak klikam na tweeta z linkiem, to prawym klikam potem na tym filmiku, jest tam jedyna opcja: Skopiuj link do filmiku czy coś w ten deseń, a potem wklejam tutaj . Tzn. bez użycia tej ikonki z klapsem filmowym? Bo ja robię tak samo, tj. prawym przyciskiem, kopiuję link do filmu. No i potem używałam wspomnianej ikonki i tam wrzucałam link. Znaczy, że nie trzeba, tylko bezpośrednio wklejać w treść posta?
|
|
|
Post by Matthias on Aug 13, 2021 11:45:54 GMT
mira - ja to jak klikam na tweeta z linkiem, to prawym klikam potem na tym filmiku, jest tam jedyna opcja: Skopiuj link do filmiku czy coś w ten deseń, a potem wklejam tutaj . Tzn. bez użycia tej ikonki z klapsem filmowym? Bo ja robię tak samo, tj. prawym przyciskiem, kopiuję link do filmu. No i potem używałam wspomnianej ikonki i tam wrzucałam link. Znaczy, że nie trzeba, tylko bezpośrednio wklejać w treść posta?
Tak. Akurat w tym przypadku, bez konieczności tej ikonki .
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Aug 13, 2021 17:55:50 GMT
Ten filmik jest super, widzialam go już z 10x 😄
Batu nadchodzi 😁 zazdrosny Poyraz również 😁
|
|
|
Post by mira on Aug 16, 2021 9:10:43 GMT
Taki nieszczególny ten Batu. Na zdjęciach promocyjnych i w najnowszym zwiastunie wygląda na bardzo szczupłego i niskiego, co oczywiście wcale nie musi być wadą, ale do Haziran z taką postawą nie pasuje, wydaje się nawet, że jest od niej sporo niższy. Może akurat takie ujęcie, okaże się jutro. Aczkolwiek z twarzy też niezbyt mi się podoba, Alp zdecydowanie przystojniejszy. Birsen donosi o zmianie scenarzysty. Aż się boję. Dotychczasowa fabuła bardzo mi się podobała, boję się, żeby któraś postać nagle nie dostała rozdwojenia jaźni i żeby nie pojawiły się jakieś dziwne wątki. Póki co ten serial jest naprawdę dobry, ja wciąż jestem zauroczona Ale rozumiem, że potrzebny jest powiew świeżości, nowe pomysły. Serial dotąd pisali Yeldę Eroğlu, Yeşima Çıtak, Emine Yıldırım i Dilek Iyigun. Nowy scenarzysta to Aksel Bonfil. Dziwne, że jedna osoba w zastępstwie czterech? Albo informacja jest niepełna. Nowy scenarzysta jest mężczyzną, wcześniej mieliśmy cztery kobiety... Przy jego nazwisku pojawiają się takie tytuły, jak "Czekając na słońce", "Sezon na miłość", "Zwyczajnie szczęście", "Miłosne potyczki", ale również i "Protector" czy "Soz". Ostatnio napisał tę sześcioodcinkową klapę z Elcin Sangu.
Edit. Właśnie doczytałam, że to zarówno scenarzysta, jak i aktor, także w części wymienionych tytułów pewnie zagrał, a tylko część z nich pisał. Już nie chce mi się dokładnie szukać. Jak patrzę na zdjęcie, to rzeczywiście kojarzę go z jakiejś roli.
W ogóle to wydaje mi się, że zaczęli nieco oszczędzać. Przynajmniej trzy stylizacje Idil powtórzyły się w serialu. W nowym zwiastunie Haziran ma kolczyki, które już nosiła. Zakończyła się rola Atesa, co prawda nie była zbyt znacząca, ale jednak myślałam, że coś tu się rozwinie, jakaś bliższa relacja z Nehir. Nie wiem, co z Hakanem, czy ta postać również teraz zniknie?
|
|
skaty
Entuzjasta
|
Post by skaty on Aug 16, 2021 9:45:20 GMT
Po dwutygodniowym urlopie mam sporo do nadrobienia a widzę że sporo się działo. Czyli najbliższe dni to pranko, prasowanko a w wolnej chwili oglądanko.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Aug 17, 2021 5:57:56 GMT
Po dwutygodniowym urlopie mam sporo do nadrobienia a widzę że sporo się działo. Czyli najbliższe dni to pranko, prasowanko a w wolnej chwili oglądanko. Nadrabiaj, nadrabiaj bo działo się dużo 😁 Tymczasem Ayça i Alp dobrze się bawią na planie 😍
|
|
|
Post by mira on Aug 17, 2021 6:26:43 GMT
Fani wszystko wyłapią, ja np. kilka razy oglądałam ten najnowszy filmik i absolutnie nie zauważyłam tego, że Alp uszczypnął Aycę w brzuch Dopiero jak zaczęli wrzucać zbliżenia, wyłożyli kawę na ławę, to zauważyłam Takie słodziaki z nich Wczoraj pojawiło się tłumaczenie ostatniego odcinka, miałam zamiar obejrzeć, żeby przed dzisiejszym lajwem być na bieżąco, ale niestety zasnęłam i nawet nie wiem, w którym momencie skończyłam Co prawda najważniejsze sceny widziałam i po angielsku, i po rosyjsku, ale całości nie oglądałam. Ten nowy scenarzysta mógł zagrać Batu, jest dużo lepszy niż ten nowy aktor
|
|
|
Post by mira on Aug 18, 2021 7:49:32 GMT
Znowu wzrosty! Co prawda nie jakieś duże, ale najważniejsze, że są i to we wszystkich kategoriach We wczorajszym odcinku było dużo mniej Poyraza i Haziran. Szkoda i szkoda też, że nadal nie mamy przełomu. Poyraz co prawda podjął jakąś decyzję, ale przybycie Batu znowu wszystko zmieniło. Mam nadzieję, że w kolejnym odcinku w końcu się zejdą, bo już pora, zaczynam się niecierpliwić Z wczorajszego lajwa:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 18, 2021 12:48:10 GMT
To co będzie kolejne ask.? Fandom szaleje.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 18, 2021 13:06:51 GMT
Reyting za 17.08.2021 - WTOREKTOTAL:3. Baht Oyunu - 9 odcinek - [KANAL D] - 2.95 ⬇ (-0.28) 4. Ada Masalı - 9 odcinek - [STAR TV] - 2.89 ⬆ (+0.32) AB:4. Baht Oyunu [KANAL D] - 2.61 ⬆ (+0.42) 5. Ada Masalı [STAR TV] - 1.78 ⬆ (+0.02)
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Aug 18, 2021 15:47:15 GMT
Znowu wzrosty! Co prawda nie jakieś duże, ale najważniejsze, że są i to we wszystkich kategoriach We wczorajszym odcinku było dużo mniej Poyraza i Haziran. Szkoda i szkoda też, że nadal nie mamy przełomu. Poyraz co prawda podjął jakąś decyzję, ale przybycie Batu znowu wszystko zmieniło. Mam nadzieję, że w kolejnym odcinku w końcu się zejdą, bo już pora, zaczynam się niecierpliwić Też się cieszę z tych wzrostów, bo odcinek nie był tak dobry jak poprzednie, zdecydowanie mniej scen głównej pary. Poyraz jest uparciuchem, a zwiastun kolejnego odcinka pokazuje że zamiast ruszyć tyłek i walczyć o Haziran (chociaż walka dawno wygrana 😅), to strzela fochy i jak zwykle jego duma bierze górę nad uczuciami. Nie chcę, żeby Haziran ciagle za nim biegała. Wystarczająco pokazała, jak jej zależy, teraz kolej na Poyraza. Trochę nas oszukali i tańca ze zdjęć z odcinka finalnie w nim nie było. Zapewne czeka na nas w 10. Podczas live fani zapytali Ayçy, jaką fryzurę Alpa woli, odpowiedziała że związane... wiec wiadomo, dlaczego teraz ciągle tak chodzi 🤣 zapytali też, na jakim etapie krecenia są teraz, na co Alp że kończą finał (miał na myśli koncowke 10 odcinka), na co Ayça: nie mów "final", bo fani się przestraszą, nie ma finału 😁 juhuuu!
|
|
|
Post by mira on Aug 19, 2021 7:08:16 GMT
ola, można gdzieś ten live obejrzeć z napisami angielskimi albo rosyjskimi? Wczoraj kilka razy sprawdzałam na YT, ale nic nie było Poyraz, którego pokazują nam obecnie, nie do końca jest tym Poyrazem, który zdobył moje serce w pierwszych odcinkach, ale co zrobić. Poza tym raz mi się wydaje, że on jest pewien miłości Haziran, ale nie potrafi jej wybaczyć oszustwa, a innym razem myślę, że nie wierzy w tę miłość. Ma prawo mieć wątpliwości, bo oszukała go raz, potem pocałowała, żeby oszukać kogoś innego, no i teraz babka nagadała mu o wielkiej miłości Haizran ze Stambułu. Ale powinien też widzieć, jak Haziran się zachowuje, co mówi, jak patrzy na niego. I żeby zaczął walczyć, to musi najpierw wybaczyć, a do tego chyba jeszcze ciut brakuje... Dziwną postacią jest matka Haziran. Ten ślub z burmistrzem wydarzył się tak nagle, że nadal jestem w szoku. Ludzie nie widzą się 30 lat, potem kilka spotkań i już są małżeństwem. Pytanie, czy ona naprawdę kocha burmistrza, czy zrobiła to z powodu pieniędzy, statusu społecznego? Nie umiem się zdecydować. No i ta kobieta niby ciągle próbuje pomóc Haziran, a za każdym razem wpędza ją w jeszcze większe kłopoty. Wtrąciła się z trzecim wspólnikiem, Poyraz zły. Teraz sprowadziła Batu, nie pytając Haziran o zdanie i jeszcze babce Poyraza powiedziała, że to wielka miłość Haziran. Gdyby nie Zeynep, Poyraz i Haziran pewnie już by się dogadali. Na FB rozgorzała dyskusja o orientacji Alpa Ogólnie wstawianie miliona selfie i pozowanie w lustrze z gołą klatą wydaje mi się mega niemęskie i wkurza mnie trochę, że Alp to robi. Ale nie mam wątpliwości, że interesuje się kobietami
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Aug 19, 2021 9:15:50 GMT
|
|
|
Post by mira on Aug 19, 2021 9:22:43 GMT
Bardzo dziękuję!
Rzeczywiście tłumaczenia trochę się różnią.
|
|
|
Post by Atahan on Aug 19, 2021 12:15:35 GMT
ODCINEK 1 Zacząłem wczoraj oglądać z przyjaciółką i pomijając kilka przydługich momentów to wyszło im coś całkiem fajnego. Chociaż to dopiero pierwszy odcinek. Haziran została oszukana przez swoich pracodawców. Coś czuję, że gdy Poyraz pozna prawdę o tym, że to Haziran była tym agentem, który wysłał zdjęcia dokumentów to będzie foch i drama na całą wyspę, ale Yelda... może mnie zaskoczysz. Denerwuje mnie trochę ta kuzynka Haziran. Dowiedziała się, że ta ma jakiś sekret i ją wypytywać zaczyna... co ją to obchodzi? A teraz Haziran będzie odgrywać teatrzyk, że jest zakochana w Poyrazie, oczywiście do czasu, gdy się naprawdę w nim zakocha. No i pindzia Idil jest już u mnie skreślona. Uwielbiam antagonistów, ale ona jest tępa gorzej niż ustawa przewiduje. Bo Haziran miała tańczyć z Poyrazem to jej kabel pod nogi podłożyła, no gorzej niż dziecko. I nikt z tłumu na tym jarmarku tego nie zauważył. Wszyscy jej dalej pokłony wręcz biją. Druga Esma Boran normalnie... chociaż to porównanie jest krzywdzące dla Esmy. Cała reszta bohaterów jest tu tłem, nie działo się u nich zupełnie nic. Wyróżnia się jako tako jeszcze Biricik, ale ona też jest taka z gatunku słodkich idiotek. Czasem rozbawi, ale jak się tak jej przyjrzeć to momentami żal. A poza nią to nic. Jacyś tam bohaterowie się jeszcze mignęli, ale nie pamiętam nawet ich imion, a co dopiero coś więcej wiedzieć na ich temat. Bohaterowie Poyraza i Haziran zdecydowanie ciągną ten serial, ciekawe jak długo.
|
|
|
Post by mira on Aug 19, 2021 14:09:06 GMT
ODCINEK 1 Zacząłem wczoraj oglądać z przyjaciółką i pomijając kilka przydługich momentów to wyszło im coś całkiem fajnego. Chociaż to dopiero pierwszy odcinek. Haziran została oszukana przez swoich pracodawców. Coś czuję, że gdy Poyraz pozna prawdę o tym, że to Haziran była tym agentem, który wysłał zdjęcia dokumentów to będzie foch i drama na całą wyspę, ale Yelda... może mnie zaskoczysz. Denerwuje mnie trochę ta kuzynka Haziran. Dowiedziała się, że ta ma jakiś sekret i ją wypytywać zaczyna... co ją to obchodzi? A teraz Haziran będzie odgrywać teatrzyk, że jest zakochana w Poyrazie, oczywiście do czasu, gdy się naprawdę w nim zakocha. No i pindzia Idil jest już u mnie skreślona. Uwielbiam antagonistów, ale ona jest tępa gorzej niż ustawa przewiduje. Bo Haziran miała tańczyć z Poyrazem to jej kabel pod nogi podłożyła, no gorzej niż dziecko. I nikt z tłumu na tym jarmarku tego nie zauważył. Wszyscy jej dalej pokłony wręcz biją. Druga Esma Boran normalnie... chociaż to porównanie jest krzywdzące dla Esmy. Cała reszta bohaterów jest tu tłem, nie działo się u nich zupełnie nic. Wyróżnia się jako tako jeszcze Biricik, ale ona też jest taka z gatunku słodkich idiotek. Czasem rozbawi, ale jak się tak jej przyjrzeć to momentami żal. A poza nią to nic. Jacyś tam bohaterowie się jeszcze mignęli, ale nie pamiętam nawet ich imion, a co dopiero coś więcej wiedzieć na ich temat. Bohaterowie Poyraza i Haziran zdecydowanie ciągną ten serial, ciekawe jak długo. Fajnie się to czyta, jak już się wie, co było w kolejnych ośmiu odcinkach
Potem wątki drugoplanowe się rozwiną, spokojnie.
Cieszę się, że ktoś jeszcze ogląda ten serial
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Aug 19, 2021 18:11:13 GMT
Plotka: Ada Masali ma mieć 117 odcinków na export, co ponoć daje 39 standardowych tureckich Dla mnie idealnie byłoby 25-30, zobaczymy czy to prawda Fragman nerdee?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 19, 2021 18:20:19 GMT
Plotka: Ada Masali ma mieć 117 odcinków na export, co ponoć daje 39 standardowych tureckich Dla mnie idealnie byłoby 25-30, zobaczymy czy to prawda Ja czytałem natomiast plotkę, że Star TV rozmawia z wytwórniami "Ada Masali" i "Kazara Aşk" nad sfinalizowaniem seriali we wrześniu
|
|
|
Post by Matthias on Aug 19, 2021 18:28:47 GMT
Jak pojawi się oficjalna informacja, to zobaczymy wtedy Każdy puści jakąś plotę i się roznosi Ja tam życzę tej produkcji jak najlepiej
|
|
|
Post by mira on Aug 19, 2021 18:56:33 GMT
O tych 117 odcinkach to podobno napisała jakaś zagraniczna platforma, dlatego wiele osób uznało, że to pewna informacja. Ja nie znam tej platformy, więc nie wiem, poza tym wydaje mi się, że jest za wcześnie, by podejmować takie decyzje - dopiero wyszło 9 odcinków, musiałoby być jeszcze 30.
Dla mnie optymalna liczba to tak 25-30. Na tę chwilę absolutnie nie jestem znudzona, wręcz byłoby mi bardzo smutno, gdyby niebawem ogłosili finał. Mam nadzieję, że tak się nie stanie i że duża popularność w sieci ma dla twórców jakieś znaczenie oraz przekłada się na sprzedaż zagraniczną.
|
|
|
Post by lucy on Aug 20, 2021 10:36:49 GMT
Jak pojawi się oficjalna informacja, to zobaczymy wtedy " style=""] Każdy puści jakąś plotę i się roznosi [img style="" src="::smilie_happy_068:: Oficjalne info na temat liczby odcinków się raczej nie pojawi, bo takie info się przy serialach tureckich nigdy nie pojawia. Co do tych 117 odcinków to one nie wzięły się z kosmosu. Serial jest emitowany na największej arabskiej platformie cyfrowej Shahid TV i to ona podała do publicznej wiadomości "ile serial będzie miał odcinków". Niestety nie wierzę, że nie zostało to wyssane z palca, bo to by oznaczało, że ta platforma sfinansuje produkcję. Kiedyś podobne "wieści" krążyły na temat Babilu, gdzie w rezultacie serial pomimo wielkiej sprzedaży zagranicznej (w tym na potężną arabską platformę cyfrową) został zamknięty nagle. Wątpię, aby Star był w stanie emitować jesienią AM przy reytingu 1-2%. Poza tym gdyby serial miał zagwarantowaną liczbę odcinków, Catay nie musiałby szukać lepszych wiatrów i zatrudniać nowych scenarzystów. Najpewniej dostał reprymendę od kanału, ze jeśli reyting się nie poniesie, to będzie
|
|
|
Post by Atahan on Aug 23, 2021 8:25:04 GMT
ODCINEK 2 Niepotrzebnie rozciągnęli ten odcinek do 2:17, bo powiewało momentami nudą. Zaczynają już sporo paplać, a to ile razy Haziran się prawie wywaliła, a Poyraz ją łapał, czy ile razy się tłumaczyła z miłości do Poyraza to nie zliczę. Jak po 1. odcinku napisałem, że serial ciągną Haziran i Poyraz, tak teraz muszę napisać, że serial ciągnie tylko Haziran. Alp jako Poyraz nie ma nic ciekawego do grania, bo najbardziej przełomowymi momentami jest lekki uśmiech, gdy Haziran zrobi coś śmiesznego, czy rozczulającego. Haziran za to tryska energią i aż chciałoby się jej trochę tej energii podkraść. Pod względem fabuły nic nie tknęło do przodu. Proci trochę popracowali razem, a ona troszeczkę bliżej poznała Poyraza. Na wyspę przyjechał Hakan, ale i tak się z Haziran cały odcinek mijali. Odcinek wypchali Gorkemem, który miał być chyba kimś na wzór Koraya z "Kiralik Ask". Biricik dalej się zachowuje czasami, jakby się z choinki urwała. Nehir dołączyła do odstrzału razem z Idil. Naprawdę nie cierpię w serialach takich smarkul, które wsadzają nos tam gdzie nie trzeba, czy kręcą jakieś 'słodkie gierki'. Idil robiąca listę osób, których nie zaprosi na ślub jej i Poyraza to przykry widok. Jej potrzebny od zaraz psycholog, bo to już chora obsesja i marnowanie życia dla mężczyzny, który na połowę wypowiadanych przez nią słów nawet nie odpowiada. Gdybym miał tyle pieniędzy, co ona to bym się za brał za życie zawodowe i karierę, a ta chodzi od lewa do prawa z ciastami i myśli tylko o Poyrazie. Zresztą to też trochę absurdalne, że o pocałunku protów cała wyspa dowiedziała się w kilka godzin, bo plotkary wszystko poroznosiły, a o gierkach Idil nikt przez te kilka lat się nie dowiedział. Poniekąd rozumiem, czemu po 2. odcinku żaden nie osiągnął już 4% (i ogólnie słabe wyniki letnich seriali). To wszystko już było i to nie raz. Serial ratuje się pięknymi widokami/ujęciami i protami, którzy mają ze sobą chemię. Muzyka średnia (choć piosenka Buraya piękna i wpada w ucho). Cała reszta jak na razie jest tu tłem i to za wiele nie wnoszącym. Może też stałem się wybredny już na te tureckie seriale. Kilka lat temu oglądałem ich więcej, teraz pod koniec przerwy wakacyjnej zacząłem jeden, bo wizualnie przyciąga. Liczę, że nie będą tego ciągnąć, 20 odcinków i wystarczy.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Aug 23, 2021 19:34:56 GMT
Szykuje się cudowny odcinek 😍 nie mogę się doczekać, mam nadzieję że znowu zobaczymy zielone strzałeczki! Nie pamiętam kiedy ostatnio tak się wciągnęłam w jakiś serial, kradnie mi cały wolny czas🤣 chemia między Alpem i Ayçą jest ogromna ❤
|
|
|
Post by mira on Aug 24, 2021 11:27:05 GMT
Szykuje się cudowny odcinek 😍 nie mogę się doczekać, mam nadzieję że znowu zobaczymy zielone strzałeczki! Nie pamiętam kiedy ostatnio tak się wciągnęłam w jakiś serial, kradnie mi cały wolny czas🤣 chemia między Alpem i Ayçą jest ogromna ❤ Odcinek zapowiada się emocjonujący, mam nadzieję, że rzeczywiście taki będzie. Niezmiennie uwielbiam ten serial i tę parę. Oczywiście, że nie jest to jakieś idealne, ambitne dzieło, ale mnie się bardzo podoba. Odpoczywam przy nim, uśmiecham się do ekranu, a to tutaj chodzi
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2021 16:31:55 GMT
Cem Kenar opuścił obsadę.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 25, 2021 17:05:43 GMT
Reyting za 24.08.2021: - WTOREKТОТАL:
2. Baht Oyunu (10 odcinek) - 3.44% ⬆ (+0.49) 4. Ada Masalı (10 odcinek) - 2.55% ⬇ (-0.34) АВ:3. Baht Oyunu - 2.63% ⬆ (+0.02) 4. Ada Masalı - 2.51% ⬆ (+0.73)
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Aug 25, 2021 18:37:54 GMT
No i bez sensu, że Cem Kenar odszedł, bo zdecydowanie wolałam Hakana niż Batu 🙄 niestety, ale nowy scenarzysta nie potrafił kontynuować tego, co zaczęli poprzedni. Od początku odcinka da się wyczuc inne pióro, brakuje tej lekkości i nieprzewidywalności postaci, wprowadzil zbyt dużo dramatu, sceny są pourywane, ich zakończenia niedopowiedziane. Strasznie mi się nie podobało, że taką cudowna i intymną scenę protów w morzu obserwuje villan. Ta zagrywka na koniec odcinka słaba, po co robią z Poyraza agresywnego narwańca 🙄 a było tak dobrze 😭 Przynajmniej sceny protow mi to wynagrodziły, ale pytanie czy były dobrze napisane, czy po prostu Ayça i Alp je uratowali...
|
|
|
Post by mira on Aug 26, 2021 8:05:10 GMT
Zawsze po odcinku mam ochotę naskrobać parę słów, ale tym razem było jakoś inaczej. Nie potrafię jasno określić, czy poczynania nowego scenarzysty mi się podobają, czy wręcz przeciwnie. Chyba trzeba jeszcze poczekać, ale rzeczywiście nie czułam już takiej magii, jak wcześniej, choć sceny protów bardzo ładne. Tylko tu znów czułam się nieco zawiedziona, bo właściwie wszystkie te sceny, co prawda w okrojonej wersji, pokazali w zwiastunach przed odcinkiem, albo na fotkach promocyjnych. Pokazali nawet zakończenie odcinka. Również żałuję, że postać Hakana zniknęła. Może nie było na niego pomysłu, może sam nie chciał już grać takiego zdesperowanego wariata. Ale od początku gdzieś miałam nadzieję, że Hakan ostatecznie zrozumie swój błąd oraz, że zdoła przekonać do siebie Idil. Ta jego miłość była bardzo silna i chciałam widzieć, jak Idil również powoli zwraca się ku niemu. A tu taki marny koniec, atak na Haziran, do paki i tyle Nowy aktor w roli Batu jest bardzo dobry. Niezwykle irytujący, człowiek ma ochotę walnąć go w twarz. Wyzwala silne emocje i myślę, że czarny charakter taki właśnie powinien być. Ale pojęcia nie mam, o co właściwie mu chodzi. Tyle czasu nie interesował się Haziran, nagle ma obsesje? Ale przecież wcale nie widać, by był w niej zakochany. Powiedziałabym raczej, że ma obsesję na punkcie Poyraza. Ale dlaczego? Skąd się to wzięło? Widzowie chcieli przystojniaka dla Haziran, żeby Poyraz był zazdrosny. Coś tu nie wyszło Nie wiem też co myśleć o trójkącie Alper-Melisa-Biricik. Żadna z tych osób mnie nie drażni, wszystkie lubię, nie potrafię opowiedzieć się po żadnej ze stron. Ale jednak coś tu poważnie zgrzyta, no bo jak Melisa może rzucać się na Alpera teraz, kiedy ten wszedł w związek z Biricik? Mogła obudzić się wcześniej. Tym bardziej, że Biricik to taka dobra duszyczka. Oby scenarzysta tu nie przesadził, bo kogoś znielubię
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2021 9:32:48 GMT
|
|