|
Post by mira on Sept 21, 2021 13:35:09 GMT
A jak obstawiasz, co będzie przyczyną rozstania protow? Bo już różne teorie widzialam, a nawet taką, że mogą być rodzenstwem😅 ale definitywnie coś mamuśka z babką wymyśliły. Szału dostaję, jak czytam, że zdaniem niektórych Poyraz i Haziran są rodzeństwem. To jest ich historia miłosna, nie jakiś ciężki dramat. Owszem, mogą być dramatyczne zwroty akcji, ale z pewnością nie jest możliwe, by byli rodzeństwem. Poza tym myślę że takie coś, pocałunki rodzeństwa, w telewizji tureckiej by nie przeszło. W ogóle nie wiem, dlaczego tyle osób myśli, że jest to możliwe. Chyba dlatego, że babka tam wykrzyczała "ona uwiodła mojego syna" czy coś w tym stylu, ale moim zdaniem to było skierowane do Haziran, a nie Zeynep i dotyczyło Poyraza. Babcie czasem mówią na wnuków "synku" i dla mnie nie jest to dziwne.
A czemu się rozstaną? Nie wiem? Chyba samo to, że babka i matka sprzeciwiają się związkowi, to jednak za mało. Może babka postanowiła wyprzeć się Poyraza, albo rozchorowała się z tego wszystkiego i Haziran boi się, żeby coś jej się nie stało?
|
|
|
Post by mira on Sept 22, 2021 6:37:36 GMT
Jak uwielbiam ten serial, tak wczorajszy odcinek trochę mnie rozczarował. Jestem zła na Poyraza i Haziran. Tak sobie obiecali, że nigdy się nie rozstaną, że zawsze będą się obejmować, że nikt ich nie rozdzieli i co? Babka z matką coś nagadały i to jest powód, żeby się rozstać? Oczywiście trzeba poczekać na tłumaczenie całości, ale z tego, co zrozumiałam, nic wielkiego się nie wydarzyło. Gadka, że nie pasują do siebie, że ograniczają drugą osobę, że to się nie uda itd. To dramatyczne rozstanie jakoś mi nie pasowało do całości. Sama scena ładna, dużo emocji, niezły pocałunek, ale za bardzo nie widzę wytłumaczenia dla takiego dramatyzmu.
Czekam na oceny, oby nie było znowu w dół.
|
|
|
Post by lucy on Sept 22, 2021 9:09:37 GMT
Zza kulis..
|
|
|
Post by mira on Sept 22, 2021 13:59:32 GMT
Na TT poszła plotka, że akcja Ada Masali przenosi się do Stambułu. Nie wiem, czy to prawda, wydaje mi się, że raczej nie. Co prawda od początku dopuszczałam możliwość, że po zakończeniu sezonu letniego na wyspie może zrobić się nudno, albo że proci w którymś momencie się rozstaną i Poyraz będzie szukał Haziran w Stambule, ale teraz wydaje mi się, że to niemożliwe, że jeśli się przeniosą, to tylko na 1 czy 2 odcinki. No bo co wtedy z resztą obsady? Zeynep czy Gorkem mogą pojechać do Stambułu, ale mieszkańcy wyspy pozostaną na wyspie.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 22, 2021 15:36:34 GMT
Reytingi za 21.09.2021: - WTOREKТОТАL:3. Masumlar Apartmani (39 odcinek) - 5.01% ⬇ (-0.66) 7. Evlilik Hakkında Her Şey (1 odcinek) - 3.75% 🆕 12. Baht Oyunu (14 odcinek) - 2.31% ⬇ (-0.45) 13. Ada Masalı (14 odcinek) - 2.20% (=) АВ:1. Masumlar Apartmani - 6.43% ⬇ (-0.68) 3. Evlilik Hakkında Her Şey - 4.53%🆕 13. Ada Masalı -1.73% ⬆ (+0.56)
20. Baht Oyunu - 1.29% ⬇ (-0.62)
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Sept 23, 2021 6:25:22 GMT
Na TT poszła plotka, że akcja Ada Masali przenosi się do Stambułu. Nie wiem, czy to prawda, wydaje mi się, że raczej nie. Co prawda od początku dopuszczałam możliwość, że po zakończeniu sezonu letniego na wyspie może zrobić się nudno, albo że proci w którymś momencie się rozstaną i Poyraz będzie szukał Haziran w Stambule, ale teraz wydaje mi się, że to niemożliwe, że jeśli się przeniosą, to tylko na 1 czy 2 odcinki. No bo co wtedy z resztą obsady? Zeynep czy Gorkem mogą pojechać do Stambułu, ale mieszkańcy wyspy pozostaną na wyspie. Myślę, że chodzi tylko o kilka dni nagrań tam i tak jak piszesz będzie to tylko kilka osób. Na pewno będzie to miało też związek z kobietą, z którą spotkała się ostatnio Aliye. A tu fajny tweet, co wyjazd do Stambułu dałby protom (zresztą ta dziewczyna zawsze ma fajne, głęboko analizujące interpretacje scen): Co do rozstania, faktycznie jakby trochę rozdmuchane...? Tzn sceny zagrane świetnie, ale sam powód niewystarczający. Oczywiście, nie jest tak łatwo rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady 😅 a co dopiero odwrócić się od rodziny, ale to wbrew ich obietnicom i uporowi Haziran, która do tej pory wszystkiemu stawiała czoła, a w następnym odcinku pakuje walizkę. Ale może potrzebowali tej dramy, by podnieść oglądalność i mieć powód do zawiązania wątku że Stambułem. Zobaczymy Denerwuje mnie wątek Alper-Melissa-Biricik (po co robią z niej mścicielkę?), wieje w nim nudą. Za to wątek villanow zaczyna się robić ciekawszy, każdy narzekał na aktora grającego Batu, że mało reprezentatywny i malo przystojny, że Alpowi nie dosięga do pięt. A on naprawdę ma talent aktorski i świetnie wszedł w tę rolę, także Batu & Idil to te może być ciekawy wątek, jeśli nie Zaczną tam za bardzo slodzic
|
|
|
Post by mira on Sept 23, 2021 7:09:30 GMT
Mnie się Erdem podobał od początku. Wygląd ma przeciętny, ale gra świetnie, jestem pod wrażeniem. Batu to bardzo złożona osobowość, człowiek mocno skrzywdzony przez ojca, trochę wariat, ale mega zabawny i w sumie dosyć wrażliwy. Ciekawe, czy Idil w którymś momencie pęknie, przestanie sobie wmawiać miłość do Poyraza i rzeczywiście zakocha się w Batu.
Jeśli chodzi o trójkąt Alper-Biricik-Melisa, wygląda na to, że Alper jest zakochany w Melisie, aczkolwiek wyszło to trochę tak z niczego, bo w początkowych odcinkach absolutnie nie zaobserwowałam, by on jakoś wyjątkowo traktował Melisę, ukradkiem na nią zerkał czy próbował wzbudzić zazdrość. Wyglądało, jakby naprawdę zainteresował się Biricik. A jeśli chodzi o Biricik, tutaj też dziwne rzeczy się dzieją. No dobra, Melisa pocałowała jej chłopaka, ale żeby z tego powodu niszczyć jej życie, zabierać interes? Przegina.
A w ogóle to co z tym domem Zeynep i Haziran w Stambule? Bo chyba się tutaj pogubiłam. One spłaciły ten dług? Chyba nie. Domu też chyba nie sprzedały. Więc pewnie Haziran tam najpierw pojedzie. Poyraz też mówił Hakanowi, że zostały dwa tygodnie do spłaty w banku, a tu serial trwa w najlepsze kolejne tygodnie, a nadal mówi się o długach. Ciekawe, kiedy coś w tym temacie zostanie wyjaśnione. Czy matka spłaci długi Poyraza? Ale nie sposób, by on tego nie zauważył. Zacznie zadawać pytania, zacznie szukać...
|
|
|
Post by julia on Sept 23, 2021 12:05:56 GMT
Co do rozstania, faktycznie jakby trochę rozdmuchane...? Tzn sceny zagrane świetnie, ale sam powód niewystarczający. Oczywiście, nie jest tak łatwo rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady 😅 a co dopiero odwrócić się od rodziny, ale to wbrew ich obietnicom i uporowi Haziran, która do tej pory wszystkiemu stawiała czoła, a w następnym odcinku pakuje walizkę. Ale może potrzebowali tej dramy, by podnieść oglądalność i mieć powód do zawiązania wątku że Stambułem. Zobaczymy Masz rację, rozstanie wymuszone przez matkę i babkę. Ich argumentacja dziwaczna i...zachowanie Haziran również, bo o ile mogę zrozumieć Poyraza, który całe życie żył na wyspie, to Haziran jest bardzo przebojowa i na wyspie sprawdziła swoje priorytety, Tokio już się nie pojawiało w jej marzeniach. Scena pożegnania pięknie zagrana Było mi bardzo żal Batu, już myślał, że coś wyjdzie stałego z Idil, a tu "tylko przyjaźń". Jego ojciec, to bydlę i szkoda, że mu Poyraz łomotu nie spuścił...chooociaż to mafioso , zemstę ma we krwi...
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Sept 23, 2021 19:58:27 GMT
Oj tak, wątek z ojcem Batu jeszcze się pewnie przewinie, żeby Poyraz znów mógł się okazać superhero 😁
A jednak ciagle nagrywają na wyspie
|
|
|
Post by mira on Sept 24, 2021 6:58:51 GMT
Na TT niektórzy kręcą już dramę, że niby Ayca i Alp mają złe stosunki Raz, że Alp we wtorek po raz pierwszy nie wrzucił selfie z Aycą, dwa, że pojawiło się oświadczenie, że z nią nie mieszka i plotki, które powtarzano w telewizji są nieprawdziwe (zdaniem niektórych wyparł się bliższej relacji z Aycą, moim zupełnie nie o to chodziło...), a trzy, że wczorajsze fotki zza kulis w ogóle nie uchwyciły ich razem, a wręcz cały czas osobno. Detektywi w akcji Dzisiaj powinien być zwiastun. Jestem bardzo ciekawa, czy Haziran podjęła decyzję o wyjeździe już kolejnego dnia po rozstaniu, czy też ta scenka, pakowanie walizki i rozmowa o pożegnalnej kolacji będą jakość pod koniec odcinka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 24, 2021 20:22:50 GMT
Ludzie nie mają co robić z własnym życiem. I szukają w każdym serialu romansów na siłę. A co mnie to obchodzi kto z kim jest i dla czego. Szukanie na siłę dramatu gdzie go nie ma.
|
|
|
Post by mira on Sept 28, 2021 7:18:03 GMT
Jakoś udało mi się w nocy skończyć 14 odcinek, bo chciałam być na bieżąco przez dzisiejszym lajwem, ale przyznam szczerze, że nie było to zbyt porywające, musiałam walczyć z sennością, co wcześniej przy tym serialu mi się nie zdarzało. Ostatnia scena mocna, jak dla mnie nawet za bardzo, bo chociaż wiem już dokładnie co te wredne baby (matka i babka) nagadały Poyrazowi i Haziran, to nie mogę zrozumieć, jak oni mogli się z tym pogodzić, jak mogli się poddać. Te baby są okropne. Zeynep miała gdzieś, co Haziran myśli o jej ślubie, ale nie pozwala, by Haziran sama zadecydowała o swojej przyszłości, niszczy jej ślub. I co robi potem? Zostawia załamaną dziewczynę samą w sukni ślubnej i idzie sobie odpoczywać z niedawno poślubionym małżonkiem. Babka też nie lepsza, ciągle gada o śmierci, próbuje szantażować, bierze na litość. Obrzydliwe. Wątek Alpera i dziewczyn jest tak zakręcony, że ja już naprawdę nie wiem, dokąd to doprowadzi. Aż nie chce mi się komentować. Natomiast para Idil i Batu jest świetna Ale chciałabym żeby nie robili z Batu takiej ciamajdy całkowicie uzależnionej od ojca, przynajmniej pod względem materialnym. Przecież Batu pracował i to chyba a dość wysokim stanowisku. Nie może być tak, że bez ojca nagle nie ma nic.
Dzisiaj nowy odcinek, ciekawe czy Haziran naprawdę wyjedzie, a jeśli nie, to co ją zatrzyma.
Mokre selfie:
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 29, 2021 8:33:19 GMT
Oj...
|
|
|
Post by mira on Sept 29, 2021 8:40:23 GMT
Słabo, bardzo słabo, ale cóż poradzić. Może jeszcze trochę pociągną... Ja dalej chętnie oglądam, ale muszę przyznać, że zachowanie głównej pary w ostatnich dwóch odcinkach zupełnie mi się nie podoba.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 29, 2021 19:28:21 GMT
Reytingi za 28.09.2021: - WTOREKТОТАL:1. Masumlar Apartmani (40 odcinek) - 5.73% ⬆ (+0.72) 3. Evlilik Hakkında Her Şey (2 odcinek) - 4.76% ⬆ (+1.01) 14. Baht Oyunu (15 odcinek) - 2.35% ⬆ (+0.04) 21. Ada Masalı (15 odcinek) - 1.98% ⬇ (-0.22) АВ:1. Masumlar Apartmani - 7.24% ⬆ (+0.81) 2. Evlilik Hakkında Her Şey - 6.27% ⬆ (+1.74) 21. Ada Masalı -1.43% ⬇ (-0.30)
32. Baht Oyunu - 0.91% ⬇ (-0.38)
|
|
|
Post by mira on Sept 30, 2021 10:02:05 GMT
Podobno Alp i Ayca zaczęli obserwować aktorkę, która pojawiła się w poprzednim odcinku w rozmowie z Batu. Wszystko wskazuje na to, że mamusia Poyraza pojawi się na wyspie. To interesujący wątek, jestem bardzo ciekawa jak Poyraz zareaguje. Z powodu tego, że babka spłaciła długi pieniędzmi matki, Poyraz sprzedał przetwórnię, o którą walczył tyle czasu. Myślę, że ten wątek dostarczy nam wielu emocji.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Oct 3, 2021 10:22:22 GMT
No i mamuskę mamy pewną. Ciekawe, czy będzie trzymać stronę młodych, czy to kolejna kłoda pod nogami 🙄 Poyraz ma w telefonie hasło ustalone z cyfr przypisanych literom POYHAZ 😁 podoba mi się, że tak dbają o detale. Często też można znaleźć nawiązania do scen czy dialogów z poprzednich odcinków. Niby małe szczegóły, ale bardzo dopełniają całość.
Ayça wygląda tu zjawiskowo 😍 na początku nie byłam przekonana do tych jasnych refleksów, ale jednak bardzo jej pasują
Alp był w Stambule na evencie Yves Rocher. Oczywiście dziennikarze zaraz dopadli go z pytaniami o związek z Ayçą, ale bardzo zgrabnie wybrnął, że świetnie się dogadują i że Ayça jest osobą, z którą nadają na tych samych falach i chciałby by ta znajomość została na stałe w jego życiu. Jednym słowem- nie zaprzeczył, skwitował uśmiechem 😄
|
|
|
Post by lucy on Oct 4, 2021 14:01:35 GMT
Ciekawe, czy już się w sobie zakochał, czy jeszcze nie.
|
|
|
Post by mira on Oct 4, 2021 15:54:28 GMT
Ciekawe, czy już się w sobie zakochał, czy jeszcze nie. Zwykle gdy mężczyźni reklamują kosmetyki albo nawet maszynki do golenia, tak to właśnie wygląda
|
|
|
Post by julia on Oct 4, 2021 16:23:20 GMT
To czy mamusia się pojawi na wyspie, to się zobaczy, bo dawno nie widziałam tak niskich notowań. A za czyją sprawą ją zobaczyliśmy? Owszem babka poprosiła ją o pieniądze na spłacenie długów Poyraza, co go doprowadziło do nerwów, ale namieszał tu też" świrek" Batu. On jest bardzo sprytny i ,przewidujący. Kupił trzecią część hotelu dla Idil i siebie. To taki przejaw miłości. No i pojechał do Stambułu, aby pogadać z matką Poyraza. Bardzo mi się podobał Batu, gdy na swój sposób wyznawał miłość Idil:" No powiedziałem to, powiedziałem....Kocham cię Zaliczył policzek od princessy, ale i ona wreszcie wie ,że już się od niego nie uwolni "No i co teraz", pyta , a potem , jak lwica broni Batu przed "facetami w garniturach". To pranie ich torebką , kopanie na oślep naprawdę było zabawne. Dużo czasu minęło, zanim zrozumiała , jak to z nią jest :"Jesteś princessą, która niczym się nie zajmuje, nie ma żadnego celu w życiu, nie ma przyjaciół..." Niezbyt mnie przekonały sceny rozpaczy Gorkema, który czuje się stary i zaczyna szaleć z dziewczynami. Natomiast proci cierpią , bo się kochają, ale Poyraz chce dla Ady wszystkiego najlepszego i ma pokerową twarz :"Jakoś to będę musiał przeżyć", siedzi zmarniały nad brzegiem, rzucając kamyki do wody, zaś Haziran koniec końców wraca, ale po to...aby się zemścić na zimnym i nieczułym Poyrazie :"Od dzisiaj jesteśmy sobie obcy"
|
|
|
Post by mira on Oct 5, 2021 7:05:42 GMT
julia, oj tam, oj tam, są seriale, które miały/mają jeszcze niższe notowania Szczerze mówiąc jakoś przestałam się martwić o los tego serialu, wydaje mi się, że faktycznie będą go ciągnąć do 26 odcinków. Chyba że już naprawdę spadnie poniżej 1, to może wtedy nie Mamusia się pojawi na pewno, bo w zwiastunach widzimy ją już na wyspie. Zdaje się, że Poyraz na jej widok wpadnie w gniew, wsiądzie w auto i przydarzy mu się jakiś wypadek, ale czy tak rzeczywiście będzie, to okaże się już dziś. A ja niestety znowu nie zdążyłam obejrzeć tłumaczenia ostatniego odcinka. Zaplanowałam to sobie na wczorajszy wieczór, ale przez awarię Facebooka nie mogłam się dostać do plików i linków do odcinków...
|
|
|
Post by julia on Oct 5, 2021 8:40:45 GMT
julia, oj tam, oj tam, są seriale, które miały/mają jeszcze niższe notowania Szczerze mówiąc jakoś przestałam się martwić o los tego serialu, wydaje mi się, że faktycznie będą go ciągnąć do 26 odcinków. Chyba że już naprawdę spadnie poniżej 1, to może wtedy nie No tak, bywa, że i z takimi notowaniami ciągną... Wypadek chyba musi być , bo któreś w końcu w dramatycznej sytuacji, czuwając przy szpitalnym łóżku, zrozumie, że bez tego drugiego /-ej, żyć nie może Zobaczymy, co będzie dzisiaj...ale mamuśki Poyraza już nie lubię
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Oct 5, 2021 21:22:55 GMT
Ufff ale jestem zła po końcówce tego odcinka, a wszystko szło tak dobrze 🙄 Aksel ostatnio nie potrafi poprowadzić protom historii, nie wykorzystuje mozliwosci wielu scen, które przy ich chemii, mimo że banalne, moglyby urozmaicić ich relacje. Ich ostatnie sceny są niedopracowane, krótkie, urwane, a dialogi nie tak głębokie, jak dbał o to poprzedni scenarzysta. Ok, sama historia jest nieźle prowadzona, nie ma przeciągania, zapychania niepotrzebnymi wątkami, ale dlaczego Idil i Batu mają lepiej napisane sceny niż proci? Wreszcie To Poyraz miał zabiegać o Haziran, a przynajmniej tak się klarował odcinek, a tu końcówka- bach- znowu Haziran jest tą która oszukała, a biedny Poyraz nie może nikomu ufać. WTF 🙄 Przykro mi to pisać, z bólem serca, ale niestety chyba czas juz kończyć jeśli to ma tak wyglądać. Jeszcze ta zapowiedz kolejnego odcinka 🤦♀️ jak wyjadą z jakas amnezją, to ja chyba odpuszczam 🤣
|
|
|
Post by mira on Oct 6, 2021 6:33:29 GMT
Mnie się serial dalej podoba i uważam, że odcinek nie był zły, można było się pośmiać, ale rzeczywiście w którymś momencie miałam wrażenie, że częściej oglądam Batu i Idil niż Poyraza i Haziran, i że ci pierwsi mają ciekawsze sceny. To prawda, że są na innym etapie, niedawno się poznali, wszystko się dopiero zaczyna, jakieś pierwsze zbliżenia, a tymczasem w życiu Poyraza i Haziran wiele zdążyło się już wydarzyć, łącznie z rozstaniem, ale mimo wszystko lepiej byłoby, gdyby pokazywali ich na ekranie trochę częściej. Co do ostatniej sceny, szkoda, że było to takie przewidywalne, bo od dawna fani podejrzewali, że będzie występ mamuśki, złość Poyraza i wypadek. Nie mówię, że to było złe, tylko szkoda, że nie utrzymali tego jakoś bardziej w tajemnicy, trochę mnie wkurza, że podają wszystko na tacy w zwiastunach. Zachowanie Poyraza, no cóż... Z jednej strony szok, że nie uwierzył Haziran, że znowu ją oskarżył, ale z drugiej sama nie wiem, co bym w takim momencie zrobiła/pomyślała. Matka potraktowała go w przeszłości fatalnie, od dzieciństwa żyje w przeświadczeniu, że go porzuciła, poszła z jakimś agresywnym kochasiem, do tego pozwoliła, by trafił do więzienia. Teraz nagle zjawia się nie wiadomo skąd, do tego zachowuje się, jakby znała się z Haziran. Nie dziwię się wściekłości Poyraza. Poza tym wiemy, jaki on ma charakter, rzeczywiście bywa nieco agresywny. Może jak ochłonie, przemyśli wszystko i inaczej podejdzie do sprawy. Przypuszczam, że zwieje ze szpitala i gdzieś się zaszyje.
|
|
|
Post by julia on Oct 6, 2021 11:39:35 GMT
Co do ostatniej sceny, szkoda, że było to takie przewidywalne, bo od dawna fani podejrzewali, że będzie występ mamuśki, złość Poyraza i wypadek. Nie mówię, że to było złe, tylko szkoda, że nie utrzymali tego jakoś bardziej w tajemnicy, trochę mnie wkurza, że podają wszystko na tacy w zwiastunach. No ja już od dawna pytam :"Po co"?! Potem widzowie czekają tylko na momenty ze zwiastunów. mira, masz rację , więcej jest Idil i Batu na ekranie, byłam jednak zawiedziona, że princessa znów się zawahała, gdy zobaczyła babkę i zaczęło się od nowa. A Batu , dostający cięgi od życia dobrze jej powiedział :"Nie mam już siły , aby zaczynać walczyć o ciebie od początku" Świetna scena w wykonaniu aktora :"Ja nie będę czekał na ciebie, i ty nie czekaj na Poyraza" Doygun, szef ze Stambułu, pojawia się na wyspie, aby doprowadzić swoje plany do końca - centrum turystyczne i kropka. Nie wie , że ma do czynienia z całą grupą A babka? Okazało się , że to ona prała mózg Poyrazowi i podsycała nienawiść do matki. Jak mówi Ayse ona poszła za mężczyzną , aby przed nim chronić syna". Tylko dlaczego? "Wszystko nie tak , jak ty mówisz i obie o tym wiemy"." Obiecałaś , że się nim zajmiesz, skryłaś , że mój syn jest nieszczęśliwy" "Zobaczymy z kim będzie Poyraz, gdy dowie się prawdy"?! No i tajemnica się wydała. Pokaz mody, występ Ayse wywołał szok. Poyraz wpadł w szał, nienawidzi wszystkich, uznaje tylko czarne albo białe. Haziran błaga , a ten swoje :"Od dzisiaj Poyraza yok" . I jak było do przypuszczenia, szybka jazda, wypadek....
|
|
|
Post by Matthias on Oct 6, 2021 15:32:18 GMT
Reytingi za 05.10.2021: - WTOREKТОТАL:1. Masumlar Apartmani (41 odcinek) - 6.69% ⬆ (+0.96) 2. Evlilik Hakkında Her Şey (3 odcinek) - 5.33% ⬆ (+0.57) 14. Baht Oyunu (16 odcinek) - 2.70% ⬆ (+0.35) 19. Ada Masalı (16 odcinek) - 2.19% ⬆ (+0.21)
23. Içimizden Biri (1 odcinek) - 1.74% ⬆ (+0.11) АВ:1. Masumlar Apartmani - 8.17% ⬆ (+0.93) 2. Evlilik Hakkında Her Şey - 6.52% ⬆ (+0.25) 14. Ada Masalı -1.52% ⬆ (+0.09)
18. Baht Oyunu - 1.42% ⬆ (+0.53) 46. Içimizden Biri - 0.74% ⬇ (-0.18)
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Oct 9, 2021 22:06:47 GMT
W oczekiwaniu na nowy odcinek tak sobie przeglądam Twitter i natknęłam się na ten filmik.... niby nie tak dawno zaczął się ten serial a mam wrażenie, że wydaje się to takie odległe. Pięknie napisana i zagrana scena, ma jakiś magiczny wydźwięk. Na każdy detal warto zwrócić uwagę. Tęsknię za tym etapem w AM 🥲
|
|
|
Post by mira on Oct 10, 2021 17:27:14 GMT
ola, ja sobie często włączam jakieś klipy na YT z Poyrazem i Haziran w roli głównej. Nie chce mi się wracać do starych odcinków, nie mam też na to czasu, ale taki klip zawsze trochę odświeży mi pamięć
|
|
|
Post by mira on Oct 11, 2021 11:26:01 GMT
Ada Masali wkrótce startuje w Hiszpanii
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Oct 11, 2021 16:45:10 GMT
Ada Masali wkrótce startuje w Hiszpanii Super 👍 gdzieś jeszcze został sprzedany? Bo zastanawiam się, jakim cudem z tym ratingiem jeszcze się utrzymuje, czy producent po prostu wynegocjował u stacji pełny sezon tych 26 odcinków, o których się plotkuje, czy ma taką sprzedaż zagraniczną, że opłaca się go nie urywać 😅
|
|