|
Post by mira on Feb 22, 2021 12:08:24 GMT
Nilay to ma chyba męża, nie? Według mnie to wcale nie przeszkadza dziennikarzom w tym, żeby się doszukiwać romansów, wręcz przeciwnie - większa sensacja. Poza tym z tego co wiem to Nilay jest w trakcie rozwodu albo już po. Poważnie? A dopiero co się pobierali, chyba jakoś w czasie emisji "Świetlika" (II połowa 2017 roku).
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 15:30:58 GMT
Tak się wydaje że dopiero a to już cztery lata. Alex ale będzie mieć prasa pożywkę.
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 15:52:48 GMT
Alex ale będzie mieć prasa pożywkę. Ołł. Ale Gorkem to ma narzeczoną... niemoc Prasa będzie musiała się bardziej postarać, żeby przeforsować ten "romans". Chociaż mój kolega mawia, że nie ma takiego wagonika, którego nie można odczepić. W końcu Hande też SCK też zaczynała z Muratem... A kończy z Keremem, niedługo jej ślub i ciążę wmówią.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 16:30:22 GMT
Chociaż mój kolega mawia, że nie ma takiego wagonika, którego nie można odczepić. Znam to powiedzenie, mój tata tak mawia. Wydaje mi się że media mają większą pożywkę przy rom-comach. Alex jak myślisz hanker nas na ślub zaproszą.
|
|
|
Post by Alex on Feb 22, 2021 18:00:31 GMT
Wydaje mi się że media mają większą pożywkę przy rom-comach. Mi się wydaje, że chodzi o popularność. Im popularniejszy jest serial lub im popularniejsi aktorzy w nim grają tym więcej się wokół niego dzieje i media się wtedy doszukują niestworzonych rzeczy. Chociaż nie zawsze takich "niestworzonych"... Jak ten serial okaże się hitem to obstawiam, że na pewno pojawią się informacje o romansie protów. Zwłaszcza, że sami już powiedzieli, że złapali ze sobą dobry kontakt, dodają trochę zdjęć na instagram i się nakręci sensacja... Alex jak myślisz hanker nas na ślub zaproszą. Ja już się szykuję
Toprak Sağlam dołączyła do obsady.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 20:30:17 GMT
Toprak Sağlam dołączyła do obsady. Nie znam, nie kojarzę.
|
|
|
Post by mira on Feb 23, 2021 8:42:42 GMT
Tak się wydaje że dopiero a to już cztery lata. Alex ale będzie mieć prasa pożywkę. Szczerze mówiąc, to w moim otoczeniu nie ma osób, które rozwodziłyby się po 2 czy 4 latach, ale wychowałam się w dość konserwatywnym środowisku. A u celebrytów to chyba norma. Wiele razy czytam jakieś biografię o aktorach czy aktorkach i zawsze mnie szokuje, gdy jest adnotacja o trwającym chwilę małżeństwie. Przykładowo Bugra Gulsoy wziął ślub z pierwszą żoną w 2011 roku, w 2012 był już rozwód, Ozcan Deniz ślub w 2018, rozwód w 2019. Asli Enver miała męża przez 3 lata, Kann Yilidrim żonę też przez 3 lata, Murat Dalkilic 2 lata. Wiadomo, że nie ma się co męczyć, gdy związek kompletnie się nie układa, ale jak to mówią - widziały gały, co brały
|
|
|
Post by Alex on Feb 23, 2021 10:41:13 GMT
Szczerze mówiąc, to w moim otoczeniu nie ma osób, które rozwodziłyby się po 2 czy 4 latach, ale wychowałam się w dość konserwatywnym środowisku. A u celebrytów to chyba norma. Wiele razy czytam jakieś biografię o aktorach czy aktorkach i zawsze mnie szokuje, gdy jest adnotacja o trwającym chwilę małżeństwie. Przykładowo Bugra Gulsoy wziął ślub z pierwszą żoną w 2011 roku, w 2012 był już rozwód, Ozcan Deniz ślub w 2018, rozwód w 2019. Asli Enver miała męża przez 3 lata, Kann Yilidrim żonę też przez 3 lata, Murat Dalkilic 2 lata. Wiadomo, że nie ma się co męczyć, gdy związek kompletnie się nie układa, ale jak to mówią - widziały gały, co brały Dla mnie też jest to co najmniej dziwne. Albo brali ślub chwilę po poznaniu się, naprawdę niewiele o sobie wiedzieli i potem było zaskoczenie, kiedy się zaczęło wspólne życie... Ale skoro znali się i byli parą przez kilka lat to chyba wiedzieli na co się piszą. Wtedy się potrafili porozumieć, a po ślubie co się nagle takiego zmieniło? Najbardziej mnie bawi jak ci wszyscy celebryci (przede wszystkim polscy) obnoszą się ze wszystkim w social mediach, co chwilę zdjęcia z "ukochanym", a po miesiącu koniec związku i wszystkie zdjęcia usuwają, udają że się nigdy nie znali Dla mnie teraz hitem jest Zehra Yilmaz (Melisa z "Łzy Cennet"), była z tym swoim Cemem przez kilka lat, w wakacje (chyba podczas jej urodzin) jej się oświadczył, normalnie wszystko jak z bajki, pełno filmików z tego na insta, mówili, że chcą wziąć ślub najszybciej jak to możliwe, a kilka tygodni później koniec związku...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 23, 2021 12:37:18 GMT
Tak się wydaje że dopiero a to już cztery lata. Alex ale będzie mieć prasa pożywkę. Szczerze mówiąc, to w moim otoczeniu nie ma osób, które rozwodziłyby się po 2 czy 4 latach, ale wychowałam się w dość konserwatywnym środowisku. A u celebrytów to chyba norma. Wiele razy czytam jakieś biografię o aktorach czy aktorkach i zawsze mnie szokuje, gdy jest adnotacja o trwającym chwilę małżeństwie. Przykładowo Bugra Gulsoy wziął ślub z pierwszą żoną w 2011 roku, w 2012 był już rozwód, Ozcan Deniz ślub w 2018, rozwód w 2019. Asli Enver miała męża przez 3 lata, Kann Yilidrim żonę też przez 3 lata, Murat Dalkilic 2 lata. Wiadomo, że nie ma się co męczyć, gdy związek kompletnie się nie układa, ale jak to mówią - widziały gały, co brały Mój tata Jest trudnym człowiekiem, nigdy się nie przyznaje do winy. Jak się pytam mamy jak ona z nim wytrzymała już 40 lat, to mi mówi że trzeba jednym uchem wysłuchać drugim wypuścić bo inaczej dawno by zwariowała. Nie widziałem by tata kiedyś ustąpił jak już to mama. A jak się przebierze czara goryczy to mama wybucha. Potem tata ma kilka cichych dni, podąsa się i zgoda. Ja jej zawsze mówię że ja bym tak nie dał rady . A ona mi że przysięgała przed bogiem.
|
|
|
Post by lucy on Feb 24, 2021 12:25:30 GMT
Wiadomo, że nie ma się co męczyć, gdy związek kompletnie się nie układa, ale jak to mówią - widziały gały, co brałyTo czy dwoje ludzi do siebie pasuje wyłazi dopiero pod wspólnym dachem, gdzie wszystkie problemy stają się wspólne. Dopóki ktoś z kimś nie zamieszka (pomieszkiwanie to nie to samo) i nie zacznie dzielić obowiązków i trosk życia codziennego to można wróżyć z fusów, czy wspólny związek ma rację bytu. Dlatego powyższy zwrot, notabene pochodzący z piosenki Smolenia była dla mnie zawsze "ni przypiął, ni przyłatał". niemoc
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 24, 2021 14:45:56 GMT
Przez ten LockDown dużo małżeństw się rozleciało.
|
|
|
Post by lucy on Feb 24, 2021 15:23:36 GMT
Ponoć przez nasza klasę też.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 24, 2021 22:59:42 GMT
lucy Skąd masz takie info.
|
|
|
Post by lucy on Feb 25, 2021 10:32:01 GMT
Next, za czasów świetności nk bardzo dużo się o tym pisało w necie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 25, 2021 17:01:26 GMT
Kiedy to było 10 lat temu. Chodź nadal czuję creange, jak znajomi odkryli nk i się obnażali. Trochę taka prostytucja tylko niedosłowna. Ja miałem tam konto rok, i usunąłem. Nie lubię się uzewnętrzniać do obcych ludzi. Którzy ci na nk w sieci składali życzenia urodzinowe a w realu udają że cię nie znają.
|
|
|
Post by Atahan on Mar 5, 2021 13:43:48 GMT
Do obsady dołączyła Ebrar Demirbilek.
Dyrektorką prac nad scenariuszem została Sema Ergenekon.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 5, 2021 16:33:39 GMT
O dziewczynka z hercai. Ona już tam nie gra.
|
|
|
Post by lucy on Mar 5, 2021 16:38:45 GMT
Next, dziecko będzie miało bliżej do pracy. Zamiast samolotem, podjedzie rowerem. W najgorszym przypadku taxą.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 5, 2021 16:41:02 GMT
lucy a bo to pewnie w Stambule kręcą. Chodź moim zdaniem takie dziecko powinno siedzieć w domu stawiać na edukacje a nie na seriale. Ale rodzice mają parcie na sławę.
|
|
|
Post by lucy on Mar 5, 2021 16:44:33 GMT
Skąd wiesz... Może jest fanką Beren i też jej się marzy rola księżniczki.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 5, 2021 17:01:07 GMT
Pewien nie jestem, takie tylko moje przeczucie.
|
|
|
Post by Alex on Mar 5, 2021 22:42:00 GMT
Ja się zastanawiam, kiedy te dzieci mają czas na naukę i po prostu dzieciństwo, skoro większość czasu na planie spędzają... Jeśli jest to jakaś nieduża rola to ok, ale Beren, która gra "protki" czy dzieciaki, które grają dzieci protów (np. Melek z SK) to jednak trochę tych scen mają i nie da się tego nakręcić w kilka godzin...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 6, 2021 9:03:08 GMT
Gul z Hercai tutaj zagra... W końcu Banu pozbywa się wszystkich...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 6, 2021 12:50:08 GMT
Ja się zastanawiam, kiedy te dzieci mają czas na naukę i po prostu dzieciństwo, skoro większość czasu na planie spędzają... Jeśli jest to jakaś nieduża rola to ok, ale Beren, która gra "protki" czy dzieciaki, które grają dzieci protów (np. Melek z SK) to jednak trochę tych scen mają i nie da się tego nakręcić w kilka godzin... Mam to samo zdanie . Dziecko niech pozostanie dzieckiem . Ma czas na sławę . Dużo dzieci którzy zostali sławni, bo rodzice mieli parcie na sławę i pieniądze skończyli tragicznie .
|
|
|
Post by Matthias on Mar 6, 2021 15:16:58 GMT
Gul z Hercai na pewien czas np. zniknęła z planu, to znaczy na kilkanaście tygodni, żeby skupiła się na nauce i "odpoczęła" od sławy . Ale Beren, nasza ulubienica, to nie wiem kiedy się uczy. Albo od razu dostaje 6.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 6, 2021 18:20:31 GMT
Patrząc na berem mam jedno przemyślenie. Pieprzyć naukę jak będę sławna.
|
|
|
Post by lucy on Mar 22, 2021 19:47:09 GMT
|
|
|
Post by Alex on Mar 22, 2021 20:49:37 GMT
Podoba mi się
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Mar 22, 2021 20:54:46 GMT
Mam tylko nadzieje, ze premiera nie bedzie 1 kwietnia?
|
|
|
Post by Alex on Mar 22, 2021 21:16:52 GMT
Mam tylko nadzieje, ze premiera nie bedzie 1 kwietnia? Na pewno, a po 4 tygodniach zostanie jedynie Cukurova.
|
|