|
Post by lucy on Jul 19, 2021 13:50:31 GMT
m.media-amazon.com/images/M/MV5BYWY1ZmJjYWItZjAxOS00Nzc1LWJmZDUtNDgwNmMxOTU0YzUwXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_.jpgTytuł: Dünya Ile Benim Aramda - Miłosne Przetasowanie | Między Światem a Mną Poprzedni tytuł: Dünyayla Benim Aramda Wytwórnia: MF Yapim Producent: Asena Bülbüloğlu Reżyseria: Hülya Gezer (Hekimoglu) Scenariusz: Pinar Bulut (Ezel, 20 minut, Mucize Doktor) Kanał: Disney+ Emisja: 14 września 2022 - 26 października 2022 Dzień tygodnia: Środa Gatunek: Dramat Ilość odcinków: 8 Opis:Ilkin martwi się, że jej chłopak, słynny aktor, już jej nie kocha. Pewnego dnia postanawia się nim skontaktować przez fałszywe konto internetowe i mimowolnie tworzy postać kobiety, która mogłaby uwieść jej kochanka. (Disney+) Obsada:Demet Özdemir ............... İlkin Buğra Gülsoy ............... Tolga Hafsanur Sancaktutan ............... Sinem Zerrin Tekindor ............... Burçin İbrahim Selim ............... Cüneyt Melisa Döngel ............... Ceren Metin Akdülger ............... Kenan Ali Yoğurtçuoğlu ............... Uluç
|
|
|
Post by lucy on Jul 19, 2021 13:50:53 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jul 19, 2021 13:51:05 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jul 19, 2021 13:51:17 GMT
Zwiastuny
|
|
|
Post by lucy on Jul 19, 2021 14:05:40 GMT
Kerem Bursin, który w sierpniu zakończy zdjęcia do Sen Çal Kapımı, otrzymał propozycję od platformy cyfrowej Disney Plus i może zostać pierwszym tureckim aktorem, który zagra w projekcie tej platformy. Platforma rusza w Turcji pierwszym kwartale 2022r. Według Birsen, to Kerem Bursin otrzymał ofertę od międzynarodowej platformy Disney Plus, która przygotowuje się do wejścia na rynek turecki po swoich głównych konkurentach – Netflix i Amazon. Aktor podpisał również kontrakt z firmą MF Yapim Fatiha Aksoya na pracę w nowym serialu. Nie jest do końca jasne, czy mówimy o projekcie dla Disneya, czy o innym serialu dla telewizji. Nawiasem mówiąc, Disney tworzy seriale zarówno familijne, jak i w gatunku fantastycznym. No firma Fatiha Aksoya, specjalizuje się w projektach rodzinnych i kobiecych. Podobno czeka nas taka historia, a nie motyw superbohatera.
|
|
|
Post by mira on Jul 20, 2021 7:15:00 GMT
Nie znam się na tych wszystkich powiązaniach firm produkcyjnych, niech robią tak, żeby było dobrze. Życzę Keremowi powodzenia i mam nadzieję, że zobaczę go w czymś innym niż komedia romantyczna.
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2021 11:02:35 GMT
💥 Według Birsen, Kerem Bursin kontynuuje negocjacje z MF Yapım w sprawie udziału w serialu, który zostanie nakręcony dla platformy cyfrowej Disney+.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 25, 2021 17:12:46 GMT
Kerem mógł by nawet po angielsku zagrać. Boje się trochę uwiązania do Mf, by nie zrobili z niego drugiego Gökhana.
|
|
|
Post by lucy on Jan 10, 2022 10:24:07 GMT
Pojawiło się info, że propozycję roli w serialu MF Yapim dla Disneya otrzymała Hafsanur Sancaktutan. Jak wiemy nie od dziś projekt ten jest nieoficjalnym jeszcze projektem Kerema.
|
|
|
Post by lucy on Jan 16, 2022 11:13:50 GMT
Wiarygodne źródło podaje, że wkrótce usłyszymy o nowym projekcie Kerema Bursina. I wkrótce - o nowym Hafsanur Sancaktutan.
Czy to będzie jednocześnie ogłoszenie tego projektu?
|
|
|
Post by lucy on Jan 19, 2022 22:47:03 GMT
Jeśli to się sprawdzi to... biedny Kerem.
|
|
|
Post by mira on Jan 20, 2022 8:43:13 GMT
... Takiej opcji nie brałam pod uwagę, ale wydaje się prawdopodobna. I sama nie wiem, co myśleć. Lubię i Kerema, i Demet, ale nie wiem czy akurat razem? Z drugiej strony zarówno Kerem, jak i Demet mają duże poczucie humoru, wydaje się, że poza planem mogą się dogadać. Ale czy będzie chemia na ekranie? No nie wiem... I jak fandomy to przeżyją?
|
|
|
Post by mira on Jan 20, 2022 14:18:28 GMT
Birsen napisała coś w stylu, że w serialu będą dwie główne role żeńskie i dwie męskie, czyli całkiem możliwe, że Hafsanur też tutaj wystąpi. Pytanie, kim będzie drugi mężczyzna?
|
|
|
Post by Matthias on Jan 20, 2022 16:49:24 GMT
Zapraszam jeszcze do obsady Cana Yamana - i będzie się działo. Mogli jeszcze Hande tu wcisnąć Demet i Kerem? Jestem na nie... Wyczuwam rozpad związku HanKer jak Demetka będzie całowała z Keremem.
|
|
|
Post by lucy on Jan 20, 2022 17:03:02 GMT
To czekamy jeszcze na czwarte nazwisko. Będzie to pewnie aktor "ze średniej półki".
|
|
|
Post by lucy on Jan 23, 2022 18:48:32 GMT
Można przyjąć, że Demet tutaj dołączyła, skoro zasubskrybowała Asenę.
|
|
|
Post by mira on Jan 24, 2022 12:00:32 GMT
Birsen napisała coś takiego, że pierwotnie ofertę otrzymali Hande Ercel i Bugra Gulsoy, ale Hande miała obawy odnośnie sceny erotycznej, na którą uparł się scenarzysta i rolę odrzuciła. Potem ofertę otrzymały Demet Ozdemir i Neslihan Atagul, stanęło na Demet, a do niej dobrano Kerema. Nie bardzo tylko rozumiem, co z Bugrą w takim razie? Skoro nie ma Hande, to nie ma i jego? Keremowi wcześniej nie zaproponowano, bo nie chciano, by zagrał z Hande? No i Hande nie zgodziła się na taką scenę, a Kerem się zgodził? Coś ta Birsen tutaj mąci. Czuję, że wokół tego serialu będzie sporo kontrowersji
|
|
|
Post by lucy on Jan 24, 2022 12:37:25 GMT
Birsen napisała coś takiego, że pierwotnie ofertę otrzymali Hande Ercel i Bugra Gulsoy Od kogo otrzymali propozycję? Od Disneya? Wszystkie projekty przewidziane na rozruch platformy mają być firmowane nazwiskami najpopularniejszych gwiazd, no mimo wszystko Bugra do niech nie należy. Po drugie, od lipca krążyły słuchy, że propozycję otrzymał Kerem (patrz powyżej. post nr 4 z 19 lipca), więc gdzie tu jest miejsce na Bugrę? Birsen po prostu znowu wpadła w trans swojej żółtaczki (tak nazywają Rosjanie jej wymyślone opowiastki, żeby kogoś zniszczyć lub wypromować, bo ma za to płacone i robi to systematycznie). Obstawiam, ze Hande w swoim serialu dla Disneya+ też będzie miała mocną scenę intymną (i wtedy to info od Birsen wpadnie do żółtej kałuży ).
|
|
|
Post by mira on Jan 24, 2022 13:27:06 GMT
Birsen napisała coś takiego, że pierwotnie ofertę otrzymali Hande Ercel i Bugra Gulsoy Od kogo otrzymali propozycję? Od Disneya? Wszystkie projekty przewidziane na rozruch platformy mają być firmowane nazwiskami najpopularniejszych gwiazd, no mimo wszystko Bugra do niech nie należy. Po drugie, od lipca krążyły słuchy, że propozycję otrzymał Kerem (patrz powyżej. post nr 4 z 19 lipca), więc gdzie tu jest miejsce na Bugrę? Birsen po prostu znowu wpadła w trans swojej żółtaczki (tak nazywają Rosjanie jej wymyślone opowiastki, żeby kogoś zniszczyć lub wypromować, bo ma za to płacone i robi to systematycznie). Obstawiam, ze Hande w swoim serialu dla Disneya+ też będzie miała mocną scenę intymną (i wtedy to info od Birsen wpadnie do żółtej kałuży ). Nie wiem od kogo, nie pamiętam, czy Birsen napisała, ale mnie się wydaje, że platforma i wytwórnia razem podejmują decyzje?
Trudno powiedzieć, czy Birsen pisze prawdę, a sam Bugra raczej pary z ust nie puści, bo to nie w jego stylu.
Mnie najbardziej wkurza, że usilnie próbuje się wykreować jakiś konflikt między Hande i Demet. Teraz Demet jest zazdrosna o propozycje i liczbę obserwujących, do tego bierze robotę, którą Hande niby odrzuciła (a więc w domyśle Demet jest gorsza, bo nie była pierwszym wyborem), a za chwilę będą pisać, że to Hande jest zazdrosna, tym razem o Kerema i sceny seksu
|
|
|
Post by lucy on Jan 24, 2022 14:02:40 GMT
Nie wiem od kogo, nie pamiętam, czy Birsen napisała, ale mnie się wydaje, że platforma i wytwórnia razem podejmują decyzje? mira, pytanie było retoryczne, ale w domyśle do Birsen, nie do Ciebie. Poza tym umowy z głównymi aktorami zawiera platforma, a nie wytwórnia, bo aktorzy mają być jej twarzą w danym kraju (pewnie też będą na wyłączność jak kiedyś Cagatay i Beren Saat dla Netflixa). Wytwórnia musi się zgodzić, bo to nie ona dyktuje warunki. Firm chętnych do współpracy z Disneyem+ jest całe mnóstwo, no tylko te największe (najlepsze?) spotka ten zaszczyt. O rewelacjach na temat konfliktu pomiędzy Demet i Hande to w ogóle szkoda pisać, bo to jest oczywiste, że nie są prawdziwe. Zresztą Hande już je zdementowała. A Birsen się znowu będzie tłumaczyć, bo widzę już ataki na nią ze strony bloggerów, że brak jej przyzwoitości dziennikarskiej i rzuca negatywne światło na ten fach.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2022 17:37:44 GMT
▪ Tabloid Takvim nie spoczywa i teraz donosi, że Hande Erçel zostawiła Kerema Bursina przed zamkniętymi drzwiami domu, ponieważ była zaskoczona, że nawet nie powiedział jej, że ma nowy projekt z Demet Ozdemir. A teraz Kerem z całych sił stara się zawrzeć pokój i zażegnać powstały kryzys. Dialog, który pojawił się pomiędzy Keremem a Hande: Odpychając swojego kochanka Kerema Bursina przed drzwiami, aktorka powiedziała:
📍 Dlaczego o niczym nie wiem? Czy naprawdę powinnam dowiadywać się o tym z gazet?
📍Kerem: „Ja też o tym nie wiedziałem. Właśnie się o tym dowiedziałem" ISTNA TELENOWELA
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2022 18:54:26 GMT
mira - produkcja widziała Hande i Bugrę razem (razem grali w Azize), ale zrezygnowali z niego po tym, jak Hande porzuciła tę rolę. lucy - prawdopodobny tytuł serialu: ▪ Okazało się, że główną rolę w serialu Między światem a mną zaproponowano Handa Erçel.
Od samego początku do projektu podjęto się starannego dobrania obsady. Najpierw przeprowadzono wywiady z Hande Erçel i Bugrą Gyulsoy w sprawie głównych ról. Jednak Hande Erçel podzieliła się swoimi zastrzeżeniami, gdy zobaczyła, że scenariusz ma bardzo ambitną scenę miłosną, której się bała. Scenarzysta Pinar Bulut nalegała, aby scena znalazła się w serialu. Muszą grać to, co jest napisane. Następnie firma produkcyjna zmieniła głównych bohaterów. Skierowała się do Demet Özdemir i Neslihan Atagül jeśli chodzi o kobiecą rolę. W rezultacie Demet Ozdemir przyjęła rolę. Jeśli chodzi o główną rolę męską, Disney rozmawiał i doszedł do porozumienia z Keremem Bursinem. Trwają negocjacje w sprawie kolejnego męskiego bohatera serialu, którego zdjęcia rozpoczną się w marcu.
|
|
|
Post by lucy on Jan 24, 2022 19:02:29 GMT
Matthias, mira już o tym wyżej pisała. lucy - prawdopodobny tytuł serialu: Widziałam już ten tytuł, ale poczekajmy na oficjalne info, że to faktycznie ten serial.
|
|
|
Post by mira on Jan 24, 2022 19:16:09 GMT
Skoro przytoczyli dialog pomiędzy Hande i Keremem, to znaczy, że dziennikarz również musiał stać przed domem Hande, może schował się w krzakach za płotem
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2022 19:27:27 GMT
Skoro przytoczyli dialog pomiędzy Hande i Keremem, to znaczy, że dziennikarz również musiał stać przed domem Hande, może schował się w krzakach za płotem Prawdopodobnie to jakiś wymysł dziennikarzy, ale może jednak to jakaś prawda. Konfrontacja między Hande a Keremem o Demet
|
|
|
Post by lucy on Jan 25, 2022 13:28:46 GMT
Skoro przytoczyli dialog pomiędzy Hande i Keremem, to znaczy, że dziennikarz również musiał stać przed domem Hande, może schował się w krzakach za płotem Albo może się wkradł do jej domu i założył jej podsłuch.. Ciekawe kiedy zaczną kręcić te wszystkie seriale dla Disneya+. Platforma ma zawitać do Turcji w sierpniu.
|
|
|
Post by mira on Jan 25, 2022 13:49:22 GMT
Ciekawe kiedy zaczną kręcić te wszystkie seriale dla Disneya+. Platforma ma zawitać do Turcji w sierpniu. Ten podobno w marcu, gdzieś tak dzisiaj przeczytałam. I zdziwiłam się, że dopiero.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 26, 2022 18:19:35 GMT
▪ Tabloid Posta donosi, że Hande Erçel i Kerem Bursin zerwali tydzień temu, a Kerem zwrócił się do całego swojego otoczenia, aby pomógł mu pogodzić się ze swoją ukochaną, ale Hande powiedziała swoim przyjaciołom: „nie ma już powrotu"!
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2022 18:26:15 GMT
Że też im się nie znudzi. A fandomy pewnie przeżywają każdą z tych bujd.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 26, 2022 18:31:16 GMT
lucy, zaraz będą łączyć Kerem z Demetką.
|
|