|
Post by Matthias on Sept 1, 2022 13:12:24 GMT
babsi - możemy odetchnąć 📸✨ Kaan Urgancioglu rozpoczyna zdjęcia do drugiego sezonu serialu „ Yargi”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 1, 2022 17:24:59 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 2, 2022 17:38:10 GMT
💥 Elif Melda Yilmaz dołączyła do obsady „ Yargi”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 2, 2022 20:07:45 GMT
📸💫 Za kulisami drugiego sezonu serialu „ Yargi” nie jest nudno.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 3, 2022 19:44:39 GMT
🔥Grecka adaptacja serialu Yargi
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 3, 2022 20:00:43 GMT
Kusi mnie by zerknąć na ten serial. Jestem fanem prawniczych seriali. Pytanie czy wyleczyłem się z Kaana z KS. Bo po tym miałem długi uraz.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 3, 2022 20:31:54 GMT
Kusi mnie by zerknąć na ten serial. Jestem fanem prawniczych seriali. Pytanie czy wyleczyłem się z Kaana z KS. Bo po tym miałem długi uraz. to ja czekająca aż się za to weźmiesz -> Ruszaj tyłeczek i włączaj
|
|
|
Post by Matthias on Sept 3, 2022 21:03:19 GMT
Next włączaj i oglądaj. Śmiało mogę polecić .
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2022 15:05:32 GMT
💥Dzisiaj zobaczymy pierwszą zapowiedź 2. sezonu serialu „ Yargi”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2022 17:25:34 GMT
|
|
|
Post by julia on Sept 4, 2022 17:42:06 GMT
Pytanie czy wyleczyłem się z Kaana z KS. Bo po tym miałem długi uraz. To tak, jak ja. Bałam się zacząć oglądanie "Yargi" ze względu na Kaana , ale na szczęście na początku uśmiechał się raczej powściągliwie, a i później niezbyt szeroko, więc się przyzwyczaiłam i nie żałuję oglądania
|
|
|
Post by mira on Sept 4, 2022 18:14:35 GMT
Next, oglądaj śmiało, kilka pierwszych odcinków to rewelacja, potem jest trochę gorzej, ale generalnie serial trzyma poziom i nie można powiedzieć, że został rozwleczony i spartolony. Przynajmniej narazie Co do zapowiedzi - nie jest zła, ale spodziewałam się czegoś więcej.
|
|
babsi
Nowicjusz
|
Post by babsi on Sept 4, 2022 18:36:30 GMT
Matthias Dzięki!!!! Ufff nie zabiła Ilgaza!!! Czyli oglądam dalej Inaczej sobie wyobrażałam ten zwiastun ale poczekam i zobaczę jakie będą kolejne.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2022 18:37:00 GMT
Nic więcej się nie dowiedzieliśmy mira... Wciąż wiemy tyle, ile na końcu finału sezonu.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 4, 2022 18:45:17 GMT
Więc tak: 1) Julek dedł -> Celinka jednak zabiła -> cały sezon retrospekcje -> finał pokazuje jak zginął 2) Julek dedł -> ktoś Celinkę wrabia w oba morderstwa [drugim turpem jest Neva] -> wspaniałomyślnie wpadają na trop, zostaje uniewinniona -> szukają prawdziwego sprawcy, który wychodzi w finale 3) Julek żyje, ale został porwany, a morderstwo perfekcyjnie upozorowane, Celince dosypali coś do kieliszka, że ma problem z pamięcią. Próbują ją wrobić na szeroką skalę -> na koniec wielki happy end. 4) Celinka w pudle -> tona retrospekcji przeplatana procesem -> tona scen, gdzie widz się pogubi, co jest retro a co teraz -> w finale sezonu pokażą w końcu czy zabiła, czy nie zabiła i kto w końcu dedł.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2022 19:30:54 GMT
Mavi opcja 4 najbardziej do mnie przemawia. Pełno zapychaczy, rozpiździel totalny i Chaos
|
|
|
Post by Mavi on Sept 4, 2022 20:52:27 GMT
Mavi opcja 4 najbardziej do mnie przemawia. Pełno zapychaczy, rozpiździel totalny i Chaos W sumie to... Turecki scenarzysta + jego pomysły + drugi sezon - logika w nim = klasycznie spier****y 2 sezon.
|
|
|
Post by mira on Sept 5, 2022 7:46:05 GMT
Może nie będzie tak źle, myślmy pozytywnie
|
|
|
Post by Matthias on Sept 5, 2022 18:05:45 GMT
💥 Samet Kaan Kuyucu, znany widzom z serialu „ Ah, gdzie / Ah Nerede”, dołączył do obsady serialu Ay Yapim „ Yargı”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 6, 2022 15:34:02 GMT
💥Drugi sezon serialu „ Yargı” ukaże się na ekranach Turcji 18 września
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 7, 2022 20:12:04 GMT
Ja obejrzałem już cztery odcinki, a to wszystko przez Mavi. Zmusiła mnie, mało zmusiła ona mnie nawet szantażowała. Ale nie żałuje, Ay yapim robi świetnie seriale, gdy by tylko protów na lewo i prawo nie uśmiercała było by idealna. Proci aktorsko sa świetni. Dawno nie widziałem tak dobrego serialu. I średnio trzy razy na odcinek mam Mindfucka. Co już się wydaje że chyba ogarniam to wyjdzie kolejny twist. Trochę się boje tu teraz wchodzić bo Mavi widziałem trzy posty wyżej dała dużego spojlera.
|
|
|
Post by mira on Sept 7, 2022 20:32:44 GMT
Next, do tego, co Mavi napisała, daleka droga. Dopiero pod koniec sezonu wprowadzili takie zakręcone akcje i to tylko po to, by było o czym zrobić drugi sezon. Póki co się nie przejmuj i delektuj kolejnymi odcinkami. Nawet Ci zazdroszczę, że możesz teraz przeżywać te emocje, jaki mi towarzyszyły na początku tego serialu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 8, 2022 17:23:50 GMT
Next , do tego, co Mavi napisała, daleka droga. Dopiero pod koniec sezonu wprowadzili takie zakręcone akcje i to tylko po to, by było o czym zrobić drugi sezon. Póki co się nie przejmuj i delektuj kolejnymi odcinkami. Nawet Ci zazdroszczę, że możesz teraz przeżywać te emocje, jaki mi towarzyszyły na początku tego serialu. I plus jest taki że ma się od razu wszystkie odcinki, pierwszego sezonu.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 18:28:36 GMT
Zwiastun 35 odcinka - 1 odcinka 2 sezonu.
Kim jest trup?
|
|
|
Post by Mavi on Sept 9, 2022 19:33:41 GMT
Matthias, proste jak drut -> Neva. Fabuła zakręca. W 1 odc. 1 sezonu urodziny, w 1 odc. 2 sez. też. Do tego Ilgaz zajmuje się sprawą, w której za trupa robi ktoś bliski i tego trupa znajdą w urodziny Celin. Tym razem zamiast Celinki to nasz Herbatniczek (Pars) będzie szalał i szukał sprawiedliwości. A Celinka będzie w pudełku. Wobec tego zwiastuna coraz bardziej skłaniam się, że odcinek będzie wyglądał tak, że rozpoczniemy Celinką w mamrze, potem cofnięcie się 6 miesięcy wstecz, Julek prowadzi sprawę masowych mordów, odkrywają zwłoki Nevy, zaczynają coraz intensywniej prowadzić postępowanie, przeskok o 6 miechów do przodu, jakaś scena z Celinką w mamrze.
|
|
|
Post by julia on Sept 9, 2022 20:43:34 GMT
Nie mogę się doczekać
|
|
|
Post by Matthias on Sept 10, 2022 10:07:05 GMT
Mavi to było pytanie retoryczne . Tak myślę, że chodzi tu o Nevę. I znowu pytanie - kto ją machnął...
|
|
|
Post by Mavi on Sept 10, 2022 10:25:44 GMT
Mavi to było pytanie retoryczne . Tak myślę, że chodzi tu o Nevę. I znowu pytanie - kto ją machnął... Teraz będzie prościej wyczaić mordercę - trzeba szukać kogoś w typie psychologicznym Kędziorka
|
|
|
Post by mira on Sept 11, 2022 19:43:38 GMT
A w zwiastunie nie było mowy o czterech trupach? Niektórzy twierdzą, że chodzi o lubiącą pakować się w kłopoty młodzież, czyli Serdara, Cinara, Tugce i Mevre. Parla raczej nie umrze, za dużo byłoby trupów w rodzinie Ceylin. Ja nie mam zdania, ale czekam z niecierpliwością
|
|
|
Post by Matthias on Sept 15, 2022 16:26:53 GMT
🔥📸 Plakaty z postaciami drugiego sezonu serialu „ Yargi”
|
|