|
Post by Matthias on Sept 16, 2022 16:32:40 GMT
💥 Oficjalne konto serialu „ Yargi” przywitało Emira Ozdena, który w drugim sezonie projektu wcieli się w postać o imieniu Emir
|
|
|
Post by mira on Sept 16, 2022 17:32:17 GMT
Patrząc na fotki z nowego odcinka i to, w jaki sposób przyjaciele patrzą na Parsa, wygląda na to, że to jednak Neva nie żyje. Biedny Pars, to była jego jedyna rodzina, ukochana siostra Jak nie będę miała nic ciekawszego do roboty, to obejrzę w niedzielę live.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 17, 2022 13:38:31 GMT
💥Kenan Bal, Muttalip Mujdeci, Meric Ermakastar, Emir Ozden, Samet Kaan Kuyuyucu i Elif Melda Yilmaz dołączyli do obsady drugiego sezonu serialu „ Yargi”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 18, 2022 11:02:35 GMT
💥 Dziś czekamy na premierę drugiego sezonu serialu „ Yargi”. I jak zawsze publiczność powtarza sobie jak mantrę „oby nie zepsuli, oby nie zepsuli...”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 18, 2022 18:19:07 GMT
✨Za kulisami serialu „ Yargi”, który dziś ma premierę drugiego sezonu
|
|
|
Post by mira on Sept 19, 2022 7:59:10 GMT
Mnie się jednak nie udało obejrzeć odcinka, ale widziałam już wyniki i chyba nie jest najgorzej, choć oczywiście powinno być lepiej i mam nadzieję, że będzie.
Przeczytałam komentarze na grupie i chyba się podobało.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 19, 2022 14:08:04 GMT
O samym odcinku wypowiem się dokładniej później, kiedy na spokojnie obejrzę z tłumaczeniem. Ale muszę, bo się uduszę... Kto im taką okropną czołówkę zatwierdził? Borze zielony, makabra. Ta z 1 sezonu nie była fantastyczna, ale była jakoś zrobiona. A ta w drugim to alo pokaz slajdów, które nieumiejętnie połączył jakiś licealista w programie do montażu wideo. Lepszą ja bym zrobiła, chociaż zawodową montażystką nie jestem i w Ay nie pracuje.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 19, 2022 17:07:36 GMT
📌 Reytingi zа 18.09.2022ТОТАL:1. Yargı (35 odcinek) - 4.43% 🆕
2. Tozluyaka (12 odcinek) - 4.14% ⬇ (-0.18) 7. Gül Masalı (13 odcinek) - 2.40% ⬇ (-0.08) АВ:1. Yargı - 6.18% 🆕
4. Tozluyaka - 2.67% ⬇ (-0.28) 13. Gül Masalı - 1.36% ⬇ (-0.20)
|
|
|
Post by Matthias on Sept 19, 2022 18:34:49 GMT
A to Laćka! No nie wierzę... Kto chce zobaczyć ptaszka Yekty? Mavi ?
|
|
|
Post by Mavi on Sept 19, 2022 19:14:12 GMT
erotycznych scen w takich wydaniu to się nie spodziewałam Matthias,
|
|
|
Post by mira on Sept 20, 2022 6:49:22 GMT
A w którym momencie toczy się akcja? Ile czasu minęło od ślubu? Ślub był w finałowym odcinku I sezonu, bo już nie pamiętam? Jak to możliwe, że Yekta i Serdar są na wolności? Nie mogę się doczekać tłumaczenia!
Śmieszne co napiszę, ale najbardziej rzuciło mi się w oczy, że Pars ma poprawione ząbki. Zadbał w końcu o dolną szczękę
|
|
|
Post by Mavi on Sept 20, 2022 8:10:58 GMT
mira, no właśnie chyba za bardzo niewiadomo, gdzie to umieszczone w czasie jest. Nie było żadnej informacji, w którym momencie jesteśmy w stosunku do momentu ślubu jako takowej podanej. Ilcey chyba są na albo tuż po miesiącu miodowym (o ile dobrze w ogóle zrozumiałam), czyli akcja toczyłaby się w przestrzeni gdzieś między ślubem a zabójstwem, o które oskarżają Celinkę.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 22, 2022 16:01:11 GMT
💥 Dziennikarka Sina Kologlu powiedziała, że według jej informacji szósty sezon serialu „ Zakazany owoc” będzie ostatnim, producenci mają taki zamiar, ale wszystko będzie zależało od dalszej sytuacji. Jeśli chodzi o serial „ Yargi”, to, czy drugi sezon będzie ostatnim dla projektu, czy nie, będzie zależeć od reakcji widzów. Producenci i kanał będą tylko patrzeć na oceny.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 23, 2022 20:00:31 GMT
✨📸 Za kulisami 2. sezonu serialu „ Yargi”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 26, 2022 17:01:43 GMT
📌 Reytingi zа 25.09.2022ТОТАL:2. Yargı (36 odcinek) - 5.14% ⬆ (+0.69)
3. Tozluyaka (13 odcinek) - 3.99% ⬇ (-0.15) 13. Gül Masalı (14 odcinek) - 2.20% ⬇ (-0.20) АВ:1. Yargı - 7.27% ⬆ (+1.09)
8. Tozluyaka - 2.27% ⬇ (-0.39) 27. Gül Masalı - 0.93% ⬇ (-0.43)
|
|
|
Post by Mavi on Sept 28, 2022 18:21:16 GMT
Obejrzałam połowę 35 odcinka z napisami i muszę przerwę, bo łeb mi dosłownie paruje. Ale odcinek idzie świetnie.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 28, 2022 18:55:06 GMT
Ja dzisiaj się nawet za wyroczek nie zabieram. Obejrzałem lokatora, a jutro najwyżej pójdzie wyrok i coś napiszę. Jeszcze wisi dziewczyna
|
|
|
Post by julia on Sept 28, 2022 21:18:05 GMT
Niestety w trakcie pisania postu, szlag go trafił... Odcinek pełen niewiadomych z każdego kąta wyziera zło , przerażenie...rozpacz. Cztery trupy - w tym Neva Noże jako corpus delicti... Powrót Yekty ...
|
|
|
Post by Mavi on Sept 29, 2022 9:35:05 GMT
35: Julek i Celinka spijają sobie z dziubków, ale pojawiają się pierwsze zgrzyty na linii zawodowej - w studni, w której znaleźli ciała i jednego żywego chłopaka, którego poszukiwała Celinka. I ona rząda od Parsa (bo Julek się nie zgadza), że chce być w tej sprawie. Ostatecznie wkręca nowego loczka (gostek jest wybitnie podejrzany) jako nowego adwokata rodzinki Mehmetcana oficjalnego, a sama będzie prowadzić tę sprawę nieoficjalnie. Yani... Lata mijają, a kombinatorka Celinka wciąż ta sama. Neva dedła. Cuynet w więzieniu. Trup ściele się gęsto. Sprawców na horyzoncie nie widać. I oczywiście, ktoś już wzywa Celinkę, żeby sama zaniosła znaleziony przy ciałach nóż do hotelu, bo jak nie, to będzie więcej trupów. Zobaczymy. Mistrzostwo swojego aktostwa w odcinku pokazał Mehmet. Rozpacz Parsiątka to było czyste zloto. Z takich technicznych kwestii: a) kompletnie nie podoba mi się nowa czołówka b) nowa fryzura Kaana jest zacna
|
|
|
Post by Matthias on Sept 29, 2022 14:01:34 GMT
Niestety w trakcie pisania postu, szlag go trafił... Odcinek pełen niewiadomych z każdego kąta wyziera zło , przerażenie...rozpacz. Cztery trupy - w tym Neva Noże jako corpus delicti... Powrót Yekty ... A co się stało z postem? Ja jak coś piszę, to najpierw w jakimś notatniku, a dopiero potem przekopiowuję na stronę. Na telefonie może być ciężko to zrobić :/.
|
|
|
Post by lucy on Sept 29, 2022 15:03:21 GMT
julia, z tego co pamiętam to nie pierwszy raz, więc może kiedy masz do napisania więcej, otwórz sobie w karcie obok translator i pisz najpierw w nim, a potem całość przekopiuj. Tekst się w nim zapisuje w czasie rzeczywistym, więc nie grozi, że się go straci. translate.google.com/Albo pisz w edytorze google: docs.google.com/document/u/0/Możecie obstawiać:
|
|
|
Post by julia on Sept 29, 2022 16:19:45 GMT
A co się stało z postem? Ja jak coś piszę, to najpierw w jakimś notatniku, a dopiero potem przekopiowuję na stronę. Niestety, stary laptop już się zaczyna buntować i tak było tym razem ....piszę , piszę, a tu "pyk"i nic nie ma Odcinek 35.
Początek mocny. Cztery trupy w starej studni, prawie martwy chłopak, a potem jeszcze pięć czaszek i trochę kości. Nie wiemy czy ta czwórka zginęła w tym samym czasie Mehmetcan żył , gdy go do studni wrzucono. Tragedię przeżywa Pars ( super gra!), gdyż jedną z denatek jest Neva Została uduszona, ale...znaleziono też nóż, na którym udało się odzyskać odciski palców, należące właśnie do niej. Jeden z trupów miał ranę zadaną nożem. Pars cierpi , pocieszają go wszyscy, ale na próżno. Jest przy nim Deryia, która , jak się okazuje jest wdową. Noże pojawiają się kilkakrotnie. Najpierw Ceylin odcina metkę z bluzki nożem, wyjętym z szuflady i odkłada go na półkę. Za jakiś czas kamera znów ten nóż pokazuje. Jest nóż Nevy i przestępca żąda , aby znaleziony nóż dostarczyła pod wskazane miejsce - Ceylin Mamy drugiego kędzierzawego , tym razem świeżo upieczonego prawnika, który pod pozorem pomocy Ceylin przynosi dokument, stwierdzający przekręty w handlu spożywczym. Sierotka Marysia ma tak niewinne oczęta, że Ceylin go zatrudnia, ale chłopak jest niewiarygodny, ewidentnie dla kogoś pracuje Niewiarygodny wydaje mi się także pan doktor, który umówił się z Aylin ( w czasie wakacyjnej przerwy rozwiodła się z Osmanem ). Dziwne mi się wydaje zrobienie z Cuneyita awanturnika, który wylądował w areszcie. przecież on odszedł od Yekty, bo miał dość jego szemranych interesów, krzywdzenia ludzi. Ale i coś dziwnego stało się z Nevą. Ona wyjechała z Cuneyitem, ale wróciła do Stambułu, nie skontaktowała się z bratem, a ponadto miała w domu grubą forsę , którą zabezpieczyli Eren i Ilgaz Zmieniła kolor włosów, zapewne to miało być jakimś kamuflażem Proci bardzo się kochają, ale spierają w sprawach zawodowych, bo jak wiemy Ceylin musi wszystko wiedzieć i wszędzie się wtrącić. To mnie w niej irytuje od początku, jest uparta, jak koza. Zna zasady, a jednak ciągle je łamie. Niby odpuściła w sprawie Mehmetcana ( zatrudniony kędzierzawy), ale nie sądzę, aby długo wytrzymała. No i nasz ulubieniec - Yekta Dziwnym trafem , on i żaba Serdar wyszli z więzienia po tygodniu. Lacin rozwiodła się , majątek przejęło państwo i esteta Yekta musi mieszkać kątem w jakiejś piwnicy , za którą płaci. Cierpi męki, bo wszystko wokół jest takie brudne, brzydkie, niezbyt miło pachnące busy , którymi jeździ do pracy, pełne są ludzi, którzy jedzą, kichają Aysen, córka właściciela piwnicy przynosi mu jedzenie w trojakach, ale on odsuwa je ze wstrętem - nie ma serwetek, srebrnych sztućców, ojejjjj No i praca byle jaka, nie ma kancelarii i asystentów... Ale kolejny raz ma szczęście, Aysen znalazła adres Lacin. Biedna ona Odcinek pełen znaków zapytania, kto? Dlaczego? Kto kogo wrobi i zniszczy? Wiemy, że Yekta od początku nie znosi Ceylin, ale czy to on był też seryjnym mordercą - nie sądzę. Poza Nevą , nie wiemy, kim były pozostałe trupy. Wszystko przed nami....
|
|
|
Post by julia on Sept 29, 2022 16:24:21 GMT
Z tego co pamiętam to nie pierwszy raz, więc może kiedy masz do napisania więcej, otwórz sobie w karcie obok translator i pisz najpierw w nim, a potem całość przekopiuj. Tekst się w nim zapisuje w czasie rzeczywistym, więc nie grozi, że się go straci. translate.google.com/Lucy, ja to wiem, wiele razy tak robiłam, ale bywa, że wejdę na stronę i ...piszę....
|
|
|
Post by mira on Sept 29, 2022 17:56:19 GMT
Wasze komentarze są bardzo zachęcające, ale ja się jeszcze wstrzymuję z oglądaniem, bo uparłam się, że dokończę pierwszy sezon "Baba" i jeszcze wisi mi finałowy odcinek "Pięknej rywalizacji". Ale już się nie mogę doczekać, kiedy i mój mózg zacznie parować podczas oglądania
|
|
|
Post by lucy on Sept 29, 2022 21:13:47 GMT
Gdyby tak reyting zaczął spadać, proponuję przeniesienie serialu na środę. Ale by fandomy miały używanie. Na placu boju są już w gotowości: Neslihan Atagul Hazal Filiz Kucukose Burak Ozcivit i.imgur.com/JCHYCug.jpg
|
|
|
Post by julia on Sept 30, 2022 8:03:36 GMT
lucy, , ten z Neslihan biorę. Filiz i Buraka zostawiam dla innych. Na Neslihan byłam bardzo zła za jej odejście w trakcie kręcenia "Sefirin Kizi", ale pałeczkę przejęła Tuba ,więc było dobrze. W końcu Tuba, to lepsza aktorka niż Nesli.
|
|
|
Post by julia on Sept 30, 2022 8:21:31 GMT
Kim będzie ten Cetin, ktoś wie? Kędzierzawy już się pojawił, Haluk też... W tureckich komentarzach obstawiają go , jako mordercę
|
|
|
Post by mira on Oct 3, 2022 10:17:34 GMT
"Organizacja" wróciła i "Wyrok" dostał trochę po tyłku. Oczywiście nadal jest całkiem nieźle, ale do wyników z pierwszego sezonu daleko. Czy będzie lepiej? Chyba nie, ale takie wyniki wystarczą, by serial utrzymał się cały sezon.
Jeśli dziś nie wpadnie 17 odcinek "Baba", to w końcu wezmę się za nowy sezon tego serialu Miałam zamiar obejrzeć dwa odcinki ciągiem, ale drugiego chyba jeszcze nie ma.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 3, 2022 15:23:57 GMT
📌 Reytingi zа 02.10.2022ТОТАL:1. Teşkilat (49 odcinek) - 6.18% 🆕 2. Yargı (37 odcinek) - 4.93% ⬇ (-0.19)
3. Tozluyaka (14 odcinek) - 3.61% ⬇ (-0.38) 13. Gül Masalı (15 odcinek) - 2.16% ⬇ (-0.04) АВ:1. Teşkilat - 7.14% 🆕 2. Yargı - 6.64% ⬇ (-0.63)
9. Tozluyaka - 2.42% ⬆ (+0.15) 18. Gül Masalı - 1.44% ⬆ (+0.51)
|
|
|
Post by Matthias on Oct 4, 2022 16:30:45 GMT
|
|