|
Post by Matthias on Dec 27, 2020 16:16:08 GMT
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Dec 27, 2020 17:52:51 GMT
Urzekła mnie ta scena
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 18:42:52 GMT
Oby eda powiedziała tak, i zrobili taki cichy ślub jak pril i engin. Zamknęła paszcze tym dwóm jędzom.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 27, 2020 18:58:47 GMT
Grafika ja zwykle Jeszcze się nie zbliżamy do finału, więc pewnie i zaręczynami coś odwalą
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 19:20:04 GMT
Wyniki nie są wybitne, a nie mają jeszcze następcy bo te dwie nowosci zapchają dziurę po feniksie i sierotach. Ja bym wolał ślub wcześniej by pożyli razem chwile przed finałem. Nienawidzę takich zakończeń że 30 minut przed końcem finałowego odcinka żenią się i dzieci mają. Ja jako widz pobył bym chętnie z nimi jako małżeństwo. Dla tego bardzo mi się podobał 24 odcinek bo było dużo edser i sobie fajnie żyli razem cudne to było.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 27, 2020 21:27:26 GMT
Natalijka widziałem, że ktoś ustawił sobie to jako tło elysa7, mnie się na przykład nowy zwiastun podoba. Mam nadzieję, że EdSer połączą siły vs babka, która najwidoczniej nie obawia się niczego. Ale też żeby to wszystko nie trwało zbyt długo.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 27, 2020 21:36:32 GMT
Tak, jakby razem by przeciwstawili się to byłoby super Też chciałabym by przed końcem chociaż 2, 3 odcinki Eda nazywała się Bolat
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 21:47:41 GMT
Też chciałabym by przed końcem chociaż 2, 3 odcinki Eda nazywała się Bolat No właśnie, tak jak w odcinku się eda się uśmiechnęła jak jej serkan podał kubek z napisem eda bolat. serduszkoo Fandom to wszędzie wściubi nos i wszystko znajdzie. Okazało się że ta sypialnia gdzie nagrywali sceny engina z pril, był tez wykorzystana do sceny kiedy melo śpi u cerem. Zmieniony obrazek i dodana lampa. Mf to wie jak nakręcić więcej scen po taniości.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 27, 2020 22:04:15 GMT
Faktycznie
|
|
|
Post by Matthias on Dec 27, 2020 22:08:52 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 27, 2020 22:30:28 GMT
Mniejsze koszty większy zarobek proste.
|
|
|
Post by Alex on Dec 28, 2020 0:13:07 GMT
Wzięłam się dzisiaj za nadrabianie odcinków... I czegoś nie rozumiem. Jak Serkan mógł zostać oskarżony o popełnienie błędu przy remoncie domu rodziców małego Serkana? Przecież z tego co zrozumiałam to oni do niego przyszli jednego dnia, żeby zaprojektował im dom, a drugiego było to przyjęcie... Przecież to niemożliwe, żeby w ciągu dwóch dni Serkan zdążył zrobić projekt i ekipa zdążyła go wykonać. Scenarzystów poniosła wyobraźnia czy to ja coś pominęłam?
|
|
|
Post by mira on Dec 28, 2020 10:16:46 GMT
Wzięłam się dzisiaj za nadrabianie odcinków... I czegoś nie rozumiem. Jak Serkan mógł zostać oskarżony o popełnienie błędu przy remoncie domu rodziców małego Serkana? Przecież z tego co zrozumiałam to oni do niego przyszli jednego dnia, żeby zaprojektował im dom, a drugiego było to przyjęcie... Przecież to niemożliwe, żeby w ciągu dwóch dni Serkan zdążył zrobić projekt i ekipa zdążyła go wykonać. Scenarzystów poniosła wyobraźnia czy to ja coś pominęłam? Ja do dziś nie wiem, o co tam chodziło, a z odcinkami jestem na bieżąco Oglądałam live ostatniego odcinka i jak dla mnie szału nie było, ale możliwe, że po tłumaczeniu zmienię zdanie, zresztą oglądałam trochę z doskoku, nie mogłam się zaangażować w stu procentach. Wyniki są ok, chociaż nie na tyle dobre, byśmy mieli pewność, że serial pociągnie do końca sezonu. Moim zdaniem nie pociągnie, a nawet nie powinien, bo mimo że go bardzo lubię, to nie chcę, by go zepsuli durnymi wątkami. Oglądam też DEK czy Sefirin Kizi i każdy z tych seriali w końcu traci swój urok, zaczynają przeciągać i cuda się dzieją.
|
|
|
Post by Alex on Dec 28, 2020 14:46:00 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 28, 2020 15:57:14 GMT
Dziś pokazali pierwsze zdjęcie z sesji hande i kerema. Jutro ma być pokazana okładka. Nie powiem ładnie udają zakochanych.
|
|
|
Post by Alex on Dec 28, 2020 16:06:59 GMT
Next, a oni to na pewno jeszcze udają?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 28, 2020 16:28:25 GMT
No właśnie nie wiem, wyglądają na zakochanych albo mocno zauroczonych. Ale dementują plotki wszystkie. Hande tylko pozazdrościć że ktoś tak na nią patrzy. Ja bym miał motyle w brzuchu jak by ktoś tak na mnie patrzył. Kerem ją zjada wzrokiem. Nie mówię o tym zdjęciu ale ogólnie.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 28, 2020 18:42:43 GMT
Ależ oni zawsze cudownie wyglądają Jak tak na nich patrzę, to chyba jednak jest coś na rzeczy.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 28, 2020 18:50:16 GMT
Mi też się tak wydaje. Ale może czekają aż się serial skończy, i wtedy nie muszą się czaić.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2020 19:25:01 GMT
Może niedługo wyjawią, że są razem
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 28, 2020 19:30:08 GMT
Może w wywiadzie. Matthias my fandom się tak ekscytujemy a oni mają bekę z tego. Znając poczucie kerema to się śmieje.
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Dec 28, 2020 19:51:22 GMT
To zdjęcie wygląda jak okładka jakiegoś super romantycznego filmu
|
|
Natalijka
Moderator
:)
|
Post by Natalijka on Dec 28, 2020 20:04:45 GMT
Natalijka widziałem, że ktoś ustawił sobie to jako tło Za pozwoleniem autorki oczywiście 🙂
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 28, 2020 20:13:02 GMT
To co jutro jeśli nic się nie zmieni będzie drugi fragment. serduszkoo
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Dec 28, 2020 20:24:08 GMT
Ciekawe co pokaże
|
|
|
Post by julia on Dec 30, 2020 16:09:41 GMT
Gdy serial zaczyna z lekka przygasać, to wprowadza się wredną postać. Tutaj mamy dwie. Nie wiadomo, która gorsza. jedna zasadziła się na Serkana, druga wykupiła akcje "źle zarządzanego" holdingu. Babka urządziła się w gabinecie Serkana . Siedzi na ...tronie jak skwitowała Eda ? i jakie dzwonki poustawiała Brawa dla Engina, że wreszcie coś potrafił zrobić w kwestii uczuć : ubranko dla Piryl, butki i kwiatki Eda z Serkanem też powinni , bo już za długo czekamy. Najpierw Aydan, potem oni sami przez Selin, a teraz babunia zly2 Oświadczyny będą, ale co dalej... Kolejny raz podkreślam urodę strojów, nie tylko Edy. Świetny make-up miała w ostatnim odcinku nasza okrąglejsza Aydan zaś zarzuciła długie suknie na rzeczy mini. Aktorka jest świetna, nie powiem gra większości mi się podoba , ale rola Aydan jest kapitalnie obsadzona.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 30, 2020 20:07:54 GMT
Wiecie co męczy mnie już ten serial, jak nie balca to babane. Mało tego jeszcze jakiś księciunio przyjechał. Nic mnie bardziej nie w*****a jak tanie chwyty które teraz są pokazane. Zostaw serkana to go uratuje a weź księcia. Że co k**** ten serial się zmienił w yasaka (nie ubliżając yasakowi) To miała być miła opowieść trochę nawet tandetna o serkanie robocie i edzie kwiaciarce która poruszyła jego dusze i nauczyła go kochać. A to co się teraz od*******a o matko. Odechciewa się oglądać, nie wiem czy będę w sobocie na live bo jak mam dwa razy na to go g***o patrzeć. Naprawdę tak chcą iść, będą kłótnie szantaże a 5 minut przed finałem zgoda chajtanie się i bebek. No nie k***a ja tak nie chce. Widać że od gdzieś 3/4 odcinków Ayse nie trzyma nad tym piecze i się robi do dupy to wszystko. ps: wybaczcie za tyle wulgaryzmu ale się odpaliłem.
|
|
|
Post by Alex on Dec 30, 2020 20:43:00 GMT
Romcom jest dobry na lato, teraz żeby się utrzymać to muszą dołożyć trochę dramy Przecież zawsze tak jest... Ja się wzięłam za nadrabianie odcinków, ale Eda mnie zaczyna wkurzać już (tak jak zresztą wszystkie protki w romcomach). Wolę Engina i Rudą i Ceren i Ferita, pewnie gdyby nie oni (no i Kerem, niech będzie ) to bym sobie odpuściła.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 30, 2020 20:47:04 GMT
A mnie właśnie eda nie irytuje, wydaje mi się że nie było jeszcze takiej postaci w rom-comach. Przeważnie jak się im działo żle to leciałą z podkulonym ogonem płakały w koncie. A eda ma cojones czego często brakuje protkom z rom-comu. I zdaje sobie sprawę że widza może irytować, bo jest zaradna sama se radzi nie prosi o pomoc.
|
|
|
Post by Alex on Dec 30, 2020 21:00:33 GMT
Właśnie na tle innych protek jest romcomowych jest bardzo dobrze, na plus jest to że nłacze non stop po kątach i nie jest tzw. "słodką idiotką", ale wkurzają mnie już te jej krzyki. Ja wiem, że się rozstali (na tym etapie jestem) i nie chce się z nim spotykać (choć to też nie do końca tak), ale czy za każdym razem musi tak wrzeszczeć? Np jadą sobie autem po tym jak wpadła do tego dołu w lesie, nagle jej się przypomina, że go nienawidzi i oczywiście jest "zatrzymaj się, wypuść mnie, nigdzie z tobą nie pojadę!". No męczy mnie to Nie lubię takich krzykaczek
|
|