Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 30, 2020 21:12:11 GMT
Jeśli chodzi o krzyki to chyba fox i mf yapim je lubią. Zarówno eda krzyczy jak i bohaterzy doktorka. Nie wiem czy oni myślą że jak będą drzeć japę to to wyjdzie realistycznie no chyba nie.
|
|
|
Post by Alex on Dec 30, 2020 21:23:59 GMT
Next no dobra, teraz tak myślę i w sumie przy Fazilet i tym, że przetrwałam z nim 50 odcinków to te krzyki w SCK i MD to nic. Jakoś przeżyję
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Dec 30, 2020 23:11:40 GMT
Witam was dzieciaczki! Już od dawna mam tutaj konto (czytałam sobie co piszecie), ale jakoś nie chciało mi się logować no i w gratisie hasło mi z głowy wypadło, więc musiałam jeszcze się zmianą zająć.. Z SCK jestem do tyłu chyba już z 10 całych odcinków.. Jednak oglądanie live to był zły pomysł, bo jak już widziałam co się dzieje to ciężko mi się było skupić Mimo wszystko, na bieżąco jestem tymi wątkami co mnie interesują To co teraz robią z serialem, po prostu mi się nie podoba. Mnie to nudzi. Myślałam, że SCK będzie takie lekkie i fajne do oglądania. Trochę dramy, ale więcej radosnych/śmiesznych scen. A tu ciągle jakieś dramaty. Ta babcia mnie tak denerwuje, że aż mnie ręka świerzbi.. Starszych się szanuje itd. ale plaskacza mógłby ktoś jej sprzedać. Widać, że już chwytają się czego mogą bo przecież trzeba utrzymać tego titanica na wodzie, chociaż i tak do góry lodowej się już powoli zbliżają. O tej dziwnej lasce już nawet nie wspominam, ona chyba faktycznie jest psychicznie chora. Nie zdziwię się jak wróci na sam koniec zabić Edę bo tylko ona może być z Serkanem Tak czy inaczej! Życzę Wam wszystkiego dobrego na nowy rok! Samych sukcesów, dużo zdrowia i niech spełniają się Wasze marzenia ! serducho Co jakiś czas tu będę wpadać, więc się nie żegnam! Trzymajcie się dzieciaki !
|
|
|
Post by Atahan on Dec 31, 2020 8:42:11 GMT
Widać że od gdzieś 3/4 odcinków Ayse nie trzyma nad tym piecze i się robi do dupy to wszystko. Ależ cały czas trzyma. (screen z 23. odcinka) Tworzy historię/fabułę. Choć może zostawiła tylko małe wskazówki dalszym scenarzystom. W przypadku Ayse to nie pierwsza taka zagrywka. W "Erkenci Kus" dotrwała chyba do 17. odcinka i wróciła pod koniec serialu. Wiecie co męczy mnie już ten serial, jak nie balca to babane. Mało tego jeszcze jakiś księciunio przyjechał. Nic mnie bardziej nie w*****a jak tanie chwyty które teraz są pokazane. Zostaw serkana to go uratuje a weź księcia. Że co k**** ten serial się zmienił w yasaka (nie ubliżając yasakowi) To miała być miła opowieść trochę nawet tandetna o serkanie robocie i edzie kwiaciarce która poruszyła jego dusze i nauczyła go kochać. A to co się teraz od*******a o matko. Odechciewa się oglądać, nie wiem czy będę w sobocie na live bo jak mam dwa razy na to go g***o patrzeć. Naprawdę tak chcą iść, będą kłótnie szantaże a 5 minut przed finałem zgoda chajtanie się i bebek. No nie k***a ja tak nie chce. Serial mnie nie chwycił po 1,5 odcinku (tzn. chemia protów, która urzekła wiele osób, mnie nie urzekła), a ratingi były wysokaśne i cieszę się, że już wtedy porzuciłem ten serial, bo czułem, że jak on przetrwa do 15/20 odcinków to będzie tona dramy, ów i akcji z tyłka wziętych. Tego nie lubię w romcomach. Wspomniałeś "Yasaka..." - to trochę inny kaliber, fakt jest sporo humoru, ale protka nie jest tam przeznaczona jednemu i dlatego na szczęście nie ma takich akcji. Tutaj natomiast proci są dla siebie przeznaczeni już od początku i trzeba coś zrobić, żeby oni się schodzili przez 40 odcinków.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 31, 2020 9:35:32 GMT
@lu, Witaj! Ja jutro dopiero obejrzę 24 odcinek, bo dzisiaj imprezka Ale jestem ciekaw, co ta babcia znowu naopowiadała.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 31, 2020 16:48:29 GMT
Tego nie lubię w romcomach. Wspomniałeś "Yasaka..." - to trochę inny kaliber, fakt jest sporo humoru, ale protka nie jest tam przeznaczona jednemu i dlatego na szczęście nie ma takich akcji. Bardziej chodziło mi o tym że się robi drama z serialu. A owy serial dramą nie jest. Ja serial lubiłem i się tam aż paliło do 15 odcinka. Potem już szło w duł.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 31, 2020 18:53:23 GMT
Wiecie co męczy mnie już ten serial, jak nie balca to babane. Mało tego jeszcze jakiś księciunio przyjechał. Nic mnie bardziej nie w*****a jak tanie chwyty które teraz są pokazane. Zostaw serkana to go uratuje a weź księcia. Że co k**** ten serial się zmienił w yasaka (nie ubliżając yasakowi) To miała być miła opowieść trochę nawet tandetna o serkanie robocie i edzie kwiaciarce która poruszyła jego dusze i nauczyła go kochać. A to co się teraz od*******a o matko. Odechciewa się oglądać, nie wiem czy będę w sobocie na live bo jak mam dwa razy na to go g***o patrzeć. Naprawdę tak chcą iść, będą kłótnie szantaże a 5 minut przed finałem zgoda chajtanie się i bebek. No nie k***a ja tak nie chce. Widać że od gdzieś 3/4 odcinków Ayse nie trzyma nad tym piecze i się robi do dupy to wszystko. ps: wybaczcie za tyle wulgaryzmu ale się odpaliłem. Dlatego przestałam oglądać jakoś od 14 odcinka. Wiem, że muszą być jakieś dramy, ale oni to już od dawna za długo ciągną. Zgadzam się z Tobą w całości. Babkę mogli już dawno wsadzić do akcji i wtedy mogło być ciekawie i nie tak naciąganie. A teraz to ona wielka viliana, plus ta co lata za Serkanem... Błagam, to przecież żałosne. Mam ogromną sympatię do Serkana i Edy i dlatego jeszcze jakieś fragmenty obejrzę z nimi, ale już nie potrafię obejrzeć całego odcinka. A pamiętam jak szalałam za tym serialem. Choć było to w sumie tak niedawno. Oglądałam z Wami lajwy, by teraz mieć totalnie wylane na ten serial.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 31, 2020 19:05:44 GMT
Ja przesówam wszystkie sceny na której jest ta wydra balca i babane. A oglądam to tylko dla edser.
|
|
nesaga
Entuzjasta
|
Post by nesaga on Dec 31, 2020 19:26:36 GMT
Też mam do nadrobienia chyba ze 2 odcinki Kochani , Szczęśliwego Nowego Roku <3
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 11:56:01 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 15:59:02 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 16:40:56 GMT
Pięknie razem wyglądają. serduszkoo-
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 1, 2021 18:46:42 GMT
Pięknie razem wyglądają. - Będziemy się tak nimi cały czas zachwycać, póki SCK nie zniknie z anteny Ale jak zwykle to prawda, cudowna para serducho
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 18:57:26 GMT
Bilans tego serialu powoli przypomina mi przypadek Hercai, gdzie świetnie zapowiadający się serial został doszczętnie zmasakrowany, zrujnowany. Wygląda, ze tu będzie podobnie. Teraz się SCK świetnie sprzedaje poza Turcję (może i do nas trafi - mam na myśli najprędzej Novelas+), ale co z tego, skoro w połowie serialu emocje spadają też o połowę...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 19:54:03 GMT
Już bym wolał by już był bebek ślub i z jeden odcinek jak są szczęśliwą rodziną i koniec. Jedno czego się nauczyłem w 2020 roku w tureckich serialach to nie ilość a jakość. W przypadku sck ta jakość skończyła się około 20 odcinka.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 1, 2021 20:01:26 GMT
Mogli się bardziej skupić na przeszłości Serkana, na marzeniach Edy. A teraz mam wrażenie, że wszystko się rozlazło.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 20:23:47 GMT
Wiesz pięc odcinków było w miarę spokojnie. To teraz wrzucili dwie sucze. I tylko się wk*****m. Bo ile można na to patrzeć. Kolejny oklepany wątek. Jak go zostawisz nic mu nie zrobię, ty się ożenisz z księciem. Który mamy rok, bo mentalność scenarzystów dizi zatrzymała się jakieś 20 lat temu. Jeszcze ten księciunio urwał się z choinki.
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 20:28:08 GMT
Ayse Kutlu odeszła, bo pisze nowy serial dla MF Yapim.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 20:30:03 GMT
Tak mi się wydawało, pewnie nowy rom-com.
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 21:15:48 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 21:33:15 GMT
Ta scena była taka hot. Brakowało by serkan ją pocałował i na tej umywalce dokończył. Ale to niestety nie kolejna książka erotyczna a tylko sck.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 1, 2021 21:43:14 GMT
Ta scena była taka hot. Brakowało by się serkan ją pocałował i na tej umywalce dokończył. Ale to niestety nie kolejna książka erotyczna a tylko sck. Taką sceną bym nie pogardziła. Taką okrojoną, ale tak
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 21:47:49 GMT
Serkan był w takim wydaniu bad boya. Zresztą kerem nawet jak włoży worek na śmieci, to wygląda jak milion dolarów.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 1, 2021 21:52:22 GMT
Prawda. Ma w sobie charyzmę. Oglądałam kawałek z The Voice. Rety, jaki on jest śmieszny i uroczy
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 21:56:03 GMT
Aż dziw że mu hande jeszcze nie uległa. Chodź fandom wie swoje.
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 1, 2021 22:02:46 GMT
W sumie to mało mnie interesują życia prywatne aktorów, ale tutaj nie wierze, że nie ma niczego więcej między nimi niż przyjaźń. To normalnie nie możliwe!
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 22:07:05 GMT
W sumie to mało mnie interesują życia prywatne aktorów, ale tutaj nie wierze, że nie ma niczego więcej między nimi niż przyjaźń. To normalnie nie możliwe! Myślę podobnie. Sympatia sympatią, ale to jaki oboje mają do siebie stosunek, jak na siebie patrzą, reagują itd... w życiu realnym wybiega poza ramy przyjaźni.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 22:08:55 GMT
Czytałaś wywiad hanker. Kerem mówił że hande zostanie na zawsze w jej życiu. A hande kerema zaprasza na jej wystawę w wrześniu.
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 23:11:11 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 2, 2021 17:12:05 GMT
Jaki to kraj.
|