|
Post by mira on Mar 10, 2021 8:00:27 GMT
Najnowszy zwiastun zrobił spore zamieszanie. Wygląda na to, że w końcu się doczekaliśmy i Serkan odzyskał pamięć, ale... Eda jest mężatką. Mam nadzieję, że to jednak nieprawda. Chociaż pamiętam, że w "Sezonie na miłość" głowna bohaterka też wyszła za mąż za kogoś innego, a potem on nie chciał rozwodu i publiczność jakość to przełknęła...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 10, 2021 16:45:03 GMT
Czyli stare sposoby i haczki są stosowane . Może na 40 odcinkach skończymy
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Mar 10, 2021 19:04:02 GMT
Jak to mawia pewne polskie powiedzenie: To jest k***a dramat.
|
|
|
Post by Alex on Mar 10, 2021 19:10:04 GMT
Kto normalny, jeśli jego narzeczony straci pamięć, żeby go odzyskać udaje, że wychodzi za innego? To nawet bardzo mądrze brzmi...
|
|
|
Post by lucy on Mar 10, 2021 19:15:08 GMT
Że co?
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 10, 2021 19:41:26 GMT
Kto normalny, jeśli jego narzeczony straci pamięć, żeby go odzyskać udaje, że wychodzi za innego? To nawet bardzo mądrze brzmi... No właśnie... To brzmi tak nie dorzecznie i głupio. Eda od momentu, gdy Serkan stracił pamięć stała się idiotką. Scenarzyści powinni dostać w twarz za to co zrobili z tym serialem. Nie przepadam za przemocą, ale im się należy. Naprawdę, mam nadzieje, że nikt ich nie zatrudni. Romcom, okey, ale nie tak głupi. Najgorzej, że fandom "Jej! Super! Będą znowu razem!". Jakby ci ludzie mieli po 15 lat...
|
|
|
Post by Alex on Mar 10, 2021 19:57:46 GMT
No mnie Eda irytuje już od dłuższego czasu, a jestem dopiero na 23 odcinku. Szkoda mi go przerywać, ale tutaj końca nie widać, niestety, a ja nie wiem czy chcę oglądać te głupoty z utratą pamięci i udawanym ślubem... Jedyne co mnie do tego serialu ciągnie to para Piril i Engin, ale i to już coraz słabiej.
|
|
|
Post by mira on Mar 12, 2021 10:09:15 GMT
Wczoraj Kerem otrzymał nagrodę dla najlepszego aktora serialowego zdaje się, ale właściwie nie o tym chciałam napisać, a o wywiadzie, którego tam udzielił. Powiedział podobno coś takiego, że w przypadku SCK ratingi nie są ważne, bo serial ma wielu widzów i dobrze się sprzedaje. Coś czuję, że jednak nie zrobią finału przed końcem sezonu, no chyba że naprawdę wyniki w Turcji będą tragiczne.
|
|
|
Post by lucy on Mar 12, 2021 11:30:07 GMT
No ja bym się nie zdziwiła, gdyby SCK pociągnęli do końca wakacji. Za chwilę na pewno spadnie, no wszystkie seriale to czeka, bo nadciąga wiosna. Ale zobaczymy.
|
|
|
Post by Alex on Mar 12, 2021 12:19:48 GMT
No ja bym się nie zdziwiła, gdyby SCK pociągnęli do końca wakacji. Obstawiam właśnie, że tak będzie. No w takiej sytuacji to nie wiem czy dam radę dokończyć ten serial.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 12, 2021 16:26:56 GMT
Weteran aktor Sinan Albayrak dołącza do obsady filmu FOX # SenÇalKapımı jako Kemal Özcan, ukochany z dzieciństwa Aydan (Neslihan Yeldan). Życie Kemala, który od tego czasu zakopał tę miłość w swoim sercu, zmieni się po nieoczekiwanym wydarzeniu.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 12, 2021 22:13:33 GMT
Czekaj, co? Szansa by SCK miał jeszcze więcej odcinków? To ile tego będzie 60? Rety.... Wyobrażacie sobie co wtedy będzie się wyprawiać w scenariuszu? Porwania, nowi bracia, siostry, ukochani sprzed lat, toksyczni stalkerzy. Nie wiem co jeszcze.
|
|
|
Post by Alex on Mar 12, 2021 22:45:20 GMT
EK i GB, które leciały od początku wakacji do końca następnych miały chyba 52 i 54... Tutaj niestety może być podobnie. No ja tyle nie wyrobię... Z całą moją sympatią do Kerema i parki Piril-Engin chyba powiem pas. Może latem mi się coś zmieni to nadrobię, ale ciężko będzie. Co też mnie podkusiło, żeby romcom zaczynać?
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 12, 2021 22:58:46 GMT
Tych odcinków w całości już nie idzie oglądać. Ja lecę praktycznie tylko do końca odcinka i oglądam fragmenty. To wystarcza bym mogła ogarnąć co i jak. SCK do 12 odcinka był super. Naprawdę rewelacja. Ale, wiadomo im więcej odcinków tym gorzej.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 14, 2021 13:46:37 GMT
Reytingi za 13.03.2021 - SOBOTA ТОТАL: 1. Gönül Dagi (20 odcinek) - 10.23%⬆(+0.06) 2. Kardeşlerim (4 odcinek) - 8.86%⬆(+0.40) 3. Kuzey Yildizi: Ilk Aşk (55 odcinek) -5.65%⬆(+0.37) 11. Sen Çal Kapimi (35 odcinek) - 3.11%⬇(-0.35)
АВ: 1. Gönül Dagi - 10.43%⬆(+0.86) 2. Kardeşlerim - 5.38%⬆(+0.58) 6. Sen Çal Kapimi - 3.80%⬇(-0.38)
8. Kuzey Yildizi: Ilk Aşk - 2.82%⬆ (+0.74)
|
|
|
Post by Atahan on Mar 14, 2021 22:45:06 GMT
Ekipa scenarzystów powiększyła się o Melek Ordu ("Promyk nadziei") oraz Tufana Borę ("Sevdim Seni Bir Kere", "Na spacerniaku"). Dwie panie, przed którymi ostrzegałem, że zrobią z tego serialu jeszcze większy koszmar, nadal piszą scenariusz.
|
|
|
Post by mira on Mar 15, 2021 7:53:41 GMT
Ostatni odcinek podobno nie był wcale koszmarny, a mocno komediowy. Piszę podobno, bo niestety nie dane mi było zobaczyć tego na żywo, a na tłumaczenie też nie znalazłam jeszcze czasu. Ale oglądalność w Turcji była taka sobie, może teraz trochę wzrośnie, jak w końcu Serkan sobie wszystko przypomniał i znów będzie miał jakieś ciekawe przygody z Edą
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Mar 16, 2021 11:30:13 GMT
Final!
|
|
|
Post by mira on Mar 16, 2021 11:31:44 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 16, 2021 11:33:43 GMT
Ponoć pod koniec kwietnia, wraz z końcem sezonu.
|
|
|
Post by mira on Mar 16, 2021 11:39:02 GMT
Ponoć pod koniec kwietnia, wraz z końcem sezonu. Eee, myślałam, że jakieś nowe informacje są, że kończą za 1-3 odcinki Obejrzałam wczoraj połowę 35 odcinka i niestety zasnęłam, nawet nie pamiętam, w którym momencie. A ktoś pisał na FB, że super odcinek i w końcu udało mu się nie zasnąć
|
|
|
Post by Matthias on Mar 16, 2021 12:34:47 GMT
Z końcem sezonu ma nastąpić finał. Czyli jeszcze troszkę odcinków będzie.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 16, 2021 13:31:15 GMT
Chodzą też plotki, że finał w sobotę, 3 kwietnia, a tydzień późnej wchodzi nowy sezon "Savasci". Jednak póki co nie ma żadnych oficjalnych informacji.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 16, 2021 16:52:45 GMT
Jeśli będzie niedługo finał, to bardzo mnie to cieszy. Może nawet wtedy cały odcinek obejrzę.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 16, 2021 18:08:14 GMT
Plotki o finale nieprawdziwe.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 16, 2021 20:06:20 GMT
Plotki o finale nieprawdziwe. Ee, szkoda. SCK musi szorować po dnie reytingiem, żeby był finał?
|
|
|
Post by mira on Mar 17, 2021 7:52:01 GMT
Dowalili wczoraj taki zwiastun, że aż mi wszystko opadło... Tyle czekaliśmy, aż Serkan sobie przypomni i w końcu nastaną szczęśliwe dni, a tu kolejne problemy. Jeszcze ten wątek z unieważnieniem małżeństwa jestem w stanie przełknąć, ale ciąża Selin? Jestem pewna, że żadnej ciąży nie będzie, ale jeśli Serkan nie zareaguje natychmiast, że to niemożliwe, bo przecież ze sobą nie spali, to będzie oznaczało, że jednak spali a dla mnie to mega niesmaczne. Ja wiem, że mamy XXI wiek, że ludzie ze sobą sypiają przed ślubem, zwłaszcza gdy są zaręczeni, ale w tym serialu bardzo bym czegoś takiego (Serkana z Selin) nie chciała, jakoś to nie pasuje do tej wspaniałej miłości Edy i Serkana.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 17, 2021 19:23:53 GMT
Ta ciąża to już przegięcie takie na maksa. Amnezja była. głupia. Ale to to już brak mi słów
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Mar 18, 2021 1:19:12 GMT
Aż się ze śmiechu poplułam Ten wątek z ciążą Selin jest tak przekonywujący.. Czyli oni chcą mi powiedzieć, że Serkan po wypadku nie pamiętając jakiegoś tam czasu, stwierdził pewnego dnia "A w sumie to bym ją przeleciał"? Przepraszam, ale to jest naprawdę komiczne. Mogę się założyć, że albo Selin będzie udawała poronienie albo spadnie ze schodów i będzie dramat, że to przez Edę. Może też być moja ulubiona opcja ze "zbuntowanego anioła" : nie możemy być razem, bo dziecko musi mieć oboje rodziców wiem jak to jest się wychowywać bez nich. Od razu mówiłam, że ten Deniz to nic dobrego z nim nie będzie. No i Serkan go uderzył, ale żeby już go zatrzymać to nie? Gościu. Co z Tobą? Po co Ci te mięśnie? Przecież jakby go złapał za rękę i ją wykręcił to ze spokojem by go utrzymał. A jak nie to zawsze można poddusić jak to w niektórych serialach robią Z tego całego czegoś robi się taki dramat. że przebijają mi niektóre seriale. Scenarzyści to albo alko albo mocne dragi bo normalny człowiek z talentem nie jest w stanie napisać tak śmieciowego scenariusza. Zostaję w sumie tylko dla śmieszków, bo nie ukrywam całego odcinka nie widziałam już od baardzo dawna. Wolę już koreańskie i latynowskie przynajmniej tam wiem z góry, że dobrze się kończą (te co wybieram) no i że scenariusz będzie pokręcony. Mega mi szkoda SCK bo naprawdę świetny był do pewnego momentu. No i cały ten wątek też tak mogli poprowadzić. Każdą postać fajnie napisać.. A tu po prostu z odcinka na odcinek robi się co raz większe g*wno. Marnują aktorów, scenerię, muzykę i w ogóle moją chęć do życia.
|
|
|
Post by mira on Mar 18, 2021 7:42:31 GMT
Nie mam tendencji do wracania do starych odcinków, ale wczoraj coś mnie naszło i popatrzyłam sobie na sceny Edy i Serkana z odcinków 1-12. Jak to się wszystko pięknie rozwijało, jak było sympatycznie, bez wielkich dram. Zupełnie inna jakość w porównaiu do tego, co serwują nam teraz. Ja oczywiście nadal lubię ten serial i oglądać będę do ostatniego odcinka, ale chciałabym zobaczyć szczęście, coś miłego, słodkiego. Mam już dość tych ciężkich wątków.
|
|