|
Post by lucy on Apr 26, 2021 14:39:00 GMT
Hande i Kerem wrócili z Malediwów trzymając się za ręce.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 26, 2021 15:39:02 GMT
No to teraz będzie wielka nagonka na nich.
|
|
|
Post by lucy on Apr 26, 2021 15:50:40 GMT
Teraz będą pilnować czy się nie pokłócili, czy Keren nie zdradza Hande i czy Hande nie jest w ciąży, bo skoro się przyznali to znaczy, że pewnie za chwilę ślub.
|
|
|
Post by Alex on Apr 26, 2021 16:07:09 GMT
A to ślubu jeszcze nie było? To po co oni na tych Malediwach byli?
|
|
|
Post by lucy on Apr 26, 2021 16:16:26 GMT
Może na Malediwach były zaręczyny? Skoro rodzinka dojeżdżała.
|
|
|
Post by mira on Apr 26, 2021 19:12:36 GMT
Piril i Engin poznali płeć dziecka I co będzie? Dziewczynka czy chłopczyk? Czy bliźniaki? Tak mi szkoda tej pary, bo bardzo ich lubiłam, ale tych absurdów scenariuszowych nie zdzierżę... Dziewczynka Już wypisują, że Kerem rozbił związek Hande, że tyle razy kłamał odnośnie relacji z Hande i że tak głośno mówił o pandemii, krytykował ludzi nienoszących maseczek, a sam sobie wyjechał na wakacje i tam maseczki nie nosił. I wiecie co? Mimo że ich bardzo lubię i wiem, że człowiek jest tylko człowiekiem, to trudno nie przyznać komentującym racji - odnośnie relacji z Hande Kerem ściemniał, a wakacje w czasie pandemii też godne pochwały nie są. Ale mnie to wszystko i tak nie przeszkadza Nie dziwi mnie, że nie przyznawali się do związku, nie dziwi mnie też, że człowiek wkurza się, gdy w przeludnionym mieście ludzie nie przestrzegają obostrzeń, ale chce jechać na wakacje i odpocząć na niemal pustej wyspie. Ja im wszystko wybaczam i trzymam kciuki, żeby te relacja była trwała A co do tego, że Kerem rozbił związek Hande - moim zdaniem to nie tak. Myślę, że zaiskrzyło od początku, Hande szybko zorientowała się w sytuacji, ale zanim cokolwiek konkretnego się zadziało, zakończyła relację z Muratem. Jestem bardzo ciekawa, co teraz będą mówić dziennikarzom. Prędzej czy później ktoś ich przecież dorwie
|
|
|
Post by Alex on Apr 26, 2021 21:08:14 GMT
Może na Malediwach były zaręczyny? Skoro rodzinka dojeżdżała. Taak, te teorie już gdzieś widziałam. Bebek też już pewnie w drodze. No nic, Next zobacz, najważniejsza impreza nas jednak nie ominęła. Jednak Stambuł nas czeka nie Malediwy. Może to i lepiej Dziewczynka Engin pewnie wariuje. Chyba muszę zerknąć na ich sceny. [/div]
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 26, 2021 21:13:16 GMT
To może być ciekawe.
|
|
|
Post by lucy on Apr 27, 2021 17:07:19 GMT
Mimo wszystko... co za dużo to niezdrowo. Wpis Kerema na Insata: "Na środku oceanu tylko my we dwoje... Cudownie"
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 27, 2021 17:30:17 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 27, 2021 17:59:01 GMT
Gołąebczki
|
|
|
Post by Alex on Apr 27, 2021 18:10:22 GMT
Mimo wszystko... co za dużo to niezdrowo. No co ty? Toż to taka piękna miłość, nic tylko cieszyć się ich szczęściem i zazdrościć.
|
|
|
Post by lucy on Apr 27, 2021 18:20:50 GMT
Najlepsze w tym wszystkim jest to (i tu 1:0 dla Hande i Kerema), że nie paparazzi ich namierzyli, tylko oni sami się ujawnili. A tamci biegają po ulicy, zaglądają do aut, czatują pod domami i knajpami, a Hande z Keremem i tak zagrali im na nosie. I żaden dziennikarzyna nie dostanie premii.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Apr 27, 2021 20:57:16 GMT
O proszę jednak są razem, ale nie będę udawała zaskoczonej bo po prostu nie jestem Miło widzieć, że Hande się w końcu poszczęściło z facetem, bo naprawdę z tego co kiedyś czytałam to dziewczyna lekko nie miała. Kerem z resztą też nie miał, więc pisani sobie chyba Co do tego, że Kerem rozbił związek Hande. No bez przesady. Były facet ją zdradził, więc związek i tak jakiś super stabilny nie był. Obojętnie ile lat razem. Jak to mówią "nie wchodzi się 2 razy do tej samej wody". Nawet jeżeli "rozbił" to pewnie zrobił to nieświadomie. Hande może spędziła trochę czasu z Keremem i może jego filozofia życiowa coś w niej obudziła. No i nie ukrywajmy. Kto by nie poleciał na Kerema i te jego mięśnie? Chociaż obstawiała bym, że to on się pierwszy nią zainteresował.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 27, 2021 21:23:17 GMT
Mają wrócić na plan 20 maja. Nowe odcinki na początku czerwca.
|
|
|
Post by mira on Apr 28, 2021 6:50:24 GMT
Dla mnie jeszcze nie jest ani za dużo, ani niezdrowo Mogłabym się gapić na ich fotki godzinami. Nie znam ludzi, ale cieszę się ich szczęściem. To właśnie z Hande obejrzałam mój pierwszy turecki serial i potem nie odpuściłam już żadnego projektu, w którym wzięła udział. Bardzo lubię tę dziewczynę i mam nadzieję, że znalazła miłość swojego życia Za Keremem nigdy nie szalałam, ale szalała grupa, do której zapisałam się, żeby obejrzeć "Kuzguna". I tak, wiedziona ciekawością, obejrzałam jego dwa seriale i wszystkie filmy. Ale dopiero przy okazji SCK zainteresowałam się nim na tyle, by zechcieć poczytać, co to za człowiek, dowiedzieć się czegoś o jego przeszłości, poczytać wywiady. I stało się to od razu, gdy zobaczyłam jego pierwszą fotkę z Hande. Od razu wiedziałam, że będzie pięknie
|
|
|
Post by Matthias on Apr 28, 2021 18:24:40 GMT
Gdyby ktoś szukał, i nie mógł znaleźć:
Melodia ze zwiastuna SCK któregoś tam (pojawiła się w Yasaku):
|
|
|
Post by mira on Apr 29, 2021 10:13:17 GMT
Jeśli to nie jest jakiś fake, to wyglada na to, że Ayse Uner Kutlu wraca do SCK. Na jej TT pojawił się taki wpis: "SÇK 2.Sezon <serce>"
A ona nie pisała czasem czegoś nowego na lato?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 29, 2021 11:27:35 GMT
A ona nie pisała czasem czegoś nowego na lato? Remake koreańskiego letniego serialu. Może odłożyli na za rok.
|
|
|
Post by lucy on Apr 29, 2021 11:47:43 GMT
Nie było mowy co pisała. Jedyne info jakie było, to że odeszła pisać nowego romcoma. Nie sądzę, aby w styczniu Fox podjął decyzję o drugim sezonie SCK. Na tamtą chwilę jak zresztą zawsze w dizi, nie było nawet wiadomo, czy serial przetrwa do wiosny, więc tym bardziej do lata. Jeśli Ayse wróci do SCK to znaczy, że z jej drugiego romcoma na razie nici. Bo chyba na 2 fronty pracować nie będzie?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 29, 2021 11:58:01 GMT
Też mi się tak wydaje. Tamten projekt poszedł na półkę. To raczej jest scenarzysta rom-comow. Dram raczej nie piszę. Skończy sck, wróci do tego co robiła. Do wakacji 2022 się wyrobi.
|
|
|
Post by mira on Apr 29, 2021 12:01:52 GMT
Wcześniej zapewniano, że zostają ci scenarzyści, którzy wrócili w odcinkach 38 i 39, także może Ayse jedynie do nich dołączy, a nie weźmie wszystkiego na siebie? Wtedy mogłaby pracować na dwa fronty. Aczkolwiek wydaje mi się, że ona ma już taką renomę, że nie zgodziłaby się robić jako dodatkowy scenarzysta, tylko wzięłaby na siebie całą odpowiedzialność. Swoją drogą, jeśli 20 maja mają wejść na plan, to chyba najwyższa pora brać się za scenariusz. Musi być dopracowany, bo konkurencja szykuje się ogromna.
|
|
|
Post by lucy on Apr 29, 2021 12:08:40 GMT
Zapomniałam napisać, że ten drugi romcom, który Kutlu pisze od stycznia też jest na zlecenie MF Yapim. Logiczne się wydaje, że go odłożyli na przyszły rok, skoro dostali od Foxa zielone światło na drugi sezon SCK.
|
|
|
Post by Atahan on Apr 29, 2021 12:11:48 GMT
Aczkolwiek wydaje mi się, że ona ma już taką renomę, że nie zgodziłaby się robić jako dodatkowy scenarzysta, tylko wzięłaby na siebie całą odpowiedzialność. Czy ja wiem, czy ona ma taką renomę. To dopiero jej drugi serial, a tak naprawdę pierwszy, bo do "Wymarzonej miłości" główną historię wymyśliła Meric Acemi ("Maleńkie morderstwa", "Kiralik Ask"). Ayse odeszła po kilkunastu odcinkach, a prace nad serialem przejął znany duet Zengin. "Sen Cal Kapimi" także nie pisała nigdy sama. Wymyśliła historię, a przy scenariuszu od 1. odcinka pomagali jej Yesim Citak, Dilek Iyigun i Erdem Acikgoz. Dwie godziny temu dodała Tweet "SCK 2. SEZON", więc chyba ruszyły prace. Teoretycznie mogłaby się wziąć za ten drugi serial, bo na pewno ma już trochę napisane, a II sezon "Sen Cal Kapimi" to tylko kilkanaście odcinków i po robocie. Problem stanowi pewnie FOX, który nie ma gdzie wepchnąć tego serialu, a podpisał już umowę z konkurencyjno-siostrzaną wytwórnią Medyapim. Najwyżej poczekają do następnego lata, albo ruszą gdzieś w trakcie sezonu.
|
|
|
Post by mira on Apr 29, 2021 12:16:49 GMT
Atahan, w takim razie jestem niedoinformowana, bo byłam pewna, że to ona pisała "Rannego ptaszka", potem odeszła i wróciła jakoś pod koniec. I w ogóle myślałam, że ma więcej produkcji na koncie, pewnie ją z kimś pomyliłam. Tak czy inaczej, widziałam że na TT istny szał, widzowie SCK bardzo się cieszą z powrotu Ayse. Oby rzeczywiście wyszło to serialowi na dobre.
|
|
|
Post by mira on Apr 30, 2021 12:50:27 GMT
Birsen informuje, że Melisa Dongel (Ceren) opuściła serial: "MelisaDöngel opuścił serial SenÇalKapım, co dało przerwę w sezonie. Döngel będzie dzielić główną rolę z BurcuÖzberk, İlhanŞen i BurakYörük w adaptacji „Canning Single Lady” autorstwa FatihAksoy i YağmurÜnal dla FOX." Plotki okazały się prawdziwe... Melisa nie pojawiła się już w dwóch ostatnich odcinkach SCK i wydaje się, że wydarzyło się to dość nagle. O ile o odejściu Sitare poinformowano oficjalnie i ją pożegnano, o tyle tu nikt z produkcji dotąd nie puścił pary. Może w takim razie FiFi wróci w nowym sezonie?
Szczerze mówiąc ja niezbyt polubiłam Melisę. Jest głośna, wszędzie jej pełno, niezbyt też podobały mi się jej wygłupy i buziaczki z Anilem i Sarpem, zważywszy że między nimi prawie 20 lat różnicy. Z kobiet chyba z nikim się nie zaprzyjaźniła. Widać było, że Sitare trzymała się z Elcin. Chciałabym, żeby FiFi wróciła
|
|
|
Post by Matthias on May 1, 2021 10:03:55 GMT
No cóż. Skoro nasza Ceren odchodzi, to pozostaje tylko Melo z paczki. Może najwyższa pora to zakończyć, zanim zaczną dołączać kogoś nowego do obsady... Szkoda. Pierwsze odcinki były wspaniałe, a potem zaczęło się sypać. Mogłaby wrócić Fifi... I babcia .
|
|
|
Post by mira on May 3, 2021 13:49:51 GMT
Moim zdaniem to pewne, że do obsady dojdą nowe osoby. Coś się musi dziać, bo choć romantyczne chwile Edy i Serkana oglądam z przyjemnością, to jednak nie sposób, żeby serial był wyłącznie o nich. Wydaje się, że będzie przeskok w czasie, ale zobaczymy. Póki co Hande chyba zrobiła grzywkę, Kerem wygolił boki i ma na głowie kucyk, Anil skrócił włosy, a Cagri straszliwie zarósł
|
|
|
Post by Matthias on May 3, 2021 19:18:21 GMT
Ja muszę wkrótce obejrzeć finałowy odcinek sezonu, bo jeszcze nie obejrzałem :3. Jaki wstyd... Wiem tylko tyle, że będzie guz mózgu
|
|
|
Post by mira on May 3, 2021 19:20:24 GMT
Matthias, Dasz radę, jeszcze cały miesiąc do nowych odcinków, o ile się wyrobią i rzeczywiście wystartują na początku czerwca.
|
|