|
Post by mira on May 4, 2021 19:26:40 GMT
Jasne stało się, że Ferit również znika z SCK. Cagri dostał rolę w serialu Menajerimi Ara. Z jednej strony mi smutno, bo lubiłam Ferita, a z drugiej cieszę się, że dane mi będzie dalej oglądać tego aktora w MA Pewnie dowiemy się z rozmów, że Ceren i Ferit wyjechali razem w siną dal. Hande dała dziś krótki "wywiad". Rzeczywiście ma grzywkę.
|
|
|
Post by Alex on May 4, 2021 19:32:34 GMT
Jasne stało się, że Ferit również znika z SCK. Cagri dostał rolę w serialu Menajerimi Ara. Z jednej strony mi smutno, bo lubiłam Ferita, a z drugiej cieszę się, że dane mi będzie dalej oglądać tego aktora w MA Nie wiem czy to dobry transfer...
|
|
|
Post by mira on May 4, 2021 19:36:04 GMT
No chyba że chodzi tylko o gościnny występ i wystąpi w jednym czy dwóch odcinkach MA po prostu jako Cagri
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2021 19:48:20 GMT
Stara ekipa zaczyna się kruszyć... Nie chcę nikogo nowego. Pragnę starą, początkową ekipę z Fifi na czele Czy naprawdę konieczny jest ten drugi sezon? Wystarczą 2 odcinki na wyjaśnienie wszystkiego, i happy end w kieszeni. Po co przeciągać na siłę. Zaraz przyjdzie informacja, że Ayfer i Aydan też rezygnują...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 4, 2021 20:18:26 GMT
Jasne stało się, że Ferit również znika z SCK. Cagri dostał rolę w serialu Menajerimi Ara. Ale to jest rola na jeden odcinek.
|
|
|
Post by mira on May 5, 2021 6:28:44 GMT
Ale to jest rola na jeden odcinek. Napisałam to już wyżej Całkiem możliwe, aczkolwiek dokładnej informacji nigdzie nie ma. Ja bym nie chciała, żeby odszedł z SCK, ale chętnie zobaczę go w MA, nawet jeśli to tylko gościnny występ.
Ciekawe, kto nowy dojdzie do obsady i jak bardzo namiesza. Aż się boję
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 5, 2021 10:39:11 GMT
On i basak byli podobno razem i się rozeszli. Może dla tego nie chce już grać w sck. Ja akurat go lubiłem.
|
|
|
Post by lucy on May 10, 2021 14:40:38 GMT
Jutro zaczynają kręcić. Są chętni do oglądania ciągu dalszego SCK?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 10, 2021 14:53:39 GMT
lucy co kręcić plakat, jakąś sesje. Podobno na plan mają wchodzić dopiero 20 tego. Co do serialu, mam w planach zerknąć. Tylko oby skupili się na rom-comie a nie dramach. Bo dram ma dość. Chciał bym namiastkę tej atmosfery z początku sezonu.
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2021 20:01:36 GMT
Jutro zaczynają kręcić. Są chętni do oglądania ciągu dalszego SCK? Nie Jedynie na finał zerknę i tyle.
|
|
|
Post by lucy on May 11, 2021 9:11:36 GMT
SCK wraca na swoje środowe pasmo.
|
|
|
Post by mira on May 11, 2021 14:36:20 GMT
Ja na pewno będę oglądać, ale choć życzę serialowi wysokiej oglądalności, to chciałabym, by go jednak zakończyli wraz z powrotem sezonu jesiennego
|
|
|
Post by lucy on May 11, 2021 14:57:57 GMT
życzę serialowi wysokiej oglądalności, to chciałabym, by go jednak zakończyli wraz z powrotem sezonu jesiennego Ale czy to jest w dzisiejszych czasach w ogóle możliwe, żeby serial o dobrej oglądalności nie był kontynuowany (jeśli oczywiście nie ma przeszkód stricte technicznych)? Wg mnie nie.
|
|
|
Post by lucy on May 11, 2021 16:23:21 GMT
Kerem ma kucyka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 11, 2021 20:47:28 GMT
Tam z tyłu za nim to hande.
|
|
|
Post by lucy on May 11, 2021 20:52:12 GMT
Nieładnie z jego strony, że do przyczepy wszedł pierwszy, a Hande za nim.
|
|
|
Post by mira on May 12, 2021 1:48:46 GMT
Nieładnie z jego strony, że do przyczepy wszedł pierwszy, a Hande za nim. Też mi się to nie spodobało, ale myślę sobie, że może się zestresował obecnością tylu ludzi i tym, że rzucili się na nich jak sępy i tak wyszło... A co do oglądalności - miałam na myśli to, że życzę serialowi wysokich wyników latem, ale niech zaczną spadać, gdy wrócą jesienne dramy
|
|
|
Post by lucy on May 12, 2021 9:16:06 GMT
Zwiastun wkrótce. Czy dobrze widzę, że Hande "sztucznieje" na twarzy?
|
|
|
Post by mira on May 12, 2021 9:26:00 GMT
lucy, nie wydaje mi się. Były już takie zarzuty, bo rzeczywiście buźkę ma nieco inną niż za czasów ALA, ale przecież minęło już trochę lat, zeszczuplała, dojrzała. Na pewno robi sobie jakieś profesjonalne zabiegi typu kwasy, ale niczego więcej bym się tu nie doszukiwała i mam nadzieję, że nigdy nie zrobi sobie takiej krzywdy. Przyznaję, że kiedyś sama myślałam, że powiększyła piersi, bo w "Azize" ta partia ciała rzucała się w oczy, ale w SCK doskonale widać, że wszystko zależy od doboru bielizny.
|
|
|
Post by Alex on May 12, 2021 14:56:49 GMT
Na tym zdjęciu może to tak trochę wyglądać, ale chyba bym nie powiedziała. Byłaby głupia, gdyby się zaczęła bawić w botoksy i Bóg wie co jeszcze. Grzywka moim zdaniem nietrafiona, o wiele lepiej było jej bez niej.
|
|
|
Post by lucy on May 12, 2021 15:10:41 GMT
Może faktycznie to foto kłamie, no mam wrażenie, że z ustami coś zrobiła.
|
|
|
Post by lucy on May 13, 2021 9:22:16 GMT
Od 17 maja emisja w Serbii.
|
|
|
Post by Alex on May 13, 2021 12:45:21 GMT
Ciekawy język. 😁
|
|
|
Post by Atahan on May 13, 2021 18:02:16 GMT
Nowy sezon ma być po 5-letnim przeskoku czasowym... Już gdzieś to w marcu widziałem.
|
|
|
Post by lucy on May 13, 2021 18:46:51 GMT
Premiera 9 czerwca - w środę. To było więcej więcej, niż pewne, że będzie przeskok. Inaczej kontynuacja nie miałaby sensu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 13, 2021 18:57:43 GMT
Ja się cieszę, może skupią się na sobie i na dziecku bez dram. Plus śmieszna rodzinka i we wrześniu skończyć.
|
|
|
Post by mira on May 13, 2021 19:18:16 GMT
Przeskoku chyba wszyscy się spodziewaliśmy, choć przyznam, że 5 lat to jednak sporo. W życiu bohaterów musiało się wiele wydarzyć, bardzo jestem ciekawa, co konkretnie, ale zapewne wszystko będą wyjaśniać baaaardzo powoli... Będą dzieciaczki, może nie każdy lubi takie klimaty, ale ja bardzo Wygląda na to, że u Piril i Engina jednak będzie chłopiec, lekarz na USG oczywiście musiał się pomylić, bo zdziwiłabym się, gdyby u tej pary było coś normalnie
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 13, 2021 19:52:11 GMT
Będą dzieciaczki, może nie każdy lubi takie klimaty, ale ja bardzo Ja tez lubię wątek z dzieckiem.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 14, 2021 9:33:04 GMT
Niestety zwiastun nie do końca mi się podoba. Jest ładnie zrobiony ale... Serio oni przez te 5 lat przeskoku czasowego nie byli razem, Eda mieszkała we Włoszech i ukryła przed nim dziecko? Średnio to do mnie przemawia.
|
|
|
Post by mira on May 14, 2021 10:33:00 GMT
Możliwe, że tak właśnie było, ale tak do końca pewności nie mamy. W końcu to nie jest zwiastun pierwszego odcinka, a teaser całości. Przed 1 sezonem też coś takiego nagrali i nawet widzę tutaj wiele podobieństw. W obu przypadkach byli dziennikarze, wywiad i wspólne fotki. Były też schody - w pierwszym sezonie schodzili po nich trzymając się za ręce, teraz schodzą osobno. Wtedy były ukradkowe spojrzenia, teraz mamy coś podobnego. Eda ma bardzo podobną sukienkę, góra nieco inna, kolor inny, ale są marszczenia i podobny krój. Jednocześnie wydaje się, że nawet jeśli jest to tylko ogólny zarys całości i tych scen nie będzie w odcinku, to i tak zaserwują nam przeskok czasowy. Ale co tak strasznego musiało się tam wydarzyć, że się rozstali, do tego Eda nie powiedziała Serkanowi o dziecku? To intrygujące, bo aż trudne do uwierzenia. (Podobno Eda ma pierścionek na palcu).
|
|