vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 29, 2024 7:16:01 GMT
mira pokaż mi przynajmniej jedno scene gdzie on sypial z kochankami . I uwazasz moze ze zachowania Seyran bylo dojrzale gdy pojawial sie jakis problem to uciekala do ojca tyrana i tym samym dochodzilo do rozpadu ich malzenstwa. Jedno i drugie jest winne. Ale nie ma co sie dziwic ile oni lat tam maja 19-22. Małżeństwo nie z ich wyboru. Ich plany życiowe wogole sie nie licza Bo ktos tam tak zadecydowal ze maja sie ozenic czyli Halis i Kazim. To normalne ze miedzy Seyran i Feritem nie bedzie dobrze na poczatku. Jedno i drugie zylo do siebie jade i robili rzeczy ktore na tamten moment wydawaly sie normalne. Dopóki cos sie u nich nie zmienilo Poczuli do siebie cos czego sie nie spodziewali. Ale w tym momencie postanowila wkroczyc Ifakat , Pelin i jej matka i zrobic wszystko aby ich rozdzielic. I tu moim zdaniem wchodzi zaufanie Zreszto od poczatku serialu do dzisiaj chyba to jest najwazniejsza rzecz z jaka Seyran ma problem Przynajmniej do Ferita bo od innych lyka wszystko jak pelikan. Mam nadzieje ze z kazdym kolejnym odcinkiem Seyran bedzie sie dowiadywac prawdy co kto robil i co mowil. Bo jak widac mamy juz 55 odcinkow za soba a rozwiazanie ich problemu i pogodzenie sie ( jesli jest wogole taki zamiar ) zalezy od tego jak to wszystko sie zaczelo. Takze mam nadzieje ze i Ty z kazdym kolejnym odcinkiem spojrzysz inaczej na postac Ferita 😋😋😋
|
|
|
Post by mira on Jan 29, 2024 7:54:06 GMT
mira pokaż mi przynajmniej jedno scene gdzie on sypial z kochankami . I uwazasz moze ze zachowania Seyran bylo dojrzale gdy pojawial sie jakis problem to uciekala do ojca tyrana i tym samym dochodzilo do rozpadu ich malzenstwa. Jedno i drugie jest winne. Ale nie ma co sie dziwic ile oni lat tam maja 19-22. Małżeństwo nie z ich wyboru. Ich plany życiowe wogole sie nie licza Bo ktos tam tak zadecydowal ze maja sie ozenic czyli Halis i Kazim. To normalne ze miedzy Seyran i Feritem nie bedzie dobrze na poczatku. Jedno i drugie zylo do siebie jade i robili rzeczy ktore na tamten moment wydawaly sie normalne. Dopóki cos sie u nich nie zmienilo Poczuli do siebie cos czego sie nie spodziewali. Ale w tym momencie postanowila wkroczyc Ifakat , Pelin i jej matka i zrobic wszystko aby ich rozdzielic. I tu moim zdaniem wchodzi zaufanie Zreszto od poczatku serialu do dzisiaj chyba to jest najwazniejsza rzecz z jaka Seyran ma problem Przynajmniej do Ferita bo od innych lyka wszystko jak pelikan. Mam nadzieje ze z kazdym kolejnym odcinkiem Seyran bedzie sie dowiadywac prawdy co kto robil i co mowil. Bo jak widac mamy juz 55 odcinkow za soba a rozwiazanie ich problemu i pogodzenie sie ( jesli jest wogole taki zamiar ) zalezy od tego jak to wszystko sie zaczelo. Takze mam nadzieje ze i Ty z kazdym kolejnym odcinkiem spojrzysz inaczej na postac Ferita 😋😋😋 Nie napisałam, że sypiał z kochankami, tylko że z kochanką, czyli z Pelin. Oczywiście wiem, że początkowo to było Seyran na rękę.
Zawsze pisałam, że Seyran ma problem z agresją. Czy z zaufaniem też? Możliwe, ale to akurat mnie wcale nie dziwi, bo Ferit wiele razy to zaufanie zawiódł. Do dziś pamiętam scenę, jak zostawił ją samą w restauracji i poszedł zrobić awanturę Pelin, bo ta umówiła się z innym kolesiem. Pamiętam, że miał Pelin zapisaną w telefonie jako tego gostka z firmy (zapomniałam, jak mu było na imię) i ciągle do niej dzwonił, chociaż Seyran myślała, że to skończono. No i pamiętajmy, że ostatnio, gdy Kazim porwał Seyran, pokazał jej bilingi i okazało się, że Ferit przez cały czas, nawet po tym drugim ślubie, utrzymywał kontakt z Pelin (a przynajmniej ja to tak zrozumiałam).
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 29, 2024 8:38:57 GMT
Tak jak pisze mira jedni i drudzy popelniali bledy. Ale jedno jest dla mnie pewne ze gdyby nie intrygi Ifacat Pelin to wogole by tego nie bylo . No ale jednoczesnie co bysmy ogladali...I serio mysle ze ten odcinek bedzie przelomowy w tych knuciach. Patrzac na zwiastun mamy tam sytuacje gdzie Suna dostaje liscia od Ifacat. Wiedzac to jak Ifacat szaleje za tym Orchanem mysle ze wpada w szal i nie kontroluje sie uderza Sune i mowi jej ze ja zniszczy i pozbedzie sie tak samo jak pozbyla sie Seyran. Suna mowi Seyran ze za wszystkim co przytrafilo sie zlego pomiedzy SeyFer stoi Ifacat. Tym samym dociera do Seyran ze zle robila ze nie ufala Feritowi. Dodajac do tego sytuacje ze pojawia sie Serter i moze byc wyjasniona tajemnica kto jest ojcem dziecka. To naprawde moze byc dobry odcinek. Tylko ze chyba jeszcze troche odcinkow przed nami. Wiec cos sie musi dziac. Takze po tej akcji ostatniej co zrobila Seyran mysle ze Ferit zmieni nastawienie do Seyran i nie bedzie mu zalezalo aby ten rozwod powstrzymac. I to Seyran bedzie teraz chciala aby do rozwodu nie doszlo. Dlatego tez tlumaczy to ten filmik co mamy w sieci z planu zdjeciowego co Ferit i Seyran o dziwo sa razem i widza jak zostaje porwana Pelin przez Sertera i ruszaja w poscig. A nowa postac dla Seyran pewnie jest po to aby Ferit ich zobaczyl razem i potwierdzilo tylko to jemu ze robi slusznie aby ten rozwod jak najszybciej nastapil. Take odwrocenie sytuacji , nastawienia glownych bohaterow nastapi.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Jan 29, 2024 10:55:46 GMT
mira, na tych bilingach były chyba rozmowy od momentu kiedy Pelin ponownie się pojawiła… Tak ja to zrozumiałem… Ale może to jeszcze naprostują i wyjaśnią… Co do zachowania Ferita, to on w pewnym momencie przestał czuć cokolwiek do Pelin (mniej więcej po odcinku noworocznym, a już na pewno po odcinku, w którym Seyran szarpie Pelin za kłaki), ale nie mógł jej odpuścić, bo takie bawidamki jak on zdobywają, a nie tracą… On już jej nie chciał, ale dalej chciał o niej decydować i mieć ją koło siebie, bo to typ rozpieszczonego dzieciaka… Pies ogrodnika… Tak ja to odbierałem… I Ferit nawet tak to tłumaczył, pokrętnie, ale jednak, matce, kiedy wyszło na jaw, że nadal utrzymuje kontakty z Pelin… Mówił wtedy, że tak namieszał w życiu Pelin, że chciał wszystko najpierw naprawić, a nie po prostu ją olewać i zostawiać na łaskę losu… I mnie to przekonało jak widza, ale gdybym był Seyran to rzeczywiście też bolałoby mnie to…
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2024 15:07:47 GMT
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 29, 2024 17:11:39 GMT
- propozycja Kazima aby wyciagnac Orhana z wiezienia to nie dopuszczenie do rozwodu i powrot Seyran do Palacu. Aby sie mscila na Korchanach. - nowa postac Akin dla Seyran ( ponoc na dwa odcinki ) - Ferit widzac jak Seyran i Akin rozmawiaja czule przy kawie nie robi z tego powodu awantury ( chyba magia SeyFer minela ) - Ferit dowiaduje sie od matki Gulguln jaka jest osoba Pelin i ze to wszystko od niej sie zaczelo. - Seyran dowiaduje sie ze za intrygami szkodzacymi zwiazku SeyFer stala Ifacat - Porwanie Pelin daje wszystkim do myslenie . Ponoc ma byc sytuacja z podrobieniem DNA - w palacu miedzy Fero i Seyran jest oziębła relacja . Fero nie zabiega o Seyran a Seyran wie jaki ma cel.
Ile z tego bedzie prawda.😁😁😁😁
|
|
|
Post by man1000 on Jan 29, 2024 17:35:09 GMT
Drugi sezon serialu telewizyjnego „Yalı Çapkını” nadal cieszy się dużym zainteresowaniem. Do obsady serialu produkowanego przez OGM Pictures dołącza bardzo przystojny aktor. Melih Özkaya dołącza do obsady fenomenalnego serialu. Özkaya zagra rolę „Akına” w „Yalı Çapkını”. Melih Özkaya zwrócił na siebie uwagę rolą komisarza Alego w popularnym serialu „Emanet” . Özkaya wziął także udział w drużynie wolontariuszy w zawodach Survivor All Star .
|
|
|
Post by mira on Jan 30, 2024 8:08:44 GMT
Ciągle dodają nowych bohaterów i już mnie to trochę irytuje. Ale z drugiej strony, nie mam nic przeciwko temu, żeby obok Seyran pojawił się jakiś miły kolega. Ale właśnie - niech to będzie ktoś miły, porządny, normalny, a nie kolejny Tarik czy Saffet.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 30, 2024 8:09:30 GMT
Po dwoch zwiastunach jakie nam przedstawiono i tym ze zawsze robia nas w balona. Kazdy mysli ze to juz moment na powrot SeyFer mozna stwierdzic ze bedzie odwrotnie . To znaczy : - Ferit po tym jak Seyran doprowadzila do aresztowania Orhana i dodajac to ze widzi jak Seyran spedza milo czas w towarzystwie Akina. Sklada przysiege Kazikowi ze jak wycofa zeznania On nie bedzie stwarzal zadnych problemow z rozwodem i nigdy juz nie bedzie myslal o Seyran i sie z nia nigdy nie spotka. Wbil se chlopak do glowy ze Seyran do niego nic nie czuje a jeszcze jak widzi ja z innym to juz definitywnie to zrozumial. Wiec pozostalo mu uratowanie ojca. - Kazik ktory pamietajmy ze nawrocil sie i chce dobra dla swoich corek . A w jego mniemaniu dobro corek to uwolnienie ich od rodziny Korhanow i zemsta na nich. Zgadza sie na to. - Seyran wydaje mi sie ze miala z kims konkretna rozmowe na parkingu przed szpitalem. I rozmowa ta uswiadomila jej ze Ferit nie jest winien tych wszystki sytuacji jakie mialy miejsce w ich wczesniejszych klopotach malzenskich. Dlatego tez widzimy zmiane nastawienia jej osoby nastepnego dnia do Ferita kiedy ten przychodzi do Kazika. A to lzy w oczach a to lapie go za raczke a to chce mu pomoc w uwolnieniu Orhana. I w rozmowie z Kazikiem zgadza sie na to aby zapomniec o Fericie tylko po to aby mu pomoc w sytuacji z Orhanem. - Sytuacja Suny i jej wrozby ,, Ze to co sie teraz dzieje zawiazuje pętlę na Twoja korzyść,, Czyli do tego co dzieje sie miedzy SeyFer ich calkowitym rozdzieleniu plus to ze dziecko Pelin nie jest dzieckiem Ferita. Ona zyje tym ze jest przeznaczona Feritowi. Wogole jej postac zaczela zyc w innej bajce 😁😁😁. - Ale w tym wszystkim nadchodzi wlasnie przelom. Serter porywa Pelin a kuzynka mowi Feritowi przy Seyran ze on uwaza ze to jest jego dziecko. I moze nie zdradza nam to kogo to dziecko. Ale SeyFer juz wiedza ze Pelin to mala oszustka ktora jest zdolna do wszystkiego. Slowa Pelin zapewniajace Ferita ze nie doszlo do zadnego zblizenia miedzy nia a Serterem byly klamstwem . Mamy tez kwestie Gulgun ktora dowiaduje sie ze Pelin stala za calym tym wymuszonym malzenstwem i ze to ona miala zostac zona Ferita. 🤔🤔🤔
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 30, 2024 8:13:32 GMT
Mira koles ten ma byc na dwa odcinki wiec nie spodziewam sie nic konkretnego po za tym ze wplynie to na decyzje Ferita. A dziwne jest to ze ma on opuścić program wtedy kiedy opusci go Nevra. 🤔🤔
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 30, 2024 8:20:21 GMT
Ogolnie to mysle ze to jakas para ( byla para ) jest ten Aki i Nevra . Takie przeciwienstwo Ferit Seyran.... Charakterami dobranymi Ferit z Nevro no i Seyran z Akinem. 😋😋😋
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 30, 2024 9:34:57 GMT
Jezeli Gulgun przylapala sprzataczke na rozmowie przez telefon z Ifacat. To Gulgun wie juz ze Pelin i Ifacat stoi za wszystkim. A Tym samym Gulgun powiedziala o tym Seyran ktora o dziwo jak widzimy zmienila nastawienie do Ferita.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2024 17:40:59 GMT
Zaglądam sobie czasem na fragi, i matko co tam się odwala. Scenarzysta musi mieć bardzo dobre proszki.
|
|
tuewa
Nowicjusz
|
Post by tuewa on Jan 30, 2024 19:52:51 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 30, 2024 20:01:15 GMT
Tutaj tez jest jedna parodia YC.. Można sobie ustawić automatyczne tłumaczenie na PL.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 31, 2024 6:21:18 GMT
Elo takie pytanko do was. Zauważyliście w ostatnim odcinku reke Abidina jak przyjechal do szpitala i usciskal sie z Feritem . Czyzby paraliz reki przeszedl z Ferita na Abidina 🤣🤣🤣. Aco do serialu to mysle ze ten odcinek pokarze w ktora strone bedzie podarzal rezyser do finalowego aktu. Z tych zapowiedzi i przeciekow mozna wiele wywnioskowac. Nie wiem jak Wy ale dla mnie to juz bedzie bardziej meczenie ogladania sie jak Ferit biega znowu za laska i znowu se uswiadamia ze ma zone wtedy jak widzi ja z innym. Tu powinien nastapic jakis przelom. Bo ludzie sa juz zmeczeni powtarzajaca sie glupota. Jak maja ich rozdzielic to niech to poprostu zrobia. Bo z kazda kolejna sytuacja jaka jest miedzy nimi czyli te wywiady te nowe postacie to jak sie rania i wogole. Kto uwierzy ze oni wroca do siebie Zaden widz nie uwierzy w ich milosc zreszto juz nie wierza .. Jak nawet wroca do siebie to nikt nie bedzie wierzyl ze z milosci.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 31, 2024 7:15:41 GMT
Jak dla mnie to sa dwa scenariusze : - Pierwszy to ze Seyran idzie na uklad z Kazikiem .Ferit widzi ja z innym i wkoncu ich rozdzielaja. Serter przybywa po to aby zrobic troche zametu kto moze byc ojcem ale wychodzi jednak ze to Ferit. I niech pare SeyFer rozdzielaja. Niech Seyran buduje se zycie z nowo poznanym Akinem studiuje i niech staje sie biznes women. A Ferit jako ze jest ojcem ale nie uwaza Pelin Niech łaczy sie z Nevra tworza zgrany zwiazek . Ferit tworzy wlasna markie . I niech se zyje z Nevra a do Pelin i dziecka niech se biega w czasach kryzysu z Nevra ... - Drugim scenariuszem jest ze Ferit po aresztowaniu Orhana po tym jak widzi Seyran z innym i tym jak widzi ze dziadek wypiera sie Orhana. Podejmuje decyzje i mowi Kazikowi ze nie bedzie robil problemu z rozwodem i juz nigdy go z Seyran nie zobaczy. Kazik sie na to zgadza bo nic sie nie zmienil i zyje tylko zemsta. A ten nowy Akin jest synem bosa mafi ktory zostal obiecany Seyran za pomoc na zniszczeniu Korhanow. Seyran na korytarzu lapie Ferita i mowi mu ze pomoze mu w uwolnieniu jego ojca ale Ferit mowi ze juz se z tym poradzil odpycha ja zabiera szalik na pamiatke i zostawia ja ze skwaszona mina bo nie wie dokladnie co sie stalo. Wtedy Kazik mowi Seyran co zadecydowal Ferit i mowi jej zeby se wybila go z glowy tak bedzie najlepie dla wszystkich. Wtedy Seyran stawia sie pierwszy raz Kazikowi mowi mu ze sie na to nie zgadza i ze jak chce dobra swojej corki to niech wycofa zeznania a w jej poczynania z kim chce byc i zyc niech sie nie wtraca i nie ustawia jej zycia tak jak robil to wczesniej... Po czym wybiega za Feritem widzi go jak odjeżdża i rusza w poscig aby z nim porozmawiac. Dochodzi do sytuacji porwania Pelin i to ze dziecko moze byc Sertera. No i walkujemy temat i milosc SeyFer od nowa. Do tego scenariusza istotna jest scena z nocy na parkingu przed szpitalem . Gdzie Seyran widzi , slyszy cos waznego .. Nie wiadomo kto jest to osoba po drugiej stronie.... 🤔🤔🤔🤔🤔
|
|
|
Post by mira on Jan 31, 2024 7:43:56 GMT
Elo takie pytanko do was. Zauważyliście w ostatnim odcinku reke Abidina jak przyjechal do szpitala i usciskal sie z Feritem . Czyzby paraliz reki przeszedl z Ferita na Abidina 🤣🤣🤣. Oglądam z napisami PL, więc siłą rzeczy odcinka jeszcze nie widziałam.
Nie ma co snuć teorii, że rozdzielą (na zawsze, bo chwilowo rozdzieleni i tak przecież są) Ferita i Seyran, bo to jest i zawsze będzie główna para serialu, a więc finalnie i tak będą razem. Wiadomo, że po drodze spotkają ich tysiące nieszczęść. Osobiście nie widzę przyszłości dla tej pary, ale zapewne scenarzysta namąci tak, że w końcu przekona mnie do ich wielkiej miłości, tak jak to zrobił w pierwszym sezonie
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 31, 2024 9:07:54 GMT
mira a moze wiesz ile odcinkow tak pi razy drzwi ma byc w tym sezonie?
|
|
|
Post by mira on Jan 31, 2024 10:02:45 GMT
mira a moze wiesz ile odcinkow tak pi razy drzwi ma byc w tym sezonie? Dokładnie nie wiadomo, ale sezon w Turcji kończy się zwykle w połowie maja (ostatni odcinek pierwszego sezonu wyemitowano chyba nawet na początku czerwca), tak więc myślę, że jeszcze około 20.
|
|
|
Post by lucy on Jan 31, 2024 11:38:09 GMT
Nie ma co snuć teorii, że rozdzielą (na zawsze, bo chwilowo rozdzieleni i tak przecież są) Ferita i Seyran, bo to jest i zawsze będzie główna para serialu, a więc finalnie i tak będą razem. A skąd ta pewność, mira? To samo było przecież w DEK, gdzie Mehdiego nawet uśmiercono, a Zeynep połączono z Barisem, który pojawił się w serialu mniej więcej w połowie. A serial był przecież robiony pod szyldem wielkiej miłości dwóch zranionych dusz tymczasem ta wielka miłość się bardzo szybko ulotniła z serialu i nawet tego wątku nie zakończono jakoś normalnie, po ludzku. W MA było zresztą podobnie - główna para dotrwała razem jedynie do połowy (protkę ten serial tak wymęczył, że w pewnym momencie dała nurka ). W Camdaki Kiz było inaczej? Nie oglądałam, ale wiem, że nie. Proci zostali rozdzieleni, bo prot się nagle odkochał i protka na koniec wróciła do męża (który nie był jej żadną miłością)...
|
|
|
Post by mira on Jan 31, 2024 11:57:45 GMT
lucy, zgadza się, OGM lubi schrzanić wszystko koncertowo, ale wydaje mi się, że w przypadku tego serialu czegoś takiego nam nie zafundują. A Afra i Mert to nie są dobiegający czterdziestki aktorzy z dużym dorobkiem, żeby mieli zrezygnować z serialu, tak jak zrobiła to Farah i zrobił to Ibo. Poza tym scenarzysta, chociaż momentami szalony i prowadzący fabułę w sposób szarpany, potrafi jednak wybrnąć z każdej sytuacji i finalnie doprowadzić główną parę do porządku. Ponadto, na ten moment, na horyzoncie nie ma nikogo, w kim Ferit lub Seyran mogliby się zakochać. Pelin się przejadła i już nie wywołuje takich emocji, a ta nowa jeszcze nic nie namieszała. Oczywiście pewności mieć nie mogę, że tak będzie, ale myślę, że tak właśnie się to skończy. Mam nadzieję, że w tym sezonie, bo choć serial lubię, to nie mam czasu na nowości.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Jan 31, 2024 12:26:11 GMT
Ja sadze ze sie polacza ale jakby mieli chetke na kolejny sezon to Ferito umrze na koniec .Jakos kariere w usa ponoc ma Mert zaczac Ile w tym prawdy to . Reki se za to nie dam uciac. Chyba ze za pare lat powstanie kontynuacja serialu.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 1, 2024 15:23:05 GMT
Akin - nowa postac. Kazdy zachwycony ze odegra wieksza role w zyciu Seyran. Jak dla mnie to blad. Bardziej bedzie on kołem rozruchowym dla SeyFer. Otoz pojawi sie on w zyciu Seyran jako mily pomocny czlowiek i na poczatku Seyran niebedzie wiedziala kto to jest. Zaprosi ja na kawe , obiad Obojetnie poprostu pojda do restauracji. No i pojawi sie Ferit przejezdzajacy tam. I tu nastapi decydujacy moment u Seyran na wyrzucenie tego wszystkiego co widziala ostatnio Czyli Ferita z ta nowa panna Nevra. Czy Ferit bedzie sie tlumaczyl to nie wazne Bo panna piekna i tak mu w nic nie wierzy. Ale w Fericie peknie cos. Chyba zrozumie ze czego by nie robil to nigdy w oczach Seyran nie bedzie kims dobrym i podda sie. Nie bedzie juz walczyl z tym uczuciem do Seyran ( Scena jak odchodzi od Seyran na korytarzu w szpitalu i jego mina jak wyciera lzy ) . Klamka zapadla we wczesniejszej rozmowie z Kazimem. Ale nastapi tez przemiana u Seyran w nocy na parkingu przed szpitalem . Mozemy sie juz domyslec ze padna tam konkretne slowa i wydaje mi sie ze beda one od Ferita. Bo przyjedzie on aby rozmawiac z Kazimem . Wie ze tylko on moze uratowac jego ojca przed wiezieniem . Wielki Halis przeciez wypiol sie na syna. I dojdzie tam tez do jakieś sceny z Akinem i wtedy ona dowie sie ze Akin to syn bosa z Antep ktorzy przyjechali do Kazika aby pomoc w zemscie na Korchanach. A za to pomoc Kazik obiecal w zamian swoja corke . Caly Kazik. W scenie na drugi dzien co Seyran lapie Ferita za rece i mowi ze pomoze mu w uwolnieniu ojca. Widac u niej przemiane. Tam w nocy musial Ferit dobra przemowe walnac . Tylko ze bedzie juz za pozno dla Seyran. Pozniej scena rozmowy Seyran z Kazikiem i slowa Kazika aby wybila se Ferita z glowy. czy tam sie nie sprzeciwi mu . I cos powie w stylu Ze jak chce dobra dla niej to niech sie nie wtraca w jej zycie i niech nie robi tego co robil wczesniej czyli uzywal jej jako karty przetargowej do swoich celow i zeby nie decydowal z kim bedzie jej dobrze w zyciu . Jakos przemiane Kazik przeszedl po tym jak byl jedna noga juz na drugim swiecie i moze zrozumial slowa Seyran. I finalna scena z porwaniem Pelin .. Czemu ona jechala za Feritem. Czyzby po szczerej rozmowie z ojcem i tym ze dowiedziala sie ze Ferit zakonczyl definitywnie ten zwiazek Dlatego wybiegla za nim ? 🤔🤔🤔 Dodamy jeszcze watek ze uslyszy o Serterze i mozliwosci bycia ojcem dziecka... Wydaje mi sie ze zmieni ona postanowienie dotyczace uwolnienia Orhana. I bedzie chciala wrocic do palacu i tak wyjdzie Orhan . A ona bedzie walczyc o prawde i o to co pekla w Fericie...A ze zacznie weszyc w jednej sprawie zaczna wychodzic kolejne rzeczy ktore beda ja uswiadamiac ze Ferit jej wcale nie oszukiwal i nie dzialal na jej szkode. Co myslicie moi drodzy o tym scenariuszu 😁😁😁😁 Jakos tak cicho tu... Moze ktos ma inne spojrzenie na rozwoj sytuacji 😋😋😋
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 2, 2024 13:17:10 GMT
Elo tak sie zastanawiam czy ten szalik zielony czy to to tam jest co wziol na korytarzu od Seyran nie bedzie mial zlego skutku na relacje SeyFer. Tak se pomyslec jak wsiadaja do samochodu w pogon za Serterem i Pelin... I Seyran bierze ten szalik bo bym na siedzeniu i wklada do schowka ale patrzy i tam bron. Wiec z obawy ze moze ja Ferit uzyc zabiera ja... W trakcie poscigu Ferit sie zatrzymoje i kaze wysiasc Seyran bo to juz nie jej sprawa. Zostawia ja dogania Sertera i tam dochodzi do sytuacji gdzie Serter wyjmuje bron i chce zabic Ferita . Ferit zaluje ze nie ma broni i uswiadamia se ze zabrala ja Seyran. Sarter strzela ale w ostatniej chwili oslania go wlasnym cialem Pelin. I w tym momencie moze sie historia Pelin zakonczyc. Ratuja dziecko. A pozniej to juz jak na dramat przystalo. Ferit obwinia Seyran za smierc Pelin bo gdyby nie zabrala broni to moze by sie wszystko inaczej potoczylo i by przezyla. Wiec nie ma zadnego powrotu SeyFer wrecz przeciwnie 🤔🤔🤔😁😁😁.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 3, 2024 1:03:28 GMT
Szczerze to sie zrobil tak glupi serial ze szkoda na niego czasu i komentarzy. To sa jaja jak mozna zmieniac zasady postaci cele jakie se obrali , jak mozna zapomiec tematow co sobie zlego robili a po przespanej nocy rozmawiaja ze soba jakby nic sie nie stalo nie wydarzylo. Teraz celem Seyran bedzie odkupienie czynu ze przez nia aresztowali Orhana. Czyli bedzie musiala wybic sobie calkowicie Ferita z glowy jak to powiedzial Kazim i musi to udowodnic. Czyli co mam przez to rozumiec Randki , calowania , slub no i chyba na koniec dziecko. Wtedy Kazim uzna ze wybila se Ferita z glowy 😁😁.. Parodia w jakim kierunku idzie ten serial. Z milosci do Ferita i aby mu pomoc oddam sie innemu... No ludzie toc to jest chore. Albo ja czegos nie rozumiem .... Moze mi cos umknelo...
|
|
|
Post by Matthias on Feb 3, 2024 9:39:32 GMT
📌 Reytingi za 02.02.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (49 odcinek) - 9.15% ⬆ (+0.11) 2. Yalı Çapkını (56 odcinek) - 7.85% ⬆ (+0.08)7. Gaddar (3 odcinek) - 4.24% ⬇ (-0.18) 9. Arka Sokaklar (662 odcinek) - 4.14% ⬆ (+0.11) 11. Ateş Kuşları (41 odcinek) - 3.53% ⬇ (-0.16) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 11.34% ⬇ (-0.75) 3. Yalı Çapkını - 4.36% ⬇ (-1.21)6. Gaddar - 3.19% ⬇ (-0.86) 8. Ateş Kuşları - 2.13% ⬇ (-0.38) 15. Arka Sokaklar - 1.72% ⬇ (-0.01) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 11.86% ⬆ (+0.90) 3. Yalı Çapkını - 5.97% ⬇ (-0.82)7. Gaddar - 3.96% ⬇ (-0.69) 8. Arka Sokaklar - 3.16% ⬆ (+0.42) 10. Ateş Kuşları - 2.78% ⬇ (-0.31)
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Feb 3, 2024 10:33:52 GMT
Klątwa clowna działa…
|
|
|
Post by Matthias on Feb 3, 2024 10:45:32 GMT
O matko jedyna - co tam się wyprawia
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 3, 2024 14:44:22 GMT
Ostatnie moje knucie na fabule SeyFer . Jak nie bedzie sie spelniac to juz ani jednego komentarza nie daje 😁😁😁 Mam pewno teorie co do dziecka Pelin no i Halisa i jego syna Orhana. Jak dla mnie kolo sie zatacza. A wiec po tym jak Seyran zgadza sie na warunki uratowania Orhana. Decyduje sie na relacje z Akinem. Dochodzi do zblizenia miedzy nimi i Ferit to widzi.Bedzie to zaplanowane tak zeby Kazim widzial jak w Fericie znika ta iskra w oczach na widok Seyran. Ferito w tym momencie uswiadamia sobie ze juz niema co walczyc o Seyran. Nie wie tylko ze taki jest cel Seyran aby pomoc Orhanowi a jednoczesnie jemu . Moze mu o tym pozniej nawet powie ale w nim juz cos peknie. I juz poprostu odpusci se Seyran. I nadejdzie moment testu dna czyje to dziecko. Ferit odbierze wyniki zobaczy ze to nie jego dziecko ale postanowi ze uzna je jak swoje i powie wszystkim ze to jego. Bedzie chcial zapomniec o Seyran i skupic sie na sobie i Pelin. I tu wchodzi watek Halis jego zmarlej zona , Latifa i Orhana . To znaczy jak przedstawia cala tą historię ale Halis zapewnie wiedzial ze Orhan nie jest jego synem tylko Latif i zrobil to samo co robi teraz Ferit .. Pytanie tylko kto uratuje zwiazek SeyFer ? Kto sie dowie ze Ferit kłamał ze dziecko jest jego. Jak dramat to dramat . Albo zeby jeszcze bardziej powiekszyc dramat. To nikt nie bedzie wiedzial ze Ferito klamal. Za to po tych wydarzeniach plan Seyran ktory mial tylko na celu uratowanie Kazima i pomoc Feritowi okaze sie strata Ferita. Jak zawsze robia cos sami za plecami drugiej osoby aby sobie pomoc ale nie licza sie z konsekwencjami. Seyran sie zalamuje wie ze go stracila Jej swiat sie zawalil. Dochodzi do proby samobójczej ale na ratunek przychodzi Ferit . Zabiera ja do szpitala. Seyran przezyje i podczas dokonywanych badan dowiaduje sie ze jest w ciazy ... Jakies szczesliwe zakonczenie tez musi byc 😁😁😁😁
|
|