vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 3, 2024 21:16:30 GMT
Nie zastanawialo was czemu w wizji Suny jest krew na rekach Seyran... Czyzby przez plan Seyran Ferit zdecydował sie uciec z Pelin od tego wszystkiego i rozpoczac nowe zycie. Przypominam tylko ze Ferita ojciec jest w wiezieniu i martwi sie aby nic mu sie nie stalo , jego dziadek nie chce pomoc w jego uratowaniu stracil co do niego zaufanie, do tego dojdzie sytuacja z Seyran . Chlopak jest zalamany . Dochodzi tez watek Pelin i jej ciazy gdzie lawinowo zaczely wychodzic jej klamstwa. Nie wie juz sama co ma zrobic Przyparta jest do muru zgadza sie na ucieczke. I razem z Feritem ruszaja jak najdalej od tych wszystkich problemow. Ale Serter dowiaduje sie o tym rusza w poscig i dochodzi do ich konfrontacji .. Serter chce zabic Ferita ale w tym momencie oslania go Pelin i zaczyna sie ratowanie zycia... I moim zdaniem ratowanie zycia dziecka bo Pelin sadze ze nie przezyje. Juz za bardzo nie widze jej watku z kontynuacja w tym serialu. Za to dziecko pasuje mi do dalszej roli Asusman w palacu. Otoz po tej tragedi Serter zostaje aresztowany i idzie siedziec a Pelin w ostatnich slowach mowi do Ferita aby sie zaopiekowal tym dzieckiem niewazne czy jest jego czy nie ale zeby nie pozwolil aby wychowywalo sie u boku tego wariata Sertera. No i pozniej odbywa sie sytuacja z dna gdzie Ferit dowiaduje sie ze dziecko nie jest jego ale obarczony wina za to wszystko i tym ze obiecal to Pelin.postanawia powiedziec ze dziecko jest jego... Oczywiscie z kazdym kolejnym odcinkiem osoby które powinny wiedziec ze dziecko nie jest jego beda wiedzialy i wkoncu wachowywać je bedzie wlasnie Asusman... Zwróćcie tez uwage na to ze stosunki miedzy Korhanami a rodzina Pelin sie poprawiaja i w sumie to oni sa jedna wielka rodzina. Przeciez wujek pelin jest po slubie z corka Halisa... A matka Pelin ktora calkowicie jest odmieniona osoba a nawet wrakiem kobiety tez wydaje mi sie aby pozwolila na taki ruch z dzieckiem.. Oczywiscie sytuacja SeyFer bedzie przez to wszystko na poczatku trudna ale sadze ze sie ułoży pozytywnie trzeba bedzie tylko czasu i szczerych rozmow .. Nawet nie wiem czy nie zacznie sie od potajemnych spotkan akcji balkonowych 😁😁😁 ktora juz widzielismy w pierwszym sezonie. A wiemy jak to sie wtedy skonczylo 😁😁😁... Mam dziwne wrazenie ze scenarzysci przyspieszyli troche akcji w ostatnim odcinku jakby zauwazyli ze ludziom sie nie podoba co dzieje sie z ciaza pelin jak i para SeyFer. No i niema co sie oszukiwac noty nie sa powalajace . Musza reagowac...
|
|
|
Post by mira on Feb 4, 2024 16:07:57 GMT
A co z tą nową? Nevrą? Jakoś nie mam czasu śledzić, co się dzieje w sieci i póki co skończyłam oglądanie na 54 odcinku. Ale ruszę dalej, jak tylko się uporam z innymi sprawami.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 5, 2024 6:51:49 GMT
Ponoc juz rozwiazala kontrakt. I jak w sieci pisza ma byc sytuacja z nia jeszcze ze Ferit oddaje jej pozyczone pieniadze i daje naszyjnik . Szczerze to nawet pisza ze Ferit sie z nia nawet nie spotka tylko karze Abidinowi to zrobic. Co do kontraktu to info pewne a jak zakonczy to wiesz jak to w sieci pisza scenariusze. Mozna stwierdzic po mnie 😁😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 5, 2024 6:59:11 GMT
Chyba odegrala swoja role czyli wzbudzeniu uczuc u Seyran. Teraz kolej aby Ferit przeszedl swoje widzac Seyran z Akinem... I to za pewnie nie skonczy sie dobrze znajac temperament Ferita 😁😁.. Weźcie podeslijcie mi kto teraz zarzadza scenariuszem w serialu?
|
|
|
Post by mira on Feb 5, 2024 9:37:58 GMT
Chyba odegrala swoja role czyli wzbudzeniu uczuc u Seyran. Teraz kolej aby Ferit przeszedl swoje widzac Seyran z Akinem... I to za pewnie nie skonczy sie dobrze znajac temperament Ferita 😁😁.. Weźcie podeslijcie mi kto teraz zarzadza scenariuszem w serialu? Cały czas ta sama osoba - Mehmet Barış Günger. Nazwisko jest wymienione w napisach przy każdym odcinku.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 8, 2024 7:12:50 GMT
Trzeci sezon okazal sie faktem... Po za serialowym Halisie i Kaja reszta podpisala kontrakty. Mozemy sie domyslec ze Halis w tym sezonie umrze a Kaja no coz jego postac stoi pod wielkim znakiem zapytania. Narazie pozytywny moze wroci do Londynu. Co do nadchodzacych dwoch odcinku serial ma opuścić dwie osoby . Zapewnie Pelin byc moze dziecko umiera i Pelin za dobroc jaka okazuje jej Seyran A jak plotki donosza ma ona jeszcze uratowac Pelin zycie Oddajac jej krew bo porod przebiega tagicznie . I powie Seyran co zrobila aby zniszczyc wiazek SeyFer i ze Ferit nie mogl byc ojcem bo nic miedzy nimi nie bylo odkad Seyran pojawila sie w zyciu Ferita. I do Seyran dotrze ze wszystko co mowil Ferit bylo prawda. Albo tez dziecko przezywa a Pelin przed smiercia wyznaje prawde i mowi jej aby zaopiekowala sie dzieckiem bo tylko ona jako jedyna okazala jej wsparcie i rozumie ze jest dobrym czlowiekiem.I tu mi sie wydaje ze dlatego w serialu jest jeszcze Asusman. Tak czy siak mysle ze w chwili gdy Seyran dowie sie prawdy cos sie stanie z Feritem. Plotki niosa ze moze on zostac postrzelony przez Sertera. Widzialem tez wczesniej w sieci zdjecie za kulis gdzie Serter jest na komisariacie. Ale gdy sie dowiedzialem ze Ferit moze zostac postrzelony chcialem sie upownic czy dobrze widzialem I teraz nie moge wogole tego zdjecia znalesc. Czyzby usuneli je specjalnie 🤔🤔🤔 A druga osoba nie jestem wlasnie pewny kto moze byc . Byc moze matka Pelin . Albo Nevra wlasnie z tym nadchodzacym odcinkiem sie zegna.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 8, 2024 13:40:19 GMT
Elo ze wzgledu ze bedzie wchodzil watek prawdziwej histori dwoch siostr ktore walcza o jednego faceta moja perspektywa na losy serialu na najblizszy czas jest taka... Pelin trafia do szpitala traci dziecko. Ferit złamany przezywa to w swoim pokoju tak jak bylo to po śmierci brata. Seyran tak jak to bylo w pierwszym sezonie skrada sie do niego wieczorem aby go pocieszyc , byc przy nim i dochodzi do zblizenia. I w tym momencie zachodzi w ciąże ale oczywiscie jeszcze tego nie wiedza. Pojawia sie watek Suny i jej wróżki wróżbitki. Ze wzgledu ze dochodzi do polepszenia relacji SeyFer Suna to zauwaza i bardzo jej to nie na reke. I nie zapominajmy ze jeszcze jest Orhan ktorego sytuacja w wiezieniu sie pogarsza , trzeba biedaka uratowac. A wiec Kazim stawia wieksze warunki aby Seyran udowodnila mu ze napewno wybila se tego Ferita z glowy. Wiec organizuje kolacje ale i jednoczesnie planuje to zrobic tak zeby wiedzial o tym Ferit. Wiec informuje tez o tej kolacji swoja zone bo wie ze ta powie o niej Sunie. No i ostatnim etapem tej ukladanki jest test DNA zmarlego dziecka kto jest ojcem . Napewno zalezy na tym Serterowi. Gdy pojawiaja sie wyniki wychodzi na jaw ze to Serter jest ojcem. Ferit zlosci sie na Pelin dlaczego mu to zrobila a ta opowiada mu cala prawde co i jak bylo. Ferit ze zlosci ale tez radosci wychodzi z pokoju i chce o tym powiedziec Seyran. Ale nie wie gdzie ona jest bo nawet od niego nie odbiera i pojawia sie Suna ktora dowiedziawszy sie od matki o kolacji mowi Feritowi ze Seyran na nie jest. Ferit przyjeżdżając tam szczesliwy aby powiedziec o tym wszystkim Seyran . Ale niestety widzi jak Seyran i Akin sie caluja. Ferit sie zalamuje i bez slowa wychodzi. Przepada jego milosc do Seyran. Za to Kazim jest szczesliwy bo wie ze jego plan aby rozdzielic te dwojke sie powiodl. Widzial to w oczach Ferita. Za to Seyran nie swiadoma tego ze Ferit byl planem Kazima. Chciala tylko pokazać ojcu ze wybila se Ferita z glowy i tym samym pomoc Feritowi w uwolnieniu Orhana zdecydowala sie na ten pocalunek. Niestety widzi pozniej ze Ferit temu wszystkiemu sie przygladal. Wybiega za nim ale rozmowa i tlumaczenia Seyran nic nie daja. Dramat to Dramat. I po tym wszystkim do Ferita dzwoni Serter ktory dowiedzial sie o wynikach DNA i jest na niego wsciekly chce sie spotkac. Gdy Ferit przyjezdza na umuwione miejsce dochodzi do klotni miedzy nimi wkoncu Serter wyjmuje pistolet i strzela do Ferita. Ferit trafia na stol operacyjny w ciezkim stanie. Cala rodzina sie zjezdza i czeka na informacje co z Feritem. Po pewnym czasie dowiaduje sie o tym tez Seyran ktora przyjezdza do szpitala ale Halis korhan decyduje zeby ona sie trzymala jak najdalej stąd i ze niema prawa nikt jej wposcic do Ferita. W tym czasie podchodzi do niej Gulgun i opowiada jej ze wyniki testow DNA potwierdzaja ze to nie Ferit jest ojcem ze od samego poczatku to byly dzialania Pelin i Ifakat aby was rozdzielic. Do Seyran dociera ze mylila sie co do Ferita , ze zle robila ze mu nie ufala jak jej tlumaczyl o swojej niewinnosci. Seyran wie ze to przez jej nie ufnosc wobec Ferita doprowadzila do wszystkich zlych konsekwencji jej wyborow. Niestety ale sytuacja Ferita sie pogarsz i potrzebna jest koniecznie krew. W tym momencie Seyran jako jedyna osoba ktora moze mu pomoc robi to. Tym samym zostaje dopuszczona do niego ale tez dowiaduje sie pozniej ze przez badania jakie musiala zrobic aby moc oddac krew ze jest w ciazy. I pytanie jak to sie potoczy dalej czy Ferit jej wybaczy pocalunek i zrozumie intencje Seyran . Wkoncu doprowadzila do jego uwolnienia.Czy Seyran powie o ciazy Feritowi. I zaczna ukladac se zycie we dwojke zdala od palacu i tworzyc wlasna marke. Czy moze odejda od siebie nie mowiac nic o ciazy i nie wiezyc w swoja milosc. Mamy jeszcze przeciez rozwod przed soba. No i mysle ze to co napisalem wydarzy sie w gora 3-4 odcinkach. A mamy chyba jeszcze z 14-15 do konca. Co o tym sadzicie ??
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 8, 2024 14:08:08 GMT
A i pytank jeszcze o czym mial byc drugi sezon wkoncu ?? Moze po tym przybyciu Pelin niespodziewanym i jej odejsciu moze wkoncu wroca na wlasciwy tor.. Czy ten drugi sezon mial byc takim dramatem dla glownych bohaterow i ich rozstaniem .. Jakby ktos mogl odpowiedziec z gory dziekuje..
|
|
|
Post by mira on Feb 9, 2024 19:55:34 GMT
vmariuszv Miał być o miłości, miało być dużo miłości, a przynajmniej tak aktorzy promowali nowy sezon. Tyle że aktorzy to przecież nic nie wiedzą, moooże znają jakiś ogólny zarys pierwszych odcinków, ale potem to wszystko wyobraźnia reżysera, który pisze odcinki na bieżąco. Na pewno miało coś być z ręką Ferita, miała być intensywna rehabilitacja i chyba romans z fizjoterapeutką, ale porzucono ten pomysł. W tej chili to mamy sama nie wiem co... Trochę nudno się zrobiło... Obejrzałam odcinki 55 i 56, zatem jestem na bieżąco. Odcinek 56 to niemal cały toczy się w szpitalu. Seyran wpakowała Orhana za kratki, a za chwilę próbuje go stamtąd wydostać. Temat studiów totalnie zapomniany, temat pracy Ferita też, a Nevra, z którą zdążył się już 2 czy 3 razy pocałować, zapadła się pod ziemię i wątek chyba można uznać za zakończony. Orhan i jego płacz żałosny. No sorry, może jestem okrutna, ale non stop wylewający łzy, non stop wrzeszczący i wyolbrzymiający wszystkie problemy bohaterowie zwyczajnie mnie irytują. Z ciekawszych rzeczy to na pewno trzeba wymienić powrót Sertara. Facet, na którego wpadła Seyran, też mógłby mieć fajny wątek. Mnie się spodobał (nie chodzi mi o wygląd, a przynamniej nie tylko). Teorii żadnych nie snuję, bo w przypadku tego serialu nie ma to sensu. Scenarzysta zaczyna i urywa wątki w dowolnym momencie, a bohaterowie w jednym odcinku robią coś po to, by w kolejnym temu zaprzeczyć...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 9, 2024 22:35:21 GMT
Jestem po 57 odcinku i zwiastunie 58. Szczerze to rezyser chyba zakochal sie w Afrze bo to co robi z postacia Ferita to jest po prostu dramat. Tyle co on problemow mial i ma To na miejscu rodziny Korhan umiescilbym go w jakims psyhiatryku dobrze zakneblowanym aby nie mogl uzywac rak. Bo on se poprostu w leb strzeli. Watek Pelin toc to jest kolejny dramat jak mozna tak zniesmaczyc widza. I co teraz maja dokonac wyboru kto ma przezyc czy Pelin czy dziecko...Toc jak wybiora zycie Pelin to tylko wtedy jak Ferit jej oswiadczy ze bedzie z nia.. I juz nie ma SeyFer przepadlo. A gdy wybiora dziecko i jak sie okaże Ferita to sory ale nie wierze aby Seyran byla z nim z milosci a bardziej z litosci... Jest opcja ze Pelin odbedzie rozmowe z Seyran i Feritem i opowie im cala prawde. Wyjdzie wtedy ze Ferit nie klamal i nie zdradzal Seyran jednoczesnie mowiac ze nie jest ojcem no i jeszcze kto jej pomagal w tych intrygach.Ale czy to cos zmieni w parze SeyFer. Tez jak wroca do siebie to nie z milosci ale zeby polaczyc sily na zemste. Tak czy siak ja juz nie wierze w milosc SeyFer.. No chyba ze jakos bombo nas zaskocza ale to tez co by to musialo byc
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 9, 2024 23:35:57 GMT
A i jeszcze jedno Nevra zostaje dziwne to jest bo pisali ze kntrakt rozwiazali i miala wystapic w ostatnim odcinku... O co tu chodzi... Czy moze jej rola bedzie przelozona na 3 sezon. Bo cos mi sie obilo o uszy ze w 3 sezonie SeyFer maja ratowac rodzinny biznes . A w tym odcinku wlasnie Nevra mowi ze zniszczy rodzine Korhan a wiadomo ze jest bizneswomen to pewnie bedzie chciala zniszczyc ich marke. No i to tlumaczy ze ostatni odcinek z jej udzialem byl dzisiaj. Tylko dalej nie wiem jak maja to pare w tym sezonie uratowac. Toc sytuacja Seyran i Ferita aby byli razem jest patowa. Kazdy ruch jaki wykonaja z wyborem zycia Pelin czy dziecka to ich nie polaczy. gdzie ta niby milosc miedzy SeyFer w tym sezonie ma byc.Jak oni sie rania i walcza tylko ze soba i problemami jakie im los rzuca pod nogi..
|
|
|
Post by lucy on Feb 10, 2024 17:48:30 GMT
Trzeci sezon okazal sie faktem... Po za serialowym Halisie i Kaja reszta podpisala kontrakty. W świecie dizi się niczego nie planuje z aż takim wyprzedzeniem, bo długość seriali zależy przede wszystkim od reytingów. Tymczasem mamy dopiero luty... Pewnie sam kanał tego jeszcze nie wie, czy bedzie kolejny sezon. Co do aktorów to oni też nie wiedzą, czy będą grać we wrześniu - wszystko będzie zależało min. od reytingów, rozwoju postaci i propozycji nowych ról. Ich kontrakty są mało restrykcyjne i często się zdarza, że porzucają rolę nagle. Pomijam, że po dwóch sezonach tak odjechanego scenariusza większość z nich dopadnie za chwilę syndrom wypalenia. Bo cos mi sie obilo o uszy ze w 3 sezonie SeyFer maja ratowac rodzinny biznes . To również są plotki. Onur (producent) śmiał się kiedyś podczas wywiadu, gdzie był zapytany o zakończenie historii MA. Powiedział, że nie ma pojęcia, co się wydarzy za 4 odcinki, a co dopiero w finale... Bardziej wiążące "informacje" na temat kontynuacji w kolejnym sezonie pojawią się w okolicach maja-czerwca.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 10, 2024 20:45:55 GMT
To oni te odcinki nagrywaja na bieżąco ? Bo czasem mam wrażenie ze niektore sceny widzialem juz gdzies wczesniej . P.s. Nadchodzacy odcinek - Dziecko umiera i one naprawde bedzie Ferita , bo zostal wykorzystany w pierwszym sezonie przez Pelin Wtedy jak ja chronil przed Serterem i zostal u niej na noc . Mial wtedy atak i odlecial nie byl swiadomy tego co robil W wizji mial przed oczami Seyran...I to wszystko Pelin opowie Seyran i Feritowi na intesywnej terapi w nadchodzacym odcinku tak jak i wszystko co zrobila aby ich rozdzielic.Tylko ze jak oni sie o tym dowiedza od Pelin to w tym momenie Serter dostanie wyniki DNA sfalszowane przez wujka Pelin gdzie potwierdza ze to Serter jest ojcem Ale bedzie to klamstwo aby upokorzyc medialnie Korhanow. Serter sie na to nabierze i w momencie gdy wszyscy beda na korytarzu wyciagnie bron i bedzie chcial zabic Seyran ale ocali ja Ferit swoim cialem. A w ostatnich slowach powie dziadkowi aby ja chronil. Ale jeszcze przed tym bedzie zalamanie Ferita , Seyran wchodzaca noca do pokoju Ferita przez balkon aby byc z nim w tym trudnym momencie , bedzie scena lozkowa gdzie wlasnie wtedy zajdzie w ciaze , Suna zobaczy ja jak sie skrada do Ferita noca i sprzeda ojcowi to nowine. Bedzie kolacja Seyran z Akinem zaplanowany pocalune aby udowodnic ojcu ze juz nie mysli o Fericie Ale niestety Ferit sie dowiedzial ( to tez zaplonowane przez Kazika ) o kolacji i widzi ten pocalunek.Ferit zalamany wychodzi bez slowa a Seyran gdy go dostrzega wybiega za nim... I tak sie znajduja w szpitalu..
A i jak jeszcze w dalszych odcinkach zmartwychwstanie Akin to naprawde juz gdzies widzialem ten serial... Do tego powroci Yusow i bedzie szantazowal Seyran aby sie z nim przespala Inaczej ujawni medialnie ze dziecko Sultan jest dzieckiem Ferita Ale tak naprawde nie bedzie tylko ze Seyran w to uwierzy i bedzie chciala to zalatwic za plecami Ferita ( przypomni jej sie sytuacja jaka miala mejsce z Pelin ) i zgodzi sie na sex Powodem jej zgody bedzie nadchodzace wydarzenie promowanie marki Ferita.I nie bedzie chciala aby cos to zrujnowalo Ferit o tym spotkaniu sie dowiedzial i znalazl ich w pokoju. Za tym wszystkim stoi siostra Seyran Suna ktora chce Ferita za meza. SeyFer sie rozpada Serian z tego powodu popepnia probe samobójcza , Ferit ja znajduje ratuje i zostawia w szpitalu tak ze ona nie wie kto ja uratowal. Seyran w tym momencie dowiaduje sie ze jest w ciazy. A Ferit promuje swoja marke Jest w tv i opowiada o swoim zyciu co go spotkalo i jakim byl czlowiekiem jakie bledy popelnial ogolnie mowi o wszystkim i sie karze tym wywiadem . Na koniec dedykuje to kolekcje Seyran i mowi ze strcil nawet i ja swoja najwieksza milos przez swoje bledy zyciowe . I sie zegna . Wraca do pokoju zazywa leki z alkoholem i pada a w tle neonowy napis z jego pokoju Game Over .. Seyran przybiega w ostatniej chwili i mowi ze maja dziecko i aby ich nie zostawial samych na tym swiecie. Ale niestety umiera. 😁😁😁
|
|
|
Post by Matthias on Feb 12, 2024 17:10:02 GMT
📌 Reytingi za 09.02.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (50 odcinek) - 8.67% ⬇ (-0.48) 2. Yalı Çapkını (57 odcinek) - 7.29% ⬇ (-0.56)3. Gaddar (4 odcinek) - 4.83% ⬆ (+0.59) 8. Arka Sokaklar (663 odcinek) - 4.35% ⬆ (+0.21) 10. Ateş Kuşları (42 odcinek) - 3.68% ⬆ (+0.15) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 11.31% ⬇ (-0.03) 3. Yalı Çapkını - 4.57% ⬆ (+0.21)5. Gaddar - 3.59% ⬆ (+0.40) 11. Arka Sokaklar - 2.25% ⬆ (+0.53) 14. Ateş Kuşları - 1.97% ⬇ (-0.16) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 11.09% ⬇ (-0.77) 2. Yalı Çapkını - 6.14% ⬆ (+0.17)4. Gaddar - 4.75% ⬆ (+0.79) 8. Ateş Kuşları - 3.37% ⬆ (+0.59) 9. Arka Sokaklar - 3.23% ⬆ (+0.07)
|
|
|
Post by lucy on Feb 13, 2024 16:43:33 GMT
To oni te odcinki nagrywają na bieżąco ? Nie tylko nagrywają na bieżąco, bo i scenariusz jest pisany równolegle.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 14, 2024 17:54:56 GMT
|
|
korhan04
Najsłabsze Ogniwo
|
Post by korhan04 on Feb 14, 2024 18:16:18 GMT
Seyran przybiega w ostatniej chwili i mowi ze maja dziecko i aby ich nie zostawial samych na tym swiecie. Ale niestety umiera. 😁😁😁 Nie no aż tak to raczej nie polecą i nie uśmiercą Ferita a zakończenie będzie pewnie pozytywne i wprowadzające po części do trzeciego sezonu. Seyran dowie się chyba o ciąży w 59 odcinku oryginalnym a sezon zakończy się raczej na 74.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 15, 2024 18:13:07 GMT
Jak myslicie czy jutro Pelin pozegna sie z nami czy moze nie ale powie prawde... To juz chyba najlepszy moment na pozegnanie sie z tym watkiem Pelin i jej dziecka. Sezon mial byc o ucieczce SeyFer z palacu i stworzenie wlasnej marki.. Wiec chyba pora na to Lepszego momentu nie bedzie. A Suny wrozba tez by sie sprawdzila bo by zostala tymczasowo pania tego domu tego co jej sie nalezalo niby ... Zwiastu trzeci dobrze to nakreca chyba juz przeszli swoje a Ferit to ponoc w tym odcinku wogole popadnie w stan zalamania nerwowego.... Z ciekawostki jakie ludzie szukaja w detalach uzytych w scenach sa dwa kolibry na obrazach gdy SeyFer wpadaja sobie w ramiona ... A to tez wielki znak do powrotu SeyFer.. Ponoc lubia sie bawic takimi przeslaniami w tym serialu... Co myslicie ??
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 15, 2024 18:19:42 GMT
korhan04 a skad wiesz ze w 59 odcinku sie dowie o ciazy ?? Wogole to mam na temat Akina zdanie ze on jest od Tarika tak jak jego wujek i ta kolezanka Seyran bo to ona byla wieziona w drugim sezonie przez tarika , tylko tam troche nacpana lekami. I w ostatnim odcinku co wyjechala na uczelnie a Seyran na spotkanie to zauwazcie ze Seyran czekala ponad godzine zanim Akin przyjedzie a jej kolezanka jak zadzwonila Gulgun do niej aby sie spytac gdzie jest Seyran bo ma telefon wylaczony i niemoze sie do niej dodzwonic to ona wtedy szla gdzies kolo wody ... Zapewnie spotkac sie z Akinem 🤔🤔🤔
|
|
korhan04
Najsłabsze Ogniwo
|
Post by korhan04 on Feb 15, 2024 23:30:26 GMT
vmariuszv, mignęło mi gdzieś na YouTubie. Zdjęcie Seyran z testem ciążowym i podpis, że odcinek 59. Dlatego napisałem, że chyba. Bo pewności nie ma jeszcze.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 16, 2024 4:21:01 GMT
korhan04 Nie kieruj sie tymi bztetami na Youtubie ...
|
|
|
Post by mira on Feb 16, 2024 7:22:11 GMT
vmariuszv, która koleżanka Seyran? Ece? Nie, to nie jest ta sama dziewczyna, którą Tarik więził. Tamta wyglądała tak: Nie chciałabym śmierci Pelin. Wolałabym, żeby udało jej się przeżyć i wychować dziecko Sertera (mam nadzieję, że to jego). Chciałabym też, żeby wszystkie jej kłamstwa i manipulacje wyszły na jaw. Chcę dla niej kary, ale nie śmierci. Śmierci dziecka tym bardziej nie.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Feb 16, 2024 8:22:29 GMT
mira, zgadzam się… Niech ona po prostu zniknie z tym swoim bękartem, aczkolwiek znając charakterystykę postaci, nie wiem, czy dałaby SeyFerom spokój na dobre…
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 16, 2024 8:28:19 GMT
vmariuszv, mignęło mi gdzieś na YouTubie. Zdjęcie Seyran z testem ciążowym i podpis, że odcinek 59. Dlatego napisałem, że chyba. Bo pewności nie ma jeszcze. Te fejkowe fragi na YT to plaga. Ale niektóre miniatury do filmików są przezabawne. Bo np. widać jak ktoś robił tą miniature w gimpie:D
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 16, 2024 9:06:53 GMT
mira tak chodzi o Ece i mowie Tobie ze to jest ta sama osoba... Tez bym wolal aby przezyla i Pelin i dziecko.. Bo jak ktos umrze to tak czy siak Ferit sie bedzie obwinial i zostanie z Pelin albo dzieckiem ale napewno nie z Seyran.. Mysle ze to bedzie ciezki odcinek dla Ferita oby samobója se nie próbował strzelic... Tak se jeszcze mysle czy to nie Orhan traci zycie 🤔🤔🤔 ... Pelin pokazuja ciagle spiaca , dziecka nie widac . Dziwne ze nie ma wogole scen z Akinem , no poza to jak Ferita lapie aby nie zabil Sertera... Wogole to se chlop pewnie pomyslal ze lepiej sie 10 razy zastanowic zanim podpadnie Feritowi 🤣🤣🤣..
|
|
|
Post by mira on Feb 16, 2024 9:24:11 GMT
Trochę podobna, to prawda, ale to nie jest ta sama osoba.
Eca gra Nila Yari, natomiast w roli tamtej tajemniczej dziewczyny wystąpiła Gizem Yanık.
O co chodzi z Akinem, to nie mam pojęcia, bo nie widziałam jeszcze ostatniego odcinka.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 16, 2024 9:35:00 GMT
No to jak obejrzysz 57 to zauwazysz scene gdzie miala pojechalac Ece a gdzie byla jak dzwonila do niej Gulgun i spoznienie Akina ponad godzine na spotkanie z Seyran... A wyjezdzaly we dwie od Kazia.. Ponoc w dzisiejszym odcinku ma byc pokazana sytuacja z pierwszego sezonu jak Ferit zostal u Pelin na noc jakby to byla prawda to po co mieliby to scene pokazywac... Dla mnie to by znaczylo ze ojcem jest Ferit i mial atak swojej choroby dlatego nic nie pamieta z tamtej nocy... Tylko ciekawe tez komu Pelin by to wyznawala czy Feritowi czy Seyran a moze obojgu albo matce lub swojej kuzynce tylko wtedy ktosby musial uslyszec to rozmowe i wykorzystac ja w odpowiedniej sytuacji ,,, Czyzby Ifacat 😁😁😁
|
|
|
Post by mira on Feb 16, 2024 9:42:13 GMT
Nie twierdzę, że Ece nie ma czegoś za uszami. Póki co nie nabrałam żadnych podejrzeń, ale moźe faktycznie po 57 odcinku nabiorę. Natomiast faktem jest, że to są dwie różne aktorki. Weszłam w artykuły dziennikarki Birsen i na Instagrama obu aktorek
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 16, 2024 9:51:03 GMT
Moze tamta zrezygnowala aktorka i dali to .. Podobne sa. No ale jakby nie byla od Tarkia to i tak cos ja laczy z Akinem ... Jak obejrzysz to daj znac co sadzisz ... No chyba ze w dzisiejszym odcinku sie troche wyjasni... Bo naprawde jak do tej pory to za malo co kolwiek wywnioskowac o Akimie i to jest zastanawiajace dwa odcinki w ktorych byl to moze z 3-4 sytuacje a w zwiastunach tak jak mowie nic o jego postaci niema..
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Feb 16, 2024 13:49:41 GMT
a w PL właśnie Ferii umierał na rękach Seyran propierwszym sezonie
|
|