pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Feb 16, 2024 20:00:43 GMT
Czas włączyć się do aktualnej sytuacji czy Pelin zejdzie z tego świata czy nie ? .... na ten moment jadą z reklamami
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Feb 16, 2024 20:48:54 GMT
uuupsss i wygląda na to że dla Pelin zakończył się serial życia
|
|
|
Post by man1000 on Feb 16, 2024 22:06:44 GMT
Zwiastun 59 odcinka jak widac teraz w nowym odcinku beda aktorzy którzy aktualnie wystepuja w serialu "Sakla Beni"
|
|
|
Post by lucy on Feb 17, 2024 8:19:50 GMT
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 17, 2024 8:56:25 GMT
Serio ten zwiastu jest calkowicie oderwany od tego co ogladalismy przez 58 odcinkow . Gdzie jest sprawiedliwosc , kara ludzi za to co zrobili parze SeyFer. Zerin ktora zwala wine na Seyran i Ferita , Ifacat ktora wszystkim manipulowala , Yusow ktory pomaga Pelin , Kazym , Halis ktorzy ciagle darzyli aby SeyFer nie byli ze soba , czy kogos jeszcze pominelem , ale przez 58 odcinku ogladalismy Pelin ktora byla powodem niszczenia SeyFer a oni nawet nie poznali prawdy ... Co jest Wydaje mi sie ze trzeba to wytlumaczyc , ale oni widze dodaja kolejne osoby aby tak poprostu zapomniec co ogladalismy do tej pory troche to chore ... Jak to Pelin przezywa po tym jak Seyran oddaje jej krew , zycie toczy sie dalej Ferit wydaje mi sie ze po otwarciu koperty zobaczyl ze jest ojcem , a Sertera test DNA byl podrobiony. To spowoduje tragedie To znaczy Ferit zostanie postrzelony przez Sertera a bedzie to po kolacji Seyran z Akinem gdzie sie zalamie i pojdzie na spotkanie z Serterem..Wyjdzie z tego i postanowi kontynuowac zycie z Pelin..Tylko ze Seyran jak dowie sie o postrzeleniu Ferita przyjdzie do szpitala aby go zobaczyc. I tam w poczekalni Gulgun jej powie co Pelin robila i do czego byla zdolna..I wtedy pojdzie do Pelin na sale i podejdzie ja taktycznie aby dowiedziec sie co nieco prawdy a pamietac trzeba uratuje jej zycie oddajac krew... Pelin za to bedzie i tak zapewniona ze Ferit jej nie opusci po tym co uslyszala od niego przed ala ,, smiercia,, ... I zacznie sie walka Seyran o Ferita.. A bedzie ciezko bo Ferit po kolacji i co na niej zobaczyl nie bedzie wiezyl w milosc Seyran do niego...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 17, 2024 9:28:14 GMT
I jak tak patrze to 1 sezon liczyl u nas 119 odcinkow czyli 36 tureckich a jak podaja drugi sezon ma miec 132 czyli teraz jestesmy na 22 tureckim to zostaje jeszcze kolo 20 ... Czy to mozliwe ?? Bo jak tak to chyba wkoncu dojdzie w tym sezonie do opuszczenia palacu przez SeyFer i tworzenie wlasnej marki. Bo chyba o tym mial byc ten sezon..
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 17, 2024 10:21:30 GMT
Drugi scenariusz to taki ze Pelin umiera , Ferit po powrocie do domu spotyka tam Nevre z dziadkiem i jest rozmowa o sklepie i wypromowaniu marki Ferita w zamian za rozwod SeyFer i zostanie z Nevra. Ferit sie nie zgadza mowi ze kocha Seyran i nie wezmie z nia rozwodu , dostaje liscia od Halisa i znka. Jak donosza tureckie fora ponoc ma byc przeskok w czasie. Wraca i zaczyna walkie o Seyran od nowa. Tylko ze jak pisze pozniej dochodzi do niefartownej kolacji i postrzeleniu Ferita... Wiec chyba ten przeskok w czasie nie bedzie za dlugi... Wie ktos moze ile razy oni rozwod maja brac w tym serialu ??
|
|
|
Post by Matthias on Feb 17, 2024 17:31:55 GMT
📌 Reytingi za 16.02.2024TOTAL:1. Yalı Çapkını (58 odcinek) - 8.21% ⬆ (+0.92)2. Kızılcık Şerbeti (51 odcinek) - 8.00% ⬇ (-0.67) 7. Gaddar (5 odcinek) - 4.62% ⬇ (-0.21) 9. Arka Sokaklar (664 odcinek) - 4.05% ⬇ (-0.30) 10. Ateş Kuşları (43 odcinek) - 3.94% ⬆ (+0.26) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 10.76% ⬇ (-0.55) 3. Yalı Çapkını - 5.44% ⬆ (+0.87)7. Gaddar - 3.50% ⬇ (-0.09) 9. Ateş Kuşları - 2.43% ⬆ (+0.46) 12. Arka Sokaklar - 1.99% ⬇ (-0.26) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 10.45% ⬇ (-0.64) 2. Yalı Çapkını - 6.85% ⬆ (+0.71)6. Gaddar - 4.67% ⬇ (-0.08) 10. Ateş Kuşları - 3.40% ⬆ (+0.03) 12. Arka Sokaklar - 2.81% ⬇ (-0.42)
|
|
|
Post by Matthias on Feb 18, 2024 9:53:12 GMT
💥💥💥Gozde Kansu udostępniła zdjęcie z Taro Emirem Tekinem, Beril Pozam, Oznurem Sercelerem i Gulcin Santircioglu za kulisami serialu #YaliCapkini!
|
|
|
Post by Matthias on Feb 18, 2024 9:57:24 GMT
💥💥💥 Ersin Arıcı i Afra Saraçoğlu za kulisami serialu #YaliCapkini!
|
|
|
Post by Matthias on Feb 18, 2024 10:02:24 GMT
News #3💥💥💥W kolejnym odcinku serii Yali Capkini czeka nas kolejny crossover z serialem "Sakla Beni"!
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Feb 18, 2024 10:13:33 GMT
Ten aktor z roku na rok wygląda coraz gorzej… Latka lecą… W „Istanbullu gelin” był pełen wigoru… Zaś w porównaniu z „Camdaki kiz” jest tu mocno wychudzony… A minęło ledwie pół roku od zakończenia zdjęć do CK i startu „Sakla beni”… Może choruje???
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 18, 2024 15:45:25 GMT
Kogo ten stary co ma przybyc z Sakla Beni gra ? On tam jakis uczony psycholog jest ? Serialu tamtego nie widzialem wiec sie pytam ... A gdzies mi smignela taka informacja wiec wole sie dobytac specjalistow z tej grupy 😁😁
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 18, 2024 22:33:46 GMT
Yali Capkini vs Sakla Beni potężny pojedynek na najbardziej patologiczny z patologicznych seriali z ostatnich lat
|
|
|
Post by mira on Feb 19, 2024 8:15:29 GMT
vmariuszv , to chyba senior rodu, coś jak Halis w YC, ale ja też nie oglądam, to dokładnie nie wiem. Gdzieś już wcześniej pisałam, że scenarzysta prowadzi serial w sposób "szarpany" i niestety nadal tak to wygląda. Tu coś zacznie, nie skończy, zaraz zacznie coś nowego, w między czasie wróci do czegoś z przeszłości, potem znowu porzuci ten pomysł, urodzi się coś nowego i tak w kółko. Nie widziałam dwóch ostatnich odcinków i wiem, że jak zacznę oglądać, to się wciągnę i może nawet będzie mi się podobało, ale jak tak zerkam z dystansu, to mnie ten serial śmieszy. No bo czy to normalne, że gość siedzi z ciężarną kochanką w szpitalu, a pociesza go zdradzona żona, do tego w szpitalu obecne są też jej siostra, ciotka i matka?
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 19, 2024 10:13:13 GMT
mira Seyran wie ze Ferit jest z tym wszystkim sam i ze juz nie wytrzymuje tego wszystkiego co na niego splywa w ostatnim czasie , boi sie ze on moze zrobic se cos zlego . Ona go poprostu kocha ale nie moze byc z kims kto ja oklamuje i jest z nia nie szczery . Tez przeszla wiele przez niego. Chociaz to smieszne bo sama tez planuje za jego plecami... Tylko ze on przynajmiej jej to mowi i pokazuje jak ja kocha ale te wszystkie intrygi jakie byly robione przez Pelin jej matke przez Ifacat w ktorych tez bral udzial Yusuf , dziennikarz . Seyran przez to mu nie ufa. Dlatego nie wiem jak oni beda chcieli to wyjasnic jak Pelin umrze , bo jak Seyran sie o tym nie dowie to watpie aby wrocili do siebie ... Moze jednak Pelin przezyje ale to tez bedzie niedobrze bo Ferit za duzo jej obiecal jak wyjdzie z tego . Wiec pewnie z nia zostanie. Znajac zycie to dziecko bedzie Ferita , a wyniki testu DNA Sertera bylo podrobione ze to niby on jest ojcem. Wiec szykuje sie dramat bo rozmowy ostatnie miedzy nimi byl ostre i jeden i drugi grozil smiercia. Takze gdy Serter dowiedzial sie ze jest ojcem czuje ze Ferit znajdzie sie w szpitalu. W tedy moze zacznie prawda wychodzic o klamstwach Pelin. Bo dalej nie rozumiem czemu mialby sluzyc powrot pokojowki Pelin i to ze wijawila prawde Gulgun. Moze przyjdzie czas aby Gulgun ruszyla to karuzele.. Ale tak swoja droga juz mnie ta Seyran wku*** , jak tak mu nie ufa to po co daje mu nadzieje.. Niech wezmie tego Akina i ruszy do przodu. I dlatego sadze ze cos sie wydarzy miedzy nimi co spowoduje ze Ferit juz nie bedzie zabiegal o Seyran ... I to ona poznajac prawde kroczek po kroczku bedzie latac za nim...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 19, 2024 12:28:24 GMT
Ogolnie zwiastun nadchodzacego odcinka wiele nie pokazuje .. Kazdy mysli ze jest powrot SeyFer ale jak dla mnie to oni sie rozchodza.. Zastanowmy sie czemu wyniki testu DNA Ferita nie zostaly pokazane tylko Sertera ... Bo wyniki Sertera sa podrobione. Pisalem juz o tym wczesniej. I dlatego sadze ze przez to Serter postrzeli Ferita. A druga sprawa czy widzielismy smierc Pelin ? Tez nie . Sadze ze wyjdzie z tego a to co jej obiecal na lozu smierci i to ze dziecko bylo jego bedzie chcial dotrzymac slowa. Ale to dopiero pozniej jak zostanie postrzelony. Pewnie Pelin narazie bedzie w spiaczce . Ferit zniknie na pare dni , gdy wroci bedzie walczyl o Seyran , ale ze dojdzie do niefartownej kolacji ktora zaplanowal Kazim , a na ktora zdecydowala sie Seyran aby ratowac Orhana z wiezienia. Ferit dostanie wstrzasu po tym co zobaczy i zrozumie ze Seyran go nie kocha. No i po tej sytuacji zostanie postrzelony . Gdy z tego wyjdzie postanowi byc z Pelin. A Seyran bedzie dowiadywac sie prawdy. Nie mozna przeciez uciac watku ktory nam wciskaja od 58 odcinkow. Prawda musi wyjsc na jaw i to prawde musi poznac Seyran . Bo to ona miala zawsze i ma problem z zaufaniem Feritowi. Toc Ferit nie moze ciagle biegac za to Seyran. Wiem ze ladna z niej kobieta ale ile mozna wytrzymac te jej ciagle watpliwosci.. Jedni i drudzy robia rzeczy na wlasna reke i zawsze ktos jest z nich winien. Ale niestety to co planuje teraz Seyran skonczy sie bardzo zle...
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Feb 19, 2024 15:12:54 GMT
Dziś, odcinkiem 120, wystartował 2. sezon w polskiej telewizji…
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 20, 2024 12:32:35 GMT
mira a moze ta dziewczyna co Tarik trzymal pod wplywem narkotykow w pierwszym sezonie to jest kuzynka Pelin ? Jak myslisz chyba bardziej ja przypomina ?
|
|
|
Post by mira on Feb 20, 2024 12:42:10 GMT
mira a moze ta dziewczyna co Tarik trzymal pod wplywem narkotykow w pierwszym sezonie to jest kuzynka Pelin ? Jak myslisz chyba bardziej ja przypomina ? Piril? Sehmuz nie pozwoliłby, by jego córeczce coś takiego się stało
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 20, 2024 14:12:00 GMT
Wiesz moze wogole nie wiedzial o tym. Ten serial jest tak zakreciny teraz ze wszystko mozliwe. Ponoc ma byc przeskok czasowy . Slyszalem ze Ferit ma na 3 dni zniknac. Czy moze w histori ich jest jeszcze jeden rozwod i pojda swoja droga na pare lat ? Wiesz cos o tym ? Bo mi jakos nie zabardzo chce sie wierzyc aby rozstali sie na pare lat , w ktorym z ostatnim z odcinkow Seyran powiedziala do Ferita ze jakby miala choc troche powodu aby uwierzyc Feritowi to by walczyla o nich...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 20, 2024 14:15:49 GMT
I tez bylo by dziwne aby tak temat Pelin i ludzi do okola w to zamieszanych tak szybko zniknol. A jeszcze teraz te nowe postacie doszly.. Slyszalem tez ze ma z zagrobu wrocic maz Ifacat , nie zdziwie sie jak wroci z Fuatem 😁🤣🤣
|
|
|
Post by mira on Feb 21, 2024 9:08:27 GMT
Odcinek 57.Odcinek jest dynamiczny, bo niewiele rzeczy dzieje się w rezydencji Korhanów, a cały czas gdzieś się przemieszczamy. A to jakieś sceny w plenerze, a to restauracje, a to więzienie, a to znowu pracownia, w której Halis czekał na Ferita. Myślałam, że temat pracy i tego, że Ferit miał stworzyć własną markę, znowu zostanie porzucony, ale chyba jednak nie, tylko najpierw musimy otrząsnąć się z tej dramy z Pelin... Oczywiście w tym odcinku poznajemy też nowy dom Kazima, Esme i ciotki. Seyran także tam zamieszka, poniekąd zmuszona przez Kazima. Tym razem nie siłą, ale jednak za bardzo innego wyjścia nie miała, jeśli Kazim miał wycofać zeznania obciążające Orhana. Co do dramy z Pelin, dziewczyna idzie w zaparte i absolutnie nie przyznaje się, jakoby kiedykolwiek łączyło ją coś z Sertarem. Ale Serter nie odpuszcza i robi, co może, by Pelin ostatecznie test wykonała. Konfrontuje się nie tylko z Feritem, ale i z Sehmuzem, a nawet z Halisem. Ostatecznie to Halis decyduje, że test natychmiast zostanie wykonany. Tyle tylko, że w międzyczasie Pelin zaczyna rodzić. Niby przedwcześnie, chociaż internauci się śmieją, w tym również i ja, że odcinek 19 (w którym to niby Pelin zaszła w ciążę z Feritem) ma już grubo ponad rok, a pamiętajmy, że w fabule były też niewielkie przeskoki w czasie Pelin trafia do szpitala i być może trzeba będzie zdecydować, czy ratować matkę, czy dziecko. Pokrótce wiem już, co było w kolejnym odcinku, ale wstrzymam się z komentarzem do czasu, gdy go w całości obejrzę. W 57 odcinku nic się nie wyjaśnia. Do tego Ferit nadal nie zdołał wydostać ojca z więzienia, bo choć Kazim wycofał zeznania, to jego "przyjaciel" Oktes (czy jak mu na imię?) wcale nie zamierza odpuścić i za plecami Kazima knuje intrygi, dzięki którym Orhan ma nigdy nie opuścić więzienia. Ktoś pisał, że Ece i Akin zachowują się podejrzanie. Osobiście niczego takiego nie zauważyłam. Ece jak narazie wygląda na lojalną, dobrą koleżankę, a Akina mało jeszcze znamy, ale w 57 odcinku zachowywał się zupełnie normalnie. Tylko niezupełnie zrozumiałam, co o nim powiedział wuj. Akin miał niedawno wesele i małżeństwo się nie ułożyło? Czy do niego nie doszło? Nie zrozumiałam. Suna wariuje i sama już nie wiem, czego ta dziewczyna chce. Wydawało się, że Kaya jej się podoba i że było między nimi pożądanie, ale ona teraz traktuje go jak zło konieczne i chyba żałuje, że go poślubiła. Za to jakoś dziwnie zaczyna się zachowywać w stosunku do Ferita...
|
|
|
Post by mira on Feb 21, 2024 10:30:32 GMT
Serio?
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 21, 2024 17:36:12 GMT
Niemaja czym sie w mediach chwalic .. Ale w sumie wczesniak , ponad rok w brzuchu spedzil to powinien miec miano Zlotego chlopaka.. Chyba tego nie maja zamiar w odcinku pokazac 😁😁... To co patrzac na zwiastuny nadchodzacego odcinka to w piatek chyba bedzie grany rozwod SeyFer... Ciekawe czy wezma czy zdecyduja sie uciec Pelin chyba jednak przezyla bo krecili dzis z jej udzialem zdjecia w palacu ... W sumie na zwiastunach tez by bylo o wielkim pogrzebie Pelin. A nie matka w szpitalu rozmawiajaca z Serterem o zemscie za smierc dziecka.
|
|
tuewa
Nowicjusz
|
Post by tuewa on Feb 21, 2024 20:45:21 GMT
To może dzieciak nie przeżyl,bo jest jakaś scena pogrzebu. Nie oglądałam jeszcze 58 odcinka, więc tak tylko zgaduje na podstawie zapowiedzi 59,2 fragment.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 22, 2024 16:12:27 GMT
Dobra moze Akin okaze sie dobrym czlowiekem i bedzie wspieral Seyran i Ferita .. Zapewnie uratuje zycie Ferita , bo sie cos tak zapowiada w nadchodzacym odcinku , a podobno jest lekarzem. Mam nadzieje ze temat Pelin bedzie szybki i krotki , czyli wyjdzie ze spiaczki i powie wszystko no i znikinie. Mysle ze Akin bedzie znal tez Nevre swoja nie doszla zone i ostrzeze SeyFer przed nia. Za to ta Ece , kolezanka Seyran jest dla mnie podejrzana. Moze Seyran sie wygada jej o projekcie Korhanow ze tworzy je Latif. A Nevra przeciez z ta kolezanka puszysta jak sie wsciekla to mowila cos do niej czy ma jakas tajemnice ktora skrywaja Korhanowie. I ta Ece to jest maly szpieg 🤔🤔🤔. Temat Suny mysle ze bedzie krotki , powie Seyran ze Ferit spotyka sie z Nevra , a Feritowi powie o kolacji Seyran z Akinem. No i jak dojdzie do postrzelenia Ferita wtedy oprzytomnieje i pojdzie na leczenie 😁😁😁. Tak se jeszcze mysle czy Ferit ktory bedzie po postrzale i pewnie wroci temat jego lewej reki i kontuzji. To razem z Seyran beda projektowac bizuterie a ze wzgledu ze Kaja to bardziej rzemieślnik to bedzie je tworzyl. A w wypromowaniu marki pomoze im Latif . Tak na logike to biorac. Po tym co do tej pory sie dowiedzielismy o postaciach.. No i dodam jeszcze ze SeyFer zamieszka u Kazima. Bo on sie zmienil i chce tak samo dobra corek jak i zemsty na Korhanah. Tylko jeszcze musi pojac ze jego znajomy z Antep robi za jego plecami zle rzeczy z Orhanem i ze on ma swoj plan na Korhanow...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 23, 2024 8:46:02 GMT
Hejka . Jezeli to prawda ze Mert wybiera sie na jakos akcje promocyjna od 25 lutego do 5 marca do Paryza to chyba jednak zostanie postrzelony Ferit w nadchodzacym odcinku i zapadnie w spiaczke.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 23, 2024 23:11:29 GMT
Ali Oner znany z serialu Kanał D O Kiz dołącza do obsady Yali Capkini jako trener Doruk Postać Asuman, grana przez Öznura Serçelera, po śmierci męża wypłynie w rejs po nową miłość.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Feb 24, 2024 8:28:58 GMT
No to po wczorajszym odcinku mozna juz stwierdzic czemu Pelin przezyla i ruszyla do palacu aby zobaczyc sie z Feritem. Po tym jak skonczyl sie ostatni odcinek zapewnie Ferit nie uwierzy w slowa Seyran i bedzie wiedzial ze zostaje zmuszona pozostawic go aby uwolnic Orhana. Po rozmowie wybiora sie do Halisa aby o wszystkim powiedziec i aby zalatwil to sprawe. Nastepnie spotkaja Pelin ktora jak ich zobaczy wpadnie w szal i wykrzyczy co zrobila aby ich rozdzielic i kto jej w tym pomogl. Ferit po tym zapadnie w spiaczke. W tym czasie Halis z Seyran zalatwia sprawe z wujkiem Akina i uwolnieniem Orhana. Gdy Ferit sie przebudzi ucieknie z Seyran spedza ze soba noc , Ferit dowie sie ze Latif stoi za dzielami Halisa i ze ma wlasne sklepy. Seyran tez zajdzie w ciaze , ale i tej nocy Ferit zadecyduje ze nie moga ciagle uciekac i wezmie sprawy w swoje rece nie informujac o tym Seyran. Zostawi ja tej nocy i sie pozegna. I tu zaczyna sie gra Ferita ktora bedzie miala za zadanie zniszczyc wszystkich ktorzy robili im krzywde i chronic Seyran przed niebezpieczenstwem. Bedzie to wielkie cierpienie Seyran . Ale wszystko po to aby chronic ja i aby realizowala swoje marzenia. - Ferit poprosi Akina i Ece aby ja wspierali przez ten trudny czas , a bedzie trudny bo wie ze Seyran nie odpusci tak latwo . Bedzie musial zostawic Seyran , rozwieźć sie i zblizyc sie do kogos innego aby Seyran sie poddala. Nie wiem czy wykorzysta do tego Nevre czy Sune , napewno nie Pelin. Pelin zapewnie wyjedzie z Serterem i podda sie leczeniu. Nevre moze wykorzystac do promowania wlasnej marki i filtrować z nia , Suna po tym jak poprosi Ferita aby pomogl jej rozwiesc sie z Kaja wlaczy ja do swojej gry. - Ferit wykorzysta to co dowiedzial sie o Latifi i powie mu zeby pomogl Seyran w jej karierze i wypromowal ja. - Ferit wykorzysta Yusufa aby zblizyl sie do Seyran aby ona o nim zapomniala. Pamietajmy ze Yusuf tez pomagal Pelin w tych intrygach. I wie ze Yusuf kocha Seyran. Ale wie tez ze co by Yusuf nie robil to Seyran go nie pokocha. Ale musi to zrobic zeby Seyran sie poddala w walce o Ferita. Bo napewno bedzie walczyc jak lwica. - Ferit wykorzysta dziennikarza , ktory tez pomagal Pelin w intrygach. Bedzie chcial aby jego zdjecia ukazaly sie w gazetach z jego zycia i tym jak sie bawi z innymi kobietami. Ferit bedzie ranil Seyran raz po raz aby ja chronic. A ona bedzie walczyc i nie wierzyc w to co robi Ferit ale jednoczesnie cierpiec , bardzo cierpiec. Dlatego tez wielka rola bedzie tu Akima i Ece aby ja trzymac na duchu i odpychac od Ferita. Ale wkoncu Seyran bedzie probowala popelnic samobojstwo i wtedy uratuje ja Ferit. Dowie sie on tez ze Seyran jest w ciazy a dowie sie tego od Akina ktory bedzie jej lekarzem. I wtedy Ferit zadecyduje o ostatecznym ciosie i najwazniejszym dla ktorego podjol sie tej gry ... Halis i Ifacat . Wie ze to oni sa winni wszystkiemu jaka krzywda dziala sie Seyran i co moga zrobic aby zaszkodzic Seyran. A dodajac do tego ze bedzie wiedzial o ciazy Seyran i tym co przezyl tracac niby swoje dziecko z Pelin. Bedzie musial rozdzielic sie z Seyran. I w dniu promowania jego marki zniszczy ich wywiadem prawdy: - Opowie o swoim zyciu w ktorym nie byl szczesliwy , gdzie dorastal w ciaglej presji , bez milosci czy to rodzicow czy dziadka.W domu pelnych zasad ktorym nie mogl sie sprzeciwiac.W domu ktorym najwiekszym zlem byla Ifacat i jej ciaglych intryg. O tym ze doprowadzila ona do tego aby zwiazac sie z pokojowka zeby miec nad nim wladze i go kontrolowac , o tym ze probowala ona truc jego zone Seyran aby nie zaszla w ciaze. O jej planach zniszczenia zwiazku SeyFer i do czego sie dopuscila i kogo wciagnela w ta gre. Takze Ifacat zostanie wygnana z palacu przez samego Halisa a sam Halis zrozumie ile cierpienia zadal Seyran i Feritowi swoimi zelaznymi zasadami i ze tez byl manipulowany przez Ifacat. Za to Seyran zrozumie wtedy czemu Ferit robil to wszystko , zrozumie tez wielkie cierpienie Ferita jakiego doznal w tym domu pelnych wariatow. Pytanie tylko czy dojdzie do pojednania SeyFer czy jednak jak na dramat przystalo Ferit umrze . No ale jak slysze ze ma powstac 3 sezonu i powrotu SeyFer do palacu i w walce z utrzymaniem firmy. A i watku ze Abi jest prawdziwym bratem Ferita. To sadze ze moze zakonczyc sie znowu jakims postrzalem Ferita byc moze przez Ifacat. Takze co myslicie 🤔🤔🤔🤔
|
|