vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 2, 2024 20:35:04 GMT
Jakby mieli jeszcze zamiar o ten serial walczyc to maja odpowiedni moment. - Ferit jest juz w takim stanie psyhicznym ze cos sie mu moze zdarzyc . Dodajac do tego ze powtarzal od paru odcinkow ze nie moze zyc bez Seyran. - Za to Seyran tez mowila ze jakby miala choc troche ufnosci do niego i jego milosci to by walczyla o nich za dwoje. O to ze ja kocha chyba wie. Wystarczy aby Pelin powiedziala Seyran prawde . Przeciez ma powod aby to zrobic , to Seyran jej pomagala jak byla w ciazy , to Seyran oddala jej krew gdy umierala , to Seyran wplynela na Ferita jak ma mowic do Pelin aby cudem uwierzyla i przezyla. Pelin chyba tez uslyszala od Ferita kilka waznych rzeczy ze on wie do czego sie dopuściła i ze niechce jej wiecej widziec na oczy . Chyba zrozumie to wszystko , jak myslicie 🤔🤔🤔. Pozniej jakby nastal 3 sezon moglaby i wrocic z Serterem i sie mscic za utrate dziecka . Bo watpie aby do konca ja wyleczyli 🤣🤣 a Serter napewno nie odpusci ..
|
|
|
Post by lucy on Mar 3, 2024 14:11:40 GMT
No lucy chyba jednak reyting nie jest za dobry z tego co czytam Star Tv oglosilo cos innego... I jak stawka nie wzrosnie to 3 sezonu nie bedzie , a jak bedzie jeszcze malec to i nie dokoncza drugiego ... vmariuszv, za dobrze znam kulisy powstawania dizi, żeby wiedzieć, że kanały tureckie nigdy nie narzekają na swoje seriale. O zamknięciach dowiadujemy się z przecieków, a i one nie zawsze się sprawdzają. Tym bardziej, jeśli są upublicznianie o tej porze roku, gdzie do wakacji zostało aż kilka miesięcy. W tym czasie wszystko się może zdarzyć. Pomijam, że jeszcze inne czynniki mają wpływ na decyzje w tym zakresie (min. sprzedaż zagraniczna). Także nie jest prawdą to co piszesz. No i w sieci krąży mnóstwo plotek, w tym takich wyssanych z palca. Dla przykładu BZC rzekomo kończony był przez 2 lata, gdzie serial nakręcił 4 pełne sezony. Po 3-cim, z czterech głównych postaci została tylko protka. Dwie postacie (Vahide Percin i Ugura Gunes) zniknęły przed połową 3-go sezona, a prot dotrwał do końca 3-ego. Tez miał być koniec, ale protka dostała nowego partnera i nakręciła z nim kolejny pełny sezon. Jeszcze co do reakcji na reytingi to oficjalne konto serialu nadal serduszkuje wyniki. Więc o jakim niezadowoleniu mówimy? Jeśli jest źle to nie ma plakacików z cyferkami, tylko milczenie.
|
|
|
Post by mira on Mar 3, 2024 18:46:42 GMT
Drugi sezon jest tak beznadziejny, że jeśli mają to dalej ciągnąć w ten sposób, to ja zdecydowanie wolę, żeby oglądalność spadała i serial zakończył się w czerwcu. Spodziewałam się, że w drugim sezonie Seyran i Ferit będą razem na przekór wszystkim, tymczasem rozstali się po kilku odcinkach i od tamtego czasu ciągniemy jakieś idiotyczne wątki, wyolbrzymiamy problemy i ciągle mamy nowych, groźnych dziadków-mafiozów.
Scenarzysta co rusz zaczyna coś nowego, a starego nie kończy. Jest niekonsekwentny i niestety tak samo niekonsekwentni są jego bohaterowie. Serial obrzydza mi też w tej chwili wątek Suny. Podobała mi się z Abidinem, fajnie się to zaczynało i rozwijało, ale pojawił się Kaya. Niby była chemia, niby było gorąco, a teraz zrobili z tego małżeństwa totalną katastrofę, a na domiar złego okazuje się, że Suna wzdycha do szwagra. Po co to potrzebne? Rozumiem, że kontrowersje się sprzedają, ale ten wątek jest akurat niesmaczny.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 4, 2024 6:32:53 GMT
Zgadza sie. Jesli oni mysla napelnic tak ten serial dodatkowymi watkami nie rozwiazujac powoli jakis to chyba nigdy sie nie dowiemy jaki bedzie ich final , bo serial upadnie.. Co do niektorych sytuacji jakie mialy do tej pory miejsce to wywnioskowalem ze : - Ta dziwna sytuacja z ostrzelaniem sklepu przez skuterzystow to byl to sklep Halisa , wiec skoro mamy Nevre i jej pomoc Feritowi w wypromowaniu wlasnej marki , mysle ze stoi za tym ona . - Co do Suny to ta cala wrozka ktora jej maci w glowie zapewnie zostala nastawiona przez Nuket . Ona chce aby Kaja zaczol myslec ze Sunie zalezy na tylko na wladzy i majatku w tym domu. Dlatego tez w ostatnim odcinku mowi Kaji ze ona go nie kocha i zeby osiagnac swoj cel bedzie nawet wstanie poswiecic Seyran dla Ferita aby sie z nim ożenić. Ciekawe jak Kaja do tego podejdzie.. - Najwieksza zagadka jak dla mnie na ten moment to co wie Ferit o Pelin ? Nie zrozumiane jest dla mnie jak tak wazna scena gdzie sie dowiedzial prawdy nie zostala pokazana i czy wogole wie o tym cos Seyran ? O co tu chodzi... P.s. na ile to prawda ale ponoc ostatni odcinek byl robiony przez asystenta i dlatego tez byly wyciete niektore sceny w trakcie trwania odcinka czy w dzien premiery odcinka. Dlatego byl krotszy bo do dzialania wszedl glowny dowodzacy. Ponoc obiecuje ze z nadchodzacym odcinkiem serial wroci na wlasciwe tory i ocena bedzie rosla. Coz zostalo czekac do piatku i sie przekonac. Ogolnie to serial zaczyna coraz bardziej meczyc widza niz sprawiac mu przyjemnosc z ogladania..
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 4, 2024 6:41:35 GMT
A i Ferit wkoncu od kogo dowiedzial sie tej prawdy od Pelin ? Bo jak ogladalem w jednej wersji angielskiej to Ferit mowil o matce Pelin , ale gdzies widzialem ze mowi o swojej matce. I juz sam nie wiem , a to ma wielkie znaczenie. Bo matka Ferita wie wiele mniej od matki Pelin.. 🤔🤔
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 4, 2024 7:12:13 GMT
A i jeszcze jedno. Spójrzcie na to sytuacje co Suna przyjechala z Feritem pod restauracje i jak Ferit sie wkurza jak widzi Seyran z Akinem na sniadaniu. Jak Suna prawie ze smiechu nie wytrzymala. Oni to tam dobra beke musza miec jak kreca te sceny 😁😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 4, 2024 10:34:58 GMT
Mi sie wydaje ze jak nastawiaja sie na trzeci sezon to moga stworzyc takie pary: - Abidin z nowa służąca od kucharki tu wejdzie do gry Suna - Wujek Pelin z Ifacat - mysle ze Ifacat zostanie wygnana w tym sezonie i bedzie miala sie z kim mscic na Korhanah , a Nuket wyjedzie na leczenie. - Serter z Pelin beda sie mscic jak to oni , wiecej po postaci Pelin sie nie spodziewam - Kaja moze sie okazac tym ktory pomoze SeyFer i tym samym powstrzyma Sune od jej glupich mysli ale po tym wszystkim sie rozwioda i wyjedzie do Londynu - Akin jakby okazal sie dobrym czlowiekiem to sadze ze polaczy sie z Asusman , narazie nie bylo im dane sie spotkac , ale rola Asusman jakby zaczela ożywać . Znaczy sie przypomnieli sobie o jej istnieniu. - No i SeyFer , wiadomo ze beda mieli nie jeszcze jedne problemy , ale mysle ze beda je rozwiazywac razem po tym co przeszli i przechodza... - a co do Nevry moze sie zemscic w tym sezonie ale tez powrocic w 3 jak nie do konca jej to wyjdzie... Tez wszystko zalezy od obrotu spraw , bo jak wiemy to moga byc ostatnie odcinki...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 4, 2024 15:59:51 GMT
Abidin kogo jest synem ? Czyzby Sefiki i zmarlego syna Halisa czy nawet Halisa 🤔🤔🤔 Sefika , Latif oni musza duzo wiedziec na temat tej rodziny ..
|
|
|
Post by lucy on Mar 4, 2024 19:55:18 GMT
Jeśli ktoś ma ochotę na krótki serial z Mertem Ramazanem to od niedawna na CDA Premium można oglądać "Negliż" (8 odcinków z Blu Tv). Temat na forum: LINK
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 5, 2024 5:52:25 GMT
Co sie dzieje Afra promuje kolejny odcinek jako booombowy 💣 i zacheca do ogladania bo mozliwe jest pozegnanie serialu 🤣🤣🤣 Rozumiem ze widzowie maja wplyw na ogladalnosc i ocene , ale to nie my mamy wplyw na durny scenariusz jaki wymyslili. Pelin ile mogli przeciagac ten watek , kto chcial to ogladac , zreszto sami powinni sie domyslec skoro ocena spadala z kazdym odcinkiem. Teraz watek Orhana , co oni mysla krecic go do konca sezonu , kto na to bedzie patrzyl. Widzowie juz dawno zrozumieli ze para SeyFer robila bledy bo wszystko planowali oddzielnie. Ale chyba uwazaja nas za takich tepych i dalej musza nas tym uswiadamiac. Ile czasu maja rozwijac sie postacie , które i tak w niektorych odcinkach widac ze dojrzaly ale w kolejnym widac ze jednak nie . To nie widzowie sa winni ich porazki tylko ten glupek ktory nie wie sam co ma juz pisac...
|
|
|
Post by mira on Mar 5, 2024 8:01:59 GMT
Mnie się nie chce tego wszystkiego analizować i do oglądania też straciłam zapał. Niechby w końcu nastąpił jakiś przełom w fabule, to może wrócą mi chęci...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 5, 2024 11:37:50 GMT
Ja to powiem szczerze zebym chcial aby Feritkowi cos sie stalo aby wrocila ta rehabilitantka co sie jego reka zajmowala . Widac bylo ze inna jest od tych kobiet w tym serialu i tez piekna.. Seyran mogłabym se isc z tym Akinem w sino dal... 😋😋😋
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 7, 2024 9:56:51 GMT
Serio nie wiem w jakim kierunku idzie ten serial... Ale chyba do zakonczenia... Aktor ktory gra Kaje jest nie zadowolony ze swojej roli i ma opuścić serial .. Wiec zapewnie rozwod z Suna i wyjazd do ameryki z matka. Czyli Suna co wraca do ojca 🤣🤣 a my wracamy do poczatku sezonu. Seyran dzieki ktorej wychodzi Orhan zarecza sie z Akinem 🤣🤣. Dziewczyna ktora krzyczala ze nie wroci do starych czasow gdzie ojciec ja bil , szantazowal i sprzedawal na prawo i lewo aby na niej zarobic wraca do tego. Malo tego jeszcze w tv mowila o przemocy i jak traktowane sa kobiety.. Noz kur***. Zastanawiam sie czy przypadkiem od ktoregos momentu nie zaczelem ogladac innego serialu o tej samej nazwie 🤣🤣🤣. Watek Pelin nie wiadomo czy wogole wyjdzie na jaw , ta przez ktora meczylismy sie przez 60 odcinkow powstal temat taboo... O co chodzi z tym serialem? Ja juz nie wiem czy ogladam dramat czy komedie romantyczna , czy wogole to my widzowie jestesmy klaunami i smieja sie z nas ze to ogladamy . Porazka 🤣🤣
|
|
|
Post by mira on Mar 7, 2024 10:09:49 GMT
Niestety brakuje konsekwencji w prowadzeniu postaci. Dla widzów jest to frustrujące.
Taro miał okazję grać postać pierwszoplanową. Co prawda serial zdjęli po 13 odcinkach, ale pokazał się tam z dobrej strony. Tutaj, jako kuzyn Ferita i wnuczek Halisa, naprawdę mógł mieć niezłą rolę i początkowo wszystko wskazywało na to, że jego postać będzie ważna dla fabuły. Teraz Kaya jest trochę na doczepkę. Jak wielu aktorów w tym serialu.
W ogóle sceny z Suną - rozmowy, pocałunki, jakieś zdzieranie ubrań - zrobiły w pewnym momencie niezłe zamieszanie i widziałam na X, że wiele osób zaczęło kibicować #KaySun, zamiast #SeyFer. A potem scenariusz poszedł w jakimś dziwnym kierunku i Suna nagle wzdycha do szwagra. Chore.
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 7, 2024 10:31:29 GMT
Widziałam na tt nie raz więcej hasztagow i zainteresowania parą KaySun niż główną. Przez to zerknęłam i faktycznie,lepsza chemia i wygląd obu aktorów bardziej zachęca do śledzenia ich losów niż monotonnych Seyran i Ferita. Ale czego się spodziewać od tych twórców? Że utrzymają i poprowadzą ciekawy i spójny wątek? No, także tylko współczuję ludziom, którzy się zaangażowali w związek KaySun,bo tu nic dobrego nie będzie. A to,że kolejna baba ma chrapkę na Ferita jest żałosne. Kaya, który zupełnie swoim stylem mi nie odpowiada bardziej już budzi moje szczere zainteresowanie. Bo po prostu jest charyzmatyczny i nie wydaje się aż tak popaprany jak Ferit.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 7, 2024 10:40:42 GMT
Tez myslalem ze Kaja odegra tu wazniejsza role. Cos w stylu ze polaczy sie z Feritem albo ze jak Ferit opusci rezydencje to beda konkurowac i wtedy moglaby wejsc fabula dwoch siostr skłóconych , SeyFer kontra SunKaj ... Ale jak on ma opuścić serial to juz nie wiem jak to bedzie wygladac.. Jakie prawa bedzie miala Suna aby zostac w palacu jak bedzie rozwiedzona? No toc Ferit nie zatrzyma se ja tak bo ja lubi jak siostre . No chyba ze wyskocza jak krolik z kapelusza i oznajmio ze Abi jest jednym z Korhanow i zwiaze sie z Suna.. Ale Abi chyba nie ma talentu do rysowania czy wogole czegos innego co mogloby otworzyc jego kariere z prowadzeniem interesu Korhanow. Chyba ze stanie sie okrutnym , zlodziejskim , pelnym przemocy i intryg jak kiedys Halis i ukradnie projekty SeyFer...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 7, 2024 11:11:53 GMT
Fora krzycza ze Seyran jest w ciazy ... Ze co ? Jak ? Ona jest wiatropylna 🤣🤣 Z tego co pamietam to byla faszerowana tabletkami i nie pamietam ze jak wyszla ta prawda zeby SeyFer zblizyli sie do siebie. Przeciez mieli awanture za awantura i wkoncu Seyran opuscila rezydencje.. Czy moze czegos nie pamietam 🤔🤔
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 7, 2024 11:59:00 GMT
Wnioskująca ze zwiastunow wychodzi ze historia sie powtarza . Seyran zarecza sie z Akinem aby uwolnic Orhana. A Ferit z Nevra .. Po ostrzelaniu sklepow Halisa zamyka on swoje sklepy na tydzien , tym samym wstrzymuje otwarcie marki Ferita. I tu przychodzi Nevra , która proponuje mu pomoc z otwarciem wlasnej marki.. Aj i znowu walkowanie tego samego 🤮🤮🤮
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 7, 2024 14:14:10 GMT
Ogolnie to tak se mysle ze te grobowe miny Seyran jej matki i ciotki no i ta czarna sukienka Seyran to nie z powodu zareczyn tylko cos sie stalo z Feritem 🤔🤔 . A on cos w paru ostatnich odcinkach wspominal ze bez Seyran nie ma po co zyc...
|
|
pablo
Początkujący
|
Post by pablo on Mar 8, 2024 20:28:21 GMT
ale w dzisiejszym odcinku jatka jak zwykle .... Ferit płacze ... ale ja nie w tym temacie już dawno miałem się zapytać bywalców forum czy zauważyliście że aktorzy z Turcji mają fatalny stan zębów ... w tym odcinku np są sceny gdzie blisko ze sobą rozmawiają Suna i Kaya ona ma mega zczerniałe zęby a on krzywe ... np Tuba ma też pokrzywione -----> u nas w PL wstawiła by aparat i byłoby po problemie ... pisze o tym bo Turcja jest znana z klinik robiących zęby i włosy a aktorzy czyli gwiazdy wcale tym się chyba nie przejmują ... no ale ... zaręczyny Seyran z Akimem i wyjście Orhana z paki przebija wszystko ... no może wszystko bo w następnym odcinku też zapowiada się grubo w posiadłości Korhanów
|
|
|
Post by Matthias on Mar 9, 2024 9:04:27 GMT
📌 Reytingi za 08.03.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (54 odcinek) - 7.68% ⬇ (-0.76) 2. Yalı Çapkını (61 odcinek) - 5.05% ⬇ (-0.76)5. Gaddar (8 odcinek) - 4.05% ⬇ (-0.74) 9. Arka Sokaklar (667 odcinek) - 3.67% ⬇ (-0.36) 10. Ateş Kuşları (46 odcinek) - 3.43% ⬆ (+0.04) 11. Kara Ağaç Destanı (3 odcinek) - 3.29% ⬇ (-0.57) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 9.97% ⬇ (-0.92) 3. Yalı Çapkını - 3.27% ⬇ (-0.77)4. Gaddar - 2.98% ⬇ (-0.40) 6. Kara Ağaç Destanı - 2.85% ⬇ (-0.06) 8. Ateş Kuşları - 2.39% ⬆ (+0.56) 15. Arka Sokaklar - 1.54% ⬆ (+0.07) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 9.52% ⬇ (-1.07) 4. Gaddar - 4.08% ⬇ (-0.93) 5. Yalı Çapkını - 3.94% ⬇ (-1.05)8. Kara Ağaç Destanı - 3.31% ⬇ (-0.05) 9. Ateş Kuşları - 3.02% ⬆ (+0.33) 14. Arka Sokaklar - 2.42% ⬇ (-0.10)
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 9, 2024 9:51:24 GMT
O zebach bedziemy gadac 😁😁 .. A ocena spada ale z tego co widze to w kazdym serialu spadla 🤔🤔 . Odcinek powiem szczerze ze sam juz nie wiem co myslec o Seyran , ona chyba naprawde nie che Feritowi dac kolejnej szansy , ale tez nie chce byc na przymus wiazana z kims innym. Jak widzimy Akin bedzie mial zamiar sie mscic , Seyran o tym nie wie.. Zwiastun kolejnego odcinka jest kozacki w wykonaniu Ferita , ale wydaje mi sie ze Seyran jakos nie za bardzo chce z nim isc. Wiec cos czuje ze zostawi go. Zaczyna sie ramadan , nie ma wiec mozliwosci do powrotu SeyFer.. 🤔🤔🤔
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 9, 2024 11:02:39 GMT
Wiec dla mnie odcinek 62 . To bedzie powrot Seyran do Akina i to bedzie cios dla Ferita... Jak widze jego postac to nie wyglada on dobrze , nie widac aby cos jadl ,pil czy wogole spal do tego dochodzi stres i porzucenie przez Seyran = zasłabnięcie zapewnie w aucie i wypadek i wroci temat jego kontuzji. Mamy tez jak widac nasze zombi Pelin w serialu , trzyma sie go uparcie. Byc moze bedzie ona to osoba która powie prawde Seyran. Aby tylko nie dali jej powrotu do Ferita... No chyba ze Ferit po wypadku zacznie swoja gre i wykorzysta Pelin do tego.. Tak czy siak jak czegos nie beda odkrywac w nastepnym odcinku to juz po serialu.. Ale chyba maja jakos petarde wystrzelic bo czytalem ze odcinek 62 bedzie najlepszym odcinkiem jaki do tej pory ogladalismy .. Szczerze to od jakiegos 40 odcinka to chyba nic gorszego moze juz nie spotkac widzow 🤣🤣🤣
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 9, 2024 16:22:53 GMT
Znacie moze jakos strone albo cos w tym stylu , gdzie jest jakas scena z odcinka i zostaje ona tlumaczona . Nie musi byc to filmik i nie musi byc w jezyku polskim...,?
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 9, 2024 19:07:50 GMT
Znacie moze jakos strone albo cos w tym stylu , gdzie jest jakas scena z odcinka i zostaje ona tlumaczona . Nie musi byc to filmik i nie musi byc w jezyku polskim...,? Na Twitterze. Sporo czegoś takiego znajdziesz pod hasztagiem
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 12, 2024 6:24:58 GMT
Zapowiedz 62 odcinka po tych dwoch zwiastunach kozak... Ferit robi robote... Nie wie ale to wyglada tak jakby mialbyc ostatnim odcinkiem... Zbyt pieknie ... Ale to przeciez dramat psychologiczny wie tak slodko pewnie nie bedzie... Cos mi sie wydaje ze Ferit sie czegos waznego dowie , albo cos sie stanie i po tym jak zalatwi sprawe z Okesem porzuci Seyran dla jej dobra... 🤔🤔 Wogole to ten Ziya czy jak mu tam z tego drugiego serialu co dolaczyl tutaj , on wyglada jakby byl jakims terapeutą , psychologiem. Sytuacja ze zwiastunu jak mowi Feritowi zeby wziol ze soba ojca i pokonal swojego demona inaczej to co przezyl w wiezieniu nie da mu spokoju. A Orhana wrecz namawia aby wyzyl sie na Okesie. Widac ze Orhan byl zlamany tym co przeszedl w wiezieniu...🤔🤔 Nie wiem czy ten sezon ma cos wogole zwiazanego z pierwszym sezonem... Wogole jakby zapomieli o tym co sie tam wydarzylo i kto co zrobil ...Dziwne to jest. Widac ze maja poczucie tego ze moga sie pozegnac z serialem i wkoncu rzucili odcinek dla widza aby oceny poszly w gore . Zobaczymy co z tego wyjdzie...
|
|
|
Post by mira on Mar 12, 2024 7:30:09 GMT
vmariuszv, ale przynajmniej w końcu coś się dzieje! Chciałabym, żeby Ferit przestał się mazać i podejmował konkretne, rozsądne działania. Sądząc po tym, że biją starego dziada (Oktesa, czy jak mu tam), Seyran powiedziała Feritowi prawdę. Ja mam tyły i to już chyba ze trzy odcinki, ale może w ten weekend zdołam cokolwiek nadrobić...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 12, 2024 8:57:10 GMT
mira racja , tez czekalem no rozruszenie sie serialu bo juz za nudny sie robi , a sytuacje i wyjasnianie spraw za dlugo przeciagane... I tak jest jeszcze wiele znakow zapytania : - czy Kazim naprawde jest tako kanalio jako byl i bedzie sie mscil , czy specjalnie zrobil ten teatrzyk przed rezydencja abyrozruszac Ferita - czy Akin bedzie sie mscil za to co spotkalo jego wujka i jego matke ( z ta matko jego to nie wiem do konca o co chodzi ) , czy tez bedzie dalej pocieszycielem Seyran - czy Okesa rola sie skonczyla bo i tak zamieszal w glowie Orhana ( tez do konca co on mu tam powiedzial jak go odwiedzil w wiezieniu ) , moze zamieszal tez w glowie Akina i sklamal o jego matce i to co jej Korhanowie zrobili , no i wydaje mi sie ze i Ferit cos uslyszy od niego i postanowi chronic Seyran odchodzac on niej.. Byc moze to co kazdej z tej trojki powiedzial to jest to prawda i laczy to wszystko to trojke.. Czyzby Akin byl bratem Ferita 😁😁 🤔🤔 a matka Akina miala romans z Orhanem i zostala porzucona 🤔🤔 Wygnali ja Halis z Latifem jak o tym sie dowiedzieli i Orhan o tym nie wiedzial ... - Abidin kazdy sie spodziewa ze to jest jeden z Korhanow , po zachowaniu kucharki jak widzi jej corke z Abidinem i ze sie maja ku sobie , sprzeciwia sie aby ze soba sie spotykali .. Kolejna tajemnica sluzacej. Tak jakby Abidin byl jej synem , a ona miala romans z ... no wlasnie z kim 🤔🤔 - Nevra to chyba wiadomo ze czeka na odpowiedni moment aby upokorzyc Korhanow za pomoca Ferita . Tylko musi zdobyc sekret .. - Asusman w ostatnich dwoch odcinka gdy dostaje sms od razu ukrywa telefon. Co ona kombinuje 🤔🤔 czy to jej nowy trener a Nevra probuje przez niego zdobyc tajemnice Korhanow , czy moze to ona stoi za maceniu w glowie Sunie za pomoca wiedzmy 🤔🤔 a moze Fuat zyje 😁😁.. - Suna z Akinem , tu jest glosno ze aktor opuszcza serial nie wiem na ile to jest prawda , ale jak tak to zapewnie wyjezdza z matka Nukhet i ona bedzie sie leczyla... Wiec Suna co bedzie robila w rezydencji ? Chyba ze wroci do Kazika ... - Ifakat coraz bardziej laczana jest z wujkiem Pelin Shazmuzem ( wogole lubie jego role ) , ale dla mnie to Ifacat musi poniesc kare , najwieksza bo to przez nia to wszystko ... - nowa postac wprowadzona do serialu w ostatnim odcinku , z firmy Halisa tu mam wielka zagadkie co do niej 🤔🤔🤔 - No i wreszcie Serter i wiecznie zywa Pelin , co ona jeszcze robi w tym serialu. Z tego co widac moze jest z Serterem ale bardziej jak to ona jest ofiara jego , trzymana pod kluczem. Czyzby powtorka z pierwszej czesci i ratowanie przez Ferita. Tylko tu juz mysle ze bardziej bedzie chodzilo o to ze Ferit sie nia posłuży i wykorzysta jak dowie sie calej prawdy o jej czynach. Dlatego sadze ze Ferit zostawi Seyran aby ja chronic przed jego rodzina. I wtedy zacznie sie wielka gra Ferita i przez to cierpienie Seyran.. Takze jak widze takie zwiastuny gdzie wszystko idzie po mysli widzow 😁😁 to moim zdaniem zakonczy sie to rozczarowaniem. Znaczy sie dla mnie ogolnie wkoncu zacznie sie serial bo zobaczymy odmienionego Ferita ktorego rola bedzie zemsta na tych co skrzywdzili SeyFer ... Ale czuje ze ucierpi na tym Seyran. A wszystko dlatego ze Ferit bedzie chcial ja chronic. Wiec 3 rozwod jak najbardziej jest mozliwy , pamietajmy ze Seyran podpisala juz papiery wystarczy podpis Ferita... I to bedzie w nadchodzacym odcinku całkiem mozliwe zakonczenie ...🤔🤔🤔
|
|
|
Post by mira on Mar 12, 2024 13:28:43 GMT
Wujek Pelin to w ogóle jest dla mnie zagadka. Facet ożenił się z Nukhet, ale jakim cudem??? Przecież on był żonaty z tą wiecznie gapiącą się w tablet kobietą, do tego trzymał pod dachem byłą żonę, a matkę Piril. A teraz jeszcze łączą go z Iafkat? Czy to nie przesada?
Jak już pisałam, mam tyły w oglądaniu, ale gdzieś mi ostatnio mignęło, że małżeństwo Nukhet i Sehmuza to tylko układ. Tyle że wcześniej pokazywano to inaczej, jakby naprawdę się kochali, zwłaszcza po tym, jak Sehmuz poznał prawdę o chorobie Nukhet. Strasznie mnie wkurza, że scenarzysta co chwilę zmienia motywacje postaci i właściwie żadnego wątku nie prowadzi w sposób uporządkowany.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 12, 2024 14:37:26 GMT
Wujek Pelin traktuje kobiety przedmiotowo , dla niego ta czy tamta nie ma znaczenie. Ale ma zasady jak z Nukath byl dla zemsty ale nagle jakby oni sie zmienili . W Nukhat chyba przemawia juz bardziej dobra strona im lepiej poznaje rodzine i dlatego zapewnie wyjedzie na leczenie , tak jak jej zalatwil to Halis. A Shezmuz jak to on sam nie moze byc wiec teraz go lacza z Ifacat inaczej tez juz bylby nie potrzebny w serialu. Od poczatku kiedy sie pojawil mial zasady czyli jak sie dowiedzial ze Pelin jest w ciazy wkurzony byl na Ferita ze niechce sie z nia ożenić , kiedy Ferit dostal wpie**** od niego , Halis sie zrewanzowal , nic dziwnego. Wtedy Shezmuz zyl zemsta. Ale jak juz Pelin pojawila sie w palacu to sie uspokoil i patrzyl na wszystko z dystansem. Pozniej jak dowiedzial sie ze dziecko moze byc Sertera , wkurzyl sie na swoja siostre i Pelin ze stawiaja go w takim swietle przed Halisem. Teraz bo wie ze dzieki Feritowi i Seyran Pelin przezyla tez jest wdzieczny za to , ale tez chce oczyscic sie z tego ze wogole wszedl w zycie Korhanow bo wie ze sam zostal w to wkrecony i niepotrzebnie narobil szumu. To jest taki gangster z zasadami , nie wtraca sie tam gdzie nie trzeba. A przypadek Pelin i ciazy to wina jego siostry i samej Pelin....
|
|