vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 12, 2024 14:55:31 GMT
Jutro 3 zwiastun ma sie pojawic , widac ze im sie pali dupa aby podbic ogladalnosc 🤣🤣 .. Cyba jednak im zalezy aby ciagnac to dalej... Niedlugo beda nam placic widzom za ogladanie😁😁 A co myslicie co do Suny , bo mi sie wydaje ze nie beda krecic akcji ze ona podbijac bedzie do Ferita. Ona chciala zazyc zycia takiego jak jej siostra i zażyła . Tak samo zwiazek Suny i Kaji sie rozpada w tym samym pokoju co Seyran i Ferita. Mysle ze ona chce wrocic bardzie do swojej rodziny jak widzi ze sie na lepsze zmienilo tam... I wydaje mi sie ze jak Ferit zacznie swoja gre to ona bedzie mu w tym pomagala ukrywajac to przed Seyran. Tak samo jak robi to teraz pomagajac siostrze...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 13, 2024 10:48:14 GMT
Tak se mysle ze przeciez to dramat psychologiczny wiec te zwiastuny sa jak dla mnie zbyt optymistyczne... I sadze ze Seyran albo wroci do Akina albo pod szantazem wroci do niego , tak czy siak wroci... Zapewnie Ferit pojedzie za nia i tam nastapi do przelomowej akcji , a za tym wszystkim bedzie stal Akin. To znaczy Feritowi bedzie grozila smierc na oczach Seyran , a Akin powie do niej aby poszla z nim na gore uprawiac sex . I ona sie na to zgodzi aby Ferit nie zostal zabity. I to jak ona z nim idzie bedzie dzialo sie na oczach Ferita. W pokoju za to do niczego nie dojdzie bo Akinowi bedzie chodzilo o to zeby Ferit porzucił Seyran ... I tak sie stanie , Ferit byc moze nawet dostanie od tych gangsterow Akina tak jak jego wujek za mlodych czasow od Halisa , czyli obija mu jajca aby nie mogl miec dzieci. Ferit obity i zalamany wyjezdzajac z tam tad zaslabnie i bedzie mial wypadek samochodowy . Gdy wyjdzie z tego stanie sie innym czlowiekiem ... Chodz bedzie kochal Seyran to nie pozwoli jej do powrotu do siebie. Bedzie sie obwinial za to wszystko co stalo sie Seyran i tak samo z utraty meskosci nie bedzie chcial aby Seyran z nim byla bo nie bedzie mogla miec z nim dzieci i stworzyc rodziny .. Czuje ze rola Pelin tez szybko sie nie skonczy , ona powie Feritowi kto jej pomagal w tym wszystkim co sie przydazylo SeyFer i Ferit postanowi zemscic sie na nich , nie zapomnijmy ze Pelin jak sie ukazala w drugim sezonie a było to w szpitalu jak rozmawiala z matka powiedziala jej ze ci co sa temu winni zaplaca mi za to.. A przypomnialem se to bo w piatek lecial na jedynce wlasnie ten odcinek 😁😁. Takze Ferit i Pelin beda grali razem... Ferit uzyje tez Pelin do tego aby Seyran o nim zapomniala , bo cos czuje ze ona nie bedzie chciala rozwodu.. A Ferit nie pozwoli aby jej wiecej stala sie jakas krzywda... Seyran oczywiscie bedzie tez dazyla do spotkania sie z Feritem i wytlumaczenie mu ze tamtej nocy do niczego nie doszlo i wogole bedzie sie tlumaczyla ale Ferit w to nie uwierzy , poprostu nie bedzie chcial uwierzyc... I mysle ze Seyran w pewnym momencie jak bedzie widziala ze Ferit nie chce byc z nia ze uklada se zycie z Pelin , ona spróbuje popelnic samobojstwo ... Oczywiscie jej siostra Suna tez bedzie powodem tego bo nie wytlumaczy Feritowi ze tamtej nocy do niczego nie doszlo a tylko ona bedzie miala mozliwosc rozmowy z Feritem bo bedzie mieszkac w palacu. Tylko bedzie tez chciala wejsc w zwiazek z Feritem i jej to bedzie na reke...Takze dramat bedzie gonil dramat 😁😁😁😁 Parish pewnie czyta moj wpis i juz zaczyna krecic sceny 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by mira on Mar 13, 2024 11:05:25 GMT
Akin powie do niej aby poszla z nim na gore uprawiac sex Nie doczytałam do końca, bo już w tym momencie zaczęłam się śmiać
vmariuszv, trzeba przyznać, ze masz bujną wyobraźnię
Oni wszyscy mają dużo za uszami, a jak nikt nie widzi, to robią różne dziwne rzeczy i mają gdzieś gadki o honorze, ale na głos żaden z tych mafiozów nigdy by czegoś takiego nie powiedział. Oficjalnie, to oni są uczciwi, honorowi, przestrzegają zasad i tradycji.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 13, 2024 12:26:41 GMT
Cisza tu na grupie to wrzuciłem swoja drame 🤣🤣🤣 ... Ale tak serio to jak Seyran w nadchodzacym odcinku po tym co dokona Ferit patrzac po zwiastunach , wroci do Akina to juz przestaje ogladac te glupoty.. Nie wiem naprawde o czym juz jest ten serial i o czym mial byc.. Tyle tajemnic ile w nim autor zamiescil a ujawnil narazie ze dziecko Pelin nie jest Sertera ( chociaz i tu bym sie nie zdziwil na jakis zwrot ) , no i ze dziela sa Latifa ale tez niewiadomo co i jak do tego doszlo , to jest masakra ... 61 odcinkow a my stoim na tym ze dojdzie do kolejnego rozwodu i nic po za tym... Gdzie jakies wyjasniajace watki , a kazda postac je ma ... Gdzie ta silna kobieta Seyran , poszla na studia byla tam moze 4 razy widziana , ale chyba je porzuci bo jak bylo widac to doswiadczyla tego ze bez pieniedzy nie da se rady w zyciu . Wiec tak mysle ze polaczy swoj talent z firmo. I gdzie ten Ferit co to chce sie usamodzielnic i uciec od dziadka poprzez wypromowanie wlasnej marki. Probuje ale jak zawsze jakas przeszkoda , czy to wywiad Seyran czy zombi Pelin czy jakas mafia z przeszlosci Halisa... O czym jest ten serial , serio ?? Wogole to ktos wie czy Orhan calkiem wyszedl na wolnosc czy tymczasowo zanim bedzie sadzony Bo jak tymczasowo to ta glupota dalej bedzie sie krecic co jest ...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 13, 2024 12:37:29 GMT
I szczerze jak beda dalej krecic te bzdety to mam nadzieje ze Ferit skorzysta z tej broni i strzeli se w leb na oczach Seyran i zakoncza ten serial 😁😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 13, 2024 14:21:30 GMT
Tak patrze teraz na to co dzieje sie w tv na jedynce a tam wiadomo ze poczatek drugiego sezonu jest i mysle ze gdyby nie ciaza Pelin to to co dzieje sie teraz w 61 odcinku tureckiego odcinka , serial wraca na to co pierwotnie mialo sie stac. Czyli opuszczenie SeyFer palacu. Chodzi o to ze jak teraz wroca do siebie SeyFer to Suna sie zdenerwuje i razem z Kaja beda chcieli byc tymi ktorzy beda spadkobiercami majatku Korhanow... Wydaje mi sie ze Suna bedzie osoba ktora polaczy sily z Nevra i powie o nagraniu Sultan , a Nevra wykorzysta je w dniu otwarcia marki Ferita. Ferit i Seyran zostana wygnani z palacu albo sami opuszcza jak wyjdzie na jaw jeszcze to kto i do czego sie doprowadzil aby rozbic zwiazek SeyFer... Mam tez nadzieje ze postac Kaji to tylko plotki ze odchodzi... Bo widze to tak ze SunKaj beda tymi ktorzy beda konkurowac z SeyFer... SeyFer za to zamieszka z Kazikiem i beda kompinowac jak sie wypromowac ( maja przeciez Latifa )... Mysle tez ze Kazik specjalnie odegral to role przed palacem co bedzie o zareczynach Seyran i Akina aby Ferit ja ratowal od tej szalonej rodziny...I bedzie ja odgrywal do pory az postac Okasa zniknie z jego zycia... Suna uswiadomiona tym ze nie da rady zdobyc serce Ferita bedzie robila wszystko aby im zaszkodzic , wszystkie chwyty dozwolone , narazie zaczyna za zgoda Seyran poslugiwac sie Akinem i tu wydaje mi sie ze dojdzie do przelomu polaczenia SeyFer to znaczy Feritowi cos sie stanie , a Seyran dowie sie prawdy o tym co im sie przydarzyło , byc moze wkoncu po to jest Pelin ale kto ja tam wie , mamy tez Nukhet ktora zauwazylem ze staje sie lepsza i jak ma wyleciec do Londynu na leczenie to moze ona powie , a moze matka Pelin , wkoncu zawdziecza SeyFer zycie Pelin... Tak czy siak Akin stanie sie zlym i msciwym czlowiekim , spotka swoja dawna narzyczona Nevre polacza swoje sily z Suna i Kaja.. Troche nie wiem co z postacia Sertera bedzie , ale jak widac bylo jego zachowanie co do Pelin to naprawde swira z niego moga zrobic i to on bedzie stal za tym co stanie sie Feritowi...Oby Parsh tego nie spi*** kolejny raz i wkoncu wrocil na wlasciwe tory 😁😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 14, 2024 8:10:52 GMT
Nie no 3 zwiastun mnie rozlozyl , oczywiscie liczylem na powrot SeyFer ale nie w taki sposob. Tak jakby nic sie nie wydarzylo , sprawy zamiecione pod dywan i mamy hepy end ... No bez jaj 🤣🤣🤣 Ten odcinek wyglada jakby byl finalowym odcinkiem 😁😁😁... Tylko ze trzeba pamietac ze autor bawi sie z nami umieszczajac rozne rzeczy ( przedmioty ) podpowiadajace co moze sie dalej wydarzyc. I dwie rzeczy ktore przykuly moja uwage w 3 zwiastunie , gdy Seyran mowi Feritowi ze zareczyla sie z Akinem dla ojca Ferita aby go ratowac. Wtedy widzimy ze neonowy napis Game Over sie wylacza , wiec rozumiemy ze gra Seyran sie zakonczyla... Ale jak zauwazymy nad tym napisem na polce stoi czaszka . Z jednej grupy dyskusyjnej porownywalna jest ona do dramatu Hamleta - Historia Zemsty. W skrocie chodzi o to ze Hamlet dowiaduje sie o zamordowaniu jego ojca przez brata , ktory w nieudciwy sposob przejmuje wladze. Hamlet rozpoczyna zemste , porzucając swoja milosc , wyrzeka sie matki za to ze poslubila brata swojego niezyjacego meza , itp... Nawiazujac do serialu . Wydaje mi sie ze Gulgun i niezyjacy syn Halisa byli w sobie zakochani i ich owocem milosci jest Ferit . Dlatego jest takim oczkiem w glowie Halisa. Jak wiemy syn zginol w wypadku i tu mysle ze stoi za tym Orhan wraz z Ifacat bo oni chcieli przejac wladze a zapewnie niezyjacy brat Orhana byl glownym kandydatem do tego ( nastepne oczko w glowie Halisa ) .. I tak mysle ze w tym odcinku Ferit dowie sie o tym od ... Sadze tez ze Orhan mial romans z siostra Okasa a ich synem jest Abidin, Halis nie mogl sie z tym pogodzic. Bo Okes byl jego wrogiem za mlodych czasow ... Wiec rozdzielil Orhana z siostra Okasa a gdy narodzil sie Abidin postanowi zabrac go i porzucić , dla niego to zatrute jablko... Siostre Okasa ponoc to doprowadzilo do zalamania nerwowego i chyba samobojstwa. A wiec Akin i Abidin to sa bracia w sumie i Ferit to ich kuzyn , ale on zostal najmniej pokrzywdzony a wrecz najbardziej doceniany... Wiec mysle ze Orhan bedzie bardzo zlym czlowiekim od tej pory . Przejmie firme Halisa , nie bedzie taki mily dla Seyran jak to przedstawiaja na zwiastunie i czekam na moment jak wyjdzie na jaw Abidin . Zapewnie juz nie bedzie milo po miedzy Feritem a Abidinem... Czuje ze duzo bedzie sie dzialo od tego odcinka 😁😁😁
|
|
|
Post by mira on Mar 14, 2024 8:30:09 GMT
Dość mocno krytykowałam Ferita, wciąż pamiętam o tym, co zrobił Seyran, jak ją oszukiwał, jak traktował, co się miedzy nimi wydarzyło i nie potrafię o tym zapomnieć. Pisałam, że na miejscu Seyran nigdy więcej bym na kogoś takiego jak Ferit nie spojrzała, nigdy nie wybaczyła, ALE... faktem jest, że ludzie oglądają ten serial dla nich. Ludzie chcą widzieć ich razem. Tęsknią za zabawnymi scenkami, za romantyzmem. Są zmęczeni ciągła dramą i przytłaczającą ilością intryg. Widzowie zareagowali na najnowszy zwiastun z ogromnym entuzjazmem. I właściwie wcale się już temu nie dziwię. Tak nas przeczołgali, że nawet osoby krytykujące Ferita mają dość tej dramy i chcą #SeyFer razem.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 14, 2024 9:13:42 GMT
No bo w sumie ktos tu pisale ze ten serial jest o ich milosci no i wiadomo firma... Ale nie godze sie na taki powrot bez wyjasnien rzeczy .. oj nie nie nie ... Zreszto nie wydaje mi sie aby ten powrot trwal dlugo . No chyba ze naprawde to jest finalowy odcinek
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 14, 2024 20:28:18 GMT
Denerwuje mnie ta Pelin, mogliby ją usunąć razem z tą wiedźmą Ifacat
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 14, 2024 20:34:09 GMT
Denerwuje mnie ta Pelin, mogliby ją usunąć razem z tą wiedźmą Ifacat Może to koniec sezonu
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 15, 2024 6:42:03 GMT
Ale im sie pupa pali , cala obsada promuje nadchodzacy odcinek wczoraj nawet sam Gunger ... Oj aby za duzo osob nie ogladalo bo cos czuje ze na Star tv bedzie mi zamulal odcinek 😁😁😁
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 15, 2024 7:10:01 GMT
Aktorka grajaca Pelin ma za duze plecy w tworcach tego serialu , wiec tak latwo sie jej nie pozbedziemy .. Aby jej zmienili tylko charakter tak zeby nie miala hopla na punkcie Ferita ... Tylko ze jak czlowiek widzi jak Serter sie nad nia zneca ponowie , to znowu robia z niej ofiare , a to nie dobrze . Chociaz jak Ferit mowi w zwiastunie do Seyran ze nie bedzie popelnial tych samych bledow co wczesniej. Mam nadzieje ze Pelin jak ucieknie od Sertera i przybiegnie do palacu sie schronic to Ferit ja pogoni a w miedzy czasie przyzna sie do tego co zrobila ...
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 16, 2024 3:03:26 GMT
Aktorka grajaca Pelin ma za duze plecy w tworcach tego serialu , wiec tak latwo sie jej nie pozbedziemy .. Aby jej zmienili tylko charakter tak zeby nie miala hopla na punkcie Ferita ... Tylko ze jak czlowiek widzi jak Serter sie nad nia zneca ponowie , to znowu robia z niej ofiare , a to nie dobrze . Chociaz jak Ferit mowi w zwiastunie do Seyran ze nie bedzie popelnial tych samych bledow co wczesniej. Mam nadzieje ze Pelin jak ucieknie od Sertera i przybiegnie do palacu sie schronic to Ferit ja pogoni a w miedzy czasie przyzna sie do tego co zrobila ... Szkoda że ma takie plecy, bo jej postać jest wręcz odpychająca. Te jej uganianie się za żonatym facetem jest dość obleśne, mam nadzieję że Ferit pójdzie wreszcie po rozum do głowy i pokaże jej gdzie zamykają się drzwi. Ona jest jak ta przysłowiowa świnia
|
|
|
Post by lucy on Mar 16, 2024 7:18:26 GMT
Jednym słowem 3.Sezon się zbliża. Jak widać Turcy są zachwyceni rozwojem fabuły. Żaden serial nie miał wczoraj tak wysokich wzrostów.
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 16, 2024 12:20:41 GMT
No i jak wypromowali serial taka maja ocene... Powrot SeyFer zrobil swoje.. Ciekawe na jak dlugo... Zagrozenia : Suna i Kaja - z tego co widac z przeciekow na kolejny odcinek Orhan kupuje Seyran samochod , Ferit ma ja nauczyc jezdzic 🤣🤣 Bedzie smiesznie. Ale do rzeczy malzenstwo SeyFer bedzie wspierane przez Orhana , Gulgun i Halisa . Wiec Suna i Kaja beda wkurzeni ... Co moga zrobic ? Tasma o Fericie , Suna chyba wie o niej .. Serter i Pelin - Pelin dobrze namieszala Feritowi w glowie ze Ferit ja niby zgwalcil i dlatego myslala ze te dziecko jest jego .. Co za glupek by to łyknoł ... Serter oby tylko nie myslal zrobic tego z Seyran. Ale napewno cos zrobi. Akin - jak zabito jego wujka i ta nieznana historia o jego matce.. Coz cos wykompinuje. Nevra - w zaleznosci jaki sekret pozna . Tasma z Feritem , czy zabojstwo wujka Akina . Tak czy siak moze szantazowac tym Ferita aby porzucił Seyran i bedzie robil to co Seyran robila z Akinem aby Seyran uwierzyla ze Ferit juz jej nie kocha. Asusman - widac ze sie zmienila na zlo. I ma wielki zal do Seyran za to ze zginol Faut. SeyFer dostanie nowy samochod , czyzby Asusman doprowadzila do ich wypadku... Ifacat - to zlo moze wszystkie osoby nakierowac na to aby Seyran zniknela. Nawet i wujka Pelin , Shazmuza... Postac matki Pelin i jej kuzynki nie wiem co robi w serialu. Tak samo nie wiem po co przybyly do Kazima... W glowie sie nie miesci ze oni jeszcze ich kawa przyjmuja ... Ja rozumiem ze mozna miec dobre serce , ale ludzie ta rodzina zrujnowala zycie waszej corki .. Kazik - czlowiek przegrany , nie uczy sie na bledach. Co zrobi jego corki beda cierpiec.. Sam tym co on ma to moze jedynie Korhanom przychodzic w weekend i umyc okna 🤣🤣.. Ale postac zabawna , mam nadzieje ze wkoncu zrobia z niego pozytywna osobe ...
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 16, 2024 12:22:50 GMT
Sorki blad tam jeden . Serterowi* , Pelin namieszala w glowie
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 16, 2024 13:12:12 GMT
Jednym słowem 3.Sezon się zbliża. Jak widać Turcy są zachwyceni rozwojem fabuły. Żaden serial nie miał wczoraj tak wysokich wzrostów. I to jest tragiczna informacja.
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 16, 2024 13:34:23 GMT
Jednym słowem 3.Sezon się zbliża. Jak widać Turcy są zachwyceni rozwojem fabuły. Żaden serial nie miał wczoraj tak wysokich wzrostów. Mam tylko nadzieję że wszystko wróci na właściwe tory i niewyjaśnione sprawki wyjdą na jaw. Pani Iacat poniesie konsekwencję swoich czynów, zapłaci za swoje przebrzydłe występki
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 16, 2024 14:16:05 GMT
Ostatnimi czasy w serialach rzadko kiedy antagoniści ponoszą konsekwencje swoich działań. Zazwyczaj sprawy rozchodzą się po kościach i tyle. Co mnie bardzo irytuje.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 16, 2024 16:55:37 GMT
📌 Reytingi za 15.03.2024TOTAL:1. Kızılcık Şerbeti (55 odcinek) - 8.38% ⬆ (+0.70) 2. Yalı Çapkını (62 odcinek) - 6.54% ⬆ (+1.49)6. Gaddar (9 odcinek) - 4.41% ⬆ (+0.36) 7. Arka Sokaklar (668 odcinek) - 4.06% ⬆ (+0.39) 8. Kara Ağaç Destanı (4 odcinek) - 3.81% ⬆ (+0.52) 17. Ateş Kuşları (47 odcinek) - 2.87% ⬇ (-0.56) АВ:1. Kızılcık Şerbeti - 10.71% ⬆ (+0.74) 3. Yalı Çapkını - 4.99% ⬆ (+1.72)5. Gaddar - 3.69% ⬆ (+0.71) 10. Kara Ağaç Destanı - 2.86% ⬆ (+0.01) 22. Ateş Kuşları - 1.40% ⬇ (-0.99) 23. Arka Sokaklar - 1.38% ⬇ (-0.16) АВC1:1. Kızılcık Şerbeti - 10.84% ⬆ (+1.32) 2. Yalı Çapkını - 5.74% ⬆ (+1.80)5. Gaddar - 4.45% ⬆ (+0.37) 9. Kara Ağaç Destanı - 3.16% ⬇ (-0.15) 19. Arka Sokaklar - 2.30% ⬇ (-0.12) 21. Ateş Kuşları - 2.15% ⬇ (-0.87)
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 16, 2024 23:25:24 GMT
Ostatnimi czasy w serialach rzadko kiedy antagoniści ponoszą konsekwencje swoich działań. Zazwyczaj sprawy rozchodzą się po kościach i tyle. Co mnie bardzo irytuje. I to jest właśnie najgorsze, chyba że scenarzyści nas mile zaskoczą. Na fb widziałam filmik jak Ifakat klęczy przed Halis Agą i błaga go ( chyba o wybaczenie) nie zrozumiałam bo było po turecku
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 17, 2024 10:42:31 GMT
Oni takie rzeczy to robią chyba średnio co trzy odcinki. Nie brała bym tej sceny na poważnie. Chyba,że będzie to finał
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 17, 2024 13:09:53 GMT
monikaandr byc moze widzialas ja kleczaca jak wczesniej Seyran opuszczala palac gdy sie dowiedziala o ciazy Pelin , Seyran wtedy poszla do Halisa i powiedziala o zwiazku Ifakat i Orhana. Wtedy Ifacat klekala i stekala przed Halisem... Teraz jak wyda sie co Ifacat robila , wyjda te jej wszystkie ntrygi to Halis ja wywali na kopach z palacu ale na to jeszcze poczekamy...
|
|
|
Post by lucy on Mar 17, 2024 13:42:40 GMT
Ifakat jest świetnym łącznikiem chorych (absurdalnych) wątków, dlatego zostanie do końca. No chyba, że aktorka sama rzuci serial wcześniej, co w Turcji przecież nie jest rzadkością.
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 17, 2024 14:29:02 GMT
monikaandr byc moze widzialas ja kleczaca jak wczesniej Seyran opuszczala palac gdy sie dowiedziala o ciazy Pelin , Seyran wtedy poszla do Halisa i powiedziala o zwiazku Ifakat i Orhana. Wtedy Ifacat klekala i stekala przed Halisem... Teraz jak wyda sie co Ifacat robila , wyjda te jej wszystkie ntrygi to Halis ja wywali na kopach z palacu ale na to jeszcze poczekamy... wszystko możliwe, tylko chodziło mi że kajała się przed Halisem, wtedy też Seyran rzuciła naszyjnikiem w Halisa który dała jej ciotka. Jak Orhan mogł spać z tak obrzydliwą babą jak Ifacat.Będę czekać na ten moment z niecierpliwością, jeszcze Pelinka szpilka mogłaby za wszystko zapłacić razem z mamunią
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 17, 2024 14:31:31 GMT
Ifakat jest świetnym łącznikiem chorych (absurdalnych) wątków, dlatego zostanie do końca. No chyba, że aktorka sama rzuci serial wcześniej, co w Turcji przecież nie jest rzadkością. Jakim łącznikiem przecież ona jest wszystkim chorym czynom winna, powinna się leczyć z tej zazdrości do wszystkich
|
|
vmariuszv
Entuzjasta
|
Post by vmariuszv on Mar 17, 2024 14:37:08 GMT
Ifacat moze tez pojsc z wujkiem Pelin , cos od paru odcinkow próbują ich polaczyc . Ona nie musi byc w rezydencji aby zagrozic Korhanom... Nie jedno tajemnice zna... Pisza ze Abidin to dziecko niezyjacego meza Ifakat i kucharki , a za smiercia meza stoi ona byc moze z Orhanem...Ale tez Abidin moze byc synem Orhana i Ifacat co i tak nie zmienia tego ze mogli oni zabic meza Ifacat bo stal na drodze ich milosci. Wiec zapewnie narodzi sie wielka walka Abidina z Feritem , nie zdziwi mnie to. Najbardziej przyjacielsko-braterski duet beda musieli tworcy zniszczyc.. Zapewnie Suna bedzie tym , ktora będzie motywatorem Abidina do zlych dzialan .. Ale wczesniej jeszcze bedzie chciala namieszac w zwiazku SeyFer , skoro Seyran wrocila do palacu a slychac o powrocie Yusufa do serialu to moze Suna wykorzysta go w taki sposob jak zrobilo z Feritem w pierwszym odcinku. Znaczy sie Pelin i jej plan podeslania dziewczyny do lozka Ferita 🤔🤔🤔.... Suny gra sie dopiero zaczyna , druga Ifacat wyrasta powoli. Zna duzo tajemnic SeyFer i moze je wszystkie wykorzystac Aby zaszkodzic im nawet z pomoca Nevry ...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 17, 2024 18:23:32 GMT
💥💥💥 Birsen Altuntas donosi, że kanał i firma produkcyjna bardzo chcą kontynuować #YaliCapkini w nowym sezonie, ale wygląda na to, że serial #Omer doczeka się finału. Dodaje jednak, że dokładna odpowiedź na to pytanie będzie znana do końca przyszłego miesiąca.
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 18, 2024 0:38:30 GMT
Ifacat moze tez pojsc z wujkiem Pelin , cos od paru odcinkow próbują ich polaczyc . Ona nie musi byc w rezydencji aby zagrozic Korhanom... Nie jedno tajemnice zna... Pisza ze Abidin to dziecko niezyjacego meza Ifakat i kucharki , a za smiercia meza stoi ona byc moze z Orhanem...Ale tez Abidin moze byc synem Orhana i Ifacat co i tak nie zmienia tego ze mogli oni zabic meza Ifacat bo stal na drodze ich milosci. Wiec zapewnie narodzi sie wielka walka Abidina z Feritem , nie zdziwi mnie to. Najbardziej przyjacielsko-braterski duet beda musieli tworcy zniszczyc.. Zapewnie Suna bedzie tym , ktora będzie motywatorem Abidina do zlych dzialan .. Ale wczesniej jeszcze bedzie chciala namieszac w zwiazku SeyFer , skoro Seyran wrocila do palacu a slychac o powrocie Yusufa do serialu to moze Suna wykorzysta go w taki sposob jak zrobilo z Feritem w pierwszym odcinku. Znaczy sie Pelin i jej plan podeslania dziewczyny do lozka Ferita 🤔🤔🤔.... Suny gra sie dopiero zaczyna , druga Ifacat wyrasta powoli. Zna duzo tajemnic SeyFer i moze je wszystkie wykorzystac Aby zaszkodzic im nawet z pomoca Nevry ... A ja myślę że ta przyjaźń- braterska tylko się umocni między Feritem a Abidinem jak nikt nie będzie się do niej mieszał, oni obaj od samego początku serialu traktują się jak bracia. Przecież to nie jest wina ani Ferita ani Abidina że mogą być braćmi.
|
|