|
Post by lucy on Dec 29, 2021 15:32:35 GMT
Po Sylwestrze ma się pojawić info o wylocie jeszcze jednego serialu (obok Elkizi). Pewnie środowego.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 29, 2021 19:36:17 GMT
💥 Rojda Demirer (Melekler Korusun, Maraşlı, Emergency Love) zaraziła się koronawirusem!
|
|
|
Post by lucy on Dec 30, 2021 11:09:23 GMT
|
|
|
Post by mira on Jan 1, 2022 19:17:37 GMT
Nie zaglądałam tu chyba od 9 dni, ileż ploteczek się nazbierało! Co do Ibrahima i Mihre, to od pewnego czasu wydawało mi się, że coś jest nie tak, bo Ibo nagle stał się bardzo aktywny w social mediach i wyjątkowo często zaczął pokazywać się z synem, czego wcześniej nie było. Jednocześnie na żadnych zdjęciach i nagraniach nie było widać jego żony, która z kolei "bujała się" z Gamze Ercel - zawsze sama lub tylko z dzieckiem. Burak Deniz podoba mi się w tym ulizanym wydaniu, ale tylko w reklamie. Na co dzień wolę go w naturalnej wersji. Chociaż jemu we wszystkim jest dobrze O ślubie Ozge i Serkana słychać było już jakiś czas temu, tzn. o zaręczynach i o tym, że ślub będzie latem 2022. Super, niech im się wiedzie. Ozcan Deniz chyba lubi młodsze partnerki. Najwyraźniej to, co musiał przeżyć w związku z młodą byłą żoną, nie zraziło go do młodych pięknych kobiet.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 1, 2022 21:01:44 GMT
mira - ostatnio coś mnie naszło i wszelakiego rodzaju plotki, ciekawostki zamieszczam. Cieszę się, że ktoś czyta je .
|
|
|
Post by Matthias on Jan 1, 2022 21:19:55 GMT
❥ Reytingi programu specjalnego #Głos Turcji - wczorajszy wieczór:▪ TOTAL: 1. # Głos Turcji - 7,20% ▪ AB: 1. # Głos Turcji - 9,08% ▪ ABS: 1. # Głos Turcji - 9,17%
|
|
|
Post by Matthias on Jan 1, 2022 21:33:40 GMT
💥 Dziś na kanale FOX odbędzie się premiera programu "Kto kryje się pod maską?"Eda Ece, Melisa Sezen, Dogu Demirkol i Alican Yücesoy w jury, a Tansel Öngel jest prowadzącym! Pod maską kryją się zarówno śpiewacy, jak i aktorzy!
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 3, 2022 18:53:09 GMT
Program jest fenomenem na świecie. Doczekał się rodzimych wersji w kilkudziesięciu krajach. Na wiosnę polską wersję przygotowuje TVN. Turcy jak zawsze widzą problem Spoglądam czasami na meksykańską wersję Televisy. Ogląda się przyjemnie. Koncepcja programu niby wygląda dość dziwnie, ale naprawdę dobrze się to ogląda
|
|
|
Post by Matthias on Jan 3, 2022 18:56:32 GMT
Liam ja odniosłem wrażenie, że oni naprawdę uwielbiają pisać do RTUK
|
|
|
Post by Matthias on Jan 3, 2022 19:04:32 GMT
💥 Erdal Özyağcılar zaraził się koronawirusem!
|
|
|
Post by mira on Jan 4, 2022 8:00:54 GMT
Matthias, jestem zawiedziona tym zdjęciem, spodziewałam się czegoś bardziej wyuzdanego Demet była już kiedyś twarzą banku, pamiętam reklamę, w której wystąpiła razem z Yamanem. Trochę to mało wiarygodne, gdy się reklamuje konkurencyjne firmy, nawet jeśli są tu usługi bankowe. Widziałam występ Damly i zachowanie Murata, rzeczywiście oboje wyglądali na mocno rozentuzjazmowanych, ale żeby od razu pisać o "romantycznym związku"? Chociaż kto ich tam wie, oboje są chyba teraz wolni.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 4, 2022 16:46:05 GMT
mira - damska część liczyła, że okaże bokserki nieco ściągnięte poza bioderka, a tu leży na łóżku z klatą na wierzchu Zawiedziona tamta część jest . Miłość nie zna granic, patrząc np. na Ozcana... 23 lata młodsza. Jestem ciekawy, ile czasu to potrwa . Demetka teraz nigdzie nie gra, to ma czas na reklamy.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 4, 2022 19:40:54 GMT
Z takim uzębieniem mogłaby odgrywać rolę w reklamie Pasty do zębów
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 6, 2022 13:36:33 GMT
Nie ubliżając tym paniom, to hande jest bardziej opłacalna dla disneya. Hande ma ogromny fandom.
|
|
|
Post by lucy on Jan 6, 2022 15:58:36 GMT
O Next, wreszcie się pojawiłeś. Pinar niech lepiej skończy Yargi, bo znowu będzie sezon 2 z inną protką.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 18:45:36 GMT
Niech Pinar siedzi w tym Yargi - ma dobrą oglądalność, poprosi o podwyżkę z Kaanem i będzie gitara. Nie potrzebuje brać u działu w serialu na platformie. Bo 2 sezon Yargi, bez Pinar - nie przyjmuję do wiadomości.
|
|
|
Post by Alex on Jan 6, 2022 20:44:10 GMT
Ciekawe, czy też na Foxie Może dołączy do Mahkum? Myślę, że Mavi byłaby wniebowzięta.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 6, 2022 21:11:24 GMT
Ciekawe, czy też na Foxie Może dołączy do Mahkum? Myślę, że Mavi byłaby wniebowzięta. Coś czuję, że duża część widowni byłaby ZACHWYCONA
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 6, 2022 22:43:40 GMT
Ciekawe, czy też na Foxie Może dołączy do Mahkum? Proszę się, odpukaj w niemalowane. Masz splunąć przez lewę ramie sześć razy. I co tam jeszcze się można zrobić.
|
|
|
Post by mira on Jan 7, 2022 7:43:47 GMT
Sserial na platformie i to platformie międzynarodowej, to duża szansa dla aktora, dlatego nie zdziwię się, jeśli Pinar dogada się z Disney+. Ale tureckie seriale telewizyjne sprzedają się świetnie na całym świcie, myślę że "Yargi" też się sprzeda, dlatego jestem przekonana, że Pinar nigdzie nie odejdzie. Ale może nagrywać w okresie wakacyjnym. Widziałam na TT, że ludzie wręcz modlą się, żeby Hande nie zagrała w duecie z Canem Yamanem Szczerze mówiąc jest mi trudno wyobrazić ich sobie jako parę, osobowości jakoś nie pasują do siebie, ale z drugiej strony byłabym bardzo ciekawa, jak to wypadnie i na sto procent bym taki projekt oglądała. Ale już sobie wyobrażam, jak fandom Kerema jechałby po Yamanie
|
|
|
Post by lucy on Jan 7, 2022 9:49:29 GMT
Ale już sobie wyobrażam, jak fandom Kerema jechałby po Yamanie Can też ma fandom i to agresywny.
|
|
|
Post by mira on Jan 7, 2022 10:29:26 GMT
Ale już sobie wyobrażam, jak fandom Kerema jechałby po Yamanie Can też ma fandom i to agresywny. To też prawda
|
|
|
Post by Matthias on Jan 7, 2022 11:39:25 GMT
Bardzo. Wspaniała informacja. Ja myślę, że ona ma nowy projekt... Dołączy do Mahkum Skoro ten jeden odszedł z Evlilik, to sądzę, że się zjednoczą i również dołączy
|
|
|
Post by Matthias on Jan 9, 2022 11:53:46 GMT
💥 Kolejna ujawniona bohaterka programu "Kto kryje się pod maską?" – tym razem aktorka Derya Baykal!
|
|
|
Post by lucy on Jan 10, 2022 19:20:19 GMT
Disney+ ma zawitać do Turcji w sierpniu 2022. O ile pandemia pozwoli.
|
|
|
Post by mira on Jan 11, 2022 18:43:15 GMT
Nie znam ludzi, ale relacja wygląda na toksyczną. I po cóż od razu ślub brać? Później same problemy
|
|
|
Post by Matthias on Jan 11, 2022 18:49:05 GMT
mira - ale zobacz, że on ją poślubił 2x!!!! Dwukrotnie ożenił się z nią... A mówią, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej wody
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2022 10:39:09 GMT
Barış Zavaroğlu, były menadżer Fox TV, a także Disneya na Europę Wschodnią i region MENA, został szefem tureckiego oddziału HBO Max (platforma ma wejść do Turcji pod koniec roku). Ciekawe jak to ukształtuje rynek.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 12, 2022 19:25:58 GMT
❥ Platforma Disney Plus otrzymała 10-letnią licencję od urzędu cenzury RTÜK i będzie dostępna w Turcji od sierpnia, a teraz platforma przygotowuje się do nakręcenia ponad dziesięciu nowych tureckich seriali!
|
|
|
Post by Matthias on Jan 14, 2022 20:45:06 GMT
💥💥💥 Disney Plus gromadzi nie tylko celebrytów, ale także znanych scenarzystów...Disney Plus planuje już 8 projektów. Platforma wyemituje serial z Enginem Akyurkiem i Iremem Helvacioglu z O3 Medya oraz serial o Atatürku z Arasem Bulutem Iyinemlim, a także nowe projekty od Medyapım, OGM Pictures i MF Yapım. Disney Plus, który wyemituje także serial Cana Yamana od AyYapima, podpisał także kontrakty z takimi gwiazdami jak: Halit Ergenc, Sahan Gökbakar, Hande Erçel i Pinar Deniz. Platforma podpisała również kontrakt z Pinar Bulut, która napisała scenariusze do seriali "Cudowny Doktor" i "Sahmaran".
|
|