|
Post by Matthias on Jan 14, 2022 20:49:12 GMT
💥 Groza Reytingowa - reality show Survivor- #SurvivorAllStar2022 rozpoczyna się w sobotę 15 stycznia na TV8.
|
|
|
Post by lucy on Jan 14, 2022 20:56:14 GMT
Pamiętam, było o tym głośno ze 3 lata temu.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2022 11:19:15 GMT
lucy mnie już nic nie zdziwi. Jak dodałem parę dni temu - gościu prawie goły sobie zdjęcie zrobił, wstawił na insta czy twittera, i szybko usunął Albo wyciąganie jakichś brudów, albo powiedzenie czegoś prywatnego, aby skupić na sobie uwagę fanów...
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2022 13:16:34 GMT
❥ TRT1 stał się najczęściej oglądanym kanałem w 2021 r.
Jakie seriale oglądacie z tego kanału? ▪ Apartament Niewinnych ▪ Serce Góry ▪ Barbarosslar ▪ Organizacja ▪ Cypr ▪ Alparslan
|
|
|
Post by mira on Jan 17, 2022 8:27:28 GMT
❥ TRT1 stał się najczęściej oglądanym kanałem w 2021 r.
Jakie seriale oglądacie z tego kanału? ▪ Apartament Niewinnych ▪ Serce Góry ▪ Barbarosslar ▪ Organizacja ▪ Cypr ▪ Alparslan Nie oglądam żadnego, ale wciąż mam nadzieję wrócić do "Cypru".
Ostatnio usilnie nadrabiam zaległości i udało mi się już dokończyć Sen Cal Kapimi, Ada Masali, Ask 101 i obejrzeć 14 odcinek Yargi oraz 42 odcinek Dogdugun ev Kaderindir. Został mi 15 Yargi i finałowy DEK, a potem będę mogła zacząć coś nowego lub właśnie wrócić do "Cypru...
Burak Sergen ma wzięcie i jak widać interesują się nim całkiem młode kobiety. On wydaje się być taki młody duchem - kolczyk w uchu, perkusja, młodzieżowe ciuchy... Lubię go jako aktora, chociaż widziałam tylko w Kara Sevda i Halce.
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2022 19:15:21 GMT
Ważne wydarzenie w turkdizi. Siostra najsławniejszej tureckiej instagramerki ma urodziny.
|
|
|
Post by mira on Jan 19, 2022 7:43:25 GMT
Nawet nie wiedziałam, że Alina od kilku lat jest w jakimś związku. Gdy zaczynałam przygodę z "Marasli", czytałam różne plotki i widziałam zdjęcia, ale raczej z kimś młodszym. Sądziłam, że pozostaje singielką.
Niedawno zaczęłam obserwować Gamze na Instagramie i praktycznie od rana do nocy wrzuca storki z reklamami. Nie wiem, czy prowadzi jakiś kanał na YT i mówi o czymś ważnym, angażuje się w coś, zna się na jakimś konkretnym temacie? Dostała nagrody dla najlepszej influencerki, ale w moim odczuciu to powinien być ktoś, kto rzeczywiście ma coś do powiedzenia i robi coś interesującego, a nie tylko maluje się, stroi, robi sobie tysiące zdjęć i reklamuje różnorodne produkty, począwszy od kosmetyków kolorowych, skończywszy na przekąskach dla dzieci. Teraz Gamze była w górach 2 dni. Wystąpiła chyba w 10 stylizacjach, co chwilę inna kurtka, inne spodnie narciarskie... Ostatnio byłam w górach 5 dni i spędziłam ten czas w jednej kurtce.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 19, 2022 18:58:24 GMT
Zrobi drugą cukurovą.
|
|
|
Post by lucy on Jan 19, 2022 19:00:57 GMT
Raczej nie, bo to jest film.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 19, 2022 19:02:30 GMT
Raczej nie, bo to jest film. A to moje gapiostwo. Sadziłem ze to serial będzie.
|
|
|
Post by lucy on Jan 20, 2022 17:05:46 GMT
Nie wiecie jak na FB fandomy przyjęły wiadomość, że Kerem zagra z Demet?
|
|
|
Post by Matthias on Jan 20, 2022 17:34:56 GMT
Nie wiecie jak na FB fandomy przyjęły wiadomość, że Kerem zagra z Demet? Jak to jak . Dwa posty się gotują HanKer i DemCan . Duża większość nie widzi tego duetu Demker Wyczuwam gównoburze
|
|
|
Post by Matthias on Jan 20, 2022 17:54:54 GMT
▪ Ahmet Melih Yılmaz, który dał życie postaci „Timsah/Crocodile” w #Cukur, a także zagrał w serialu "Szklane Sufity" , postanowił żyć jak kobieta: „Jestem transwestytą, ciężko mi o tym mówić (...)”.
|
|
|
Post by lucy on Jan 21, 2022 13:36:29 GMT
Już wszędzie o tym piszą, że wczoraj wieczorem na stronie HBO Max wyciekła przypadkowo (i już zniknęła, ale po necie krążą screeny) informacja, że platforma wystartuje u nas 8 marca. Komunikat „HBO Max Arrives March 8! Prepare for a totally new streaming experience” nie pozostawia chyba innych opcji? a.radikal.ru/a36/2201/72/a4c1107c0d1d.jpg
|
|
|
Post by lucy on Jan 21, 2022 17:56:09 GMT
Matthias, zauważ, że nie zawsze wszystko wychodzi na bieżąco. I o Buraku i Akinie dowiedzieliśmy się dopiero po jakimś dłuższym czasie od afer. Wiem, że niedawno były duże problemy z Urazem, który w amoku wściekłości opuścił plan zdjęciowy i wstrzymał zdjęcia, ale Akin też jest mocno wybuchowy i niewykluczone, że są z nim problemy. Choineczka wie o kogo chodzi.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 21, 2022 18:13:05 GMT
▪ Ahmet Melih Yılmaz, który dał życie postaci „Timsah/Crocodile” w #Cukur, a także zagrał w serialu "Szklane Sufity" , postanowił żyć jak kobieta: „Jestem transwestytą, ciężko mi o tym mówić (...)”. ❥ Czy pamiętasz Timsaha z serialu #Cukur?Ahmet Melih Yilmaz zmienił płeć. Oto, co powiedziała na ten temat Birsen Altuntas: 📍 Dowiedziałam się o zmianie płci Ahmeta Meliha Yilmaza podczas castingu do serialu #Sahmaran, ale nie chciałam tego rozgłaśniać. Brakuje jeszcze, żebym złamała mu serce w kraju pełnym maniaków... Sam się przyznał - mam nadzieję, że będzie bardzo szczęśliwy. Niestety bardzo trudno być kobietą w tym niesprawiedliwym świecie, a zwłaszcza w naszym kraju.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 22, 2022 18:37:43 GMT
❥ Poprzedniego wieczoru komiczka Yasemin Sakallioglu wystąpiła na scenie w Maximum Uniq Hall. Oświadczyła, że dochód z wieczornej sprzedaży biletów przekaże wiejskim szkołom i powiedziała: „Ci, którzy śmieją się razem z nami, powinni rozśmieszać innych”. Burcu Biricik był wśród tych, którzy przybyli na pokaz. Burcu Biricik, która występuje w serialu "Camdaki Kiz" ogłosiła, że wraz z mężem Emre Yetkin otwiera butikowy hotel w Ayvalik: „Nie ma czegoś takiego jak wydawanie milionów lirów. Razem z Emre mieliśmy marzenie o otwarciu takiego miejsca i wprowadzamy je w życie. Nie wiem, czy wiesz, ale kiedyś byłam kelnerką."Merve Ozbey i jej mąż Kenan Kocak również odwiedzili Yasemin Sakallioglu: „Jestem dumny z Yasemin. Fakt, że każdy program sprzedaje się i bawi oczy, jest największym wskaźnikiem siły kobiety”.
|
|
|
Post by mira on Jan 22, 2022 19:20:21 GMT
A możecie nieco przybliżyć o co chodziło z Urazem? Aż dziwne, że nic mi się o uszy nie obiło. On kompletnie nie wygląda na takiego, co łatwo wpada w złość. A na fotkach zza kulis serialu też jest zawsze wyluzowany i uśmiechnięty. Wiadomo, że czasem pozory mylą, no ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że z niego mógłby być taki furiat.
|
|
|
Post by lucy on Jan 22, 2022 19:37:40 GMT
Uraz pokłócił się z reżyserem i opuścił plan. To było przed Świętami. Dostał ostrzeżenie. Zresztą w SK tez miał scysje i opuścił serial prze finałem.
|
|
|
Post by lucy on Jan 23, 2022 10:43:04 GMT
A to kto?
|
|
|
Post by lucy on Jan 23, 2022 12:54:33 GMT
Jego poznałam, jej - nie.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2022 17:46:41 GMT
▪ Sermiyan Midyat został zatrzymany w Malatyi, gdzie przyjechał na przedstawienie teatralne.Aktor, który dowiedział się, że ma nakaz aresztowania, ponieważ nie zeznawał w jednej sprawie, został zabrany do sądu przez policję, prosto z samolotu. Jednak aktor nagrał później apel wideo i powiedział, że nikt go nie zatrzymał ani nigdzie nie zabrał.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2022 17:51:05 GMT
💥💥💥 Blogger Dedikoducu Çocuk donosi, że słyszał o nowym romansie na planie:
📍 Nowa miłość na planie... Boże wybacz, wcale mi się to nie podoba, ale szanuję wybór wszystkich 🙏🏼Zdjęcie nie ma nic wspólnego z tym tematem
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2022 18:12:49 GMT
▪ Znany aktor Bülent Sakrak jest wstrząśnięty śmiercią matki. Wczoraj zmarła Meral Sakrak, matka aktora, która przez jakiś czas chorowała na Alzheimera.
Ceyda Duvenci, aktorka i żona Sakraka, przekazała tę smutną wiadomość na swoim koncie w mediach społecznościowych. W swoim poście napisała: 📍"Moja droga matko Meral... Pożegnałaś się z nami dzisiaj, ale zawsze pozostaniesz babcią naszego domu, a twoja uśmiechnięta twarz, twoje słowa i twój słodki nastrój będą i są zawsze z nami. Najcenniejsza rzecz, którą mój ukochany umieścił w moim życiu. Moja droga, tak bardzo cię kocham."Hazal Kaya, przyjaciółka aktora, również udostępniła na swoim koncie zdjęcie z jego mamą.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2022 19:29:43 GMT
▪ Aktor Ayberk Pekcan zmarł na raka płuc…Aktor, który od jakiegoś czasu był leczony z powodu raka płuc, został w zeszłym tygodniu przewieziony na oddział intensywnej terapii w swoim rodzinnym mieście Mersin. Słynny aktor odszedł dzisiaj...
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2022 9:29:17 GMT
Disney+ wystartuje w Turcji latem 2022 (w Polsce także!) - nowy oficjalny komunikat. The Walt Disney Company opublikowało pełną listę krajów Europy, Bliskiego Wschodu i Afryki, w których Disney+ wystartuje Latem 2022. Pełna lista krajów na zdjęciu poniżej.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 26, 2022 16:10:44 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jan 26, 2022 18:06:42 GMT
❥ Dobre wieści od pary Emre Karayel i Gizema Demirci.Para powitała syna, którego nazwała Can!
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2022 19:21:32 GMT
Najnowsze wieści są takie, że już po miłości.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 26, 2022 19:59:36 GMT
Najnowsze wieści są takie, że już po miłości. Alex może świętować.
|
|