|
Post by Alex on Jan 26, 2022 20:09:26 GMT
Alex może świętować. Wcale się nie zaśmiałam. Wcale. Jeśli to prawda to niewiele się pomyliłam, bo dawałam im czas do końca roku. No cóż... Welcome KerDem.
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2022 20:20:16 GMT
Ja jeszcze czekałam aż pousuwają swoje fotki, ale w tym temacie się chyba nie podziało. A może to Disney kazał im się rozstać?
|
|
|
Post by Matthias on Jan 27, 2022 16:12:01 GMT
Ja już czytać o tym nie mogę... Wszędzie widzę walkę fandomów, kłótnie, że to nieprawda, argumenty za, argumenty przeciw...
|
|
|
Post by lucy on Jan 27, 2022 20:51:23 GMT
Oj to współczuję, Matthias. A układasz e w necie, czy z pudełka?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 28, 2022 2:22:44 GMT
Wiosną 2022 roku Zoom TV pokaże nowy randkowy reality-show „Power of Love. Polska”, który będzie nagrywany w Stambule. „Power of Love. Polska” oparty jest na tureckim formacie „Kısmetse Olur”, który powstał w 2015 roku. Projekt dotychczas sprzedano do takich państw, jak Grecja i Rumunia. Powstała także specjalna edycja „El Poder Del Amor” skupiająca 12 krajów Ameryki Łacińskiej. m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/power-of-love-polska-nowy-reality-show-zoom-tv-premiera-casting
|
|
|
Post by mira on Jan 28, 2022 8:13:12 GMT
Ja już czytać o tym nie mogę... Wszędzie widzę walkę fandomów, kłótnie, że to nieprawda, argumenty za, argumenty przeciw... Szczerze mówiąc największą jatkę obserwuję na naszej polskiej grupie. A niektórzy to jak chorągiewki na wietrze, raz uwielbiają HanKer i śledzą każdy ich krok, uzależniając poczynania aktorów od tego, komu dali lajki, jakiej muzyki słuchają i jak spędzają czas członkowie ich rodzin, a za chwilę ostro krytykują i łykają wszystko co ci "dziennikarze" napiszą.
Ja tam uważam, że nadal są razem. Wyglądali na mega zakochanych. Poza tym raczej nigdy wcześniej nie skakali z kwiatka na kwiatek i oboje mają określone wzorce wyniesione z domu - pełne rodziny, rodzeństwo w związkach małżeńskich itd.
A jeśli kiedyś się rozstaną, to trudno. Życzę im szczęścia razem i każdemu z osobna.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 28, 2022 16:31:08 GMT
Oj to współczuję, Matthias. A układasz e w necie, czy z pudełka? Oczywiście, że z pudełka... Nie toleruję w internecie . Zająłem się 6000 puzzlami, kolejne z serii TREFL. Kaplica Sykstyńska . Ploteczki będą później.
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2022 12:19:06 GMT
Oj to współczuję, Matthias. A układasz e w necie, czy z pudełka? Oczywiście, że z pudełka... Nie toleruję w internecie . Zająłem się 6000 puzzlami, kolejne z serii TREFL. Kaplica Sykstyńska . Zamierzasz je sobie powiesić na ścianie? Jak duży obrazek z nich wyjdzie?
|
|
|
Post by Matthias on Jan 29, 2022 12:58:18 GMT
Oczywiście, że z pudełka... Nie toleruję w internecie . Zająłem się 6000 puzzlami, kolejne z serii TREFL. Kaplica Sykstyńska . Zamierzasz je sobie powiesić na ścianie? Jak duży obrazek z nich wyjdzie? 1,36 m x 0,96 m - układam na podłodze w salonie, bo stołu zabrakło w szerz Jak ułożę, to złożę i za jakiś czas znowu usiądę i poukładam.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 29, 2022 20:13:43 GMT
▪ 27 stycznia cała prasa, media dyskutowały o tym strasznym wydarzeniu.Safak Mahmutyazıcıoğlu, z zawodu prawnik i mąż prezenterki Ece Erken, zginął w ataku zbrojnym w Stambule - został postrzelony 7 razy. Para pobrała się w Bodrum zaledwie 7 miesięcy temu. W ramach śledztwa wszczętego przez Departament ds. Przestępczości Zorganizowanej zidentyfikowano 6 osób, które brały udział w incydencie. Dwóch podejrzanych zostało zatrzymanych przez policję. Podobno trwają starania o zatrzymanie czterech kolejnych podejrzanych.
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2022 21:37:26 GMT
Zamierzasz je sobie powiesić na ścianie? Jak duży obrazek z nich wyjdzie? 1,36 m x 0,96 m - układam na podłodze w salonie, bo stołu zabrakło w szerz Jak ułożę, to złożę i za jakiś czas znowu usiądę i poukładam. Matthias, ile już ułożyłeś?
|
|
|
Post by Matthias on Jan 30, 2022 11:04:59 GMT
lucy,- na chwilę obecną tyle :
|
|
|
Post by Alex on Jan 31, 2022 16:56:46 GMT
Powodzenia. Mój rekord to 4000, ale z racji tego że nie mam już co z nimi robić (puzzlami), a za bardzo szkoda mi ich złożyć to już nie kupuję następnych, bo nie mam ich gdzie umieszczać.
|
|
|
Post by lucy on Jan 31, 2022 19:53:19 GMT
|
|
|
Post by mira on Feb 1, 2022 13:58:18 GMT
Gdzie ten tatuaż, na łydce? Nie podoba mi się, ale przecież nie musi
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 2, 2022 19:56:57 GMT
Oby jakiś fajny.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 2, 2022 20:43:26 GMT
❥ Okazało się, że projekt "Kro kryje się pod maską?" zakończy się na 9 odcinku. Okólnik o konkursie został opublikowany w „Gazecie Urzędowej” podpisany przez Prezydenta, stwierdzając, że „zawiera elementy sprzeczne z podstawowymi wartościami społeczeństwa” oraz że zostaną podjęte niezbędne kroki w celu wyeliminowania ich „destrukcyjnych skutków”. - mimo, że najprawdopodobniej nie odegrały żadnej roli.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Feb 3, 2022 5:50:25 GMT
❥ Okazało się, że projekt "Kro kryje się pod maską?" zakończy się na 9 odcinku. Okólnik o konkursie został opublikowany w „Gazecie Urzędowej” podpisany przez Prezydenta, stwierdzając, że „zawiera elementy sprzeczne z podstawowymi wartościami społeczeństwa” oraz że zostaną podjęte niezbędne kroki w celu wyeliminowania ich „destrukcyjnych skutków”. - mimo, że najprawdopodobniej nie odegrały żadnej roli. Z tego co zauważyłam, to ten program ma po prostu fatalną oglądalność i dlatego go zdejmuą…
|
|
|
Post by Matthias on Feb 4, 2022 11:36:32 GMT
❥ 10 dni temu Tarkan ogłosił, że zaraził się koronawirusem, ale piosenkarz już wyzdrowiał z choroby:„Chociaż byłem bardzo ostrożny, zaraziłem się również tym wirusem. Ale nie martwcie się, przeszedłem chorobę z bardzo łagodnymi objawami. Cieszę się, że zostałem zaszczepiony”.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 4, 2022 11:39:10 GMT
❥ Fahriye Evcen ma 12,5 miliona obserwujących na Instagramie, a jej mąż Burak Özçivit ma 20 milionów obserwujących. Podobno nie mogą się doczekać całorocznie trwających ofert (tyczy się to różnego rodzaju produktów). Duet podniósł ceny i może poprosić do 10 mln lir tureckich za roczne wypromowanie produktu.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 4, 2022 12:23:39 GMT
▪ Turecka prasa z przykrością donosi o śmierci Leonida Kuravleva, który zmarł na koronawirusa. 85-letni artysta zmarł w wyniku powikłań związanych z chorobą. W Turcji aktor jest kochany i znany z filmów światowej sławy rosyjskiego reżysera Andrieja Tarkowskiego ....
|
|
|
Post by Matthias on Feb 4, 2022 19:36:31 GMT
Next ja uważam, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej wody. Najwyraźniej poczuli znowu coś do siebie, postanowili spróbować raz jeszcze... I się rozstają. No ja mam nadzieję, że 3 raz ślubu nie wezmą
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2022 19:46:18 GMT
Next ja uważam, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej wody. Mam podobne zdanie. Po co się pchać w coś co nie ma się prawa udać. A jedyne co się dostaje to ból i cierpienie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 4, 2022 20:09:16 GMT
Ludzie są dziwni. Dla tego wolę swoje towarzystwo.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 4, 2022 20:22:33 GMT
❥ Gülse Birsel wypowiedziała się na temat swojego nowego serialu:„Będzie to 8-odcinkowy serial komediowy na platformie cyfrowej. Planowana jest dobra obsada. Uważamy, że będzie nakręcony latem. Ale teraz jestem na etapie pisania scenariusza. Będzie to historia w obecnych czasach. Na tym etapie nie mogę podać żadnej innej wskazówki”.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 4, 2022 20:24:26 GMT
📸 Dogan Bayraktar na okładce Gardirop COOL!
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 5, 2022 13:11:00 GMT
❥ Producent Fatih Aksoy zapowiedział, że wczesny finał programu "Kto kryje się pod maską?" związany jest wyłącznie z niskimi ocenami... Turcja jest chyba jednym z niewielu krajów, gdzie ten format się nie spodobał i wyleci po jednym sezonie, a program zrealizowano już w 41 krajach świata. U nas premiera na wiosnę w TVN. http://instagram.com/p/CZZtpv4LVtx
|
|
|
Post by lucy on Feb 5, 2022 13:14:41 GMT
Przyszła aktorka Gamze Ercel na okładce magazynu. (bo przecież Hande załatwi jej jakąś rolę )
|
|
|
Post by Matthias on Feb 5, 2022 13:29:27 GMT
Przyszła aktorka Gamze Ercel na okładce magazynu. (bo przecież Hande załatwi jej jakąś rolę ) To będzie pewne - pytanie jeszcze, czy w komedii romantycznej, czy jakimś dramacie . Może w takim, gdzie buźkę ma obtłuczoną - w końcu Turki się wielbią w przemocy
|
|
|
Post by Matthias on Feb 6, 2022 10:57:20 GMT
❥ Swobodne wiadomości od blogera Cakmy:📍 Dużo pytacie o Kenana Imirzalioglu – nie będzie pracował nigdzie poza platformami cyfrowymi. 📍Pytacie sz o Beren Saat – nie będzie działać nigdzie poza platformami cyfrowymi. 📍Pytacie o Kıvança Tatlıtuğa. Zgodziłby się na serial "Kral Kaybederse", ale teraz szalę przeważają ciekawe projekty na platformie cyfrowej. Zatem serial został wstrzymany od jakiegoś czasu. Krótko mówiąc, daleko im do telewizji krajowej! 📍 Istnieje wiele pytań dotyczących Ahsen Eroglu. Być może latem w projekcie pojawi się popularna aktorka, ale na razie woli być na scenie teatralnej. W każdym razie nie podaję szczegółów, wygląda na to, że szczegóły poznamy w marcu. 📍 Z takimi ocenami serial "Kirmizi Oda" nie może doczekać końca sezonu. Mówi się o tym, że serial zostanie zakończony w kwietniu. Poza tym, po kryzysie, który był z producentem i kanałem… Nie wpuszczą żadnego serialu od tego producenta na swój kanał.
|
|