|
Post by Matthias on Feb 6, 2022 11:01:39 GMT
❥ Pod maską opuszczoną w 8. odcinku programu "Kto kryje się pod maską?" okazała się być Muge Boz!
|
|
|
Post by Matthias on Feb 7, 2022 18:36:15 GMT
Poniedziałek jest, a tu ploteczek nie ma żadnych?! Źle ze mną. Zaraz się zabieram za przejrzenie plotkarskich portali
|
|
|
Post by Matthias on Feb 7, 2022 20:21:04 GMT
💥💥💥 Media donoszą o jakiejś bombie, którą podzielą się wkrótce!Chodzi o przykładne małżeństwo... Mężczyzna zawsze wydawał się bardzo spokojny... ale na pewnym wydarzeniu, które odbyło się w piątek wieczorem w TAJNEJ lokalizacji... coś poszło nie tak... i sekret wyszedł na jaw: Para ma dziecko, a niektóre gazety nie chcą publikować wiadomości bez zdjęć i dowodów zdrady od piątkowego wieczoru, ponieważ nazwisko jest dość poważane w celebryckim świecie..! Problem polegał na tym, że siedzieli przy stole pełnym innych aktorów. (Niektórzy mówią, że biedna żona jeszcze nie wie o zdradzie) Publikacja „Dwie strony” jako pierwsza doniosła o tym. Jak myślicie? O kogo może chodzić?
|
|
|
Post by Matthias on Feb 7, 2022 20:36:11 GMT
💥💥💥 Światowy gigant Disney Plus, który aktywnie przygotowuje się do wejścia na rynek turecki, kontynuuje swoją działalność pod kierownictwem kanału FOX, czyli planuje się, że kierownictwo kanału FOX będzie kontrolować treści Platformy Disney Plus w Turcji.Obecnie trwają przygotowania do nakręcenia reklamy z aktorami kontraktowymi, która zostanie opublikowana latem, gdy platforma ruszy w Turcji 🤩 W tej chwili widać, że platforma współpracuje z takimi nazwiskami jak Halit Ergenc, Aras Bulut İynemli, Engin Akyurek, Can Yaman, Sahan Gökbakar, Pinar Deniz, Bugra Gyulsoy, Demet Ozdemir, Irem Helvacioglu, Hande Erçel. W międzyczasie Disney Plus, który będzie teraz kręcił reklamy z aktorami, z którymi podpisał umowę, również przygotowuje się do podpisania ważnego kontraktu. Platforma, która nakręci serial dokumentalny o dwóch legendarnych nazwiskach ze świata kina i muzyki, zorganizowała już spotkania z rodzinami dwóch znanych nazwisk w ramach projektów, które będą opowiadać o Baris Manco i Kemalu Sunalu.
|
|
|
Post by lucy on Feb 7, 2022 21:03:15 GMT
Platforma, która nakręci serial dokumentalny o dwóch legendarnych nazwiskach ze świata kina i muzyki, zorganizowała już spotkania z rodzinami dwóch znanych nazwisk w ramach projektów, które będą opowiadać o Baris Manco i Kemalu Sunalu. Kemal Sunal, był wybitnym tureckim aktorem, producentem i scenarzystą. Zmarł ok. 20 lat temu na skutek zawału serca podczas lotu samolotem na miejsce kręcenia filmu (bał się latać i zawsze wybierał podróże środkami transportu lądowego, statki też omijał szerokim łukiem), jednak "najciekawsze" jest to, że był teściem Gokce Bahadir (protki z Evlilik).
|
|
|
Post by Matthias on Feb 7, 2022 21:05:21 GMT
A Baris Manco, to turecki piosenkarz, i kompozytor, realizator programów telewizyjnych, jeden z najbardziej znanych artystów swojego kraju. Występował na scenach muzycznych wielu krajów. Nagrał ponad 200 piosenek.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 8, 2022 15:53:41 GMT
Dawniej i dziś aktorzy/aktorki serialu „Między niebem a ziemią” 2010 🌌 Większość z wiekiem wygląda znacznie lepiej. Ale generalnie nie zmienili się jakoś bardzo. Jedynie Tuvana zoperowała nos.
A o kogo zdradzającego żonę może chodzić? Znanego i mającego z tą żoną dziecko? Nie mam pojęcia. Do głowy przyszedł mi tylko Burak Ozcivit, ale to chyba niemożliwe. Wyglądają na zgrane małżeństwo.
Podobno chodziło o Hazal Kayę, która ma dziecko i tak wszyscy wiedzą o tym... Po prostu chcieli zrobić prawdopodobnie BOMBĘ, a wyszedł niewypał
|
|
|
Post by Matthias on Feb 8, 2022 16:33:33 GMT
Trzy nowe seriale od TRT!Po serialu " Czarna Tablica", nad którą ÜS Yapım pracuje od dłuższego czasu, okazało się, że dla TRT zostaną przygotowane kolejne 2 nowe serie. Jednym z takich projektów jest " Bałkańska Ukochana". Do tej pory serial przygotowywany dla TRT Digital ma być kręcony w Skopje. Serial będzie komedią romantyczną o miłości młodej dziewczyny ze Skopje do nastoletniego Turka. Casting serialu rozpocznie się po ogłoszeniu reżysera. Kolejny serial przygotowywany dla TRT to " Miejscowy Lekarz". Arda Sarigun wyreżyseruje serial wyprodukowany przez ARC, a za scenariusz odpowiedzialni będą Baris Erdogan i Ilker Arslan. Trwa casting do projektu.
|
|
|
Post by lucy on Feb 9, 2022 11:59:01 GMT
Wcześniej też było dużo wzmianek o pracy aktorów w teatrze.
|
|
|
Post by mira on Feb 9, 2022 14:14:54 GMT
Wcześniej też było dużo wzmianek o pracy aktorów w teatrze. Mnie się nie rzuciło w oczy. Natomiast teraz, mniej więcej od kilku miesięcy, non stop czytam coś na ten temat.
Podobno Pinar i Yigit się rozstali. Fandom "Yargi" już snuje teorie o miłości Pinar i Kaana
|
|
|
Post by Matthias on Feb 9, 2022 19:21:42 GMT
❥ Aktorzy serialu "Niewierny" - Cansu Dere, Berkay Ates, Melis Sezen i Tarik Emir Tekin byli widziani w Arnavutköy. Aktorzy, którzy znaleźli okazję, by coś przekąsić między filmowaniem, powiedzieli: 📍„Przyszliśmy coś przekąsić między zdjęciami, nie mamy czasu, porozmawiamy później”
|
|
|
Post by Matthias on Feb 9, 2022 19:23:58 GMT
❥ Aktor Mete Horozoğlu podobno przeszedł na emeryturę z aktorstwa i obecnie mieszka w południowym Los Angeles, aby brać lekcje nurkowania.
Wśród jego najsłynniejszych prac: #Kösem, #Kayip.
|
|
|
Post by mira on Feb 10, 2022 4:16:32 GMT
Koniec plotek na dzisiaj, jutro może więcej będzie Chyba Was nie zanudzam? I oczywiście, Serenay musiała być Ależ skąd, ja lubię poczytać ploteczki Tyle że dziś nie znalazłam nic, co mogłabym skomentować. Może poza tym że żona Kivanca ładnie wygląda w ciąży
|
|
|
Post by Matthias on Feb 10, 2022 17:55:59 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Feb 10, 2022 18:18:14 GMT
❥ Ostatni odcinek programu "Kto kryje się pod maską?" zostanie wyemitowany w sobotę o 21:45 na kanale Fox.
|
|
|
Post by julia on Feb 10, 2022 21:33:19 GMT
Aktor złożył pozew rozwodowy z żoną i matką swojego dziecka, Kubrą Tanış. Aktor, tłumacząc, że nie może dojść do porozumienia z żoną pod względem intelektualnym i duchowym, oświadczył, że zgodzili się na rozwód. Rozwód sam w sobie jest smutny, jest porażką, ale uzasadnienie Tanera, skojarzyło mi się momentalnie z postacią monsieur'a Pierra z "Aziza" - intelektualnie i duchowo jest obcy wszystkim w Antakyi. W tureckiej telewizji wyświetlany jest polski serial z Małgorzatą Kożuchowską "Druga Szansa" Za Hazal Filiz nie przepadam, a te "modne" buty , które założyła na swoje urodziny wyglądają , jak kopyta diabła , brrrr. Również buciska Basak Dizer są ohydne, jak od żołnierza z frontu
|
|
|
Post by mira on Feb 11, 2022 7:34:24 GMT
julia, kompletnie nie zwróciłam uwagi na buty Hazal, aż musiałam wrócić i spojrzeć ponownie. Rzeczywiście okropne. I chyba nie umiałabym w czymś takim chodzić Zagraniczne seriale w tureckiej telewizji są z dubbingiem, prawda? Ciekawe jak brzmi postać Kożuchowskiej. Nie widziałam tego serialu, ale zdaje się, że był lubiany.
|
|
|
Post by julia on Feb 11, 2022 9:06:13 GMT
Zagraniczne seriale w tureckiej telewizji są z dubbingiem, prawda? Ciekawe jak brzmi postać Kożuchowskiej. Nie widziałam tego serialu, ale zdaje się, że był lubiany. Tak, serial jest z dubbingiem i głos położony pod Kożuchowską wydaje mi się trafiony. Również nie oglądałam "Drugiej Szansy" ( przez tureckie seriale ), ale słyszałam pozytywne opinie.
|
|
|
Post by Atahan on Feb 12, 2022 20:47:07 GMT
Nawiasem mówiąc, w filmie są podobno sceny jeszcze gorętsze niż te, które pokazują nam w serialach na tureckich stacjach. To zabrzmiało tak, jakby w tureckich serialach w ogóle były jakieś gorące sceny. Odpowiadając: nie ma ani jednej sceny seksu. Trochę się całują, ale wygląda to tak bez żadnej pasji, ani emocji. Po prostu się ustami dotykali bez żadnej chemii. Protka zdjęła protowi koszulkę i koniec sceny. Ale film sam w sobie się sprawdził, dzisiaj w Polsce jest na 6. miejscu wśród filmów.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 12, 2022 21:53:40 GMT
Atahan, wieki, wieki temu były seriale, gdzie proci leżeli w łóżku i było "gorąco" - teraz to rzadkość Planuję sobie obejrzeć film, jak będę miał wolniejszy wieczór.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 12, 2022 22:06:48 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Feb 14, 2022 20:03:51 GMT
❥ Media przywołują stary wywiad z Arasem Bulutem İynemli, w którym powiedział, że nigdy nie obchodził Walentynek i nie wierzył w nie i zawsze uważał to za zwykły dzień.Neslihan Atagul i Bergüzar Korel są tego samego zdania. Czy obchodzisz to święto?
|
|
|
Post by Matthias on Feb 15, 2022 17:40:26 GMT
mira czyli nie jest taki WOW jak mówią
|
|
|
Post by Matthias on Feb 15, 2022 18:30:41 GMT
❥ Anil Ilter i Sinem Yildiz postanowili wziąć ślub. Aktor oświadczył się swojej ukochanej.
|
|
|
Post by mira on Feb 15, 2022 18:53:53 GMT
Matthias, dla mnie nie było WOW. Jak Birsen napisała, że Oguzhan planuje dla Demet niespodziankę na walentynki i chce jej się oświadczyć, to uznałam, że oszalała. Jak można coś takiego napisać, zdradzić czyjeś plany, zepsuć niespodziankę? Tymczasem to wszystko okazało się prawdą. Co to za niespodzianka, jak cały Internet trąbi o tym z wyprzedzeniem? Dużo par pokazało fotki z okazji święta zakochanych. W zestawieniu zabrakło Gokhana z Nesrin Jestem na czasie, bo wciąż oglądam Kalp Yarasi. Wielu "fanów" nie może przeżyć, że Gokhan nie zakochał się w Yagmur i śmie publikować zdjęcia z Nesrin
|
|
|
Post by mira on Feb 17, 2022 19:24:01 GMT
Matthias, tyle tych nowości, że zanim dotrę do ostatniej plotki, zapominam, co chciałam skomentować na początku Jeśli chodzi o "Komu ładniej?" to w sukience lepiej wyglądała Bensu, w czerwonej bluzce Demet. Serial Buraka oczywiście obejrzę. Jeśli będzie trzeba, to nawet przekonam się do Netflixa, dla Buraka mogę poświęcić 29 złotych
|
|
|
Post by mira on Feb 18, 2022 13:11:28 GMT
Znowu pojawiają się dyskusje o związku Hande i Kerema. Z Instagrama Hande zniknęło zdjęcie z ich wspólnych wakacji oraz kolejne, które dodała z okazji jego urodzin. Zniknęły też podobno oznaczenia pod pozostałymi zdjęciami, powiązanymi z serialem SCK. Czyżby rzeczywiście coś było na rzeczy? A może Hande po prostu robi porządki, bo doszła do wniosku, że nie będzie robić prywaty na Instagramie?
Widziałam sporo komentarzy na TT, jak i kilka na Instagramie obojga i szczerze mówiąc jestem w szoku, co ludzie potrafią napisać. Obrażają jedno, bądź drugie, wstawiają te rzygające na zielono ikonki, wypisują, że jedno na drugie nie zasługiwało, każą Hande usuwać kolejne zdjęcia, bo bogaty Atasoy już na nią czeka itd. Doprawdy obrzydliwe.
Niech w końcu zaczną grać w serialach, to może ludzie zainteresują się czymś innym poza ich życiem prywatnym. Chciałabym obejrzeć coś nowego.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 19, 2022 15:19:30 GMT
🔺 Engin Hepileri i Sevda Erginci spotkają się na scenie ze sztuką „Matka”, w której zagrają ojca i córkę.Spektakl „Matka”, napisany przez francuskiego pisarza Floriana Zellera, zostanie wystawiony w Moda Sahnesi 17 marca. Spektakl będzie zarówno komedią, jak i histerią - opowie widzom o zniknięciu matki w patriarchalnej strukturze rodzinnej.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 20, 2022 10:02:46 GMT
📸 Burak Özcivit i Fahriye Evcen udostępnili wspólne zdjęcie ze spaceru, na którym nie pozostali niezauważeni.
|
|
|
Post by mira on Feb 21, 2022 8:10:24 GMT
Busra Develi zaraziła się koronawirusem.
Zdjęcia do serialu chyba się już zakończyły, chyba że od razu nagrywają drugi sezon? Nie mam pojęcia. Ale muszę przyznać, że jak nie lubiłam tej aktorki, tak w "Erkek Severse" nawet się do niej przekonałam. Chociaż dla mnie gwiazdą jest w tym serialu jest Alperen
Tolgahan Sayisman kupił pierścionek o wartości 300 tys. TL z okazji urodzin Almedy Abazi i piątej rocznicy ślubu. Dopiero piątej? Myślałam, że dłużej są małżeństwem.
Po tym, jak Hande Erçel usunęła zdjęcia z Keremem Bursinem, ten poszedł za jej przykładem i zrobił to samo.
Hande usunęła dwa zdjęcia, Kerem jedno. Na kontach obojga nadal są wspólne zdjęcia, ale zniknęły fotki z sytuacji prywatnych. Czy to rzeczywiście oznacza rozstanie? Być może, ale uważam, że pewności jeszcze mieć nie można. Może wkurzyli się na ten cały bałagan i postanowili, że ich związek będzie tylko ich? Nie mam pojęcia. Prędzej czy później się okaże.
Ciekawe, kiedy pojawią się na ekranie. Serial skończył się jesienią, minęło już trochę czasu.
|
|