|
Post by Matthias on Feb 21, 2022 18:15:56 GMT
💥💥💥 Po adaptacji serialu #YourHonor, autorstwa Limon Film (turecka nazwa #Sędzia), firma przygotowuje się do adaptacji kolejnego nagrodzonego Emmy serialu - #Night /#TheNightOf.
Serial Moffata „Noc” zrobił duże wrażenie na całym świecie w 2016 roku, wielu aktorów już ubiega się o rolę Johna Turturro w tureckiej wersji.
|
|
|
Post by mira on Feb 22, 2022 8:39:12 GMT
Widziałam na TT, że duet Ahsen i Ozan większości się podoba (mnie również). Widziałam też mnóstwo przeróbek w związku z tym, że Ahsen i Hazal Subasi wymieniły się partnerami. Jak wiemy, Deniz Can ma zagrać z Hazal, a Ahsen z Ozanem, a wcześniej Ahsen i Deniz grali w "Menajerimi Ara, a Hazal i Ozan w "Bizi Ayiran Çizgi" (właściwie miałam to obejrzeć i zapomniałam, nie wykluczam, że jeszcze obejrzę).
Nesrin Cavadzade czy Demet Ozdemir? Według mnie Nesrin, Demet ma za duży biust do tej sukienki - górą się wylewa, a to, co widać przez tę dziurę, też nie wygląda dobrze.
Alina niby ładnie, ale zdjęcie jest bokiem i poza starannie wybierana. Ciekawe, jak będzie się prezentowała w ruchu. Pewnie przekonamy się dopiero oglądając serial, ale skoro ma to być Netflix, to jeszcze dłuuugo sobie poczekamy.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 22, 2022 19:31:20 GMT
💥 Acun Ilicali planuje kontynuować legendarny serial z ostatnich lat "Number Seven / Yedi Numara" na platformie cyfrowej Exxen. Sprawa jest następująca – przekonać aktorów projektu do powrotu do pracy w nim.
|
|
|
Post by mira on Feb 22, 2022 20:10:17 GMT
Moim zdaniem Demet zrobiła coś ze szczęką i z biustem, ale nie znam się na tych wszystkich zabiegach i ręki sobie uciąć nie dam.
Co do Kubilaya, chyba zatrzymałam się na etapie jego związku z Miray i nie miałam pojęcia, że już nie są parą.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 22, 2022 20:57:09 GMT
mira widzisz ile można się dowiedzieć rzeczy z plotek? Na dzisiaj definitywny koniec- jutro postaram się kolejną porcję podrzucić.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 24, 2022 17:19:58 GMT
💥💥💥 Podczas gdy platforma Disney Plus przygotowuje się do szturmu na turecki (i nie tylko) rynek, Birsen Altuntas obiecuje nam wiele bomb i prosi nas, abyśmy śledzili jej wiadomości.📍 Przygotowująca się do wejścia na rynek naszego kraju platforma Disney Plus, prowadzona przez Cenka Sonera i Mehmeta Agasioglu, podpisuje nowe transfery, które otwierają nam usta i każdego dnia tworzą zaskoczenie! Czekajcie z niecierpliwością na moje nowe wieści o bombach.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 24, 2022 18:14:23 GMT
❥ Murat Dalkilic był widziany ze swoją ukochaną Sitare Akbas w centrum handlowym Zorlu.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 26, 2022 17:25:28 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Feb 26, 2022 17:27:27 GMT
❥ Wielu celebrytów i aktorów przyszło wesprzeć producenta Fatiha Aksoya na pogrzebie jego matki!Znany producent Fatih Aksoy stracił matkę Lemin Aksoy. Matka Aksoya została wysłana w swoją ostatnią podróż po modlitwie pogrzebowej, która odbyła się wczoraj w południe w meczecie Levent. W pogrzebie wzięło udział wiele znanych osobistości. W tym: Acun Ilicali, Hulya Avsar, Canan Erguder, Oktay Kaynarca, Gizem Karaca, Berk Oktay, Berkay Ates, Melisa Sezen, Kenan Imirzalioglu, Caner Cindoruk, Hazal Kaya, Selin Sekerci i Bugra Gulsoy...
|
|
|
Post by Matthias on Feb 28, 2022 21:00:31 GMT
– A oto umowa "stulecia", o której mówili Ranini i Birsen Altuntas.Bardzo ważny krok zrobił kanał STAR. Kanał podpisał umowę z Onurem Güvenatamem, szefem OGM Pictures, który w ostatnich latach kręcił projekty bijące rekordy oglądalności, takie jak #KirmiziOda, #MasumlarApartment czy #CamdakiKiz. Od teraz seriale produkowane przez OGM Pictures będzie można oglądać tylko na STAR. Ta umowa stała się bombą w świecie telewizyjnym. W ramach kontraktu długo oczekiwany projekt Gülseren Budaycioglu "Kral Kaybaderse" w nowym sezonie wyemituje Star. Wiadomo, że STAR kupił też serial, w którym wystąpi Neslihan Atagul. Oprócz tego, serial Ay Yapim #Dynastia zostanie wyemitowany w nowym sezonie!
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Mar 1, 2022 7:01:04 GMT
OGM i Star… Niedobrze…
|
|
|
Post by mira on Mar 1, 2022 8:05:07 GMT
– A oto umowa "stulecia", o której mówili Ranini i Birsen Altuntas.Bardzo ważny krok zrobił kanał STAR. Kanał podpisał umowę z Onurem Güvenatamem, szefem OGM Pictures, który w ostatnich latach kręcił projekty bijące rekordy oglądalności, takie jak #KirmiziOda, #MasumlarApartment czy #CamdakiKiz. Od teraz seriale produkowane przez OGM Pictures będzie można oglądać tylko na STAR. Ta umowa stała się bombą w świecie telewizyjnym. W ramach kontraktu długo oczekiwany projekt Gülseren Budaycioglu "Kral Kaybaderse" w nowym sezonie wyemituje Star. Wiadomo, że STAR kupił też serial, w którym wystąpi Neslihan Atagul. Oprócz tego, serial Ay Yapim #Dynastia zostanie wyemitowany w nowym sezonie! No ciekawe, czy w przyszłym sezonie STAR odbije się od dna. W ostatnim czasie natrzepali sporo seriali kilkuodcinkowych, teraz chyba w końcu odpuścili i zamiast próbować znowu, przygotują się konkretnie do kolejnego sezonu. Jestem też ciekawa, czy wypuszczą jakiegoś letniaka.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 1, 2022 20:33:49 GMT
❥ Fahriye Evcen i Burak Özçivit zostali zauważeni pewnego dnia w metropolii Stambułu, gdzie razem robili zakupy w sklepach sportowych!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 1, 2022 20:43:38 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 2, 2022 19:01:40 GMT
💥💥💥 Szef „Złotego Filmu” Faruk Turgut, który wyreżyserował takie niezapomniane projekty jak #Erkenci Kus, i #No:309 przygotowuje bardzo ambitny letni serial.Tytuł serii autorstwa Ayse Uner Kutlu "#More BeautifulThanYou" Kanał i reżyser projektu, którego casting rozpocznie się wkrótce, nie zostały jeszcze określone. Barwny konflikt między lekarką z Antep a słynnym chirurgiem plastycznym ze Stambułu zostanie przeniesiony na ekran.
|
|
|
Post by mira on Mar 3, 2022 8:06:01 GMT
Pewnie znowu Fox. Chociaż "Erkenci Kus" chyba było serialem stacji Star, jeśli dobrze pamiętam.
Już się nie mogę doczekać, kiedy będzie można obejrzeć coś komediowego. Mam pracę biurową, więc w każdej wolnej chwili wchodzę na strony informacyjne i czytam o tej wojnie. Chętnie obejrzę lekki, zabawny serial, który wprawi mnie w dobry nastrój.
Lubię Aybuke, ale ta stylizacja to taki koszmarek.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 3, 2022 19:20:47 GMT
📸 Anil Ilter na okładce GARDIROP man!
|
|
|
Post by mira on Mar 3, 2022 20:26:10 GMT
Alina chyba wystąpiła bez makijażu. W sumie to młoda dziewczyna, ma ładną cerę i dobrze wygląda bez makijażu. Na Ozge i Serkana zawsze dobrze się patrzy Fajna para. Ciekawe, jak Ozge się odstrzeli na swój ślub. Mnie się Farah też nie podoba. Już pomijając tę akurat fryzurę i strój, uważam że aktorka niezbyt ładnie się starzeje. Straciła dawną świeżość i delikatność. Niby jest to normalne, ale niektóre panie mają więcej szczęścia i długo wyglądają promiennie. Sarah w tym roku skończy dopiero 33 lata. Bardzo mi się podobała w filmie "Mały problem wrześniowy".
|
|
|
Post by Matthias on Mar 3, 2022 20:27:17 GMT
Też jestem ciekaw, jak się odstrzeli Ozge.
A co do Aybuke - wyszła na tej "sesji" jak mała dziewczynka. Tylko dać lizaka.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 5, 2022 11:58:35 GMT
❥ Engin Hepileri, Defne Kayalar, Onur Ünsal i Sevda Erginci są gotowi na spotkanie z publicznością z nową sztuką „Matka”. Spektakl zostanie wystawiony w Moda Sahnesi 17 marca. Spektakl w żywym języku komedii i histerii opowie widzom o zniknięciu matki w patriarchalnej strukturze rodzinnej.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 5, 2022 19:18:09 GMT
❥ Aktorka Gozde Cigaci, która niedawno zagrała w serialu "Córka Ambasadora", w ostatnich miesiącach rozwiodła się ze swoim mężem Tumerem Mutlurlerem, którego była żoną przez 1,5 roku. Spotkana w Nisantasi aktorka powiedziała: "Tak, to prawda! Dzięki Bogu jestem rozwiedziona. Bardzo się cieszę! Zdałam sobie sprawę, że to było dla mnie niewłaściwe małżeństwo. Każdy związek ma swój własny limit czasowy."
|
|
|
Post by Matthias on Mar 5, 2022 20:36:20 GMT
💣🔥 Według dziennikarza Habertürka, Kadira Kaymakciego, reżyser David Fincher, znany widzom z filmów Obcy 3, Siedem, Podziemny krąg, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, Sieć społecznościowa, Łowcy myśli i Dom z kart, przygotowuje nowy projekt z gatunku detektywistycznego, który będzie kręcony w Stambule z tureckimi aktorami.Na razie szczegóły nie zostały ujawnione, ale najwyraźniej mówimy o serialu „Turecki detektyw” autorstwa Viacom i Miramax. Fabuła oparta jest na powieściach słynnej angielskiej pisarki Barbary Nadel o przygodach detektywa Cetina Ikmena i jego partnera Mehmeta Suleimana. Przypomnijmy, że Alp Navruz wcześniej negocjował udział w tej produkcji. David Fincher jest również osobiście zaznajomiony z Cagatayem Ulusoyem, którego poznali kilkakrotnie w Los Angeles.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 8, 2022 17:30:52 GMT
📸✨Słynny piosenkarz Tarkan opublikował dzisiaj - 8 marca, życzenia z wymownym napisem „Nie dla przemocy wobec kobiet”!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 8, 2022 17:33:52 GMT
💫📸 Mehmet Ozgur dla magazynu Re Touch
|
|
|
Post by Matthias on Mar 9, 2022 19:31:03 GMT
ola ja nawet nie czytam... Tam to muszą się dziać nieprawdopodobne rzeczy. Walka pomiędzy fandomami. No cóż. Nie ułożyło się, trudno.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 10, 2022 19:06:05 GMT
💥💥💥 Nazwisko Seimy Korkmaz, która stworzyła postać „Marii” w serialu "Kurulus: Osman", pojawia się już w kilku projektach przygotowanych na nowy sezon. Jednym z nich jest projekt Kivanca Tatlituga... Według blogera Deniza Turali, nie można jeszcze potwierdzić tej wiadomości. Ale nie tak jak to, że w niedalekiej przyszłości aktorka pożegna się z serialem "Kurulus: Osman".
|
|
|
Post by Matthias on Mar 10, 2022 19:09:29 GMT
📸 Busra Pekin w obiektywie Muhsina Akguna!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 10, 2022 19:20:29 GMT
❥ Minister spraw zagranicznych Turcji Mevlut Cavus zapowiedział utworzenie forum kulturalnego do dyskusji o tureckich serialach, które odbędzie się w sobotę w Antalyi. Oczekuje się, że wezmą udział Fahriye Evcen i Barış Arduc, a także niektórzy przedstawiciele kanału TRT1!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 11, 2022 19:22:35 GMT
💥💥💥Według wiadomości blogera Dedikoducu Çocuğun, który jeszcze przed Birsen Altuntas ogłosił finał serialu" Son Nefesin Kadar", z czego jest bardzo dumny poinformował, że do finału w najbliższej przyszłości przygotowują się cztery kolejne seriale.
|
|
|
Post by mira on Mar 11, 2022 19:36:34 GMT
Next , myślę, że to wszystko są jakieś brednie. Jeśli się rozstali, to nie było im razem po drodze i tyle. Kontrakt z Victoria's Secret? I niby jak taka reklama bielizny ma wyglądać w tureckich mediach? Chociaż przypomniało mi się, że Ozge Gurel też reklamowała bieliznę i jakoś się to udało, chociaż nosiła głównie zabudowane bodziaki i bieliznę nocną. Widziałam już kilka obrazów Ahsen, bo czasem coś pokazuje na Instagramie. Podoba mi się też to, co robi Yagmur Tanrisevsin (ceramika).
|
|