Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 11, 2022 19:38:20 GMT
Next, myślę, że to wszystko są jakieś brednie. Jeśli się rozstali, to było im razem nie po drodze i tyle. Niestety życie nie jest takie kolorowe jak rom-comy.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 11, 2022 19:51:44 GMT
mira Next - mnie też się jakoś nie chce wierzyć, że rozstali się z powodu menedżerów. Coś było na rzeczy i "pożegnali" się ze sobą. Jak nie teraz, to inni będą partnerzy.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 11, 2022 20:00:29 GMT
💫 Słynna prezenterka Seda Sayan wychodzi za mąż po raz siódmy. Tym razem jej wybrańcem został muzyk Caglar Okten, który jest o 25 lat młodszy od Sedy.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 11, 2022 22:28:57 GMT
Wielkie ma marzenia.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 12, 2022 11:31:09 GMT
❥ Znane są wyniki badania, podczas którego platforma Pollective określiła najsilniejsze postacie kobiece w programach telewizyjnych i filmach. Wśród najsilniejszych postaci kobiecych w serialu pierwsze miejsce zajęła „Asya Yilmaz” w wykonaniu Cansu Dere, a drugie „Ceylin Erguvan” w wykonaniu Pinar Deniz w serialu #Wyrok. W badaniu internetowym uwzględniono tematy „Powszechne problemy kobiet w Turcji i koncepcja silnych kobiet”. Podczas badania poproszono uczestników o nazwanie kobiecej postaci z serialu/filmu telewizyjnego, którą określiliby jako silną. Pierwsze dwa programy z silnymi postaciami kobiecymi to #Niewierny i #Wyrok, które były emitowane na kanale D. Po nich pojawiły się #WszystkoOMałżeństwie, #Kobieta #YasakElma! Na pytanie „Jakie imiona przychodzą ci na myśl, gdy myślisz o silnych kobietach w Turcji?” respondenci odpowiedzieli: Muge Anli, Meral Aksener, Turkan Saylan, Ezgi Mola, Gulse Birsel, Guler Sabanci, Sezen Aksu, Gülsen i Hazal Kaya otrzymały najwięcej głosów...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 12, 2022 18:18:41 GMT
💫 Oguzhan Ogur, który pogodził się po raz piąty ze swoją ukochaną Muyde Uzman, powiedział, że nigdy się nie rozstali. Po prostu mają taki namiętny związek - kłócą się i a potem znowu się godzą.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 12, 2022 18:23:52 GMT
💥 Według The Guardian tegoroczna literacka Nagroda Nobla może trafić do tureckiej pisarki Elif Safak. The Guradian przewiduje że faworytami jest trzech pisarzy z Europy, a jednym z nich jest Elif Safak, która ma łączny nakład 100 milionów książek. Przypomnijmy, że jedna z jej powieści została zakupiona przez Netflix do późniejszej adaptacji jako serial telewizyjny.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 13, 2022 16:16:59 GMT
💥💥💥 Według blogera Cakmy:We wrześniu przyszłego roku Alp Navruz będzie miał nowy serial! A projekt Kerema Bursina dla Disney Plus ukaże się w 2023 roku!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 13, 2022 16:23:57 GMT
✨ Kenan İmirzalıoğlu to najpopularniejsza twarz reklamowa marki w Turcji. Za nim podążają Engin Akyurek i Burak Özcivit
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 13, 2022 18:30:39 GMT
Fani określili rozmowę Ercel z Kamerem podczas prezentacji jako dowód tego związku. Kiedy jednak zbadałam te twierdzenia, dowiedziałam się, że ten związek wcale nie istnieje... Matthias co nie istniało romans z tym dyrektorem czy związek hanker.?
|
|
|
Post by mira on Mar 14, 2022 8:58:09 GMT
Demet ma wielkie marzenia, wielu czyta o nich z powątpiewaniem, ale w sumie jest jeszcze młoda, niech się rozwija, może któreś uda jej się spełnić, kto wie. Wątpię, by wszystkie gwiazdy uciekły na platformy. Na pewno w telewizji będą pojawiać się rzadziej, ale raz na kilka lat może się uda Engin Ozturk ładnie wygląda w tych kolorach. Pasują też do bieli śniegu
Engin Akyurek po "Sefirin Kizi" nagrał film w duecie z Tolgą i serial w duecie z Irem, ale na efekty tych prac pewnie trzeba będzie długo poczekać. Mógłby wrócić do telewizji, ale w tym sezonie to się już raczej nie uda, w letnich komediach romantycznych też go nie widzę, więc może jesienią?
Tak, na grupie w poście HanKer działy się cuda, zresztą pisałam tu już wcześniej, że są jazdy po Hande. Wiele osób zrobiło z niej już drugą Serenay - niby puszczalską i ogólnie złą. A ja wcale nie jestem przekonana, czy ta Serenay taka zła była i naprawdę dopuściła się zdrady. Wtedy jeszcze nie interesowałam się Keremem, wiec nie miałam szansy wyrobić sobie własnej opinii, a plotkom powielanym na grupach jakoś nie wierzę, bo teraz właśnie na przykładzie Hande widać, jak powstają takie plotki. Tworzą je jakieś nawiedzone "fanki".
Widziałam różne filmiki z tego wydarzenia Atasay. Nie mówię o tych, które wyciekły teraz, tylko o tych starych, zwyczajnych, o wywiadzie, o tańcach Hande, o pokazie reklamy. Hande wyglądała tam jak milion dolarów, ten cały Kamer rzeczywiście nie mógł oderwać od niej wzroku, ale wcale mu się nie dziwię. Tylko czy na tej podstawie można posądzać kogoś o romans? Wiem, że na grupie były podawane jakieś inne argumenty, chyba obserwowanie na Insta siostry tego faceta, czy też wyjazd do Londynu, gdzie ta siostra otwierała restaurację, ale mnie to nadal ani trochę nie przekonuje. Może dziewczyny zwyczajnie się polubiły?
|
|
|
Post by Matthias on Mar 14, 2022 17:46:16 GMT
💥💥💥 Begum Birgoren i Mehmet Cemil, którzy pobrali się w październiku 2020 roku, postanowili wziąć rozwód… Według doniesień Ismaila Bayraka z Hürriyet, małżonkowie w najbliższych dniach rozwodzą się. Para, która omawiała decyzję o rozwodzie ze swoimi rodzinami, skierowała sprawę do sądu.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 14, 2022 17:50:46 GMT
💥 💥💥 Na jaki letni serial czekamy? Kiedy #Ask Mantik Intikam będzie mieć swój finał?Prace przyspieszyły nad letnim serialem Process Film, który wyprodukował w zeszłym sezonie #KalpYarisi dla ATV, który również rozpoczął się latem. Serial wyreżyserowany przez Yıldız Hulyę Bilban po raz kolejny będzie projektem dramatycznym. Szef No9, Yağmur Ünal, przygotowuje nowy serial dla FOX, napisany i wyreżyserowany przez Sahina Altuga, po tym, jak #Ask Mantik Intikam zakończy swoją emisję na 42 odcinku na FOX. Kanal D we współpracy z D Productions, powołuje do życia letni serial napisany przez Barisa Erdogana i Ilkera Arslana. Serdar Gezelekli jest reżyserem projektu. Medyapım i MF Production przygotowują obecnie 2 seriale dla FOX. Wkrótce poznamy obsadę Gold Film „Better Than You” Ayse Kutlu. NTC Medya pokaże na FOX serial młodzieżowy.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 14, 2022 18:04:09 GMT
|
|
|
Post by mira on Mar 15, 2022 12:54:52 GMT
Podobają mi się te ubrania reklamowane przez Bige i jej towarzyszki, chociaż wyglądają trochę jak z minionej epoki. Nie każdemu taki styl pasuje.
Can Yaman długo już nagrywa ten serial. Byłam przekonana, że od dawna jest pokazywany we włoskiej telewizji.
Skoro zarówno Hande, jak i Kerem twierdzą, że w ich życiu nie ma nikogo, nikt już nie powinien mieć złudzeń, że ta dwójka wciąż jest razem.
Czekam na więcej informacji o letniakach. Chętnie obejrzę coś lekkiego. Na tę chwilę wydaje mi się, że nie będę oglądać ani tego medycznego serialu z Hazal Subasi, ani też tego z Furkanem i Miray. Natomiast wciąż jestem zainteresowana serialem Engina i Irem.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 15, 2022 20:11:46 GMT
❥ Łącząca Defne Kayalar, Engin Hepileri, Sevdę Erginci, sztuka # Mother wzbudziła duże zainteresowanie po ogłoszeniu daty premiery. Bilety na pierwsze 3 spektakle już wyprzedane!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 15, 2022 20:18:31 GMT
❥ Gwiazdy serialu #LeylaIleMecnun Ahmet Mumtaz Taylan i Cengiz Bozkurt na tym samym kadrze lata później. Przypomnijmy, że przez te wszystkie lata krążyło wiele plotek o ich niekończących się kłótniach i sporach.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 15, 2022 20:19:50 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Mar 16, 2022 17:08:44 GMT
❥ Dziennikarka Sina Kologlu: wojna seriali: Turcja przeciwko Kolumbii!Największym konkurentem seriali tureckich, zwłaszcza na rynku łacińskim, są seriale kolumbijskie. Ich ostatnie spotkanie "walki" można było zobaczyć na kanałach hiszpańskojęzycznych w USA. Ambitny kolumbijski dramat Telemundo „Pasion Gavilanes” został wyemitowany na Univision, gdzie stanął twarzą w twarz z tureckim serialem #Mama. W pomiarach rynku amerykańskiego tabela przedstawiała się następująco: 415 400 osób oglądało serial kolumbijski, a 664 110 osób oglądało serial turecki (wszyscy widzowie w przedziale wiekowym 18-49 lat.) Inne dane wskazują na sukces tureckich seriali, takich jak #Hercai w Telemundo. Pozostawia również w tyle kolumbijski serial. Liczba widzów w tej samej grupie wiekowej to 483 tys. 900 osób.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 16, 2022 18:04:59 GMT
mira - podobno zrezygnował. Tak jak napisali - zdjęcia i kręcenie miałoby trwać długi okres czasu, a to mu nie pasowało i postanowił jednak zrezygnować. Może jednak się przełamie i zgodzi? Albo dojdą do jakiegoś kompromisu .
|
|
|
Post by Matthias on Mar 16, 2022 18:09:12 GMT
💫Turecka prasa donosi, że tureckie gwiazdy wyjechały za granicę w poszukiwaniu nieruchomości. Kenan Imirzalioglu kupił dom w Los Angeles, Kıvanç Tatlıtuğ w Paryżu, Burak Özcivit w Solingen, Tarkan w Kolonii, Haluk Bilginer w Londynie.
|
|
|
Post by mira on Mar 17, 2022 14:14:10 GMT
💫Turecka prasa donosi, że tureckie gwiazdy wyjechały za granicę w poszukiwaniu nieruchomości. Kenan Imirzalioglu kupił dom w Los Angeles, Kıvanç Tatlıtuğ w Paryżu, Burak Özcivit w Solingen, Tarkan w Kolonii, Haluk Bilginer w Londynie. Jakbym miała tytle kasy, to też bym sobie kupiła, a co
|
|
|
Post by Matthias on Mar 17, 2022 19:40:19 GMT
Jutro nadrobię Newsy z dzisiaj i jutra. Dopiero wróciłem z roboty. A troszeczkę się działo .
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2022 18:13:02 GMT
💥💥💥 Mahsun Kirmizigul zdradził swoją żonę Ece Binay?Kontrowersyjne oświadczenie zostało złożone w związku z Mahsunem Kırmızıgulem, który w 2016 r. poślubił prawniczkę Ece Binay. Podobno słynny turecki piosenkarz zdradził swoją żonę. Para, pozując przed lustrem, zwróciła uwagę na ich szczerość na zdjęciu. Film, który został udostępniony w mediach społecznościowych, pokazuje nagranie młodej kobiety bawiącej się włosami Mahsuna Kırmizigula. Czy Mahsun Kirmizigul zdradził swoją żonę Ece Binay? Po szeroko omawianych obrazach twierdzono, że Ece Binay wyrzucił Mahsuna Kirmizigula z domu. 52-latka aktualnie milczy.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2022 19:47:59 GMT
🎭 Bilety na spektakl # Glass, w którym wystąpią Ipek Bilgin, Aslı Enver, Cem Yigit Uzumöglu i Güven Murat Akpınar w marcu, są wyprzedane.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 18, 2022 20:16:27 GMT
💥💥💥 Kanal D zakasa rękawy, aby stworzyć własne, unikalne produkcje. Kierownictwo kanału przywróciło Kanal D İç Productions, które wypuściło tak niezapomniane seriale jak #TwoFamilies, #BlackWhiteLove i inne. Kanal D i İç Yapımlar, przygotowują się do wydania letniego serialu kierowanego przez odnoszącego sukcesy reżysera Serdara Gözelekli.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 19, 2022 12:29:43 GMT
💥💥💥 Aksam: tantiemy dla gwiazd Disney Plus!Temat z Disneyem Plus jest na porządku dziennym. Niniejsza platforma zawarła umowę z 15 gwiazdami, takimi jak Demet Özdemir, Cansu Dere, Engin Akyurek i Hande Erçel... Robią nawet film dokumentalny o słynnym szefie kuchni Nusrecie. Wygląda więc na to, że Disney jest bardzo agresywny jeśli chodzi o wejście na rynek turecki i pokłada duże nadzieje w Turcji. Wzięto również pod uwagę popularność seriali tureckich aktorów, zwłaszcza na Bliskim Wschodzie, i dążą do zdobycia popularności w krajach innych niż Turcja. Już teraz wiadomo, że będą mieli dużą konkurencję z Netflixem. Ale najważniejsze są płace tureckim gwiazdom. Część umów została już wstępnie określona, pod względem płac (podobno nawet zostało opłacona). Rzućmy okiem na listę: Zawarto specjalne porozumienie z tureckim komikiem Sahanem Gökbakarem. Aktor będzie kontynuował serię Recep Ivedik na platformie. Mówi się, że otrzymał za transakcję ponad 10 milionów dolarów czyli ok. 140 milionów TL... Halit Ergenc otrzyma najwyższą pensję wśród aktorów. Mówi się, że dostaje 500 000 $ za odcinek ( ok. 7 milionów TL) Hande Erçel i Demet Ozdemir otrzymają 150 000 dolarów za odcinek. Czyli gdzieś 2 mln 203 tys. TL. Nieco więcej otrzymają nazwiska takie jak Aras Bulut Iyinemli, Kenan Imirzalioglu, Pinar Deniz, Yilmaz Erdogan. Disney buduje gigantyczny "płaskowyż" w Turcji. Na ten płaskowyż i produkcję w Turcji przeznaczono 120 milionów dolarów. W przygotowaniu jest lokalizacja, w której zostaną przygotowane odpowiednie studia. Kiedy skończą, większość hollywoodzkich filmów zostanie nakręcona właśnie tutaj. Czy NETFLIX ma właśnie konkurencja?Być może. Bo w tej chwili żadna firma nie płaciła do dziś takich tantiem jak Netflix i nie będzie w stanie. Jak ustalono podpisano umowę, że dany aktor/aktorka nie zagra na żadnej innej platformie… Dlatego Netflix wyraźnie będzie miał problemy z doborem obsady w Turcji.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 19, 2022 19:54:27 GMT
❥ Cem Yilmaz, który poszedł do Zorlu PSM, aby obejrzeć Squeezy Fikı Can Sengun, zmienił zdanie na temat wejścia do środka w ostatniej chwili, gdy dowiedział się, że jest tam jego dawna miłość, Serenay Sarikaya. Podobno Yılmaz wszedł za kulisy, powiedział Canowi „świetny występ” i po cichu opuścił miejsce. (Pośpiech) ❥ Po tym, jak Aslı Enver przerwała milczenie, ostatniej nocy jej ukochany Onder Oztarhan był również widziany w Arnavutkoy. Na pytania: „Pani Asli mówiła o waszym związku, powiedziała: „Jestem szczęśliwa”. Co chciałbyś powiedzieć? Biznesmen tylko skinął głową i ruszył dalej.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 20, 2022 18:29:41 GMT
❥ Okan Yalabik (43 lata) po raz pierwszy był widziany ze swoją ukochaną Ezgi Ayvali (32 lata), z którą jest razem od około czterech lat.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 20, 2022 18:37:36 GMT
|
|