|
Post by elysa7 on May 11, 2024 8:11:49 GMT
Z Hudutsuz Sveda zaraz zrobia potworka od OGM w stylu Yali Capkini Jeśli to jest prawda o jakiś zmianach wśród scenarzystów, to tak może być. Bo dotąd Bahadir był głównym scenarzystą i proci HS nie byli "klasyczną" turecką parą jak obecnie się ogląda w innych serialach. Np. rozstanie z głupiego powodu, powrót i tak w koło. A teraz już widać ten trend w HS. Takie głupie rozpisywanie wątków protów w tureckich serialach obecnie jest niczym wirus. Tak, już na tt fandom się ekscytował,że dołączy ten aktor. I chętnie podzielam marzenia fanodomu, jakoby ten aktor miałby odegrać rolę nowego tajnego agenta. Też był szkolony przez Szalonego Majora i np. nie lubią się z Halilem. Nowy świeży wątek bez idiotyzmów. Ale zobaczymy. Jeśli będzie on jakimś kolejnym "mafiozem" od Rizvana albo Nihata to nuuda.
|
|
|
Post by man1000 on May 11, 2024 10:44:46 GMT
elysa7,Moze to bedzie chlopak dla Ayse Volkan bo wszyscy tak mysla i pisza
|
|
|
Post by elysa7 on May 11, 2024 12:15:13 GMT
To jeszcze gorzej. Nie będą zupełnie pasowali do siebie. Tylko zmarnowanie nowego,przystojnego aktora.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 11, 2024 12:29:02 GMT
Byle go nie próbowali łączyć z Zeynep i będzie ok. Każdą inną opcję przyjmę.
|
|
|
Post by man1000 on May 11, 2024 12:53:58 GMT
Nowe Newsy : Serkan wykorzystywany przez Nihata zmierza ku śmierci , Gamze i Rizvana wkrótce wezmą ślub i Zeynep zamiast się rozwodzić i rozpaczać to zajmie się mężem 😆😆😆
|
|
|
Post by elysa7 on May 11, 2024 13:23:10 GMT
Serkan był postacią epizodyczną de facto. Okey, hajtną się i co dalej? Halil Ibrahim musi po prostu potrząsnąć nią mocno. Bo inaczej dalej będzie jak sierota i niedorzeczna męczennica.
|
|
|
Post by man1000 on May 11, 2024 14:08:19 GMT
elysa7,Pewnie Rizvana naciagnie na dziecko ta przyjaciółka Ayse Gamze zeby wyciagnac kase od niego
|
|
|
Post by elysa7 on May 11, 2024 15:41:22 GMT
Nawet jeśli, to wątek kiepski. I wciąż niepasujący do HS. Nie obchodzi mnie prawdę mówiąc ta baba. A ta druga Didem też się może zawijać.
|
|
|
Post by Matthias on May 12, 2024 17:30:00 GMT
📌 Reytingi za 09.05.2024TOTAL:1. İnci Taneleri (14 odcinek) - 6.70% ⬆ (+0.28) 2. Hudutsuz Sevda (31 odcinek) - 5.51% ⬆ (+0.48)5. Aldatmak (68 odcinek) - 4.28% ⬆ (+0.18) АВ:1. İnci Taneleri - 8.53% ⬆ (+0.05) 5. Hudutsuz Sevda - 3.57% ⬆ (+0.69)6. Aldatmak - 2.73% ⬇ (-0.55) АВC1:1. İnci Taneleri - 8.97% ⬇ (-0.26) 2. Hudutsuz Sevda - 4.93% ⬆ (+0.58)6. Aldatmak - 3.76% ⬇ (-0.06)
|
|
|
Post by man1000 on May 15, 2024 17:59:27 GMT
News: Nie będzie pojednania między Halilem i Zeynep w 32 odc jeśli tak dalej pójdzie to nie zdziwił bym się Jak w 2 sezonie przyśpieszyli by akcje o 5 lat do przodu i każdy w nowym związku 😰🤔🤣
|
|
|
Post by elysa7 on May 15, 2024 18:35:16 GMT
Tak, będzie rozwód prawie na sto procent. Co dla mnie jest bez sensu, bo w takim razie Halil Ibrahim nie będzie zupełnie walczył o swoje małżeństwo. I po prostu przyjmie idiotyzm Zeynep. A mnie takie coś doprowadzi to maksymalnej irytacji. Jeśli faktycznie nastąpiła albo nastąpi zmiana głównego scenarzysty to porzucę chyba HS w cholerę. Wciąż będę powtarzać,że nie mam zamiaru się męczyć przy oglądaniu serialu. Bo ten ma mi dostarczać przyjemności, a nie nerwów.
|
|
|
Post by man1000 on May 15, 2024 19:26:50 GMT
elysa7,Zgadzam sie z toba nie powinno byc separacji miedzy Zeynep a Halilem ciekawi mnie tez jak zachowa sie teraz Fikret jak Damla w ciazy oby nie zrobili z niego drugiego Rizvana
|
|
|
Post by elysa7 on May 15, 2024 20:26:16 GMT
Brak spójności w zachowaniu bohaterów. Więc nie mam już pewności co zrobi Fikret. Tu niby skończył z Ayse, ale jest zazdrosny o nią. A z drugiej strony Damla... Słaba telenowela. Która szczerze powiedziawszy nie wzbudza we mnie większych emocji. Zeynep odwala, a Halil zachowuje się jak mięczak, który się poddaje i nie walczy o nią. Odwołam swoje słowa, jeśli jutro dojdzie do pojednania. Wkurza mnie to jak sobie cały zespół HS, Fox lecą sobie w kulki z fanami. Miał być frag w poniedziałek nie było, ani wczoraj też yok. Jeden frag, trzy fotki dzisiaj. Super promocja. Niech się wypchają.
|
|
|
Post by man1000 on May 15, 2024 21:02:54 GMT
elysa7,Jesli Fikret naprawde odrzuci Damle to ja tez przestaje ogladac bo to co robi scenarzysta podchodzi pod patole totalna
|
|
|
Post by elysa7 on May 15, 2024 21:24:24 GMT
Patola, jeszcze trochę Ja jestem rozzłoszczona tylko dlatego,że HS cechowało się brakiem takich głupot i absurdów, a teraz scenariusz serwuje nam pełen talerz takich rzeczy. Zamiast skupiać się na misji Halila w niszczeniu siatki mafijnej to mamy sceny smutnej Zeynep (teraz to sama jest sobie winna, swojej udręki) i Halila, który niby się z tym pogodził, ale dalej coś się kręci w kółko. No, denerwuje mnie to i już
|
|
|
Post by man1000 on May 15, 2024 22:19:49 GMT
Fragma 2 32 odcinka
|
|
|
Post by man1000 on May 16, 2024 9:13:23 GMT
News w 33 odc na planie pojawi się nowy aktor
|
|
|
Post by elysa7 on May 16, 2024 10:18:23 GMT
Nowy Boss, czy może ktoś wyżej z policji, ciekawe.
|
|
|
Post by man1000 on May 16, 2024 10:44:51 GMT
Do obsady serialu Hudutsuz Sevda dołącza Mehmet Can Goran znany z serialu "Yali Capkini"
|
|
|
Post by man1000 on May 16, 2024 10:45:51 GMT
Nowy Boss, czy może ktoś wyżej z policji, ciekawe. Nie wiadomo kogo zagra jescze ten aktor niektórzy piszą że to może być nowy mąż dla Nedime 🤣🤣🤣
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 16, 2024 12:06:52 GMT
Szczerze lubiłem te powiązania rodzinne w tym serialu, ale najbardziej jednak chodziło mi tu o walkę dobro/zło o relację protów, ale teraz to już lecą takim latino telenowelos że chyba spojrzę na nowość od Kanal D bo tam od początku idzie o dramę rodzinną. A tu jednak miałem nadzieje na mafię, strzelaniny, a nie dramę rozwodową i już wolałem wymianę pobocznych aktorów co odcinek niż to co jest teraz.
EDIT: Głównym motywem napędowym tego serialu była zemsta moim zdaniem, ale teraz to tak pokończyli niektóre wątki, że poza Martenem, który synów miał w d... i ojcem Leventa to nie wiem, kto na kim i za co miałby się mścić, bo ta sprawa z bezpłodnością Zeynep jest tak napisana, że na końcu to ona urodzi Halilowi gromadkę xD.
|
|
|
Post by elysa7 on May 16, 2024 15:24:15 GMT
Serial coraz bardziej się rozjeżdża. Zemsta, ale koniec końców to misja Halila była/jest najważniejsza. Relacja jego z Zeyenp to piękny i cenny, ale jednak dodatek. A teraz właśnie mam wrażenie,że główną osią fabuły jest wyolbrzymiony problem. Jedna rozmowa i oni powinni być razem. A tu proszę nie. Odechciała się oglądać. Bo ja naprawdę nie lubię takich dram protów. Nie potrafię oglądać takich scen, seriali,gdzie jedyną akcja jest drama, jak u nastolatków.
|
|
|
Post by man1000 on May 16, 2024 20:47:25 GMT
1 fragma 33odc
|
|
|
Post by elysa7 on May 16, 2024 20:57:10 GMT
Moja reakcja na ten frag i wybryki Zeynep to Nie chce mi się nawet komentować tego bezeceństwa. Dodam tylko, że sukcesywnie niszczą wątek protów. Nie chce mi się już tego oglądać. HS pobiło rekord, bo zazwyczaj traciłam prawdziwe zainteresowanie po 13 odcinku. A tu dotrwałam do 28.
|
|
|
Post by man1000 on May 16, 2024 21:53:53 GMT
No to jak zostaje sam z oglądaniem nie będziecie już oglądać ?Fikret jednak zaakceptował dziecko Damli mam nadzieję że on ja naprawdę kocha a co do Zeynep to już się robi taka jak Nedime dwubiegunowka wjechała i non stop placze tak jakby nie mogła się pogodzić z tym że nie może mieć dzieci czy to dziecko naprawdę jest potrzebne żeby kochać drugiego człowieka 🤷🤷🤷
|
|
|
Post by elysa7 on May 17, 2024 7:27:45 GMT
Być może. Ja się męczę oglądając wyolbrzymione dramy, które nie mają postawy. I założę się,że w za tydzień w finale sezonu dojdzie do tego rozwodu. Oboje podpiszą te papiery, a jak ruszy drugi sezon to na pewno będzie przeskok czasowy. Obecne HS nie jest tym , którym się zainteresowałam i tak uwielbiam oglądać.
Damla kłamała z ciążą. Nedime chce Didem na nową żonkę dla Fikreta. Ten zaś odrzucił znowu Ayse. A Zeynep chce wciąż Didem jako żonę dla Halila. Gimze zostanie żona Rizvana. Tak w skrócie.
No, to nie jest mój serial. To brzmi jak patola, która leci na Star albo Kanał D.
|
|
|
Post by man1000 on May 17, 2024 7:32:39 GMT
Nedime teraz będzie się mścić na Ayse za to że ożeniła Rizvana ze swoją koleżanką Damla klamała w sprawie ciąży to tego nie zrozumiałem niezły kwas się z tego zrobi i jeszcze Nergis ja w tym poparła Fikret już raczej Ayse nie zaufa jak znowu ja odrzucił zero uczuć między nimi co do Didem to ciekawe czy rzeczywiście weźmie się za Fikreta jak tak będzie to zaraz zamieni się Hudutsuz Sevda w następną patole od OGM🤷😒
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 17, 2024 13:00:39 GMT
Ja pewnie zrobię sobie chwilę przerwy i wrócę jak będzie finał. Fragi sprawdzam, ale Zeynep mnie wkurza tak jak wtedy gdy jej ojciec dostał i siedziała u Rizvana.
|
|
|
Post by elysa7 on May 17, 2024 13:36:58 GMT
Damla już nie ma co robić w tym serialu. Nie ma dla niej żadnego ciekawego wątku.
Wtedy po strzelanie to było to zrozumiałe, że musi wszystko przemyśleć i uporządkować. Ale teraz przez to,że chcą rozstania protów to robią z Zeynep idiotkę. Coraz mniej się ją lubi, bo zachowuje się niezgodnie z swoim charakterem.
|
|
|
Post by man1000 on May 17, 2024 13:45:26 GMT
elysa7,Jak nie ma Damla przeciez ożeni sie z Fikretem chyba ze na przeszkodzie stanie Nedime i jej plan z Didem
|
|