|
Post by man1000 on May 26, 2024 10:11:03 GMT
Wyglada na to ze nowy Film Buraka Sevinc bedzie krecony po wakacjach wiec jest taka szansa ze Fikret naprawde zginie
|
|
|
Post by elysa7 on May 26, 2024 10:18:40 GMT
Wybiją całą obsadę i oprócz protów zostanie niezniszczalny, stary szczur Rizvan
|
|
|
Post by man1000 on May 26, 2024 10:24:34 GMT
Dokladnie zaraz usmierca wszystkich i zostanie Rizvan,Gamze Didem, i dwubiegunowa Nedime
|
|
|
Post by elysa7 on May 26, 2024 10:32:43 GMT
Plus postacie takie jak Sema...
|
|
|
Post by man1000 on May 28, 2024 7:49:23 GMT
2 fragma finałowego 34 odc Dramat jakis ktoś strzela do Halila w sądzie wygląda jak Tamer 🤔🤔 i jeszcze ta Zeynep rozwodząc się z Halilem 🤦🤦🤦
|
|
|
Post by elysa7 on May 28, 2024 11:08:04 GMT
To ja już nie wiem o co jej chodzi. Teraz jest taka pełna złości. Że niby nie wie kim jest Halil i bla bla. Jakie to głupie. Jakby wcześniej zagrali tą kartą, to spoko. A tak to przez cztery odcinki łaziła depresyjna i stręczyła własnemu mężowi jakąś lafiryndę. Sądzę,że to tylko zmyłka. Bo nie wierzę,że Shota nie zastrzelił wtedy Tamera. Zwłaszcza,że ten z rozmowie z Fikretem nie udawał nawet żadnego żalu, tylko wprost powiedział,że chętnie zabił by ich wszystkich. Więc, jak dla mnie Tamer odpada. Pewnie nowa postać tutaj wejdzie z przytupem. I założę się,że ta scena postrzału będzie finałem sezonu. Taki klasyczny cliffhanger. Muszę odpocząć od HS. Bo od 29 odcinka nie chce mi się na to patrzeć. Może wrócę z zapałem do oglądania drugiego sezonu we wrześniu.
|
|
|
Post by Matthias on May 28, 2024 18:11:19 GMT
💥💥💥 Serial #UnlimitedLove został wybrany najlepszym serialem sezonu 2024 w powszechnym głosowaniu na kanale X Turkcats
|
|
|
Post by elysa7 on May 28, 2024 18:49:13 GMT
Liczę ,że w drugim sezonie wrócą na właściwe tory.
|
|
|
Post by elysa7 on May 30, 2024 20:34:55 GMT
Jednak to był Tamer.... A tylko dlatego,że Zeyenp poprosiła Shotę,żeby ten go nie zabijał... No taki plot twist,że aż mi mózg wybuchnie. Żałosne. Autentycznie żałosne. Ona poprosiła, a ten na to poszedł. Gdzie Tamer zabił dwóch jego szwagrów! Jego żona i teściowa cierpią do teraz przez to. Wystarczyło, żeby Zeynep poprosiła to Shota się zgodził i jakby zapomniał o zemście na Tamerze. Idiotyzm sceno-pisarski pierwsza klasa. Aż żal komentować takie durnoty. Bo jednak lafirynda Didem to agentka Davuta. Też super inteligentne zagranie.... Zeynep to dalej idiotka. Ten jej gada,że ją kocha, ona daje mu papiery rozwodowe, na rozprawie ujawnia,że ten jest tajnym agentem. Nie wiem po co ona go tak obnaża i rani. Przez to coraz mniej lubię Zeyenp. Bo to nie jest ta sama postać co wcześniej. Bahadir upodabnia Zeynep do arcyidiotki Feraye z Safiru. A to już jest szczyt. I znowu, po co oni ranią Halila skoro ten za pięć minut się wyliże? Chyba,że tym razem rządowi agenci upozorują jego śmierć. Bo przecież Zeyenp wprost go obnażyła, więc to jest nawet sensowne. Na pewno będzie przeskok czasowy. Mogę się założyć. Tyle możliwości. A pewnie pójdą na skróty pełnych debilizmów.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on May 30, 2024 20:57:30 GMT
Moim zdaniem też słabo z tym zmartwychwstaniem, ale teraz trup na bank. Spokojnie mogli tu dać kogoś nowego i podbudówkę pod 2 sezon, bo teraz co HI przeżyję i kogo ma ścigać głupią żonę o miękkim sercu czy idiotę Sotę? To upozorowanie śmierci i 5 lat do przodu jeszcze da im możliwość wymiany połowy aktorów w razie czego xD
|
|
|
Post by man1000 on May 30, 2024 22:01:10 GMT
Zobaczycie jak tak dalej pójdzie to 2 sezon będzie mieć 5 odc niech się Bahadir już pakuje 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by elysa7 on May 31, 2024 7:25:52 GMT
Końcówkę odcinka i całego sezonu oceniam negatywnie. I jeśli ten przeskok będzie miał aż pięć lat to jak dla mnie tragedia. Pół roku spoko, ale nie aż tyle lat. Rozwód Halila i Zeynep był tylko po to aby być. Żadnego głębszego uzasadnienia. Shota razem z Zeynep powinni ponieść konsekwencje. Nie wiem jakie, ale powinni. Bo prośba Zeyenp była idiotyczna. I nawet obrona, że to jej przyrodni brat mnie nie zadowala. Bo Tamer gardził nimi i miał na sumieniu cztery ludzkie istnienia. Plus chciał zabić dodatkowo Fikreta i Yavuza. Razi mnie idiotyczny scenariusz. Jak jeszcze głupotki związane z tym, że Halil jest tak wyszkolony, że każdego gangusa załatwi to mi nie przeszkadzało. Czy jak leczył się pięć minut i znowu szedł pobić/zabić dwudziestu bandytów. Ale takie idiotyzmy, które teraz się dzieją mnie drążą.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 1, 2024 14:58:07 GMT
Burak Sergen poślubił Gizema Şağbana podczas ceremonii, która odbyła się w rezydencji Fuat Paşa . Świadkami ślubu pary byli Asuman Dabak, była żona Buraka Sergena z serialu Hudutsuz Sevda, producent serialu Fatih Aksoy oraz Cenk Soner, dyrektor generalny kanału NOW, na którym emitowany jest serial. Na weselu byli Taner Turan, Burak Sevinç i Özgür Emre Yıldırımer, aktorzy serialu telewizyjnego Hudutsuz Sevda, którego wczorajszy finał miał swój sezon. Burak Sergen pozował z kolegami z drużyny.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 2, 2024 18:09:26 GMT
📌 Reytingi za 30.05.2024TOTAL:1. İnci Taneleri (17 odcinek, FINAŁ SEZONU) - 5.90% ⬇ (-0.25) 2. Hudutsuz Sevda (34 odcinek, FINAŁ SEZONU) - 5.53% ⬆ (+0.62)5. Aldatmak (70 odcinek) - 3.87% ⬇ (-0.45) АВ:1. İnci Taneleri (FINAŁ SEZONU) - 7.39% ⬆ (+0.47) 5. Aldatmak - 3.19% ⬆ (+0.08) 7. Hudutsuz Sevda (FINAŁ SEZONU) - 2.95% ⬆ (+0.43)АВC1:1. İnci Taneleri (FINAŁ SEZONU) - 7.91% ⬇ (-0.46) 3. Hudutsuz Sevda (FINAŁ SEZONU) - 4.43% ⬆ (+0.22)6. Aldatmak - 3.43% ⬇ (-0.08)
|
|
|
Post by man1000 on Jun 2, 2024 20:27:16 GMT
News:Şükrü Özyıldız dołącza do obsady 2 sezonu serialu Hudutsuz Sevda wcieli sie w wujka Halila Ibrahima Masakra on ma 36 lat a Deniz 31 i on ma grac wujka kogos tu pogieło
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 2, 2024 21:14:04 GMT
Co?! Chyba w retrospekcjach, jak Halil był mały Nie , ale serio, czy oni tam do reszty oszaleli?
|
|
|
Post by man1000 on Jun 2, 2024 21:20:14 GMT
elysa7, To sa oficjalne informacje no dramat jakis nieporozumienie chyba ze go zrobia na duzo starszego serialu
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 3, 2024 6:23:16 GMT
A może nie jako wujek, a jako kuzyn?
Widziałam gdzieś też info, ale nie wiem czy potwierdzone,że Nilsu Aktaş też ma dołączyć.
|
|
|
Post by mira on Jun 3, 2024 6:43:23 GMT
Posiadanie wujka niewiele starszego od siebie jest możliwe. Ja np. jestem ciotką dla mężczyzny starszego ode mnie o 5 lat i kobiety starszej o 3 Sukru jest siwiutki, co w tej sytuacji trochę pomoże... Ja go bardzo lubię i wg mnie to dobry nabytek dla serialu. Aż byłabym skłonna zerknąć
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 3, 2024 7:41:34 GMT
Jest, pewnie. Ale w tym przypadku już dla mnie to jest naciągane. Był sierotą bez rodziny, oprócz jednego wujka, a teraz ciotka, kolejny wujek...
|
|
|
Post by mira on Jun 3, 2024 9:28:57 GMT
Burak Sergen poślubił Gizema Şağbana podczas ceremonii, która odbyła się w rezydencji Fuat Paşa (...) Kochliwy facet, nie ma co. Kojarzę co najmniej dwie jego byłe żony, obie bardzo młode. Kojarzę jakieś dramy ze zdradą w tle. I wydaje mi się, że to dość niedawno było.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 3, 2024 15:43:26 GMT
Fuj i tyle. Dlatego tak dobrze pasuje do tej roli
|
|
|
Post by Matthias on Jun 3, 2024 16:21:14 GMT
Nie widziałem tutaj informacji, więc zapodaję: 💥💥💥 Według plotek Nilsu Berfin Aktas otrzymała ofertę udziału w serialu #UnlimitedLove! ✍🏻 Telewizja Nane Dizi
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 3, 2024 17:52:52 GMT
A jednak :/
Dziewucha ma dobrego agenta, że tak jej pełno.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 3, 2024 18:46:55 GMT
Aktorka jak dla mnie nie jaka ciekawe kogo ona by miala by zagrac tutaj
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 3, 2024 19:49:52 GMT
Dla mnie nie pokazała nic co mogłoby sprawić bym ją polubiła. A wręcz przeciwnie. W ostatnim czasie mam wrażenie,że jest jej zbyt dużo na Foxie. Jak już idziemy w absurdy, to może kuzynkę Yasemin? Albo współlokatorkę Zeynep z czasów studiów w USA
|
|
|
Post by mira on Jun 4, 2024 6:38:34 GMT
Też mam przesyt tej aktorki. Mam wrażenie, że co chwilę dostaje role pierwszoplanowe, co jest dziwne, z uwagi na to, że raz po raz zalicza klapy. Powinna dać od siebie odpocząć.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Jun 4, 2024 9:45:10 GMT
Patrząc, że dorzucają nowych aktorów to trzeba zakładać że faktycznie nastąpi przeskok czasowy a i zmiana miejsca akcji mnie nie zdziwi.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 4, 2024 10:23:45 GMT
Gorzej jak przeskok czasowy będzie mieć 5 lat wtedy to będzie dopiero absurd
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 4, 2024 10:56:35 GMT
Ale pięć lat to jest naprawdę dużo. Aż za dużo.
|
|