Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 13, 2021 21:50:00 GMT
Ja tym bardziej.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 13, 2021 22:05:29 GMT
A ja mam nadzieje, ze szybko wyleci. Nie przekonuje mnie ten starszy pan.
|
|
|
Post by lucy on Jan 15, 2021 18:16:32 GMT
@rafaelcaen, a dla mnie to jeden z najlepszych tureckich aktorów. Poza tym lubię, seriale oparte na faktach, bo mają sensowniejsze fabuły i scenariusze. Coraz mocniej trzymam kciuki Zwiastun - Odcinek 1
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 15, 2021 18:45:47 GMT
Też nie lubię Ozcana Deniza, ale sam serial jest mi obojętny
|
|
|
Post by Atahan on Jan 15, 2021 19:04:10 GMT
a dla mnie to jeden z najlepszych tureckich aktorów. Też go uważam za dobrego aktora. Nie jest najmłodszy, czy najprzystojniejszy, ale gra znacznie lepiej od niejednego serialowego amanta, któremu wystarczy sześciopak do stworzenia armii psychofanek Moją uwagę przykuwają od 1. zwiastuna naprawdę ładne ujęcia, bardzo mi się podobają. W dodatku jest Ilhan, po tej krótkiej wstawce ciężko mi stwierdzić, czy będzie grał pozytywną, czy negatywną postać, ale jest takim dodatkiem, dzięki któremu ten serial powędrował na moją listę 'do obejrzenia'. Standardowo zabiorę się za ten serial, gdy będzie pełen sezon... chyba, że okaże się klapą i będzie w maju finał, to wtedy wiadomo od razu za całość.
|
|
|
Post by lucy on Jan 15, 2021 20:48:27 GMT
Nie jest najmłodszy, czy najprzystojniejszy, ale gra znacznie lepiej od niejednego serialowego amanta(...) Ja bym nawet powiedziała, że gra lepiej od większości. Wg mnie się świetnie konserwuje, ma sylwetkę, o której wielu z młodszych będzie mogło jedynie pomarzyć kiedy będzie w jego wieku. Osobiście boję się myśleć jak będzie wyglądał za 10-15 lat taki Burak Ozcivit, Cagatay Ulusoy, Alp Navruz, Furkan Andic... No problem Ozcana to siwizna. Inni farbują włosy, on nie. Na początku miałam z nią problem, jednak już się przyzwyczaiłam. Tutaj gra też matka rodzinki villanów z Zemheri. Zapomniałam już ich nazwisko. Demirkan? Z planu:
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2021 11:03:23 GMT
Ja tam lubię Ozcana . Nie drażni mnie jego gra aktorska. Szkoda tylko, że w IG od pewnego momentu grał z serialową Surreyą skapciałą parę
|
|
|
Post by Atahan on Jan 16, 2021 11:59:14 GMT
Osobiście boję się myśleć jak będzie wyglądał za 10-15 lat taki Burak Ozcivit, Cagatay Ulusoy, Alp Navruz, Furkan Andic... Myślę, że za te 10-15 lat medycyna estetyczna jeszcze bardziej się rozwinie, ale jestem już teraz pewny, że będzie z tego korzystać większość tych przystojnych protów, którzy mają fanów na całym świecie. I tak, w "Zemheri" byli Demirkanowie. Mam nadzieję, że ten serial okaże się naprawdę dobry, bo już w 2020 roku wiele się takich zapowiadało, jak chociażby "Zemheri". Nigdy nie zapomnę, ile emocji wzbudzał sporo przed premierą. Czy "Seref Sozu", który miał naprawdę rewelacyjną promocję i znikomą oglądalność...
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2021 12:02:03 GMT
Zdjęcia i zapowiedzi kuszą mnie do tego, aby zerknąć, chociaż 1 odcinek. Ale obawiam się, że przepadnę, i nie znajdę czasu na obejrzenie kolejnych odcinków. Co do klapy - no nie sądzę, żeby była ta produkcja taką klapą. Seref Sozu mnie nie przekonało nawet po promocji i zapowiedziach. Zemheri nie oglądałem, bo obsada mi nie podpasowała. Ale tutaj, obsada jest na + jak dla mnie, i jakoś Ci proci do siebie pasują
|
|
|
Post by lucy on Jan 16, 2021 13:46:50 GMT
Szkoda tylko, że w IG od pewnego momentu grał z serialową Surreyą skapciałą parę Mnie się duet protów w IG niezbyt podoba, obarczam za to jednak winą Asli, bo Faruk mi się bardzo podoba, a Sureya najczęściej jedynie irytuje. Już pomijając zawiłości ich związku, aktorka nie złapała z Ozcanem chemii. Z jej strony jest zero namiętności. Myślę, że za te 10-15 lat medycyna estetyczna jeszcze bardziej się rozwinie, ale jestem już teraz pewny, że będzie z tego korzystać większość tych przystojnych protów, którzy mają fanów na całym świecie. Jasne, no ja miałam na myśli kłopoty z sylwetką, bo mimo piorunującego rozwoju medycyny estetycznej, w wynalezienie tabletki na zatrzymanie tendencji do tycia to raczej nie wierzę. No panowie, których nazwiska padły wyżej niestety ją mają. Mnie też się podobają zapowiedzi serialu, uwielbiam takie klimaty, no znając tureckie realia na razie tylko trzymam kciuki i czekam co z tego wyjdzie. Jeśli klapa to niestety nie zahaczę, bo szkoda mi czasu na pseudo-serialiki.
|
|
|
Post by mira on Jan 18, 2021 8:23:11 GMT
lucy, mnie siwizna Ozcana nie przeszkadza. Wręcz myślę, że wygląda w niej znacznie lepiej, niż w tych farbowanych włosach, jakie zaprezentował nam w pierwszym sezonie Narzeczonej ze Stambułu.
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2021 10:21:13 GMT
mira, a Ty przypadkiem nie oglądałaś IG z napisami?
|
|
|
Post by mira on Jan 18, 2021 10:46:37 GMT
mira , a Ty przypadkiem nie oglądałaś IG z napisami? W ogóle nie oglądałam, mam w planach, ale co nieco kojarzę Niektóre scenki widziałam na YT.
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2021 10:52:45 GMT
Aha. Ja myślałam, że oglądałaś i dlatego ciężko było Ci się przestawić z siwizny na włosy farbowane kiedy Zoom wyemitował pierwsze odcinki. Ja z siwizną Ozcana sobie poradziłam, niestety zanim zaczęłam oglądać IG miałam z nią problem widząc go w niej na zdjęciach.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 23, 2021 17:47:15 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jan 23, 2021 20:52:14 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2021 10:48:55 GMT
Kurka wodna - podoba mi się
|
|
|
Post by lucy on Jan 24, 2021 12:21:15 GMT
Plakat naprawdę robi wrażenie. Niestety boję się o ten serial, bo w sieci ma właśnie miejsce bojkot na Ozcana. Notabene wygląda to na prowokację, żeby zaszkodzić serialowi. Akurat przed samiutką premierą.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2021 13:32:34 GMT
Mam nadzieję, że nie stanie się nic złego. Serial może sam się obronić. Ma ku temu potencjał i możliwości. Poza tym obsada - niezła, niezła Chyba, że ludzie przełączą na inny kanał, to wtedy jest się czego obawiać.
|
|
|
Post by mira on Jan 25, 2021 7:52:32 GMT
Kolejny serial w piątek. Myślę, że tą premierą pogrzebią Akinci. Dobrze, że nie zaczęłam tego oglądać.
O co chodzi z tym bojkotem? Na grupie coś widziałam, że była żona oskarżyła go o przemoc, ale która żona, bo chyba miał dwie?
|
|
|
Post by lucy on Jan 25, 2021 10:35:22 GMT
O co chodzi z tym bojkotem? Na grupie coś widziałam, że była żona oskarżyła go o przemoc, ale która żona, bo chyba miał dwie? Nie wiedziałam, że miał dwie. Chodzi oczywiście o ostatnią żonę, tą z którą ma małego synka i z która się rozwiódł po trwającym ok. roku małżeństwie. Wg mnie ona ma nierówno pod sufitem, ale to szczegół. Po zamieszaniu jakie zrobiła (ta żona ciągle z czymś wyskakuje) niektórzy mieli wątpliwości, czy Star dopuści w ogóle projekt do ekranu, inni się zastanawiali, czy może usunie z niego Ozcana tak jak to się stało wcześniej z Guvenem (zapomnieli chyba, że Ozcan jest tu nie tylko aktorem, ale i reżyserem oraz scenarzystą).
|
|
|
Post by mira on Jan 25, 2021 10:42:39 GMT
O co chodzi z tym bojkotem? Na grupie coś widziałam, że była żona oskarżyła go o przemoc, ale która żona, bo chyba miał dwie? Nie wiedziałam, że miał dwie. Chodzi oczywiście o ostatnią żonę, tą z którą ma małego synka i z która się rozwiódł po trwającym ok. roku małżeństwie. Wg mnie ona ma nierówno pod sufitem, ale to szczegół. Po zamieszaniu jakie zrobiła (ta żona ciągle z czymś wyskakuje) niektórzy mieli wątpliwości, czy Star dopuści w ogóle projekt do ekranu, inni się zastanawiali, czy może usunie z niego Ozcana tak jak to się stało wcześniej z Guvenem (zapomnieli chyba, że Ozcan jest tu nie tylko aktorem, ale i reżyserem oraz scenarzystą). Pierwszą miał chyba we wczesnej młodości, tak mi się wydaje, ale ręki sobie nie dam uciąć.
Małżeństwo trwające około roku? Ciekawe czy przypadkiem nie zostało zawarte z powodu ciąży.
W zwiastunie sporo znajomych twarzy. Myślę, że to będzie dobry serial.
|
|
|
Post by lucy on Jan 26, 2021 11:28:20 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 26, 2021 18:20:17 GMT
Plakat jest naprawdę świetny. Podoba mi się. Ale tylko tyle. Za serial się nie zabieram
|
|
|
Post by mira on Jan 27, 2021 8:17:53 GMT
mira , oto była żona Ozcana. Młoda.
Nie wiadomo co tam w kim siedzi, ale Ozcan nie wygląda na takiego, co stosuje przemoc wobec kobiet.
To, co niby powiedziała siostra, wydaje się bardziej prawdopodobne, niż wina Ozcana, ale kto ich tam wie.
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2021 10:22:10 GMT
|
|
|
Post by mira on Jan 29, 2021 11:46:43 GMT
lucy, Dizilah ma takie samo zdanie: "Oops! #SeniÇokBekledim (premiering tonight) NEEDS to be a hit for Star TV because the day change did #Akrep and #SolYanım no favors 🙈🙈" No cóż, życzę powodzenia
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2021 13:44:41 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2021 13:49:13 GMT
cd...
|
|
|