|
Post by Alex on Dec 5, 2020 18:45:05 GMT
Alex , błogosławię waszemu związkowi. Tylko mam nadzieję, że jak będziecie organizować wesele, to o nas nie zapomnisz. Ależ oczywiście, że nie, świadkami będziecie
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 5, 2020 19:52:53 GMT
O matko to trzeba powoli odkładać do koperty.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 5, 2020 19:59:42 GMT
Alex, Next, Muszę Onurowi garniaka uprasować, a jest trochę tego prasowania, więc proszę o podanie daty imprezy z odpowiednim wyprzedzeniem.
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2020 20:32:12 GMT
Next Mavi Pierwsi datę poznacie, jeszcze przed panem młodym Tak myślę, czy czekać do końca pandemii i na troszkę więcej słoneczka czy skorzystać z okazji i w święta imprezę urządzić
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 5, 2020 20:55:56 GMT
Poczekaj zrobi się impre z większa pompą.
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2020 23:01:25 GMT
Doruk jak się zawiesił Co to w ogóle był za tekst Demir? "Ani przyjaciół, ani rodziny"... A ty to co? Czekam na to jego śledztwo. Niech on już się zacznie czegoś domyślać, proszę. Mam nadzieję, że w 41 pociągną ten temat. Odcinek 39 najlepszy jak do tej pory pod względem DorDem serduszkoo Rozwalił mnie ten zakład. Doruk taki pewien, że Ferman zostanie ordynatorem, a tu niespodzianka Zastanawiam się, jak oni w tym szpitalu leczyli pacjentów zanim pojawił się Ali. W 39 Ferman nie może znaleźć przyczyny stanu pacjenta, w 40 Ferda nie wie co ma robić podczas operacji... Serio? Ja wiem, że chcą pokazać geniusz Alego, ale... No. To mocno naciągane się robi. Podobała mi się scena z Adilem, Fermanem i Alim. Fajnie, że to przy nich pierwszy raz spróbował stanąć na nogi i mu się udało. serduszkoo No i oczywiście Doruk i Ali przy motorze. Najpierw się próbował go powstrzymać, a potem już przestał reagować. I potem jak Ali się rozkleił, nie wiedział co ma zrobić. Chciał mu położyć rękę na ramieniu, ale ostatecznie ją cofnął. Nazli i Beliz pomijam, bo nie mam o nich nic nowego do powiedzenia. Acelyi powinni częściej włosy spinać, lepiej jej w takich niż w rozpuszczonych.
Aa! Podobał mi się tekst Fermana: "Nie jesteś kobietą, która zasługuje na tę miłość."
|
|
|
Post by Mavi on Dec 5, 2020 23:23:00 GMT
Alex, Ten tekst Demira mnie rozwalił. Tak go wypytywał, jakby chciał wyczuć, czy może się bardziej angażować w ich związek. Ja nawet nie wiem, jak to nazwać. Zwłaszcza, że w 40 odcinku jest pokazana zupełna odwrotność tego. Wówczas i Ferman, i Demir, dogadują Alemu, że jak widać radzą sobie i bez niego (Alego wtedy wezwała Ferda i zdecydował się pójść tam pomóc). Scena Adil+Ferman+Ali dla mnie była czymś fałszywym. Wcześniej Alego olewał dla córeczki, a teraz nagle sobie przypomniał, że ktoś został sam i nie potrafi sobie poradzić emocjonalnie? Dobrze, że Ali mu pogratulował i sobie poszedł. Relacja FerBel ma status: popierdol. i tyle można by o nich powiedzieć. Dla mnie ta scena Doruka i Alego była najlepszą sceną odcinka.
|
|
|
Post by Alex on Dec 5, 2020 23:44:26 GMT
Alex , Ten tekst Demira mnie rozwalił. Tak go wypytywał, jakby chciał wyczuć, czy może się bardziej angażować w ich związek. Albo dowiedzieć, kiedy go w końcu zabierze na rodzinny obiadek i rodzicom przedstawi. Dla mnie ta scena Doruka i Alego była najlepszą sceną odcinka. Zdecydowanie. I ta pierwsza również, mimo że Doruk tam znowu Alego straszył... Ale było to lepiej pokazane niż w 38, bo wtedy można było odnieść wrażenie, że sprawiało mu to satysfakcję, a teraz widać było, że sam też to przeżywa.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 5, 2020 23:47:47 GMT
Alex , Ten tekst Demira mnie rozwalił. Tak go wypytywał, jakby chciał wyczuć, czy może się bardziej angażować w ich związek. Albo dowiedzieć, kiedy go w końcu zabierze na rodzinny obiadek i rodzicom przedstawi. Dla mnie ta scena Doruka i Alego była najlepszą sceną odcinka. Zdecydowanie. I ta pierwsza również, mimo że Doruk tam znowu Alego straszył... Ale było to lepiej pokazane niż w 38, bo wtedy można było odnieść wrażenie, że sprawiało mu to satysfakcję, a teraz widać było, że sam też to przeżywa. Tak, tutaj te sceny miały inny charakter. Było pokazane ewidentnie, że on to robi specjalnie, żeby Alego od siebie odstraszyć, bo wie, że Ali po jednym spojrzeniu może go przejrzeć na wylot. Przy DorDem śmieszne jeszcze jest to, że jak mają pacjentów razem, to zazwyczaj z dramami miłosnymi w tle xD Tak, jakby nam coś próbowano zasugerować, ale nie do końca. zabawa
|
|
|
Post by Alex on Dec 6, 2020 0:33:38 GMT
Mavi Mnie zabiło to spojrzenie i uśmiech Doruka : I tekst Ferdy podczas operacji: "Dlaczego się nie kłócicie?" Może jeszcze nie są gotowi na tą drugą karę, którą im groziła. Ogólnie jakoś wkurzał mnie mąż tej pacjentki. Do tej pory kochał ją taką, jaka była i nie było problemu. Poza tym widział, że nie chce tych leków, a mimo to na nią naciskał. Plus dla Demira, że jednak posłuchał Doruka “Yıllarca üçgenin iç açıları toplamını falan öğrettiler bize okulda. İnsan ruhuna dair tek bir şey öğretmediler. Zır cahiliz hepimiz.” “Ali tabii ki üzülüyor Nazlı. Sadece bastırıyor. Yani bu duyguyu tanıyorum diyelim.” Dlaczego on to do Nazli mówi, a nie do Demira?! zly2 Przecież ona tego nie zrozumie... Nawet nie powinna rozumieć.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 6, 2020 10:13:38 GMT
Ja wezmę kerema jako osobę towarzyszącą to się pośmieje.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 6, 2020 10:30:17 GMT
|
|
|
Post by Alex on Dec 6, 2020 14:45:25 GMT
Ja wezmę kerema jako osobę towarzyszącą to się pośmieje. Next , tobie to się czasem tematy nie pomyliły? Spoko, może być Kerem. Zobaczcie, jak się ładnie złożyło 26 grudnia to sobota. Możecie się szykować Alex , jak już doszłaś do fanvidów z DorDem, to nie ma dla ciebie ratunku. Tylko strasznie mało ich jest... :/ Sama bym zrobiła, ale nie mam takich zdolności Jakiś kryzys serialowy mnie dopadł i mimo że mam mnóstwo różnych seriali do oglądania od romcoma po mocną dramę to jakoś mnie żaden nie przekonuje. Jedyne co bym oglądała to chyba tylko MD, a dokładniej sceny z Dorukiem, DorDem i AlFer. Może sobie wrócę do początku drugiego seonu Widziałam jeszcze zanim zaczęłam oglądać i ten filmik mnie chyba ostatecznie przekonał. Przepiękny serduszkoo Gdyby nie pandemia to pomyślałabym, że impreza wczoraj była... Chyba, że jakaś nielegalna domówka
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 6, 2020 17:09:46 GMT
Next , tobie to się czasem tematy nie pomyliły? Ale to moja osoba towarzysząca na wesele duruka i alex.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 7, 2020 9:14:22 GMT
Dzisiaj kręcą. Zaczęli już 43. Sinem wrzuciła wideo, na którym siedzi razem z Hakanem w przyczepie. Mam nadzieję, że jak najmniej razem scen będą mieć, bo to do porzygu. Bihter wrzuciła jakieś wideo, jak podpisuje jakąś książkę, a w tle słychać Onura i Tanera, którzy ćwiczą scenariusz.
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2020 10:43:00 GMT
Dzisiaj kręcą. Zaczęli już 43. Sinem wrzuciła wideo, na którym siedzi razem z Hakanem w przyczepie. Mam nadzieję, że jak najmniej razem scen będą mieć, bo to do porzygu. Bihter wrzuciła jakieś wideo, jak podpisuje jakąś książkę, a w tle słychać Onura i Tanera, którzy ćwiczą scenariusz. + Onur wrzucił na instastory zdjęcie z Sedą. Świetne wiadomości na początek tygodnia... Może chociaż jakąś scenę z AlFer nam dadzą.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 7, 2020 12:32:13 GMT
Alex, to zdjęcie od Onura było pierwszym, co zobaczyłam, kiedy otworzyłam rano oczy. Nie powiem, to bardzo "miły" początek dnia.
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2020 13:07:56 GMT
Mavi To miałam tak samo jak zobaczyłam instastory Sinem i Hakana... Pewnie znowu dają Nazli i Dorukowi wspólnego pacjenta. zly2 Wróciłam sobie do początku drugiego sezonu, dokładniej scen z Dorukiem i AlFer to chociaż to mnie pociesza. Dzisiaj powinien być zwiastun, ciekawe co nam zaserwują...
|
|
|
Post by Mavi on Dec 7, 2020 16:45:24 GMT
Alex, Next, fragman wieczorem. Ale zapowiedź zwiastuna nie sugeruje nic dobrego.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 7, 2020 17:50:16 GMT
Czy mi się wydaje czy fer się będzie fochał na aliego.
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2020 19:56:39 GMT
Za dużo w tym zwiastunie nie pokazali, właściwie tylko historię pacjenta. I znowu mi DorDem rozdzielą... Chociaż tyle dobrze, że Doruk z Alim tym razem będzie w zespole. Z Tanju jest coś nie tak. Za miły jest dla Alego. Co mu się stało?
|
|
|
Post by Mavi on Dec 7, 2020 20:11:53 GMT
Next, Alex, robią wszystko, żeby poróżnić AlFer, bo się pomysły skończyły... Pardon, ciężko iść do Fatos, ciężko razem zamieszkać, ciężko któreś zwolnić. Napisałabym, co należy zrobić z takim scenariuszem, ale to nie byłaby kulturalna wypowiedź na poziomie tego forum.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 7, 2020 21:02:11 GMT
Z Tanju jest coś nie tak. Za miły jest dla Alego. Co mu się stało? Klasyczny tanju, acy a gdy sie tego nie spodziewasz nóż pod żebra. Next, Alex, robią wszystko, żeby poróżnić AlFer, bo się pomysły skończyły... Pardon, ciężko iść do Fatos, ciężko razem zamieszkać, ciężko któreś zwolnić. Napisałabym, co należy zrobić z takim scenariuszem, ale to nie byłaby kulturalna wypowiedź na poziomie tego forum. To już był by na prawdę nisko poziom. Że aż tak się chcą poniżyć. Nie mamy pomysłów no to chop drama alfer.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 7, 2020 21:08:53 GMT
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2020 21:18:21 GMT
Mavi Zima się zbliża to teraz coraz częściej powinnaś go móc oglądać w takich golfikach. Ewentualnie zmień mu garderobę
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 7, 2020 21:57:02 GMT
Że też ja nie mam w szafie ani jednego czarnego golfa wstyd
|
|
|
Post by Mavi on Dec 7, 2020 22:34:57 GMT
Next, Alex, ja jeszcze czekam na szaliczek, co go Ali prał. zabawa W ogóle wyobraźcie sobie teraz taką dramę: Fer jest zazdrosny o to, że wszyscy doceniają Alego, a jego mają za nic. Przychodzi do Fera Ali o czymś tam pogadać i w pewnym momencie się kłócą. Ali przygaduje Fermanowi i wychodzi, Fera wbija w podłogę, ale potem biegnie za Alim i go przytula. I to właśnie najlepiej w stylówce z czarnym golfikiem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 7, 2020 22:48:14 GMT
O tak, ale by to było piękne.
|
|
|
Post by Alex on Dec 7, 2020 22:52:55 GMT
W ogóle wyobraźcie sobie teraz taką dramę: Fer jest zazdrosny o to, że wszyscy doceniają Alego, a jego mają za nic. Przychodzi do Fera Ali o czymś tam pogadać i w pewnym momencie się kłócą. Ali przygaduje Fermanowi i wychodzi, Fera wbija w podłogę, ale potem biegnie za Alim i go przytula. I to właśnie najlepiej w stylówce z czarnym golfikiem. Pomarzyć zawsze można... :/ Jakiś pesymizm mnie tym razem dopadł. Na poprawienie humoru musiałabym chyba dostać odcinek pełen AlFer i DorDem. Niech tym pierwszym dają jakieś sceny z Leylą (bo prawie już o tym zapomnieli...), mieszkaniem czy pralkami, cokolwiek, a co do tych drugich to niech w końcu Demir odkryje wszystkie tajemnice Doruka. I mogą dać taką pobudkę jak w 35, nie pogardziłabym. A już w ogóle wspaniale by było gdyby taką scenę dostało AlFer I jakby Nazli to zobaczyła...
|
|
|
Post by Mavi on Dec 7, 2020 23:00:26 GMT
Alex, o nie, błagam, bez Nazli. AlFer by się obudzili i wtedy takie spojrzenia w slow motion. Takie coś jak Fer go uspokajał po przytulasie.
|
|