|
Post by Matthias on Aug 29, 2022 15:04:05 GMT
Jakoś Murata w Organizacji nie widzę
|
|
|
Post by Matthias on Aug 29, 2022 15:14:46 GMT
🔥Plakat promocyjny nowego sezonu serialu „Organizacja / Teşkilat”
|
|
|
Post by mira on Aug 30, 2022 6:56:17 GMT
Nasze grupy wypięły się na ten serial, ja go nigdy nie oglądałam, ale jest to ciekawe zjawisko, bo pamiętam, jaki był szał na początku, sama miałam ochotę oglądać.
Powstało lekkie zamieszanie wokół tego projektu, aż będę śledzić wątek, żeby się dowiedzieć, kim jest ów tajemniczy aktor. Ucho na plakacie rzeczywiście podobne do Keremowego, ale na tym drugim już nie, jakby zupełnie inna osoba.
|
|
babsi
Nowicjusz
|
Post by babsi on Aug 30, 2022 15:46:39 GMT
Obejrzałam kilka odcinków tego serialu, ale jakoś mi nie podpasował. Nie wyobrażam sobie Murata w w takim serialu, ciekawe czy to będzie on.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 30, 2022 16:06:19 GMT
Obejrzałam kilka odcinków tego serialu, ale jakoś mi nie podpasował. To jest typowa propaganda rządowej telewizji. Wychwalanie tego narodu pod niebiosa, oddanie życia za kraj, i tym podobne. Publiczna telewizja lubi robić pompatyczne seriale, pokazujące jaki ten kraj jest wyjątkowy i jego mieszkańcy.
|
|
babsi
Nowicjusz
|
Post by babsi on Aug 30, 2022 16:37:08 GMT
Next to coś tak jak u naszej rodzimej TVP. Dlatego mi takie produkcje nie leżą choć aktorzy mogą w nich grać całkiem świetnie.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2022 16:56:05 GMT
Coś tak czuję, że Murat przyjmie rolę. 3 lata temu miał grać w "Ci szaleni Turcy" tej samej wytwórni, ale projekt nie wypalił (okazał się za drogi w produkcji i żaden kanał, z którym Savci rozmawiał nie chciał go brać na swoje barki). Więc teraz jest okazja by współpracy doszło (nie byłaby to zresztą pierwsza rola Murata w serialu Timsa). Co prawda nie jest to projekt historyczny, ale też krzepiący serca.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2022 19:05:56 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 31, 2022 16:57:26 GMT
Uff dobrze że to nie keke.
|
|
|
Post by lucy on Aug 31, 2022 21:52:24 GMT
Ciekawe co julia na to. Pewnie cieszyć się nie będzie, ale wg mnie za Muratem pójdzie wszędzie.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 1, 2022 13:17:22 GMT
Dołączyli:💥 Ebru Nil Aydin dołączyła do obsady serialu „ Organizacja / Teşkilat” jako matka głównego bohatera Omera. Cansu Tuman (jako Selin) i Ergun Metin również dołączyli do obsady projektu.
|
|
|
Post by julia on Sept 2, 2022 18:53:02 GMT
Ciekawe co julia na to. Pewnie cieszyć się nie będzie, ale wg mnie za Muratem pójdzie wszędzie. Nie było mnie przez tydzień, a tu takie newsy.... Nie cieszy mnie to wcale, bo to trzeci sezon, ludzie przyzwyczaili się do innych aktorów i teraz po tych nowych będą jeździć , jak po łysych kobyłach , tak jak było z Tubą po "Sefirin Kizi", gdy odeszła Neslihan. Nie znam serialu, nie przepadam w nadmiarze za tą tematyką, no ale co ja mam robić Murat sprawdził się w "Ramo" i "Suskunlar", więc mam nadzieję, że będzie tak samo dobrze. "Aziz" się skończył, choć miał być drugi sezon, nowi aktorzy zaangażowani, Murat gotowy do pracy, a tu...bęc i po zabawie. Osobiście nie dawałam mu wielkiej szansy, choć ogólnie serial nie był taki, żeby zasługiwać na kiepskie noty. No , ale o brakach i zaletach pisałam w wątku "Aziza". Myślę, że jest trochę zmuszony do pracy i dlatego przyjął propozycję... No , a ja , mając możliwość oglądania go na ekranie, na pewno nie odpuszczę i , nie znając dwóch pierwszych sezonów , podejdę do trzeciego, jak do pierwszego Kiedy premiera trzeciego sezonu
|
|
|
Post by Matthias on Sept 3, 2022 13:41:10 GMT
💣🔥 Murat Yıldırım jest nowym bohaterem serialu „ Organizacja / Teşkilat”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2022 14:41:23 GMT
💥Turecka prasa donosi o nowym głównym aktorze serialu „ Organizacja” – Muracie Yıldırım. Od teraz obsadą przewodzi prawdziwa wielka gwiazda.
|
|
|
Post by julia on Sept 4, 2022 17:48:07 GMT
Nazywam się Bond...James Bond
|
|
|
Post by Matthias on Sept 5, 2022 17:44:48 GMT
Zapowiedź 3 sezonu:
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Sept 6, 2022 6:37:17 GMT
Przeczytałam w Internetach właśnie, co ten Murat powyprawiał z ekipą „Aziza” i powiem tylko tyle: dla mnie on jest śmieciem.
|
|
|
Post by julia on Sept 6, 2022 9:43:44 GMT
Co jest prawdą, a co fałszem? Tego tak na 100% nie wiemy. Było oświadczenie Murata, że jest gotowy do pracy przy "Azizie", potem pojawiła się informacja, że scenariusz się nie podobał Muratowi i producentowi. Dziś informacja , która jeśli jest prawdziwa, stawia Murata w bardzo złym świetle. Byłam wściekła na Neslihan po zerwaniu z serialem nagle , bez uprzedzenia, ale Tuba godnie ją zastąpiła, choć nie w jej roli. Zdarzały się takie sytuacje, ale nie robiono wcześniej naboru nowej obsady. Tak było np. z "Rozdartymi Sercami", gdy Nurgul zerwała umowę ze względu na mobbing Erkana Pettekayi. Przykre jest , że świetny aktor zachowuje się tak nieprofesjonalnie, nie myśli, że inni mogli przyjąć oferty w innych projektach, a wybrali "Aziza" i teraz zostali bez pracy Potrzebne są mu pieniądze, to prawda, ale przypuszczam, że w tej sytuacji będzie musiał zapłacić odszkodowanie za zerwanie umowy, no chyba że w "Organizacji" dostanie taką gażę, która nie uszczupli jego funduszy. Jedno jest pewne, trzeci sezon w serialach rzadko ma się dobrze, a atmosfera skandalu Muratowi nie pomoże. I oby nie było tak, że notowania będą byle jakie. Jest mi przykro, bo to mój idol, jestem na niego zła i obrażona (( Wolałabym, aby to była kolejna plotka, ale być może to tylko moje życzenie....
|
|
|
Post by Matthias on Sept 6, 2022 14:12:29 GMT
@trollka, julia - przeoczyłem wczoraj tego newsa. Myślałem, że dalej mówią o tym, że Murat w roli głównej będzie. Dla tych co nie wiedzą... Jeśli to prawda, to bardzo nieładnie się zachował... W każdej plotce jest ziarenko prawdy, ale żeby tak się zachował? No jakoś mi się nie chce w to wierzyć . 💣🔥Słynna dziennikarka Birsen Altuntas głośno mówi o rzekomym skandalu i praktycznie oskarża Murata Yildirima o zakłócenie kręcenia serialu „Aziz”, pozostawiając setki osób bez pracy, ponieważ zgodził się zagrać główną rolę w serialu „Organizacja” . Podobno specjalnie skrytykował scenariusz drugiego sezonu serialu „Aziz”, zmuszając go do kilkukrotnego przepisania (poprawienia), po czym niespodziewanie wrócił do Stambułu i tydzień po anulowaniu projektu już pozował z nową partnerką - tuż po rozpoczęciu zdjęć w „Organizacji”.
|
|
|
Post by julia on Sept 8, 2022 16:38:09 GMT
Przeczytałam w Internetach właśnie, co ten Murat powyprawiał z ekipą „Aziza” i powiem tylko tyle: dla mnie on jest śmieciem. @trollka, myślę, że to zbyt mocne słowo ; "śmieć" Swoje zdanie na temat rezygnacji Murata wyraziłam już w oddzielnym poście. Absolutnie nie pochwalam go za tę zamianę ról. Byłam zszokowana jego postawą, bardzo, bardzo zła , że nie pomyślał o zespole, ale też napisałam, że tak w 100% nie wiemy , jak było naprawdę. Wielokrotnie pisaliście, że pani Birsen, wcale nie jest wyrocznią i bywa iż się myli , nie podaje informacji sprawdzonych do końca. Murat wydał oświadczenia, że był gotowy do pracy przy "Azizie"- czy prawdziwe? W ogóle, to jest do niej zdolny , skoro gra w "Organizacji". Podobno, ktoś z kręgów produkcji, miał powiedzieć, że to wina Murata, bo sam nie wiedział czego chce od scenariusza, że aktorzy zostali na lodzie... Wszystko to prawda, tyle tylko, że to w gestii scenarzystów było, aby z Melisy Asli Pamuk najpierw nie robić prawniczki, a potem lekarza. Trochę naiwne jest stwierdzenie, że Murat namieszał w głowach scenarzystom Wielu aktorów porzucało serial w trakcie kręcenia. przypomnijmy sobie choćby "Cukurovą" , ilu aktorów zrezygnowało w trakcie czterech sezonów. odeszli dwaj protagoniści, odeszła czołowa postać Hunkar - Vahide... Meryem Uzerli z dnia na dzień nie przyszła na plan "Wspaniałego Stulecia"....Można mnożyć przykłady, ale nigdy producenci nie przerywali kręcenia kolejnych odcinków czy sezonów. Zatrudniano innych aktorów, mogli też tak zrobić z "Azizem", zatrudnić jakiegoś młodego ,zdolnego, który nie podpisał z nikim umowy. Byłaby ciekawa zamiana i okazja do porównania , który z nich wypadł lepiej Murat niewątpliwie się nie popisał Tak się nie robi, gwiazdorzenie nie przysporzy mu aplauzu i on powinien to wiedzieć - to jedno Jednak gdy zaczęłam na spokojnie analizować sprawę, to doszłam do wniosku, że chyba rozdmuchano ją bardziej niż trzeba i to nie Murat ponosi całą winę za brak drugiego sezonu - to drugie. Jaka jest prawda? Raczej się nie dowiemy....
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Sept 8, 2022 17:33:33 GMT
julia, jeszcze dzień czy dwa i stwierdzisz, że sprawy nie było. A ja swoje potrzymuję - Murat jest osobą podłą, wyrachowaną, która kalkuluje każdy swój ruch. Na miejscu jego kolegów z „Teskilata” miałabym się na baczności!
|
|
|
Post by julia on Sept 9, 2022 8:54:58 GMT
julia, jeszcze dzień czy dwa i stwierdzisz, że sprawy nie było. Mylisz się Sprawa była i niesmak pozostanie. Będę miała pretensję do Murata o takie zachowanie, jak i mam do Neslihan, ale seriali z nimi nie przestanę oglądać
|
|
|
Post by julia on Sept 9, 2022 18:54:14 GMT
No to obejrzałam cztery odcinki, po dwa z każdego sezonu - podobały mi się Trochę sobie poczytałam Waszych opinii ... i Murat moim zdaniem nada się do roli, bo on lubi patriotyczne klimaty;) ....już nie wnikam w sympatie...jego sprawa, chociaż prawdopodobnie, to jedna z przyczyn, dla której wielu go nie lubi... Caglara Ertugrula nigdzie wcześniej nie widziałam, ale tutaj przypadł mi do gustu i jako postać, i jako aktor, choć niech nie goli tej krótkiej bródki, bo bardzo traci i według mnie , gładko ogolony, wygląda nieciekawie . Co do Deniz i jej zazdrosnego męża, to takie sytuacje wprawiają mnie w złość, co artykułowałam . Aktor , to zawód ryzyka, gdyż partnerzy spędzają ze sobą wiele czasu, powtarzają po wiele razy te same ujęcia, dotykają się, ale skoro ktoś się wiąże z aktorką/-em musi sobie z tego zdawać sprawę i mieć zaufanie. Nie rozumiem, jak produkcja może pozwalać na koczowanie mężów czy żon na planie ( Ale teraz mąż Deniz może być spokojny , Murat też czuje na plecach oddech Imane, i choć ona teraz daleko , to na pewno nie będzie chciał w obecnym stanie jej dodatkowo stresować, więc ci, którzy zechcą oglądać trzeci sezon niech się nastawią, że już nawet markowania bliskości nie będzie. Czy "Teskilat" w trzecim sezonie dorówna drugiemu? Kto to wie?! Raczej nie skoro tylu wykonawców odeszło, a to jednak nie jest "Cukurova"...
|
|
|
Post by Matthias on Sept 18, 2022 9:31:23 GMT
Druga zapowiedź nowego sezonu:
|
|
|
Post by Matthias on Sept 22, 2022 15:48:24 GMT
💥Według Birsena Altuntas - Murat Yıldırım, który dołączył do obsady serialu „ Organizacja / Teşkilat”, wcieli się w rolę syna bohatera Gürkana Uyguna.Ciekawe, że różnica wieku między aktorami wynosi tylko 5 lat.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 22, 2022 15:50:55 GMT
Murat się dobrze trzyma, albo ma dobrą klinikę estetyczną. A ten pan nie ubliżając mu wygląda na jakieś 60/70 lat.
|
|
|
Post by lucy on Sept 23, 2022 19:35:25 GMT
A mnie się coraz bardziej napompowany Murat coraz mniej podoba. Myślę, że wolałabym go w wersji nieodmłodzonej, bo przez ten nadmiar estetyki robi się lalkowaty. Wracając na chwilę do jego duetów... Tuba wygląda przy nim o wiele bardziej naturalnie. No Nugul niedługo będzie wyglądać na jego matkę. Zagrywka ze zmianą serialu była poniżej pasa. Tym bardziej, że u jej podstaw leżała manipulacja, kłamstwo i cwaniactwo. Nie cierpię tego i chyba bym już nie umiała oglądać go bez niesmaku. Że nie jest święty wiedziałam, ale że jest aż tak perfidny to nawet nie podejrzewałam.
|
|
|
Post by lucy on Sept 24, 2022 21:50:30 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 25, 2022 11:03:17 GMT
lucy - budynek wysadzony w powietrze z jego kolegami i koleżanką. Tylko bohaterka Deniz pozostała przy życiu, bo to ona chyba odpalała . Widziałem na suwaku. 💥📸 Deniz Baysal i Murat Yildirim zapraszają na premierę serialu „ Organizacja / Teşkilat” 2 października
|
|
|
Post by Matthias on Sept 26, 2022 18:12:59 GMT
Nowy zwiastun:
|
|