Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 16:34:01 GMT
Jeśli będzie 2 sezon to wcześniej niż po finale pierwszego sezonu nie ogłoszą. Bo to social media mogą gadać o serialu a to się nie zawsze przekłada na oglądalność.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 22, 2021 17:45:41 GMT
Na samą myśl, że zrobią drugi sezon to ogarnia mnie niechęć. Jak mam oglądać wiele sezonowe seriale to wolę jak już są zakończone by obejrzeć hurtem. A jeszcze jak zakończą 1 sezon jakimś clifhagnerem to się ostro wkurzę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 22, 2021 20:07:15 GMT
Ostatni odcinek ma być wyemitowany piątego marca. Zobaczymy co oni tam pokażą.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 24, 2021 15:00:11 GMT
Zwiastun 8 odcinka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 25, 2021 17:26:44 GMT
WandaVision: Czy będzie 2. sezon serialu Marvela.?Kevin Feige, szef Marvel Studios, wyjaśnił podczas panelu TCA, że w tym przypadku sprawy są bardziej skomplikowane ze względu na spójną całość, jaką stanowi MCU. Jak powiedział, niektóre seriale będą dostawać 2. i 3. sezon, podczas gdy fabuła innych poprowadzi widzów w kierunku filmu kinowego. I to właśnie jest przypadek "WandaVision". Planów na 2. sezon jeszcze nie ma, bo od pierwszego sezonu mamy przejść do filmu "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". Jednocześnie Feige nie bez powodu użył sformułowania "jeszcze nie ma" drugiego sezon "WandaVision" teoretycznie może kiedyś powstać. Jestem w Marvelu za długo, żeby powiedzieć definitywne "nie", jeśli chodzi drugi sezon "WandaVision". Lizzie Olsen pójdzie z "WandaVision" bezpośrednio do filmowego "Doktora Strange'a. Jak dodał, dalsze plany na seriale Marvela i Disney+ będą dyktowane rozwojem całego MCU. Fajne w MCU są wszystkie crossovery, które możemy robić pomiędzy serialami, pomiędzy filmami. Będzie się to różnić w zależności od historii. Czasami pójdzie to w stronę 2. sezonu, czasami filmu fabularnego i potem z powrotem serialu. Czasami, co jeszcze nie zostało ogłoszone, myślimy o zamówieniu 2. sezonu nadchodzących seriali i planujemy je – powiedział Feige. Na koniec zapewnił, że może się kiedyś zdarzyć nawet pięć sezonów serialu. Ale na razie Marvel skupia się na dostarczaniu możliwie najlepszych sezonów po jednym. źródło
elysa7 patrz.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 25, 2021 18:41:52 GMT
Dzięki. Dziś już wcześniej to czytałam, ale mimo to dzięki. Cieszę się i nie cieszę. Marvel sprytnie kieruje swoimi produkcjami tak, by mimo wszystko zainteresowany widz obejrzał jak możliwie wszystkie ich produkcje. Przez to obejrzałam ostatnio dwa filmy Avangers. Także chcąc nie chcąc w końcu to zrobiłam. Jeszcze dwa mi zostały z głównej serii Avengers. A jeszcze muszę obejrzeć Doctora Strange'a. Rety, ja chcę tylko Wandę i Visiona, a i tak będę musiała obejrzeć niemal wszystko z ich wytwórni. Marvel to jeden crossover. Nie potrafię tego wyjaśnić, bo jak oglądałam filmy to było spoko. Są bardzo dobrze zrobione, więc nic cię nie boli przy oglądaniu. Ale mimo to nie jestem mega to w wkręcona. Inaczej jest jak oglądam teraz ten serial. Super mnie wkręcił i wszystko mnie interesuje. A przy całej serii Avengers to moje zainteresowanie jest głównie poszczególnymi postaciami i ich wątkami.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 25, 2021 19:59:45 GMT
Oni chyba wolą by widz miał niedosyt, i wyczekiwał na kolejne sezony. Dzięki temu też pewnie zainteresowanie wzrasta.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 27, 2021 21:05:40 GMT
To jest wkurzające i tyle. Jak zrobią jeden wielki cliffhanger na koniec sezonu to rzucę oglądanie i nic nie ruszę z MCU.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 27, 2021 21:33:38 GMT
Ja nie doszedłem jeszcze tak daleko. Ale szef marvela w tym wywiadzie mówił że dalsza część będzie w nowym filmie mcu. Ale rozumiem że to może być irytujący. Tak samo jak mnie netflix wk. Że skończył daredevila bez zakończenia.
|
|
|
Post by lucy on Mar 1, 2021 11:22:44 GMT
Finał "WandaVision" będzie liczyć aż 50 minut i tym samym będzie najdłuższym odcinkiem z całego sezonu. Poniżej pierwsze zdjęcie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 1, 2021 11:51:20 GMT
Jaka metamorfoza w stosunku do pierwszych odcinków.
|
|
|
Post by lucy on Mar 6, 2021 13:23:56 GMT
Haha Finał "WandaVision" rozłożył na łopatki serwery Disney+. Podobne problemy były już w dwa poprzednie piątki. [Deadline]
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 6, 2021 19:29:24 GMT
Serial dla mnie świetny. Wiadomo, poniekąd kontynuacja będzie w kolejnym filmie. Więc chcąc nie chcąc obejrzę. Teraz grzecznie poczekam na serial o Lokim. Strasznie polubiłam tą postać po Thorze Ragnaroku
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 7, 2021 11:08:39 GMT
Ale że disney ma takie kiepskie serwery.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 4, 2021 16:26:54 GMT
Obejrzałem wczoraj cały sezon. Jestem w szoku jaki to jest świetny serial. Na początku zaczęło się niewinnie jak w sitcomach z lat 90, a potem poszło. Świetnie zrobiony serial, jest też plot twist. R ozumiem disneya że nie chce robić 2. sezonu. Nie wiem jak by to mieli ograć bez visiona. Wanda musiała dokonać bardzo trudnego wyboru, i zrujnować jej wymarzone życie. Teraz czas na falcona.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 8, 2021 8:43:35 GMT
Disney+ tworzy spin-off "WandaVision", którego bohaterką będzie Agatha Harkness (Kathryn Hahn). Za sterami nowego serialu, nad którym trwają wstępne prace, stoi Jac Schaeffer, główna scenarzystka "WandaVision". Informacja jest na razie nieoficjalna – ani Marvel, ani Disney niczego nie potwierdzają, nie ma też jeszcze oficjalnego zamówienia dla serialu.
|
|