|
Post by Matthias on Sept 4, 2023 17:34:47 GMT
💫😃 Birsen Altuntas, zdając sobie sprawę, że w jakiś sposób zaczęli zapominać o Canie Yamanie, zamieścili post o następującej treści: „Skoro mówimy o dumie narodowej, powinniśmy podziękować także wspaniałemu Canowi Yamanowi, który zdobył uznanie nie tylko we Włoszech, ale na całym świecie. Sukcesy Merve Dizdar, Nuri Bilge Ceylan, Mete Gazoz, Şahiki Encumen i siatkarek reprezentacji Turcji są niezapomniane i niepowtarzalne... ”
|
|
|
Post by lucy on Sept 23, 2023 13:45:09 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 26, 2023 17:44:08 GMT
💫 Can Yaman złożył oświadczenie dotyczące swojego niegrzecznego podejścia do fanki, której telefon wyrzucił: „Od samego początku zachowywała się niegrzecznie, nie pytała o pozwolenie na robienie zdjęć, nawet się nie przywitała”.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 26, 2023 17:44:15 GMT
Can Yaman
|
|
|
Post by Matthias on Nov 19, 2023 14:51:26 GMT
Can Yaman 👇
|
|
|
Post by Matthias on Dec 19, 2023 17:00:51 GMT
Can Yaman 💥
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2023 22:29:28 GMT
Can Yaman 37 miejsce w TC Candler 2023 👏
|
|
|
Post by man1000 on Jan 10, 2024 11:57:55 GMT
Can Yaman, który kontynuuje karierę aktorską we Włoszech, zareagował na zamazanie raki, gdy w naszym kraju emitowano serial detektywistyczny, w którym zagrał główną rolę. Serial detektywistyczny „Viola Come Il Mare” z Canem Yamanem w roli głównej rozpoczął emisję w BluTV w naszym kraju pod nazwą „Violet Like The Sea” . Skomentował zacieranie się lokalnego napoju alkoholowego raki w wersji serialu emitowanego na Blutv , w którym Yaman wciela się w inspektora Francesco Demira . Can Yaman napisał pod filmem z serialu : „Chciałbym podziękować tym, którzy dali nam możliwość wypicia ocenzurowanej raki, której nie możemy pić w telewizji tureckiej, w telewizji włoskiej i przedstawić ją obcokrajowcom, którzy niestety jej nie znają . „Gdyby Raki należał do Włoch, reklamowaliby go wszędzie i przedstawiali całemu światu, byłby to popularny napój” – napisał.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 6, 2024 15:01:29 GMT
Can Yaman rozpoczął ciężką dietę i program sportowy w nowej serii roku. Przystojny aktor, który współpracował ze znanym dietetykiem i trenerem sportowym i jak żołnierz jeździł na obozy, ogłosił, że schudł 10 kilogramów i podzielił się swoim nowym wyglądem. Słynny aktor, który w kwietniu pojawi się na planie serialu Sandokan i będzie pracował w intensywnym tempie przez około 6 miesięcy, zadaje sobie pytanie: „Jak schudłem 10 kilogramów w 30 dni?” Podzielił się następującym artykułem zatytułowanym: „ Po zakończeniu zdjęć do filmu Violet Like the Sea 2 zdecydowałem się wrócić do rodzinnego miasta, korzystając z kilku wakacji i świąt noworocznych, aby móc spędzić trochę czasu z rodziną, rodziną i bliskimi mi osobami. Trzeba było trochę odpocząć i odłączyć się od prądu, choć wcale nie przesadzam! Chciałem też skosztować kuchni tureckiej, za którą bardzo tęskniłem. Kiedy wróciłem do Rzymu, wiedziałem, że będę ciężko trenować, wiedziałem, że nastąpi radykalna zmiana moich nawyków, aby przygotować się na kolejną postać: Sandokana! I tak to wyglądało: zaraz po powrocie zabrałem się do pracy… Pierwszym celem było osiągnięcie idealnej wagi dla postaci, a następnie skupienie się na aspektach mentalnych. To był bardzo trudny okres, w miesiąc schudłam około 10 kg, z 94,5 kg do 85 kg. To był szczególnie intensywny okres, muszę ćwiczyć 2-3 razy dziennie i pościć okresowo, utrzymując bardzo niski poziom kalorii.Jednak nie ma się czym martwić: chociaż jestem zmęczony, to jestem w pełni zdrowy, odmłodzony, lekki, ale przede wszystkim jestem bardzo zadowolony. Podobno wszystko dzieje się pod stałym nadzorem poważnych i kompetentnych fachowców. W końcu tym właśnie zajmują się aktorzy: od czasu do czasu dostosowują się do nowej roli, z poświęceniem, jeśli to konieczne. Krótko mówiąc, będę pompował żagle, aż zgodnie z planem dotrzemy do idealnego Sandokanu. Ale wyznaję, że dzisiaj postanowiłam odłamać się od zasad i jeść wszystko, na co mam ochotę, mając nadzieję, że przestanę… Proszę Was, abyście nadal mnie wspierali, tak jak zawsze to robicie. Do zobaczenia wkrótce…"
|
|
|
Post by Matthias on Mar 3, 2024 18:45:30 GMT
Can Yaman
|
|
|
Post by Matthias on Mar 3, 2024 19:04:07 GMT
Can Yaman
|
|
|
Post by lucy on Mar 14, 2024 16:47:26 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2024 19:20:39 GMT
💥💥💥 Podobno Can Yaman, który opuścił Turcję i kontynuuje karierę we Włoszech, za odcinek włoskiego serialu „Sandokan” otrzyma 150 tysięcy euro, czyli 5 milionów 200 tysięcy lirów tureckich.
|
|
|
Post by lucy on Apr 8, 2024 20:21:19 GMT
Can w El Turco.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 20, 2024 20:57:19 GMT
Znany aktor Can Yaman wysunął się na pierwszy plan po wpisie, który udostępnił na swoim koncie w mediach społecznościowych. Yaman przyciągnął uwagę swoją odpowiedzią na komentarz obserwującego. W odpowiedzi na komentarz obserwatora Yaman powiedział: „Fani tacy jak ty powinni zrozumieć, że międzynarodowy aktor taki jak ja nie robi tak niskopłatnych seriali telewizyjnych jak inni”. To oświadczenie Yamana wywołało szerokie reperkusje w mediach społecznościowych.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 27, 2024 21:10:50 GMT
Kariera Cana Yamana, który ma fanów na całym świecie i jest naszą dumą narodową, nie słabnie. 34-letni aktor, który zaczął kręcić serial Sandokan , w którym gra główną rolę, jest dziś gościem programów Verissimo na Canale 5 , a następnie Amici . Drugi sezon serialu Can Yamana „Viola come il mare” , którego pierwszy sezon został sprzedany do 50 krajów, został wydany na platformie cyfrowej Mediaset Infinity 24 kwietnia i wzbudził ogromne zainteresowanie, ponieważ nawiązał bardzo silną więź z fanami . Emisja serialu w Canal5 rozpocznie się 3 maja. Pierwszy sezon serialu Sandokan, w którym wystąpi Can Yaman w języku angielskim, zostanie wyemitowany w 2025 roku na najchętniej oglądanym włoskim kanale państwowym RAI . Według wiadomości Yaman podpisał z serialem 3-sezonowy kontrakt. Umowa będzie obowiązywać do 2029 roku.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 27, 2024 21:11:12 GMT
Kariera Cana Yamana, który ma fanów na całym świecie i jest naszą dumą narodową, nie słabnie. 34-letni aktor, który zaczął kręcić serial Sandokan , w którym gra główną rolę, jest dziś gościem programów Verissimo na Canale 5 , a następnie Amici . Drugi sezon serialu Can Yamana „Viola come il mare” , którego pierwszy sezon został sprzedany do 50 krajów, został wydany na platformie cyfrowej Mediaset Infinity 24 kwietnia i wzbudził ogromne zainteresowanie, ponieważ nawiązał bardzo silną więź z fanami . Emisja serialu w Canal5 rozpocznie się 3 maja. Pierwszy sezon serialu Sandokan, w którym wystąpi Can Yaman w języku angielskim, zostanie wyemitowany w 2025 roku na najchętniej oglądanym włoskim kanale państwowym RAI . Według wiadomości Yaman podpisał z serialem 3-sezonowy kontrakt. Umowa będzie obowiązywać do 2029 roku.
|
|
|
Post by man1000 on May 3, 2024 10:35:10 GMT
Can Yaman kręci obecnie w Rzymie serial telewizyjny Sandokan . Z drugiej strony wieści napływają jedna po drugiej, co zachwyca Yamana, którego ukazał się drugi sezon serialu detektywistycznego Viola come il mare , w którym gra główną rolę. Pierwsze 3 odcinki serialu zostały po raz pierwszy wyemitowane na platformie cyfrowej Mediaset Infinity firmy Mediset 24 kwietnia i stały się najchętniej oglądaną produkcją spośród wszystkich platform, oglądając je przez 3 miliony godzin. Pierwszy odcinek serialu, wyreżyserowany przez Alexisa Sweeta i Laszlo Barbo, zostanie wyemitowany dziś wieczorem na ogólnokrajowym kanale Mediset Canale5 . Can Yaman był wczoraj wieczorem gościem głównego biuletynu informacyjnego kanału wraz ze swoją partnerką Francescą Chillemi przed emisją. Serial będący adaptacją książki opowiada o przygodach dziennikarza śledczego i policjanta, który jest jednocześnie jego sąsiadem. Pierwszy sezon Violi come il mare spotkał się z publicznością na Blutv w naszym kraju.
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 18:06:27 GMT
💥💥💥 Zdjęcia do włoskiego serialu „Sandokan” z Canem Yamanem w roli tytułowej rozpoczną się 22 kwietnia. Dzieło przygotowuje słynna włoska firma Luxvide, a zdjęcia będą realizowane w języku angielskim. Can wcieli się w pirata Sandokana 🏴☠ Wydarzenia z serii będą miały miejsce w roku 1800. Zakończenie zdjęć zaplanowano na koniec sierpnia.
|
|
|
Post by man1000 on May 23, 2024 15:44:42 GMT
Can Yaman, popularny aktor tureckiej telewizji, otrzymał zaskakującą ofertę od rodziny z Dubaju, która jest jego fanką. Rodzina zaoferowała 1 milion euro za spotkanie ze słynnym aktorem i wspólną kolację. Jednak Can Yaman grzecznie odrzucił tę hojną ofertę. To wydarzenie, które po raz kolejny pokazało, jak liczna i pełna pasji jest rzesza fanów Yamana, odbiło się szerokim echem w mediach. Choć nie podano jasnego wyjaśnienia, dlaczego słynny aktor odrzucił ofertę, został doceniony przez swoich fanów. Ta decyzja Yamana pokazała, że ceni on nie tylko pieniądze, ale także szacunek dla swojego życia prywatnego i czasu.
|
|
|
Post by Matthias on May 28, 2024 19:15:25 GMT
💫📸 Can Yaman za kulisami nowego włoskiego serialu „Sandokan”
|
|
|
Post by man1000 on Jun 12, 2024 14:40:13 GMT
Can Yaman, który obecnie kręci swój serial telewizyjny Sandokan, usunął swoje 11-milionowe konto na Instagramie. Powód tej decyzji przystojnego aktora był kwestią ciekawości. Według doniesień powodem, dla którego Yaman usunął swoje konto, jest to, że media społecznościowe przynoszą mu więcej szkody niż pożytku i wpływają na jego koncentrację na pracy... Can Yaman będzie kręcił serial do września.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 12, 2024 20:58:13 GMT
💥💥💥Can Yaman spotka się z fanami na Meet & Greet w Madrycie 21 września.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 26, 2024 14:54:00 GMT
Can Yaman, Mykonos 💥
|
|
|
Post by man1000 on Sept 22, 2024 20:27:28 GMT
Can Yaman dotrzymał słowa złożonego fanom i spotkał się ze swoimi hiszpańskimi fanami w hotelu Novotel Madrid Center. Yaman , który kontynuował karierę aktorską we Włoszech i przez 2 sezony kręcił serial telewizyjny Viola Come Il Mare , a następnie Sandokan , odpowiadał na pytania swoich fanów w Hiszpanii. Yaman, który mówi po angielsku i włosku, ogłosił, że będzie teraz uczyć się hiszpańskiego. Can Yaman, który ukończył włoską szkołę średnią i przez długi czas pobierał lekcje, aby posługiwać się językiem na tyle płynnie, aby móc grać, również opowiedział o swoim obecnym celu jako aktora międzynarodowego – wynika z artykułu Adolfo Rodrigueza z divinity.es oraz powiedział: „Chcę nakręcić serial po hiszpańsku i nakręcić go perfekcyjnie po hiszpańsku”. „Uwielbiam wyzwania, dlatego marzę o pracy w Hiszpanii” – powiedział.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 14, 2024 20:17:09 GMT
Can Yaman, który ukończył pierwszy sezon serialu „Sandokan” , w którym wystąpił przed kamerą wraz ze światowymi gwiazdami , obecnie doskonali swój hiszpański przed nowymi projektami. Odnoszący sukcesy aktor, który bierze lekcje języka przez 5 godzin dziennie, był dziś wieczorem w Rzymie na premierze filmu „ Megalopolis” wielkiego reżysera kinowego Francisa Forda Coppoli . Przystojny aktor, będący jednym z gości specjalnych gali, wzbudził duże zainteresowanie prasy. Can Yaman zaprezentuje serię „El Turco” na targach Mipcom, które odbędą się 21 października w Cannes .
|
|
|
Post by man1000 on Oct 30, 2024 11:55:03 GMT
Po Włoszech Can Yaman szturmem podbija Hiszpanię. Słynny aktor, który również podobno uczęszczał na rygorystyczny obóz, aby uczyć się hiszpańskiego, został uznany za godnego Międzynarodowej Nagrody dla Najlepszego Aktora na 2. Międzynarodowym Festiwalu Seriali Południowych , sponsorowanym przez firmę Mediaset Spain, w Kadyksie, położonym w południowo-zachodniej Hiszpanii . Can Yaman, którego seriale El Turco i Sandokan cieszyły się dużym zainteresowaniem i który podbił serca także swoją filantropijną tożsamością, został przyjęty w Hiszpanii wielką falą miłości. Can Yaman, który odpowiadał także na pytania podczas wywiadu, otrzyma dziś wieczorem nagrodę.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 31, 2024 11:59:07 GMT
Can Yaman otrzymał dziś wieczorem w Kadyksie Międzynarodową Nagrodę dla Najlepszego Aktora , dokąd udał się w ramach 2. South International Series Festival, jednej z ważnych hiszpańskich organizacji. Przystojny aktor, który został zaproszony jako gość honorowy ceremonii sponsorowanej przez firmę Mediaset Spain , wzbudził ogromne zainteresowanie. Dziękując za nagrodę podczas ceremonii, Can Yaman w swoim przemówieniu oświadczył, że współczuje tym, którzy stracili życie w wyniku powodzi i burzy, które nawiedziły ten region. Yaman dał także kilka wskazówek na temat projektów, które wkrótce będzie realizował w Hiszpanii.
|
|
|
Post by man1000 on Nov 8, 2024 21:13:37 GMT
Fani Can Yamana na całym świecie uczcili nową erę przystojnego aktora organizując dzisiejsze wydarzenia. Stary serial Cana Yamana , którego nadchodzące seriale El Turco i Sandoka spotkają się z widzami, nadal bije rekordy oglądalności. Globoplay, największa platforma cyfrowa brazylijskiej Grupo Globo, w pierwszej kolejności zakupiła serial Yamana „Bay False” , którego światową dystrybucją zajęła się Global Agency . Gdy serial wzbudził duże zainteresowanie, tym razem platforma pozyskała projekt słynnego aktora „Erkenci Kuş „ . Early Bird, zatytułowany „A Sonhadora” , został wydany 28 października, a jako pierwszy wydano 25 odcinków. Sukces serialu postrzegany jest jako ważny krok w kierunku wzmocnienia więzi kulturowych między Brazylią a Turcją i stworzenia nowej fali fanów lojalnych wobec tureckich seriali. Gratuluję Canowi Yamanowi nowej ery. Wielu kolejnych pomyślnych i szczęśliwych lat…
|
|