|
Post by Matthias on Apr 18, 2021 8:03:55 GMT
Ten mroczniejszy mi się zdecydowanie bardziej podobał, w porównaniu do tego... No cóż. Zobaczymy, jak się serial przyjmie. Promocja była. Ale czy przełoży się to na oglądalność?
|
|
|
Post by lucy on Apr 20, 2021 17:03:17 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2021 17:08:00 GMT
Duży plus za muzyka. Zwiastun bardzo nie turecki. Podoba mi się. Tylko gdzie tu czas znaleźć.
|
|
|
Post by Alex on Apr 20, 2021 17:14:34 GMT
Podoba mi się. Tylko gdzie tu czas znaleźć. Ma być chyba tylko 5 odcinków 15-minutowych, więc czas się znajdzie na spokojnie Mi Hazal nie odpowiada, ale może zerknę. W tym zwiastunie za dużo zdradzili, nie zdradzając nic...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2021 18:21:04 GMT
Podoba mi się. Tylko gdzie tu czas znaleźć. Ma być chyba tylko 5 odcinków 15-minutowych, więc czas się znajdzie na spokojnie Mi Hazal nie odpowiada, ale może zerknę. W tym zwiastunie za dużo zdradzili, nie zdradzając nic... A to takie buty. W jeden wieczór można zobaczyć. Tylko pytanie kto będzie to tłumaczył.
|
|
|
Post by Alex on Apr 20, 2021 18:29:46 GMT
Tylko pytanie kto będzie to tłumaczył. . Oni tam tłumaczyli Cukur z Hazal, więc wzięli i ten.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2021 18:37:52 GMT
A no to super. Obejrzę w jeden wieczór.
|
|
|
Post by mira on Apr 21, 2021 6:44:41 GMT
Gdybym nie wiedziała, kto tutaj gra, to na tym plakacie chyba bym gościa nie rozpoznała. Też uważam, że ten pierwszy lepszy.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 21, 2021 15:13:28 GMT
Ja fanem prota nie jestem, ale ten mroczny klimat mnie intryguje.
|
|
|
Post by lucy on Apr 24, 2021 12:24:32 GMT
Dzisiaj premiera.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 27, 2021 23:43:13 GMT
MOŻLIWE SPOJLERY Obejrzałem pierwsze dwa odcinki i jestem w szoku że Turcy taki serial zrobili. Jest to bardzo nie Turecki serial. Widoki są Turecki ale klimat już nie. Jest to nawiązanie trochę do dnia świstaka . W jednej czasoprzestrzeni żyli sobie sinan i ozan. (podałem imię aktora, bo w serialu nie padło jeszcze jak ma jego postać na imię ) Widzimy w serialu małe urywki jak byli se sobą szczęśliwi .Nie wiem jak ale utknęli w czasoprzestrzeni i co dzień mają ten sam dzień . Tylko że bohater ozana wie że kochał taką kobietę, za to sinan nie do końca . Codziennie wstaje ubiera się i wychodzi uratować sinan przed wybuchem . Próbuje ją zagadać zatrzymać , wszystko byle nie wsiadła do taksówki . Ale ona nie zna nie kojarzy i skutek jest taki że się go boi . Koniec końców wychodzi do taksówkowi i dochodzi do wybuchu . Bohater grany przez ozana wraca domu po tym jak się nie daje mu uratować sinan. Wywala telewizor za okno. Potem się kapie i prasuje sobie garnitur. Po czym się w niego ubiera skrapla się zapachem i wiesza. Tak trwa w tym letargu dzień w dzień. Rozwiązaniem tego przypuszczam Jest by sinan nie było w taksówce która wybucha. Ze strony sinan jest tego mniej. Nie zna bohatera granego przez ozana. Emocjonalnie jest rozbita i coś że coś jest nie tak. Budzi się szykuje się płacze maluje rzęsy i płacze . Po wyjściu Znajduje pod drzewem balon z którym płynie po Bosforze, ma symbolizować jej stratę . Potem wsiada do taksówki. Rozmawia z mamą że ją jakiś gości niepokoi że ją zna z szkoły . Po wymianie zdań z mamą że coś jest nie tak i następuje godzina 10:54 taxi wybucha. I taka w każdy dzień, jak już wspomniałem jak w dniu świstaka. Serial mi się bardzo podoba , nie ma tam wiele tekstu ale sceny są zagrane melancholijnie czy wręcz depresyjnie. Na twarzy widać rozpacz . Slowa są moim zbędne. Sceny jak na turecki serial niektóre odważne . Jeśli są tu fanki ozana to lećcie obczaić cztery litery ozana. Pierwszy raz to widziałem w tureckim serialu . Serial różni się od typowych dizi. I albo oglądasz i kupujesz tę cała historie i otoczkę albo nie. Mi przypadł do gustu i czekam na kolejne odcinki.
|
|
|
Post by mira on Apr 28, 2021 6:54:36 GMT
Next, a gdzie Ty to oglądasz? Poważnie odcinek kilkanaście minut?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 28, 2021 12:44:24 GMT
Next , a gdzie Ty to oglądasz? Poważnie odcinek kilkanaście minut? Oglądałem to na którejś grupie. A co do do odcinków to mają około 23 minut. i w tych 23 minutach rozmowy jest dosłownie 10 min rozmowy protów. Ale jest tak super zagrane emocjonalnie. Że widzi się na twarzach wymalowane każde słowo emocje i odczucia. Słowa są tu zbędne.
|
|
|
Post by mira on Apr 28, 2021 13:00:31 GMT
Może się skuszę, brzmi ciekawie. Ale niech się skończy sezon.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 28, 2021 13:04:07 GMT
Może się skuszę, brzmi ciekawie. Ale niech się skończy sezon. Poczekaj aż wyemitują pozostałe pięć odcinków i przetłumaczą. Siądziesz i w jeden wieczór obejrzysz.
|
|