|
Post by lucy on Feb 16, 2021 14:56:52 GMT
Tytuł: Baht Oyunu - Gry Losu Poprzedni tytuł: Baht Zamanı Wytwórnia: ARC Film Producent: Fatih Enes Ömeroğlu Reżyseria: Serdar Gözelekli Scenariusz: Erkan Birgören, Elif Tuna Kıygı Kanał: Kanal D Emisja: 15 czerwca 2021 - 12 października 2021 Dzień tygodnia: wtorek Gatunek: Komedia romantyczna Ilość odcinków: 17 Opis:Ada jest córką rodziny z Bursy. Straciła ojca, gdy miała zaledwie kilka miesięcy, a matkę w wieku 12 lat. Dorastała z dwiema ciotkami i wujem. Jej więzi społeczne są bardzo silne, ponieważ dorastała w małym miasteczku i w dużej rodzinie. Bardzo łatwo komunikuje się ze wszystkimi i sprawia jej to przyjemność. Jest bardzo towarzyska i zabawna. Zwykle szybko mówi. Jej zdolność obserwacji jest duża. Jej zainteresowanie historiami i chęć pisania są napędzane przez tę umiejętność obserwacji. (by SZRSŚ) Obsada:Aytaç Şaşmaz - Bora Cemre Baysel - Ada Altan Erkekli Aslı Sümen - Tuğçe İdris Nebi Taşkan - Rüzgar Hande Subaşı Tuğba Çom Makar - Nergis Funda İlhan Ozan Dağgez - Evren
|
|
|
Post by lucy on Feb 16, 2021 20:46:43 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 16, 2021 20:49:22 GMT
Info jest od Birsen. Serial przygotowuje ekipa od Afili Ask
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 16, 2021 21:09:09 GMT
Nowość letnia. Oby nie kopiuj wklei i irytująca protka. Chodź kanal d jest dusi groszem i wyjdzie drugie Cati Kati Ask. Ja sobie postanowiłem że w tym roku mam zakaz na rom-comy. wystarczy że mnie sck wytyrał. Nigdy więcej oglądania rom-comów w czasie emisji. lucy a o ilu rom-comach na lato 2021 już wiadomo. Ten i mf yapim co pseudo scenarzystka z sck pisze kolejne kopiuj wklej.
|
|
|
Post by lucy on Feb 16, 2021 21:12:52 GMT
Jeszcze Faruk Turgut zapowiadał serial letni.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 16, 2021 21:18:52 GMT
Czyli tyle co w tamtym roku. Byle sobie fox znów nie nabrał dwóch bo znów będą mieli problem .
|
|
|
Post by Matthias on Feb 18, 2021 19:26:43 GMT
20 odcinków i biorę to. A nie jak SCK przedłużane...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 18, 2021 19:33:02 GMT
Ja również, bez zbędnego przeciągania. W 15 się chajtają, popatrzymy na słodziaków jak żyją sobie razem. I na koniec bebeka i finał.
|
|
|
Post by lucy on Mar 22, 2021 20:05:54 GMT
Ten serial jest jednym spośród tych, do których prowadzi rozmowy Alp Navruz. Owsiki ma, czy co?
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Mar 22, 2021 20:58:19 GMT
Alp w rom-comie?
|
|
|
Post by Alex on Mar 22, 2021 21:00:42 GMT
Byleby go do Teskilat nie wzięli Romcom jest ok, bo mam zamiar omijać ten gatunek szerokim łukiem przynajmniej przez jakiś czas, a do Alpa mam "mały" uraz po Fazilet... Tolga też może sobie załatwić angaż w jakimś romcomie Przez jakiś czas nie trzeba się będzie martwić, że dołączy tam, gdzie nie powinien.
|
|
|
Post by lucy on Mar 23, 2021 11:59:39 GMT
Widać jest zdesperowany. Po Elimi Birakma od razu wskoczył do Zumruduanki i po niej też już szuka nowej roli. Może nie potrzebuje przerwy, albo się boi pójść w zapomnienie. W romcomie już grał. Choć nie rolę główną. Protką może być Bahar Sahin.
|
|
|
Post by Alex on Mar 23, 2021 13:08:32 GMT
Protką może być Bahar Sahin. Poważnie? Najpierw sitcom teraz romcom... Naprawdę nie dostała propozycji z żadnej dramy po tym co pokazała w Zalimie? Szkoda, bo chciałabym z nią coś zobaczyć, a tak jak mówiłam - od romcomów chcę sobie zrobić przerwę, SCK mnie wykończyło. No i za Alpem też jakoś nie przepadam.
|
|
|
Post by mira on Mar 23, 2021 13:17:12 GMT
A ja dopuszczam możliwość oglądania jednego romcoma, ale jeszcze za mało jest informacji, by móc któryś wybrać. Ci aktorzy ze zdjęć niezbyt mnie interesują, zresztą nie znam ich za bardzo, jego widziałam w "Miłosnych potyczkach", a ją chyba tylko w filmie "Dobra gra"
|
|
|
Post by lucy on Mar 23, 2021 13:22:48 GMT
Poważnie? " style=""] Najpierw sitcom teraz romcom... Naprawdę nie dostała propozycji z żadnej dramy po tym co pokazała w Zalimie? Dostała, tylko nie pamiętam gdzie. W każdym razie nie była to rola główna, a ona tylko taką bierze pod uwagę. Pewnie wychodzi z założenie, ze lepiej zagrać w romcomie, niż "nigdzie", tudzież czekać na jesień. Już był taki jeden co tak myślał, no się po takim angażu nigdzie więcej nie załapał i "jedyne" co teraz robi to odwiedza wernisaże narzeczonej.
|
|
|
Post by Alex on Mar 23, 2021 14:30:24 GMT
Już był taki jeden co tak myślał, no się po takim angażu nigdzie więcej nie załapał i "jedyne" co teraz robi to odwiedza wernisaże narzeczonej. Kogo masz na myśli? Ja Bahar w romcomie nie widzę, oglądałam ją w LD i widziałam kilka scen z Zalima. Bez porównania.
|
|
|
Post by lucy on Mar 23, 2021 14:44:06 GMT
No jak to kogo? Furkana.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Mar 23, 2021 14:51:21 GMT
Widać jest zdesperowany. Po Elimi Birakma od razu wskoczył do Zumruduanki i po niej też już szuka nowej roli. Może nie potrzebuje przerwy, albo się boi pójść w zapomnienie. W romcomie już grał. Choć nie rolę główną. Protką może być Bahar Sahin. Zdesperowany? On chyba nie musi “walczyc” czy blagac o role, chociaz slyszalem, ze nie jest latwym aktorem... Po prostu sie zwolnil i produkcja pomyslala o nim. Podobnie bylo z Tolgahanem ktory z “Sampiyona” przeskoczyl do nowego serialu. 😀
|
|
|
Post by Alex on Mar 23, 2021 15:02:23 GMT
No tak, "przeleciałam" sobie wszystkich aktorów, którzy grali w romcomach, ale o nim zupełnie zapomniałam. Sukces Alpa polega chyba tylko na urodzie. Albo podszkolił się trochę od Fazilet, w co jakoś ciężko mi uwierzyć, bo czytałam sporo negatywnych opinii. O tym czy jest łatwy czy trudny we współpracy to się wolę nie wypowiadać, bo widziałam takie informacje, że sama nie wiem czy wierzyć czy nie.
|
|
|
Post by lucy on Mar 23, 2021 15:25:28 GMT
Zdesperowany? On chyba nie musi “walczyc” czy blagac o role (...) Zdesperowany w sensie, że ma wewnętrze parcie na ciągłe bycie na ekranie i chore przekonanie, że gdy go tylko na nim zabraknie to świat o nim zapomni. Ze znalezieniem roli pewnie jeszcze nie ma problemu, no patrząc na jego wiek i mało męską sylwetkę, za chwilę może mieć. Sukces Alpa polega chyba tylko na urodzie. Albo podszkolił się trochę od Fazilet, w co jakoś ciężko mi uwierzyć, bo czytałam sporo negatywnych opinii. Z seriali, które z nim widziałam, najgorzej wypadał w ALA. Owszem jest dość przystojny, niestety zbyt napakowany. Jeśli czegoś z tym nie zrobi, za chwilę będzie straszył.
|
|
|
Post by Alex on Mar 23, 2021 15:42:15 GMT
Owszem jest dość przystojny, niestety zbyt napakowany. Jeśli czegoś z tym nie zrobi, za chwilę będzie straszył. W Fazilet nie było jeszcze tak źle, ale widzę, że teraz już Zaraz będzie wyglądał, jak Can. Trzeba znać umiar, a coraz więcej osób nie wie, kiedy powiedzieć stop. lucy, ty Fazilet nie oglądałaś?
|
|
|
Post by lucy on Mar 23, 2021 15:56:50 GMT
Wg mnie Can ma tysiąc razy lepszą sylwetkę. Ma robudowanę klatę, ale od pasa w dół wygląda bardzo dobrze. Podczas, gdy na tyłek i nogi Alpa nie mogę patrzeć. Nie dość, że koślawe, to jeszcze ten okrągły wydęty i w ogóle dziwny tyłek. lucy, ty Fazilet nie oglądałaś? Alex, nie widziałam Faziletów. Zawsze się jakoś bałam tego serialu, bo ciągle czytałam o nim, że jest ponaciągany i za mocno patologiczny.
|
|
|
Post by Alex on Mar 23, 2021 16:49:42 GMT
lucy Dla mnie Can wygląda okropnie i Alp również. Najgorzej, że Kerem za niedługo będzie wyglądał tak samo... Zawsze się jakoś bałam tego serialu, bo ciągle czytałam o nim, że jest ponaciągany i za mocno patologiczny. FHvK patologiczny? Ależ skąd.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Mar 23, 2021 17:10:26 GMT
Alp wyglada zle? Chyba mu sie przyjrze lepiej, bo nie zauwazylem U niego nic dziwnego... 😂 Wg mnie wyglada bardzo dobrze, chociaz teraz jak sie patrzy na zdjecia z “Fazilet” to wygladal jak dojrzewajacy nastolatek. 😅
|
|
|
Post by lucy on Mar 23, 2021 18:01:23 GMT
FHvK patologiczny? Ależ skąd. " style=""] No tak niestety wiele komentarzy "wyglądało". Że krzyki, patola i wręcz jazdy bez trzymanki, absurdy i ponaciągane wątki... niemoc Co do Alpa to już w Elimi Birakma zauważyłam u niego problem sylwetkowy. Rzuciło mi się to w oczy do tego stopnia, ze od pewnego momentu przy wszystkich scenach, w których było pokazany od stóp do głów czekałam w gotowości aż kamera zrobi zbliżenie na jego niezgrabne nogi i tyłek. I się dziwiłam, że wzięli aktora z taką aparycją. No kiedy sobie przypomniałam, że z Aliną jest jeszcze gorzej pod tym względem, to przymykałam oko.
|
|
|
Post by Alex on Mar 23, 2021 18:10:48 GMT
FHvK patologiczny? Ależ skąd. No tak niestety wiele komentarzy "wyglądało". Że krzyki, patola i wręcz jazdy bez trzymanki, absurdy i ponaciągane wątki... Tak poważnie mówiąc to faktycznie ten serial był nieco patologiczny. Każdy tam potrzebował leczenia większego lub mniejszego. Jedyną normalną postacią była tam postać grana przez Caglara i gdyby nie on to nie wiem czy bym ten serial dokończyła... Końcówka (jakieś 5-6 ostatnich odcinków) to już faktycznie jazda bez trzymanki.
|
|
|
Post by lucy on Mar 23, 2021 20:37:13 GMT
Negocjacje z Alpem nadal trwają. Co więcej ma tu być dwóch głównych bohaterów. Rozmowy do drugiej roli prowadzi Birand Tunca.
|
|
|
Post by Alex on Mar 23, 2021 21:16:40 GMT
Alp się znowu w trójkąt pakuje? Może tym razem się szczęśliwiej dla niego skończy...
|
|
|
Post by mira on Mar 24, 2021 7:43:56 GMT
Birand od czasów "Rannego Ptaszka" chyba w niczym nie zagrał? On jest dobry jako przyjaciel/brat/wróg postaci pierwszoplanowych, ale głównej roli raczej nigdy nie dostanie.
Nie wiem już kto w tym poście wspominał o Keremie ale zgadzam się z tym kimś - o ile w ubraniu wygląda bardzo dobrze, o tyle bez koszulki kompletnie mi się nie podoba, ma wielki kark, do tego się garbi, nie wygląda to apetycznie.
|
|
|
Post by Atahan on Mar 24, 2021 8:35:07 GMT
Niech oni mi tego nie zepsują. Alp Navruz i Birand Tunca w jednym serialu (tak, wiem, w "Miłosnych potyczkach" też grali, ale się minęli). Jeszcze nieirytująca protagonistka i będę uradowany. Boję się tylko ekipy od "Afili Ask".
|
|