|
Post by elysa7 on May 23, 2021 19:41:24 GMT
Właśnie, nic ciekawego tak naprawdę. Ayca jak zwykle pięknie wygląda. Tak, ma być to klasyczny romcom. Trochę liczyłam, że może właśnie pójdą w stronę romansu i dramy. No, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on May 23, 2021 20:14:10 GMT
Ayça przy żadnym projekcie nie była tak aktywna na social mediach 😜
|
|
|
Post by mira on May 24, 2021 6:42:42 GMT
Nic specjalnego, nie powiedzieli nawet słowa Czekam na jakiś normalny zwiastun.
|
|
|
Post by elysa7 on May 24, 2021 15:58:16 GMT
Mam dokładnie to samo odczucie. Nic nie wiemy. Czy to będą przyjaciele z dzieciństwa, czy może dopiero się poznają. Nic, opisu jeszcze też nie ma, prawda?
|
|
|
Post by mira on May 26, 2021 7:15:14 GMT
Podobno startują we wtorek 15 czerwca.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Jun 1, 2021 21:45:55 GMT
Jutro pierwszy zwiastun. 😉
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 2, 2021 19:20:18 GMT
Już jest! Rety, podoba mi się. Piękne krajobrazy, czuć wakacje. Co już jest plusem. Bo zgrany Stambuł mi się już nieco przejadł. Jestem na tak. Powiem więcej, to jest mój numer jeden jeśli chodzi o najbardziej wyczekiwanego romcoma. Wahałam się, ale Ayca, śliczna lokalizacja wygrały Także ten serial na pewno będę oglądała.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 2, 2021 20:02:33 GMT
Ładny krajobraz.
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 2, 2021 21:05:51 GMT
Na razie nie ma wzmianki o rozkrzyczanych ciotkach, babkach, przyjaciółkach. Zatem też wielki plus.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Jun 2, 2021 21:18:32 GMT
Na razie 😅 Już jest przetłumaczony zwiastun. Opis protów: Bardzo mi się klimat tej produkcji podoba, może dlatego że tak bardzo u nas brakuje lata
|
|
skaty
Entuzjasta
|
Post by skaty on Jun 3, 2021 6:30:35 GMT
Też widziałam zwiastun jak dla mnie zachęcający. Chciałabym oglądać coś na bieżąco i myślę, że to będzie ten serial.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 3, 2021 6:37:27 GMT
Ja mam upatrzony jeden rom-com i chyba przy tym zostanę. Nie ma sensu oglądać trzech i na trzy jednocześnie się irytować.
|
|
|
Post by mira on Jun 3, 2021 19:55:17 GMT
A ja nie byłam zainteresowana, ale przyznaję, że zwiastun bardzo mi się podoba i kto wie, może i się skuszę
|
|
|
Post by julia on Jun 3, 2021 20:26:56 GMT
Zarówno Alp, jak i Ayca jakoś specjalnie mnie nie zachwycają, ale rozumiem, że niektórzy mogą mieć odmienne zdanie Ayca najbardziej podobała mi się w "Karagul", co miało miejsce ładnych kilka lat temu - zbuntowana Ada miała w sobie moc przekonywania, obecne produkcje z nią już nie są tak dobre. Ona sama jest bardzo ładna i zgrabna, lecz niestety nadal ma tendencję do robienia dziubka. No i żeby, na Allaha, nie ubierali jej w te wielkie buciska na ściętym obcasie do zwiewnych sukienek - to rani moje estetyczne odczucia - modą się w ogóle w tym względzie nie kieruję. jest to w moim odczuciu brzydkie i zarówno takie kowbojki, jak i trapery Tuby Co do Alpa, to nawet go lubię w dłuższych włosach, twarz ma ładną, ale sylwetkę osiłka, bez wdzięku. W "Zumruduance" niczego ciekawego aktorsko nie zaprezentował, chwilami odnosiło się wrażenie, że powietrze z niego uchodzi... Życzę jednak i Aycy, i Alpowi więcej szczęścia w tym serialu
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 6, 2021 21:09:22 GMT
Ja mam upatrzony jeden rom-com i chyba przy tym zostanę. Nie ma sensu oglądać trzech i na trzy jednocześnie się irytować. Podzielam Twoje zdanie. Ale w moim przypadku AM zepchnęła pozostałe seriale i to jest mój numer jeden. Ładne widoczki, ładni aktorzy, prosta historia i będę zadowolona w te wakacje
|
|
|
Post by mira on Jun 7, 2021 8:01:06 GMT
Ja się wciąż zastanawiam, który wybrać. Opcji było już kilka, ale w tym momencie skłaniam się albo ku "Szklanym sufitom", albo właśnie ku tej produkcji. I myślę sobie, że może wybiorę tę, bo po pierwsze tłumaczy moja grupa (nawet dwie ), po drugie są piękne widoczki, ciekawa lokalizacja, z daleka od Stambułu, od korporacji, z daleka od schematu, że biedna dziewczyna zakochuje się w bogatym szefie. Po trzecie bardzo lubię aktorkę, a aktora jestem ciekawa, chociaż wcześniej pisałam, że jest aseksualny
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Jun 7, 2021 10:15:19 GMT
Premiera za tydzień, a tu brak oficjalnego postera 🤔 mogliby tez juz kolejny zwiastun wrzucić, nie ma żadnych info o innych postaciach, dziwne...
Chyba fajnie im się współpracuje;)
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 7, 2021 16:45:10 GMT
Ja się wciąż zastanawiam, który wybrać. Opcji było już kilka, ale w tym momencie skłaniam się albo ku "Szklanym sufitom", albo właśnie ku tej produkcji. I myślę sobie, że może wybiorę tę, bo po pierwsze tłumaczy moja grupa (nawet dwie ), po drugie są piękne widoczki, ciekawa lokalizacja, z daleka od Stambułu, od korporacji, z daleka od schematu, że biedna dziewczyna zakochuje się w bogatym szefie. Po trzecie bardzo lubię aktorkę, a aktora jestem ciekawa, chociaż wcześniej pisałam, że jest aseksualny Dokładnie. Nie ma tu tego wszystkiego co wymieniłaś i co powtarza się w romcomach od jakiś 3 lat. Każdy romcom odkąd zaczęłam śledzić dizi to właśnie korpo, Stambuł, przedmieście w tym rodzinka i tak w koło. Boje się, że przez marną reklamę stacja może pogrzebać ten serial.
|
|
|
Post by lucy on Jun 7, 2021 19:04:00 GMT
Jak tak patrzę na Aycę to ten jej entuzjazm wydaje mi się dość podejrzany... Ona jest z kimś związana w życiu prywatnym? Boje się, że przez marną reklamę stacja może pogrzebać ten serial. Raczej bez obaw, bo seriale letnie lecą spokojnie do końca wakacji. Jeśli mają słaby reyting, są kończone na przełomie sierpnia/ września. Jeśli mają wysoki - są kontynowanie w sezonie jesiennym (do czasu kiedy reyting pozwoli 🤣).
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 7, 2021 19:49:45 GMT
Jeśli tak to super. Więcej niż 12 odcinków nie potrzebuje
|
|
|
Post by mira on Jun 8, 2021 6:36:35 GMT
lucy, też mi się to rzuciło w oczy, Ayca wygląda na nieco onieśmieloną, jakby zafascynowaną (to za mocne słowo, ale nie wiem, jak to inaczej ująć). Ale dobrze się na to patrzy
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Jun 8, 2021 6:42:13 GMT
Twierdzą że to nieprawda 😉
Ayca juz przy Arizie była bardziej wylewna na SM, co było nowością,ale teraz faktycznie wygląda na bardzo rozentuzjazmowaną 😅
|
|
|
Post by julia on Jun 8, 2021 9:25:11 GMT
Po trzecie bardzo lubię aktorkę, a aktora jestem ciekawa, chociaż wcześniej pisałam, że jest aseksualny Miro, to się dziewczyno naraziłaś wielbicielkom Alpa.... aseksualny...zjedzą Cię żywcem. Ale na poważnie, mnie Alp też niczym nie porywa ani wyglądem, ani grą Serialem zajmę się w drugiej połowie czerwca , głównie ze względu na miejsce, w którym serial kręcą.
|
|
|
Post by Atahan on Jun 8, 2021 10:43:03 GMT
Jeśli tak to super. Więcej niż 12 odcinków nie potrzebuje Tylko, że ten serial nie zapowiada się na durną komedyjkę z bohaterami o ujemnym IQ, tylko na taką bardziej komedię obyczajową, trochę telenoweli i jak tak patrzę na zwiastuny, wakacyjny klimat, piękne widoki, żywe barwy to mam ochotę wysłać Cataya na księżyc rakietą tak, żeby więcej na Ziemię nie wrócił. Yelda Eroglu scenarzystką i Sema Ergenekon na stanowisku 'nadzorującej prac na scenariuszem', która notabene pisze scenariusz do najnowszych odcinków "Menajerimi Ara". Przecież to będzie klapa z wykrzyknikiem i wyniki będą jak przy "Menajerimi Ara" na poziomie 1-2%. Trzeba być ślepym, głuchym i głupim, żeby je zatrudniać. Jedna czego się nie dotknie to zamienia to w pigułkę nasenną, a druga pisze takie bzdury, że czego by nie zrobiła SAMA to klapa. Jeszcze nie zapomniałem tego tworu, jakim było "Zemheri", gdzie przewracało się oczami, żeby wytrzymać do końca odcinka. A może nikt inny już nie chce pracować z Catayem? Dalej próbuje znaleźć logiczne wyjaśnienie na to co on robi.
|
|
skaty
Entuzjasta
|
Post by skaty on Jun 8, 2021 16:18:39 GMT
Przyznam się, że już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję że będzie ciekawy choć czytając powyższą wypowiedź trochę się przestraszyłam. Ale może tym razem się uda i za to trzymam kciuki.
|
|
|
Post by Atahan on Jun 8, 2021 17:05:42 GMT
Nie chciałem straszyć. Ale denerwuje mnie, że tak ładnie zapowiadający się serial może pójść na zmarnowanie. W starciu z bardzo klasycznie wyglądającym "Baht Oyunu" pewnie przegra za tydzień. Ja trzymam kciuki, że Catay zwolni jedną i drugą po kilku odcinkach, a zatrudni kogoś lepszego. Dziś podobno jakiś zwiastun z piosenką Buraya (śpiewał piosenkę przewodnią w "No.309" na FOX pięć lat temu).
|
|
|
Post by lucy on Jun 8, 2021 17:44:06 GMT
Oglądać tego nie będę, bo niestety Sema Ergenekon, w dodatku w duecie z Ay Yapim jest dla mnie nie do przejścia, ale jestem ciekawa, czy będziemy mieć kolejny romans na planie. Właśnie przeczytałam, że Alp zerwał ze swoją ukochaną (niczym Hande z Muratem na początku SCK ), więc jest szansa.. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 8, 2021 18:52:11 GMT
Głównie chodzi o to, że ja często po 12 odcinku zaczynam tracić zainteresowanie serialem. Dotyczy to tureckich produkcji. Jeśli AM przegra z Baht Oyunu to będę nie pocieszona. AM ma chociażby protów sto razy ładniejszych niż BO. Więc chociaż dlatego niech Turcy przełączą na AM.
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Jun 8, 2021 21:10:51 GMT
Ja na szczęście nie mam pojęcia o Keremie Catay'u i widząc ten zwiastun nie mogę się doczekać pierwszego odcinka 😍 wszystko mi się tu podoba
|
|
|
Post by mira on Jun 9, 2021 7:08:57 GMT
Mnie się bardzo podoba I również nie wiem, kto to Catay i chyba nie jest mi ta wiedza potrzebna, bo jeszcze się zniechęcę A na tę chwilę mam na ten serial dużą ochotę i chyba będę go oglądać. Najlepsze, że początkowo absolutnie nie brałam go pod uwagę Ale zwiastuny mnie naprawdę przekonują. Będę oglądać to i SCK, wystarczy Poza tym nadal mam do obejrzenia 2 odcinki DEK, 4 odcinki Bir Zamanlar Kibris, wciąż oglądam Marasli i Menajerimi Ara. Jak się uda, to obejrzę też Fatmę i może, ale to może, wrócę do Sefirin Kizi. Taki plan na lato
|
|