|
Post by lucy on Sept 2, 2021 11:05:10 GMT
Plakat nowego sezonu ATV:
|
|
|
Post by Matthias on Sept 25, 2021 16:37:09 GMT
Levent Ülgen w obsadzie EDHO! Ostatnio grał w Menajerimi Ara.
|
|
|
Post by lucy on Oct 7, 2021 12:21:42 GMT
Rusza 7 sezon. Ooo, Eren Vurgun Alex, chyba masz kolejny projekt do oglądania.
|
|
|
Post by Alex on Oct 7, 2021 13:08:14 GMT
Czy naprawdę aktorzy, których lubię nie mogą sobie wybrać normalnego projektu? Tyle seriali a tu jeden do Teşkilat, drugi i trzeci do historyków, a ten do tasiemca. Dobrze, że do Arki nie poszedł. 🙄 Może chociaż Çağatay wziął coś sensownego.
|
|
|
Post by lucy on Oct 7, 2021 13:11:09 GMT
Dobrze, że do Arki nie poszedł. 🙄 W Arce już grał.
|
|
|
Post by Alex on Oct 7, 2021 13:17:14 GMT
Dobrze, że do Arki nie poszedł. 🙄 W Arce już grał. O proszę, dobrze wiedzieć. Chyba zacznę oglądać od początku. 🤔
|
|
|
Post by lucy on Oct 11, 2021 9:32:30 GMT
Też dołączyli do 7 sezonu.
|
|
|
Post by lucy on Oct 14, 2021 15:32:04 GMT
Sezon 7 - Plakat
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2021 10:48:07 GMT
Świętują kręcenie dwusetnego odcinka.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 22, 2021 16:18:33 GMT
Jeszcze jeden plakat zapowiadający 7 sezon:
|
|
|
Post by lucy on Oct 25, 2021 11:21:29 GMT
⚡ Według Birsen, od teraz produkcja serialu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz będzie realizowana nie przez własną firmę kanału ATV, który nadaje projekt, İç Yapımlar, ale przez BVB Yapım (firma ta zajmuje się również produkcją serialu Benim Hayatim, który niebawem pojawi się na Star TV). Co więcej, Ozan Akbaba nie opuści obsady serialu. Choć ta opcja nie jest wykluczona w przyszłości…
|
|
|
Post by lucy on Oct 26, 2021 17:30:58 GMT
Dziwne, bo ATV bez wyjaśnienia wycofał dzisiejszy odcinek z programu.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 26, 2021 17:43:03 GMT
A to ciekawe. Zajrzałem na stronę atv i masz rację, zmieniło się. ATV podobno zamknął komentarze na Twitterze i Insta
|
|
|
Post by lucy on Oct 26, 2021 17:55:34 GMT
ATV podobno zamknął komentarze na Twitterze i Insta I usunął komentarze z pytaniami o dzisiejszy odcinek.
|
|
|
Post by lucy on Oct 26, 2021 18:06:09 GMT
Ciekawe co się stało, bo ATV milczy. Chodzą słuchy, że wytwórnia się pokłóciła z kanałem (ATV nie dotrzymał jakiejś obietnicy) i "zabrała" odcinek.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 26, 2021 18:08:24 GMT
lucy Uć Kurusa żeś tutaj wsadziła A co do EDHO - to musiało pójść o naprawdę coś poważniejszego, skoro tak się dzieje. Ludzie na VK rosyjskich piszą, że włączyli i zastali jakiś głupi film
|
|
|
Post by lucy on Oct 26, 2021 18:16:47 GMT
" style=""] lucy Uć Kurusa żeś tutaj wsadziła [img style="" src="::082:: Wiem, ale szybko poprawiłam. Nowe wieści: 💣🔥 Kanał telewizyjny ATV i ekipa serialu "Mafia nie może rządzić światem" nie osiągnęli porozumienia. Po tym, jak kanał odmówił podpisania umowy, zespół programu odmówił emisji nowego sezonu. Kanał usunął reklamę projektu ze swojego konta i ograniczył komentarze. Wygląda na to, że serial zakończy się lub będzie kontynuowany na innym kanale.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 26, 2021 18:30:55 GMT
Ja pierniczę No tego to się nie spodziewałem. Inny kanał? Pewnie Show TV się zainteresuje
|
|
|
Post by lucy on Oct 26, 2021 18:38:16 GMT
Serial jest hitem, więc kanał znajdzie bez problemu. Jednak może się jeszcze dogadają? Pewnie poszło o kasę. W Arce Sokaklar, która generuje dobre wyniki też jest problem i nie wiadomo jak się wszystko dalej potoczy. Ciekawe, ciekawe...
|
|
|
Post by lucy on Oct 27, 2021 9:32:16 GMT
Oktay Kaynarca: "Oficjalne wyjaśnienia dotyczące tego, co stało się z serialem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, zostaną przedstawione tak szybko, jak to możliwe.
|
|
|
Post by lucy on Oct 27, 2021 19:35:25 GMT
Robi się ciekawie. Wtorkowe seriale pewnie się cieszą.
🦊🎬⚡ Najbardziej udany turecki serial kryminalny „Mafia nie może rządzić światem” został niespodziewanie usunięty z anteny. Losy projektu nie są jasne i nikt nie może z całą pewnością powiedzieć, co czeka kolejny serial. Co się stało?
We wtorek 26 października fani serialu usadowili się wygodnie przed ekranami, z niecierpliwością wyczekując rozpoczęcia 7. sezonu popularnego projektu. Jednak zamiast ulubionego programu, ATV nagle wyemitowało film, co wywołało spore poruszenie w tureckich mediach społecznościowych.
Potem wydarzyła się jeszcze dziwniejsza rzecz: wszystkie anonsy, plakaty, zapowiedzi i opisy postaci serialu zostały usunięte ze strony internetowej kanału, a komentarze w sieciach społecznościowych zostały zamknięte. Według tureckich dziennikarzy kanał telewizyjny i ekipa filmowa nie mogły dojść do porozumienia. Kanał obiecał podnieść pensje dla pracowników i aktorów, ale obietnicy nie dotrzymał. W odpowiedzi producenci po prostu nie wyemitowali odcinka.
Kryzys jest na tyle poważny, że dziennikarze są pewni, że serial albo zakończy się bez zakończenia, albo będzie kontynuowany na innym kanale. Jednak pomimo wysokich ocen projekt jest bardzo kosztowny w produkcji. Eksperci zwracają uwagę, że jedynym kanałem, który jest w stanie zapewnić finansowanie jest TRT1, ale kanał państwowy ma własne plany. Kiedyś w podobny sposób zakończył żywot jeden z największych kryminalnych hitów tureckiej telewizji – serial „Dolina wilków”, który już nigdy nie znalazł kanału telewizyjnego.
Co czeka fanów Mafii? Czy powtórzy losy Doliny Wilków? Czy znajdzie nowy kanał? A może platformy cyfrowe zaproponują wykupienie praw do dalszej emisji? Sytuacja nie jest jeszcze jasna.
|
|
|
Post by lucy on Oct 29, 2021 20:16:32 GMT
Producenci prowadzą rozmowy ze Star tv na temat emisji serialu.
|
|
|
Post by lucy on Oct 31, 2021 10:38:19 GMT
Oktay Kaynarca ogłosił na swoim instagramie, że prace nad serialem zostały zakończone i pożegnał się z widzami. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz - KONIEC SerialuTakże serial jednak nie doczekał 7 sezonu. Matthias, (rok)
|
|
|
Post by lucy on Oct 31, 2021 10:44:34 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 31, 2021 16:10:56 GMT
Serio? Zakończyli? Czyli nie ma co liczyć na to, że będzie na innym kanale. Pięknie to rozegrało Atv... Nie ma co.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 31, 2021 16:28:40 GMT
Niezastąpiony reżyser "Mafia nie może rządzić światem" Onur Tan pożegnał się z widzami. Nakręcił wszystkie 6 sezonów: „Nie spodziewałem się takiego pożegnania. Nie sądziłem nawet, że nie będę miał nawet czasu na wylewanie łez, które nagromadziły się przez 7 lat. Przez lata mieliśmy niespodziewane i nagłe straty bliskich, cały czas czuliśmy tę gorycz. Proszę mi wierzyć, wszystkie straty były dla nas trudne. Jednak żadna z tych strat nie była tak niespodziewanie trudna jak ta. Cokolwiek czeka nas na tej ziemi, oprócz tego, że ludzkość rodzi się i umiera, jest też słuszność i sprawiedliwość. Niekończąca się wdzięczność dla mojego zespołu za całą pracę wykonaną przez te 7 lat. Niekończące się podziękowania dla naszych widzów, którzy nas kochali i dyskutowali o nas. Mam nadzieję, że byłem godny tego całego zespołu, którego wsparcie zawsze czułem i całej pracy dla wszystkich 200 odcinków, wszystkich widzów, którzy nas śledzili. ” P.s. Jestem w głębokiej żałobie...
|
|
|
Post by mira on Nov 2, 2021 8:34:01 GMT
Ale numer odwalili.
|
|
|
Post by lucy on Nov 2, 2021 11:19:02 GMT
W sieci piszą, że żaden kanał się nie odważył przygarnąć Mafii, bo żaden się nie chce narażać ATV.
|
|
|
Post by mira on Nov 2, 2021 11:24:38 GMT
Mnie się wydaje, że skoro ATV nie chciał zapłacić im tyle, ile żądali, to Star chyba tym bardziej nie ma takich środków...
|
|
|
Post by lucy on Nov 2, 2021 11:28:56 GMT
Są jeszcze inne kanały, no nie jest wykluczone, że ewentualne negocjacje zablokował główny aktor, który wg tego co pisze się w sieci, ma już nowy projekt. Mafia bez Oktaya to jak żołnierz bez karabinu.
|
|