Myślę, że o Topraka. Właściwie jest to świeża krew w tej branży, zagrał dopiero w dwóch serialach, chociaż wcale nie jest taki młodziutki (w styczniu skończył 30 lat). Ma wykształcenie w kierunku aktorskim, w serialach pokazał się od dobrej strony, jest też całkiem przystojny. Myślę, że mógłby się sprawdzić w roli prota.
Wczoraj dziennikarzom udało się porozmawiać z Yagmur. Aktorka powiedziała, że bardzo jej się podobało w Hatay i poleca to miejsce, tamtejsze jedzenie. Spędziła tam wspaniały czas z zespołem "Kalp Yarasi". Powiedziała też, że nie ma nowego projektu, ale czyta scenariusze. (Co ciekawe, zapytali nawet o Kerema Bursina, z którym Yagmur spotykała się w 2014 roku i według niektórych plotek, miała zacząć spotykać się ponownie. Yagmur zaprzeczyła plotkom o miłości.)
💥💥💥Gokhan Alkan oczyścił swoje subskrypcje na Instagramie i niektóre zdjęcia, w tym ze swoją partnerką z serialu #Kalp Yarası - Yagmur Tanrisevsin, co bardzo zdenerwowało fanów...
💥💥💥Gokhan Alkan oczyścił swoje subskrypcje na Instagramie i niektóre zdjęcia, w tym ze swoją partnerką z serialu #Kalp Yarası - Yagmur Tanrisevsin, co bardzo zdenerwowało fanów...
On już dawno nie miał żadnego zdjęcia z Yagmur, ona zresztą fotki z nim też pousuwała jeszcze w czasie trwania serialu. Ale chyba nadal się obserwowali, a teraz to nawet nie wiem.
⚡Maksymalna ocena (TOTAL) – 7,06% (4 października 2021, odcinek 14) ⚡Minimalna ocena (TOTAL) – 3,40% (28 czerwca 2021, 1 odcinek) ⚡Średnia ocena za cały okres wyświetlania (TOTAL) - 4,86%
⚡Maksymalna ocena (AB) – 4,15% (18 października 2021, odcinek 16) ⚡Minimalna ocena (AB) - 1,42% (7 lutego 2022, odcinek 30) ⚡Średnia ocena za cały okres wyświetlania (AB) - 2,86%
⚡Ocena początkowa (TOTAL/AB) — 3,40%/1,85% ⚡Ocena finału (TOTAL/AB) - 3,98%/2,23%
⚡Maksymalna liczba widzów w Turcji to 5,94 mln osób. ⚡Minimalna liczba widzów w Turcji to 2,86 mln osób. ⚡Średnia liczba widzów w Turcji to 4,09 miliona.
💥Główni konkurenci: Alparslan: Wielcy Seldżukowie, Zakazany Owoc, Trzy Kurusze.
*Z uwagi na to, że portal dizisi zamknął dane o bezwzględnej liczbie widzów, dane są wskazane w poście na podstawie obliczeń ręcznych (1% = 0,842 mln osób)
Zdjęcia do tego serialu kręcone były w Hatay, czyli miejscu, które najmocniej ucierpiało w wyniku trzęsienia ziemi. Serial uwielbiałam i nadal mam do niego sentyment. Pamiętam, jak zachwycałam się pięknem tego regionu, a teraz oglądam w sieci same przerażające obrazy
Poniżej szpital Hatay Akademi, przy którym nagrywano zdjęcia.
Zdjęcia do tego serialu kręcone były w Hatay, czyli miejscu, które najmocniej ucierpiało w wyniku trzęsienia ziemi. Serial uwielbiałam i nadal mam do niego sentyment. Pamiętam, jak zachwycałam się pięknem tego regionu, a teraz oglądam w sieci same przerażające obrazy
Poniżej szpital Hatay Akademi, przy którym nagrywano zdjęcia.
Zastanawiałam się, czy miasto Antep z Yali Çapkini to właśnie Gaziantep? Czy to tam kręcili poczatkowe odcinki?
To jest naprawdę zatrważające, jaką skalę ma ta katastrofa. Od poniedziałku minęło już tyle czasu, aż się boję czytać ile juz ofiar pochłonęło to trzęsienie. A do ilu nigdy się nie dotrze... Nie chcę sobie wyobrażać, co ludzie tam muszą przeżywać. Jak widać wiele aktorów ma tam swoje rodziny, o których do teraz nie ma żadnych wieści. Przerażające nie mogę sobie wyobrazić ogromu tego dramatu...
Zastanawiałam się, czy miasto Antep z Yali Çapkini to właśnie Gaziantep? Czy to tam kręcili poczatkowe odcinki?
Gaziantep i Antep to to samo miasto i tam właśnie kręcono początkowe odcinki "Yali Capkini". Miasto jest stolicą prowincji o tej samej nazwie - okolice też bardzo ucierpiały w wyniku trzęsienia ziemi. Natomiast "Kalp Yarasi' kręcono w prowincji Hatay, która z Gaziantep sąsiaduje. Stolicą prowincji jest Antiochia (Antakya).
W serialach wielokrotnie przewijały się też pozostałe miasta z tamtych okolic, m.in. Adana (chociażby ostatnio w "Şahmaran") czy Kahramanmaraş (Maraşlı).
W trakcie trwania emisji serialu pamiętam,że byłam na nie. Ale teraz sobie odpaliłam pierwszy odcinek i jak dla mnie super. Hacjendowka pełną gębą. Aż mi się stare dobre telki przypomniały. Obecny serial ATV mnie rozczarowuje , więc mam nadzieję, że ten poprawi mi humor;)
Może widoki nie są już tak piękne, gdy w serialu zaczyna się okres jesienno-zimowy, do tego w pewnym momencie prot robi coś głupiego, ale ogólnie główna para bardzo ładna, od początku jasne jest, że mają się ku sobie, do tego przez cały serial żadne nie wplątuje się w chorą relację z nikim innym, a to rzadkość w turkiszach.
Jest średnia. Jej uroda jest delikatna. Ale jej postać jest mało wyrazista. Ayse i Ferit są w porządku jako główni proci. Widziałam lepsze pary. Oni są po prostu średni, tacy okey. Bez fajerwerków, ale jakiegoś dramatu też nie ma. Ogląda się naprawdę szybko. Dramy są, ale im dalej to wiadomo scenarzyści zaczęli przesadzać z absurdem. Już się do takich rzeczy przyzwyczaiłam. Merve jako Hande jest monetami nie równa. Jak już na dobre weszła na drogę szaleństwa i czystej choroby psychicznej to gra to całkiem nieźle. Zwłaszcza na początku. Widać to jej szaleństwo i jest ono autentyczne. Ale zaraz ma jakąś scenę, gdzie mam wrażenie jakby nie dawała sobie rady. I wychodzi z tego jakiś koszmarek. Ogólnie ona nie nadaje się na główny plan. Jej uroda i nadmuchane policzki są złe. Ten aktor co gra Yamana, Topak też średni. Taki zwykły vilian. Bez dużej charyzmy. Jakby tą rolę przejął Ilhan to pewnie super by zagrał. Ale w sumie to się cieszę,że go tu nie ma. Bo po prostu przy boku Merve by się marnował.
Widziałam Yagmur tylko w "Kalp Yarasi" i według mnie do tej fabuły pasowała idealnie. Dobra, spokojna dziewczyna o niewinnej urodzie. Ale też nie taka mimoza, że tylko płacze i nic do powiedzenia nie ma.
Natomiast nie jestem przekonana, czy Yagmur dałaby sobie radę w odmiennej roli. Mam wrażenie, że Ayse po prostu była podobna do niej samej.