|
Post by mira on Aug 4, 2023 18:59:43 GMT
Widziałam dziś na TT tę i informację i tak mi właśnie przeszło przez myśl, że już ten tytuł gdzieś widziałam i chyba była z nim powiązana Aybuke. Okazuje się, że pamięć mnie nie zawodzi.
No cóż, życzę im powodzenia.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 7, 2023 8:16:49 GMT
💥📸 Platforma cyfrowa Blu TV oficjalnie ogłosiła obsadę nowego serialu „Kusursuz”, którego scenariusz napisał Kerem Deren. W rolach głównych: Tolga Saritas, Melisa Senolsun, Ali Gozusirin, Ece Yuksel i Onur Durmaz
|
|
|
Post by Matthias on Aug 19, 2023 13:31:12 GMT
🔥💣Według Birsen Altuntas serial "Kusursuz", w którym główne role mieli zagrać Tolga Saritas, Melisa Senolsun, Ali Gozusirin, Onur Durmaz i Ece Yuksel, został ANULOWANY po raz drugi. Jak się okazało, była to wspólna rosyjsko-turecka produkcja. Jednak w trakcie prac powstał konflikt z rosyjską ekipą filmową, po którym platforma cyfrowa Blu TV wstrzymała prace nad projektem. Dwa lata temu serial był już planowany do kręcenia, wtedy reżyserem projektu był Cem Karci. Furkan Andic, Aybuke Pusat, Busra Develi i Serhan Badur mieli zagrać w głównych rolach. Jednak na krótko przed rozpoczęciem zdjęć projekt został wstrzymany.
|
|