Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 8, 2023 18:39:35 GMT
Spytam się tutaj, bo nie wiem gdzie się zapytać. Jakie telenowele latynowskie zostały wyemitowane na novelas+ Od dwóch miesięcy mam canal plus online. A tam przecież jest novelas+ i seriale latynowskie które były i są emitowane na novelas.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 9, 2023 0:21:10 GMT
Jakie telenowele latynowskie zostały wyemitowane na novelas+ Cała lista. Dawniej w emisji: - „Miłość po grób” („Amar A Muerte”) - „Miłość i przeczenie” („La Fuerza Del Destino”) - „Prześladowana” („Los Miserables”) - „W obronie honoru” („Tierra de Reyes”) - „Imperium kłamstw” („Imperio de mentiras”) - „Słodka ambicja” („A Dona do Pedaço”) - „W obcej skórze” („En Otra Piel”) - „Gdzie jest Frida?” („Buscando a Frida") - „Aromat miłości” („Cafe con aroma de mujer”) - „W niewoli przeszłości” („Avenida Brasil”) Aktualnie w emisji: - „Na przekór losowi” („Si Nos Dejan”) - „Siła serca” („Corazon Valiente”) - „Za głosem serca” („Lo que la vida me robó”) Najbliższa premiera: - „Bogaci też płaczą” („Los Ricos Tambien Iloran”)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 9, 2023 17:07:34 GMT
Dzięki Liam zapisze sobie. Obecnie patrzę : Na przekór losowi 8 odc i Za głosem serca trzy odcinku. Swoją drogą matka protki to ejst rasowa vilana, będzie mieszać jak w kotle.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 10, 2023 19:34:40 GMT
Swoją drogą matka protki to ejst rasowa vilana, będzie mieszać jak w kotle. Masz na myśli Gracielę - matkę Montserrat w „Za głosem serca”? To jedna z moich ulubionych villan! Genialnie zagrana i rozpisana scenariuszowo. Z nią nudy nigdy nie było ❤️
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 12, 2023 17:51:51 GMT
Masz na myśli Gracielę - matkę Montserrat w „Za głosem serca”? To jedna z moich ulubionych villan! Genialnie zagrana i rozpisana scenariuszowo. Z nią nudy nigdy nie było ❤️ Tak dokładnie, widziałem na razie trzy odcinki i mamusia mąci. Chce wydać bogato córkę. A w międzyczasie modli się gorliwie w kościele.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 9, 2023 21:53:26 GMT
TOP3 najchętniej oglądanych seriali w historii platformy VIX: 1. „Gloria Trevi: Ellas soy yo” 2. „Senda Prohibida” 3. „Isla Brava”
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 12, 2024 19:27:07 GMT
Maite Perroni po sukcesie „Mrocznego pożądania” i „Triady” podpisała z Netflixem kontrakt na trzeci serial.
|
|
|
Post by man1000 on May 15, 2024 19:45:08 GMT
ViX ogłosiło zawarcie nowej umowy partnerskiej z Secuoya Studios i William Levy Entertainment w celu opracowania dwóch nowych projektów, serialu i filmu „Arcadia” (tytuł roboczy) i „Bajo Un Volcán” (tytuł roboczy) – z udziałem Kubańczyka, Amerykanina Williama Levy’ego, który będzie także producentem wykonawczym. Produkcja obu projektów ma rozpocząć się jeszcze w tym roku. „Po sukcesie „Montecristo” w 2023 roku jesteśmy podekscytowani możliwością odnowienia naszej współpracy z Secuoya Studios i utalentowanym Williamem Levym, dostarczając naszej rosnącej publiczności dwie fascynujące produkcje, które wzbogacą naszą ofertę treści o potężne narracje i efekty wizualne, które będą rezonować z naszymi abonentów” – powiedział Augusto Rovegno, starszy wiceprezes ds. treści ViX w TelevisaUnivision. Sergio Pizzolante, prezes ds. handlu i dystrybucji w Secuoya Studios, dodał: „Jesteśmy zachwyceni możliwością odnowienia naszej wspaniałej relacji z ViX. Dzięki tej umowie będziemy wspólnie pracować nad dwoma z najbardziej ambitnych projektów Secuoya Studios na rok 2024. Ponowna obecność Williama Levy’ego w podwójnej roli głównego bohatera i producenta wykonawczego w „Arkadii” i „Pod wulkanem”, jego pierwszym filmie w Hiszpanii, pokazuje doskonałą harmonię zawodową, która została ustanowiona podczas tworzenia serialu „Montecristo”. która w zeszłym roku zachwyciła publiczność.” „Jestem podekscytowany możliwością ponownego połączenia sił z Secuoyą i ViX przy dwóch wyjątkowych projektach, które, jak sądzę, pokochają naszą publiczność tak samo jak ja. Nie mogę się doczekać powrotu do Hiszpanii i rozpoczęcia produkcji” – stwierdził William Levy.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 23, 2024 1:19:16 GMT
Giselle González przygotowuje nowy serial dla platformy VIX.
|
|
Marcoss
Początkujący
|
Post by Marcoss on Jun 25, 2024 22:38:58 GMT
I niech tu zostanie, bo telenowel kręcić już dawno nie potrafi.
|
|
|
Post by lucy on Jul 1, 2024 15:22:18 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 5, 2024 14:00:41 GMT
„El extraño retorno de Diana Salazar”, „Consuelo” i „Lalola” to najchętniej oglądane pozycje VIX w pierwszej połowie 2024 roku.
|
|