|
Post by lucy on Mar 29, 2021 18:02:24 GMT
Tytuł: Baş Belası - Nic, Tylko Kłopoty Wytwórnia: ARC Film Producent: Fatih Enes Ömeroğlu Reżyseria: Murat Onbul Scenariusz: Orçun Oksar, Özel Çetinel, Ramazan Demirli Kanał: Atv Emisja: 20 czerwca 2021 - 10 września 2021 Dzień tygodnia: niedziela (1-7) | piątek (8-13) Gatunek: Komedia romantyczna, detektywistyczna Ilość odcinków: 13 Opis:İpek Gümüşçü jest kobietą oddaną rodzinie. W wyniku splotu wydarzeń, które głęboko wstrząsają jej życiem, rozpoczyna pracę jako policyjny psycholog, a detektywistyczne zainteresowania, które są jej pasją od dzieciństwa, często konfrontują ją z szefem wydziału zabójstw - Şahinem Kara. Obsada:İrem Helvacıoğlu ............... İpek Gümüşçü Seçkin Özdemir ............... Başkomiser Şahin Kara Dilara Aksüyek ............... Nazlı Tüzün Bülent Düzgünoğlu ............... Mehmet Yağcı Neşe Baykent ............... Perihan Aydoğan Taner Rumeli ............... Yener Yılmaz Yılmaz Kunt ............... Doruk Akkaya Buçe Buse Kahraman ............... Nermin Kuşçu Mert Yavuzcan ............... Birol Tüzün Ergül Miray Şahin ............... Betül Gülmez Özgür Cem Tuğluk ............... Umut Ertek Eyüp Mert İlkıs ............... Görkem Gümüşçü
|
|
|
Post by lucy on Mar 29, 2021 20:47:30 GMT
|
|
|
Post by lucy on Mar 29, 2021 20:49:18 GMT
Kolejny letni serial. Castingi trwają. Reżyser:
|
|
|
Post by Mavi on Mar 29, 2021 20:59:38 GMT
Uciekać od tej firmy! Takiego urazu psychicznego, jak mam po realizacji Afili, to mi żadna firma produkcyjna jeszcze nie wyrządziła. Blisko była tylko Banu i CKA, gdy to z deczka podglądałam.
|
|
|
Post by lucy on Mar 29, 2021 21:05:08 GMT
Mavi, tego lata ARC robi nalot na dwa kanały, więc będzie grubo.
|
|
|
Post by lucy on Mar 30, 2021 10:26:21 GMT
Ponoć to będzie serial detektywistyczny letni.
|
|
|
Post by mira on Mar 30, 2021 10:37:41 GMT
Sporo seriali szykują na lato, aż jestem zaskoczona. Ostatnio były tylko 4. A wcześniej to nie wiem, bo wtedy jeszcze nie interesowałam się turkiszami w taki sposób, jak w tej chwili. Oglądałam jeden czy dwa seriale i reszta mnie nie obchodziła, nie wiedziałam, co leci na konkurencyjnych kanałach, nie śledziłam tak tego.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 30, 2021 14:46:25 GMT
Co kolejny rom-com pokroju Cati Kati Ask. A idź mi pan z tym wsio. Niech sobie jeszcze Furkana zatrudnią jako prota. Chodź w tamtym roku na atv był ten rodzinny rom-com, o tych dwóch rodzinach. Nazwa mi wyleciała z głowy. Ponoć to będzie serial detektywistyczny letni. Jak to dobrze że w tym roku żadnego rom-coma nie oglądam.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 3, 2021 16:48:41 GMT
|
|
|
Post by mira on May 3, 2021 16:51:56 GMT
O nie, to fatalne połączenie... A Seckin nie gra już w Osmanie? Ja go lubię, ale nie ma facet ostatnio szczęścia do seriali. A nawet nie tak ostatnio, bo od dawna już...
|
|
|
Post by lucy on May 3, 2021 17:46:58 GMT
A Seckin nie gra już w Osmanie? Osmana nie kręcą podczas wakacji, więc Seczo ma wolne. Notabene on musi mieć szerokie plecy. Klapa za klapą, a dalej gra protów. niemoc Co do Irem to kariera aktorki zaczyna się zsuwać po równi pochyłej. Najpierw supehit i błyski fleszy, potem klapa, a teraz romcom. Klapa w dzisiejszych czasach o niczym nie świadczy, bo prawie każda supergwiazda już ja zaliczyła, jednak cofanie się do romcoma to już zakrawa o desperację.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 3, 2021 18:04:44 GMT
A Seckin nie gra już w Osmanie? Osmana nie kręcą podczas wakacji, więc Seczo ma wolne. Seckin nie gra już w "Osmanie". Jego rola zakończyła się na 48 odcinku, a ostatnio był emitowany 56 odcinek serialu. Razem zagrał w bodajże 21 odcinkach.
|
|
|
Post by lucy on May 3, 2021 18:11:49 GMT
To ma by ponoć serial detektywistyczny.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 3, 2021 18:18:11 GMT
O matko, życzę mu chodź tych 20 odcinków. Niech sobie chłopak gra.
|
|
|
Post by Matthias on May 3, 2021 19:17:44 GMT
Szybko sobie znalazła produkcję . Zazwyczaj troszkę czasu mija od produkcji do produkcji, a tu proszę. Jeśli detektywistyczny, to byłbym wstępnie zainteresowany :3. Ale patrząc na Seczo, nie sądzę, by to był HIT
|
|
|
Post by lucy on May 3, 2021 19:27:17 GMT
Może Osman odczarował klątwę, która od jakiegoś czasu wisi nad Seczem.
|
|
|
Post by mira on May 3, 2021 19:29:02 GMT
Chyba ten serial z udziałem Hande Dogandemir to był detektywistyczny, czy może raczej to była policja, nie detektywi? Nie wiem, nie oglądałam, ale kojarzę, że padło to po 4 odcinkach. Kolejne dwie klapy, czyli "Kochaną przeszłość" (8 odcinków) i "Pokojówki" (3 odcinki) oglądałam. Mogłoby mu się w końcu udać, ale obawiam się, że z tą aktorką to niemożliwe. Jakoś jej nie trawię, wygląda na wyniosłą i niesympatyczną, aczkolwiek wcale taka być nie musi.
|
|
|
Post by elysa7 on May 3, 2021 20:41:02 GMT
Ta para protów... No cóż, jakoś nie jestem zachwycona wyborem. Ale poczekam sobie na trailer. Ileż tych seriali letnich się narobiło. Aż zaczynam mylić tytuły.
|
|
|
Post by mira on May 3, 2021 20:54:41 GMT
elysa7 , nie mam tego problemu, bo... tytułów nie pamiętam Zdecydowanie za dużo tego, nie ogarniam kto, w czym zagra i na którym kanale będzie to emitowane. Na ten moment "z głowy" kojarzę tylko tak: - Kadir zagra z nową dziewczyną w loczkach w "Przepisie na miłość", - Kubilay z Bensu w "Szklanych sufitach", - Alp z Aycą w czymś o wyspie, - dziewczyna z Sefer Sozu z facetem z Vulsat, bodajże w "Przypadkowej miłości", - dziewczyna z Ask Laftan Anlamaz z aktorami z DEK, aktorem z Alev Alev i aktorem z filmu "Organiczne historie miłosne" oraz byłą obecnego faceta Demet Ozdemir, - Seckin z Irem w czymś detektywistycznym, - Melisa z Burcu, jakimś nieciekawym blondynem i innym czarnym w czymś, co chyba nie ma jeszcze tureckiego tytułu, - młodszy brat Ismaila nie wiem z kim i nie wiem w czym
|
|
|
Post by elysa7 on May 3, 2021 21:29:09 GMT
elysa7 , nie mam tego problemu, bo... tytułów nie pamiętam Zdecydowanie za dużo tego, nie ogarniam kto, w czym zagra i na którym kanale będzie to emitowane. Na ten moment "z głowy" kojarzę tylko tak: - Kadir zagra z nową dziewczyną w loczkach w "Przepisie na miłość", - Kubilay z Bensu w "Szklanych sufitach", - Alp z Aycą w czymś o wyspie, - dziewczyna z Sefer Sozu z facetem z Vulsat, bodajże w "Przypadkowej miłości", - dziewczyna z Ask Laftan Anlamaz z aktorami z DEK, aktorem z Alev Alev i aktorem z filmu "Organiczne historie miłosne" oraz byłą obecnego faceta Demet Ozdemir, - Seckin z Irem w czymś detektywistycznym, - Melisa z Burcu, jakimś nieciekawym blondynem i innym czarnym w czymś, co chyba nie ma jeszcze tureckiego tytułu, - młodszy brat Ismaila nie wiem z kim i nie wiem w czym Widzę, że nie tylko ja tu mam problemy z rozeznaniem nowości
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2021 12:32:00 GMT
Dołączył Yilmaz Kunt (Afili Ask).
|
|
|
Post by elysa7 on May 8, 2021 18:16:46 GMT
Nie znam go. Ale patrząc na zdjęcie wolałabym jego na głównego prota
|
|
|
Post by Matthias on May 8, 2021 19:43:29 GMT
Przewinął się także w KO. Nie nagrał się tam, no ale cóż. Postawił swą tam stopę. Podobno grał "drewno" w Wystarczy Uśmiech
|
|
|
Post by lucy on May 9, 2021 10:03:31 GMT
Serial ma wystartować w czerwcu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 9, 2021 16:11:12 GMT
Na 14 odcinków szansa jest.
|
|
|
Post by lucy on May 10, 2021 10:20:43 GMT
W ciągu tego tygodnia nakręcony zostanie zwiastun i rozpoczną się zdjęcia. Opis fabuły: Serial opowie o pracy wydziału kryminalnego do spraw zabójstw, na czele którego stoi Sahin. W śledztwach pomaga mu psycholożka Ipek. Sahin i Ipek są całkowitymi przeciwieństwami w życiu. W każdym kolejnym odcinku będą badać nowe zabójstwo. Sprytnie, taki serial można sfinalizować w każdej chwili bez żadnych uszczerbków. Ooo Nese z Kara Sevdy też tu gra.
|
|
|
Post by mira on May 10, 2021 10:43:04 GMT
Być może zerknę na to, lubię zagadki kryminalne, Seckina zresztą też. Od pewnego czasu wiernie zaliczam wszystkie jego klapy
|
|
|
Post by Alex on May 10, 2021 11:12:40 GMT
Kiedyś się zastanawiałam, dlaczego Turcy nie robią takich seriali. U nas tego pełno na każdym kanale. Jedynie Arka Sokaklar ma chyba podobną fabułę i jak widać radzi sobie aż za dobrze. No mimo wszystko nie wróżę temu serialowi sukcesu. Policja, komedia, zabójstwa i Seçkin... W najlepszym z najlepszych przypadków do końca wakacji wytrwa. Ja się nie zamierzam raczej za niego brać, wystarczy mi, że kiedyś obejrzałam głupią komedyjkę policyjną pt. Lise devriyesi. 🙄
|
|
|
Post by Mavi on May 10, 2021 13:42:21 GMT
Aktorzy z Afili się podzielili, bo jakby się zeszli, to za duży tłok. xD Ojciec i brat Kerema poszli do "BO", a matka Kerema i brat Ayse tutaj. Zdecydowanie jestem na nie xd
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2021 20:02:47 GMT
Coś jak Castle? Tyle, że nie pisarz, tylko psycholog. Ech, nudna.
|
|