|
Post by mira on Aug 17, 2021 6:29:44 GMT
Ktoś tłumaczy? Jak wiecie to dajcie proszę znać na priv. Chętnie bym obejrzała, zwłaszcza że to będzie krótkie.
|
|
|
Post by mira on Aug 24, 2021 11:21:18 GMT
Ktoś tłumaczy? Jak wiecie to dajcie proszę znać na priv. Chętnie bym obejrzała, zwłaszcza że to będzie krótkie. Zacytuję sama siebie, ale naprawdę nie wiem, gdzie mogłabym to obejrzeć, na żadnej z grup nie rzuciło mi się w oczy. Widziałam nowy zwiastun i naprawdę jestem ciekawa tego serialu.
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2021 9:34:28 GMT
Dzisiaj premiera. Niestety imidż Saliha mi się nie podoba. Najlepiej jak dla mnie wyglądał w IG.
|
|
|
Post by Alex on Aug 25, 2021 14:18:17 GMT
Ktoś tłumaczy? Jak wiecie to dajcie proszę znać na priv. Chętnie bym obejrzała, zwłaszcza że to będzie krótkie. Zacytuję sama siebie, ale naprawdę nie wiem, gdzie mogłabym to obejrzeć, na żadnej z grup nie rzuciło mi się w oczy. Widziałam nowy zwiastun i naprawdę jestem ciekawa tego serialu. Nigdzie nie widziałam zapowiedzi, a przynajmniej sobie tego nie przypominam. Jak znajdę na którejś grupie odcinki to dam znać.
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2021 17:39:43 GMT
Pierwsze 3 odcinki są już dostępne z arabskimi literkami (gdyby ktoś przypadkowo znał ten język )
|
|
|
Post by mira on Aug 26, 2021 8:07:43 GMT
Dzięki lucy, ale nie dość, że nie znam języka, to nawet nie potrafię rozszyfrować alfabetu
|
|
|
Post by lucy on Sept 4, 2021 20:23:41 GMT
Zza kulis:
|
|
|
Post by lucy on Sept 15, 2021 10:46:27 GMT
💥 Blu TV przeprowadza dość odważny eksperyment – każdy odcinek serialu komentuje psychoterapeuta, który podpowiada widzom, jak najlepiej zachowywać się w danej sytuacji.
|
|
|
Post by Alex on Sept 19, 2021 18:21:43 GMT
Ktoś tłumaczy? Jak wiecie to dajcie proszę znać na priv. Chętnie bym obejrzała, zwłaszcza że to będzie krótkie. Gdzieś znalazłam. Wiem, że pojawił się pierwszy odcinek.
|
|
|
Post by mira on Sept 20, 2021 6:26:54 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 22, 2021 22:54:11 GMT
Obejrzałem pierwszy odcinek. Spodobał mi się. Planuje oglądać dalej.
Jest to w zasadzie serial, dzięki któremu wracam do oglądania turkiszy z napisami. Ostatnim jakim obejrzałem w całości było "Bay Yanliş" ponad rok temu (na bieżąco z emisją). Potem miałem przelotny romans z "Yeni Hayat" i "Sadakatsiz" ale obu produkcji nie dokończyłem. Z lektorem przez ostatni rok jedynie "Aski Memnu". Następnie może obejrzę "Yarım Kalan Aşklar" z Burakiem Denizem.
|
|
|
Post by lucy on Oct 2, 2021 16:43:48 GMT
Będzie sezon 2.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 2, 2021 16:24:55 GMT
✔ Ilk ve Son będzie miał sezon 2! Ale...Główne role w pierwszym sezonie zagrali Salih Bademci i Ozge Ozpirinci. Serial był emitowany na platformie cyfrowej Blue TV. Sezon 2 będzie bez udziału Ozge Ozpirinci!Aktorka jest obecnie w 8 miesiącu ciąży i po urodzeniu córki nie będzie brała udziału w żadnej produkcji, dopóki dziecko nie ukończy 3-4 lat.
|
|
|
Post by lucy on Nov 2, 2021 16:42:44 GMT
Tak Ozge wygląda..
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 3, 2021 19:51:22 GMT
Piękna kobieta. Do twarzy jej w brzuszku.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 8, 2021 8:16:28 GMT
✔ Ilk ve Son będzie miał sezon 2! Ale...Główne role w pierwszym sezonie zagrali Salih Bademci i Ozge Ozpirinci. Serial był emitowany na platformie cyfrowej Blue TV. Sezon 2 będzie bez udziału Ozge Ozpirinci!Ani Ozge Ozpirinci, ani Salih Bademci nie wezmą udziału w drugim sezonie. Historia Deniz i Barisa kończy się na 8 odcinku.
|
|
|
Post by mira on Nov 8, 2021 8:26:39 GMT
3-4 lata to strasznie długo, ciekawe, czy rzeczywiście tyle bez pracy wytrzyma. Chociaż z drugiej strony - Ozge nie jest aktorką, która teraz musi stawiać na rozwój kariery. Ona karierę już zrobiła, ma na koncie wiele udanych projektów. Spokojnie może sobie zrobić nawet kilkuletnią przerwę.
|
|
|
Post by lucy on Nov 12, 2021 17:38:47 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 3, 2022 14:32:16 GMT
Sezon 2 jest już w zapowiedzi platformy na 2022r.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 7, 2022 19:44:01 GMT
💥 "Ilk ve Son" zdobył brąz w kategorii Print/Key Art za plakaty podczas International Design Awards, które w tym roku odbyły się po raz 15. w Los Angeles.
|
|
|
Post by lucy on Jun 7, 2022 18:51:56 GMT
Ani Ozge Ozpirinci, ani Salih Bademci nie wezmą udziału w drugim sezonie. Chyba będą skoro mają nowe plakaty...
|
|
|
Post by lucy on Jun 7, 2022 19:02:14 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jan 12, 2023 17:37:31 GMT
📸💥 Nowe/stare - zdjęcie plakatu promocyjnego serialu "Pierwszy i ostatni" w reżyserii Cem Kardci z Salihem Bademci i Ozge Ozpirinci
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2023 10:02:51 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Dec 11, 2023 10:09:55 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 7, 2024 17:52:08 GMT
💥💥💥W drugim sezonie serialu BluTV „Pierwszy i Ostatni” poznamy historię miłosną pary o imieniu Nilufer i Cihana.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 21, 2024 16:03:17 GMT
Dużym powodzeniem cieszył się pierwszy sezon serialu „ Pierwszy i ostatni” autorstwa Hakana Bonomo . W serialu emitowanym na antenie Blutv i wyreżyserowanym przez Cema Karcı opowiedziana została imponująca historia związku Deniza ( Özge Özpirinçci) i Barışa ( Salih Bademci) trwającego 10 lat. Devrim Yalçın wyreżyseruje serial, którego zdjęcia do drugiego sezonu zaplanowano na lato tego roku . W drugim sezonie „ Pierwszy i syn” omówione zostaną relacje Nilüfer i Cihan w latach 2014-2024. Selahattinowi Paşalı złożono ofertę roli Cihana w serialu . Jednakże Paşalı, który pracuje bez przerwy od 22 miesięcy i który we wrześniu ubiegłego roku kontynuował zdjęcia do serialu „ Północ w Pera Palas ” i serialu „ Ömer” , był bardzo zmęczony i nie przyjął oferty, ponieważ chciał poświęcić czas swojemu dziecku, Leyla Pera.
|
|
|
Post by lucy on Jun 2, 2024 18:11:28 GMT
Protagonistami 2.Sezonu zostali: Ulaş Tuna Astepe i Hazal Subaşı.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 2, 2024 18:51:50 GMT
Zdjęcia rozpoczną się jeszcze w tym miesiącu. Hakan Bonomo napisze scenariusz. Ciekawostka: dla Ulasa Tuny Astepe, który wcieli się w rolę Cihana, nie od razu znaleziono partnerkę. Na potrzeby serialu przeprowadzono rozmowy z wieloma aktorkami. Hazal Türesan i Hazal Subasi były dwiema ostatnimi kandydatami do roli Nilüfer w serialu. Po ostatnich rozmowach rolę otrzymała Hazal Subasi. Serial barwnym językiem opowie 10-letnią historię relacji Cihana i Nilüfer. ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
|
Post by man1000 on Jun 7, 2024 12:50:43 GMT
Trwają przygotowania do długo wyczekiwanego drugiego sezonu serialu „Pierwszy i syn”( “İlk ve Son”). W serialu wyreżyserowanym przez Devrima Yalçına wystąpią Ulaş Tuna Astepe i Hazal Subaşı . Serial podpisany przez Ortaks Yapım, który będzie emitowany w Blutv , ma wejść na plan pod koniec miesiąca. Do obsady serialu dołączyło dwóch znakomitych aktorów. Sevil Akı, który ostatni raz spotkał się z publicznością w „Establishment Osman” i Senan Kara, który grał w głównej obsadzie „Adım Farah”, zgodzili się z „İlk ve Son”. Sevil Akı wcieli się w rolę Cihana (Ulaş Tuna Astepe), a Senan Kara wcieli się w matkę Nilüfer. Serial odzwierciedla 10-letni związek Cihana i Nilüfer.
|
|