|
Post by elysa7 on May 1, 2021 19:27:14 GMT
Nie uważam tego aktora za jakiegoś brzydala i mam właśnie nadzieje, że tą charyzmą nadgoni. Idealnie jest, gdy aktor ma obie te zalety Ciekawie będzie oglądać, który z tych romcomów będzie miał najlepsze wyniki. Czuje, że ten z Kadirem może mieć fajne wyniki. No, ale zobaczymy, bo do emisji jeszcze daleko.
|
|
|
Post by lucy on May 1, 2021 19:49:25 GMT
Jasne, ze brzydalem nie jest. No do bycia prawdziwym amantem niemało mu brakuje, że tak powiem.
Ja jestem ciekawa, czy któryś romcom będzie wzbudzał aż tyle emocji, co SCK w ubiegłym roku.
|
|
|
Post by Alex on May 2, 2021 16:26:00 GMT
Opis: Historia Civan i Şimala, którzy w przenośni i dosłownie zderzyli się i wdarli w swoje życie. Przypadkowe spotkanie prowadzi do nieoczekiwanych konsekwencji. Okazuje się, że są łączy ich małżeństwo. Civan i Şimal zgadzają się, że pomogą sobie nawzajem w osiąganiu celów i po pewnym czasie się rozejdą. Ale miłość ma w tym względzie swoje własne plany... No... Że tak powiem: a nie mówiłam?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 2, 2021 17:17:16 GMT
Klasyka każdego rom-coma. Niczego odkrywczego się nie spodziewam.
|
|
|
Post by Alex on May 2, 2021 19:29:20 GMT
Ja w sumie nawet lubię ten motyw, tylko żeby obyło się bez zbyt wielkich głupot i będzie ok.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 2, 2021 19:36:09 GMT
Dla tego ja bym chciał max 15/18 odcinków skończyć z sensem bez absurdów.
|
|
|
Post by elysa7 on May 2, 2021 19:42:39 GMT
Teraz opis taki, a po drugim odcinku fabuła pójdzie zupełnie inną drogą Nie wierzę tym opisom. SCK wzbudzało tyle emocji, bo chemia między Keremem a Hande była zabójcza. A po za tym nic więcej fajnego w tamte lato nie było.
|
|
|
Post by mira on May 3, 2021 14:23:14 GMT
Nie jest źle, według mnie pasują do siebie. On nie wygląda na amanta, ale mnie się podoba, ma coś w spojrzeniu. Wygląda na takiego chłopca-łobuziaka Sama już nie wiem, na którą komedię się zdecydować i czy w ogóle na którąś. Nie mam tak, że coś mnie bardzo zainteresowało i po prostu muszę to obejrzeć. Zobaczymy, co będzie dalej.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 3, 2021 18:11:26 GMT
Sama już nie wiem, na którą komedię się zdecydować i czy w ogóle na którąś. Nie mam tak, że coś mnie bardzo zainteresowało i po prostu muszę to obejrzeć. Zobaczymy, co będzie dalej. Mam tak samo. Niby tyle seriali letnich w tym roku a żaden nie wywarł na mnie wrażenia. Myślałem o remake "The Baker and The Beauty" ale przełożyli na jesień. Potem myślałem o adaptacji "Cunning Single Lady" ale wybrali fatalną obsadę. Może przyjrzę się jeszcze "Kalp Yarası", ale zobaczę jeszcze.
|
|
|
Post by elysa7 on May 3, 2021 20:34:21 GMT
Ja na razie patrzę na wszystkie tytuły i później sobie wybiorę z najlepszą parą
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 3, 2021 20:37:53 GMT
Ja w tym roku się nie wkopuje w rom-comy. Z nowości to tylko na ten popatrzę.
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2021 12:01:48 GMT
|
|
|
Post by mira on May 4, 2021 12:13:00 GMT
Na ten moment najbardziej podoba mi się to oraz "Szklane sufity". I chyba wybiorę sobie któryś z tych seriali. Obie pary wyglądają bardzo dobrze.
|
|
skaty
Entuzjasta
|
Post by skaty on May 4, 2021 13:38:17 GMT
Obejrzałam treaser i mocno średni nic ciekawego. obawiam się, że mogą być głupie, naciągane "śmieszne" sceny. Co do protów nie znam nigdzie nie wiedziałam ( co dziwne w moim przypadku akurat nie jest ) ale on nie przyciąga uwagi. Taki zwyczajny. Może faktycznie nadrobi tą charyzmą...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 4, 2021 14:57:05 GMT
skaty zobaczymy co pokażą w pełnym zwiastunie. To był dopiero treaser.
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2021 18:07:13 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 4, 2021 18:26:37 GMT
Dajcie mnie fraga. Premiera podobno w maju miała być.
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2021 18:32:53 GMT
Ja bym najchętniej tą protkę wyrwała do Kalp Yarasi, a stamtąd podrzuciła tu którąś z dziewczyn.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 4, 2021 18:39:22 GMT
lucy Wara od moich protów.
|
|
|
Post by Alex on May 4, 2021 18:46:06 GMT
lucy zamierzasz oglądać KY?
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2021 22:02:51 GMT
Alex, na razie będę się tym serialem tylko interesować. Jeśli okaże się dobry, wówczas sobie obejrzę. Na tureckie improwizacje i robienie z widza debila nie mam już siły. Obiecałam sobie niedawno, że dopóki serial turecki się nie zakończy (do tego reyting musi jedynie średni) to się go nie tykam. Dla mnie najważniejsza jest fabuła, scenariusz i realizacja, więc mając na względzie tureckie praktyki w dizi, z fabułą mogą się dziać niestworzone historie, a scenarzyści i reżyserzy mogą się zmieniać jak w kalejdoskopie, że w rezultacie będzie pięć seriali w jednym. Dzięki za tego typu potworki.
|
|
|
Post by mira on May 5, 2021 8:38:21 GMT
Podobają mi się razem
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 5, 2021 10:41:34 GMT
Fajnie wyglądają.
|
|
|
Post by mira on May 5, 2021 11:11:20 GMT
Trochę zainteresował mnie ten aktor i postanowiłam czegoś się o nim dowiedzieć. Przejrzałam dorobek, ale nie miałam okazji obejrzeć niczego z jego produkcji.
A poza tym myślałam, że to zatwardziały kawaler, a tymczasem ma na koncie małżeństwo (rozwiedziony w 2016 roku) i jest ojcem pięcioletniej dziewczynki. Jego byłą żonę gdzieś widziałam, ale nie wiem w jakiej produkcji
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 5, 2021 11:15:05 GMT
mira Ostatnio grał w vustal. Zobacz sobie na yt co tam wyprawiał, był świetny. Albo się cofnij do drugiej strony tam dawałem linki.
|
|
|
Post by mira on May 5, 2021 11:17:16 GMT
mira ostatnio grał w vustal. Zobacz sobie na yt co tam wyprawiał, był świetny. Albo się cofnij do pierwszej strony tam dawałem linki. Wiem, że grał, ale nie oglądałam tego. Myślałam, że może oglądałam coś, w czym zagrał, tylko nie kojarzę go, ale przejrzałam wszystkie tytuły i niestety nie znam żadnego.
Ale już wiem, skąd znam byłą żonę - "Ranny ptaszek"
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2021 11:54:18 GMT
A poza tym myślałam, że to zatwardziały kawaler, a tymczasem ma na koncie małżeństwo (rozwiedziony w 2016 roku) i jest ojcem pięcioletniej dziewczynki. Nie oceniałabym aktorów po wyglądzie, bo w światku szołbiznesowym ludzie są bardziej wyzwoleni od przeciętnego zjadacza chleba. Z łatwością romansują, dość szybko zawierają małżeństwa, notorycznie się zdradzają, rozwodzą ze sobą i ciągle zakochują się po raz kolejny. Kolejne związki są najczęściej na kocią łapę, jednak też się szybko sypią. I zaraz na horyzoncie pojawia się ktoś nowy. Mają przewalone, bo niełatwo jest w tym środowisku zbudować trwały związek. Ja jego byłą też skądś znam, no Erkenci Kus nie oglądałam, więc nie wiem skąd. A aktor na tej fotce, którą wstawiłaś mira, wygląda o wiele lepiej, niż na plakatach promocyjnych do serialu. Next, mnie chyba zaraz pogoni stąd.
|
|
|
Post by mira on May 5, 2021 12:05:33 GMT
lucy, ależ ja nie napisałam, że rozwód na koncie i kilkuletnie dziecko to jakaś jego wada. Zwyczajnie zdziwiłam się, że to facet po przejściach, bo nie dawałam mu więcej niż 30 lat (w rzeczywistości ma więcej), a ludzie skupiający się na karierze rzadko decydują się na ślub i dziecko w tak młodym wieku (ślub brał w 2014).
|
|
|
Post by lucy on May 5, 2021 12:50:04 GMT
Spoko, mira. Już wiem skąd znam byłą prota. Widziałam ją w Ask ve Ceza. Aktorka jakich wiele, niczym się nie wyróżnia. Jeszcze mała ciekawostka na temat Umuta (skojarzyłam dopiero teraz, że niedawno o nim pisałam): dizilandia.boards.net/post/6243/thread
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 5, 2021 13:25:40 GMT
A poza tym myślałam, że to zatwardziały kawaler, a tymczasem ma na koncie małżeństwo (rozwiedziony w 2016 roku) i jest ojcem pięcioletniej dziewczynki. Next , mnie chyba zaraz pogoni stąd. No co ty, ja się mogę z tobą nie zgadzać i mieć inne zdanie . Ty również masz inne zdanie. Każdy pozostaje przy swoim. Jak bym cię mógł wygonić. niemoc
|
|