Next
Moderator
|
Post by Next on May 21, 2021 18:27:10 GMT
Tytuł: Love, Victor Tytuł PL: Love, Victor Kraj: USA Wytwórnia: 20th Century Fox Television Producent: Wyck Godfrey, Jason Ensler Reżyser: Jason Ensler, Rebecca Asher Scenariusz: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger Gatunek: Dramat Ilość odcinków: 10 Kanał: Hulu Emisja:17/06/2020 - Opis:Victor przeprowadza się ze swoją rodziną z Teksasu do Atlanty, gdzie rozpoczyna naukę w Creekwood High. Szybko poznaje historię byłego ucznia tamtejszego liceum, który zrobił coming out przed całą uczelnią. Nastolatek, podobnie jak Simon jest gejem i nie przyznał się do tego jeszcze nikomu ze swego otoczenia. Czy Victor pozna w końcu swoją pierwszą miłość i ujawni swoją orientację seksualną przed światem. Obsada:Michael Cimino ... Victor Salazar Rachel Hilson ... Mia Brooks Anthony Turpel ... Felix Weston Bebe Wood ... Lake Meriwether Mason Gooding ... Andrew George Sear ... Benjamin 'Benji' Campbell Isabella Ferreira ... Pilar Salazar Mateo Fernandez ... Adrian Salazar James Martinez ... Armando Salazar Ana Ortiz ... Isabel Salazar Nick Robinson ... Simon Spier Anthony Keyvan ... Rahim Charlie Hall ... Kieran Lukas Gage ... Derek
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 21, 2021 18:30:31 GMT
Zwiastun serialu.
Serial wraca 11 czerwca z drugim sezonem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 22, 2021 14:00:18 GMT
Alex jutro zaczynamy maraton z tym serialem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 5, 2021 12:06:24 GMT
Nowy zwiastun. Alex dzieje się.
|
|
|
Post by Alex on Jun 5, 2021 14:54:53 GMT
W pierwszym sezonie było mało shipu to w drugim nadrabiają. Trzeba się przygotować psychicznie na taką ilość scen. 😂 Felix nadal z blondyną. 🤦♀️
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 5, 2021 21:08:49 GMT
To było do przewidzenia. Felix chłopie przejrzyj na oczy.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 31, 2021 10:08:39 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 31, 2021 15:39:20 GMT
No i super, Alex trzeba w końcu 2. sezon nadrobić.
|
|
|
Post by Alex on Jul 31, 2021 18:17:19 GMT
No i super, Alex trzeba w końcu 2. sezon nadrobić. Cały czas ci powtarzam to mnie nie słuchasz. 🙄 Od połowy sierpnia się bierzemy za nadrabianie. Do tego czasu obejrzyj sobie Young royals. 😁
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 2, 2021 11:58:56 GMT
Opis brzmi ciekawie z chęcią nadrobię ten serial No i super, Alex trzeba w końcu 2. sezon nadrobić. Cały czas ci powtarzam to mnie nie słuchasz. 🙄 Od połowy sierpnia się bierzemy za nadrabianie. Do tego czasu obejrzyj sobie Young royals. 😁 Czy to z tego serialu pochodzi Twoja sygnatura?
|
|
|
Post by Alex on Aug 2, 2021 13:13:00 GMT
Czy to z tego serialu pochodzi Twoja sygnatura? Nie, moja sygnatura pochodzi z "911: Lone star". 😁 Jeśli lubisz takie klimaty (a chyba lubisz) to polecam. 😄 Next, chyba nam doszła jeszcze jedna osoba do wspólnego oglądania. 😂
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 2, 2021 15:44:14 GMT
Nie, moja sygnatura pochodzi z "911: Lone star". 😁 Jeśli lubisz takie klimaty (a chyba lubisz) to polecam. 😄 Next, chyba nam doszła jeszcze jedna osoba do wspólnego oglądania. 😂 Hura w kupie siła.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 2, 2021 17:20:59 GMT
Czy to z tego serialu pochodzi Twoja sygnatura? Nie, moja sygnatura pochodzi z "911: Lone star". 😁 Jeśli lubisz takie klimaty (a chyba lubisz) to polecam. 😄 Next , chyba nam doszła jeszcze jedna osoba do wspólnego oglądania. 😂 Właśnie poczytałem troszkę o tym serialu, widziałem kilka zwiastunów i to zdecydowanie coś dla mnie od dziś będzie co oglądać wieczorkami 🖤.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 2, 2021 18:11:18 GMT
Właśnie poczytałem troszkę o tym serialu, widziałem kilka zwiastunów i to zdecydowanie coś dla mnie od dziś będzie co oglądać wieczorkami 🖤. Ja z Alex też go oglądamy. Jesteśmy na 2 sezonie. Mamy kilka odcinków do nadrobienia.
|
|
|
Post by Alex on Aug 2, 2021 19:33:08 GMT
Nie, moja sygnatura pochodzi z "911: Lone star". 😁 Jeśli lubisz takie klimaty (a chyba lubisz) to polecam. 😄 Next , chyba nam doszła jeszcze jedna osoba do wspólnego oglądania. 😂 Właśnie poczytałem troszkę o tym serialu, widziałem kilka zwiastunów i to zdecydowanie coś dla mnie od dziś będzie co oglądać wieczorkami 🖤. To od razu możesz rzucić okiem też na "911". Stamtąd pochodzi podpis Next'a, ale tam (mam nadzieję, że JESZCZE) takich scen jak z mojego podpisu nie ma. 😔😂
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 2, 2021 19:40:45 GMT
Stamtąd pochodzi podpis Next'a, ale tam (mam nadzieję, że JESZCZE) takich scen jak z mojego podpisu nie ma. 😔😂 Bucka i Eddiego łączy miłość czysto platoniczna. O cielesnej nie masz co liczyć Alex. Mi się ta ich miłość braterska podoba. verte zobacz sobie na ta piękne sceny.
|
|
|
Post by Alex on Aug 2, 2021 19:52:15 GMT
Bucka i Eddiego łączy miłość czysto platoniczna. O cielesnej nie masz co liczyć Alex. Nie lubię cię. 😝 Niszczysz moje marzenia. 😭 Jeszcze zobaczysz w finale 5 sezonu i się zdziwisz. 😐 Mi się ta ich miłość braterska podoba. A kto powiedział, że rodzeństwo nie może ze sobą sypiać, co? 😂 Elity się nie oglądało... 😆😆 verte zobacz sobie na ta piękne sceny. Tą ze szpitala byś lepiej wrzucił, to było piękne. ❤️❤️
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 2, 2021 20:12:09 GMT
Nie lubię cię. 😝 Niszczysz moje marzenia. 😭 Jeszcze zobaczysz w finale 5 sezonu i się zdziwisz. 😐 Dobra, jak się tak stanie to wszystko tu odszczekam. A kto powiedział, że rodzeństwo nie może ze sobą sypiać, co? 😂 Elity się nie oglądało... 😆😆 Przestań to oglądać. Tą ze szpitala byś lepiej wrzucił, to było piękne. ❤️❤️ Cały ten odcinek był piękny.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 2, 2021 20:12:28 GMT
Next Ostatnio miałem trochę przesyt tureckiej przewidywalności i teraz jak na to patrzę, to jest idealny serial dla mnie. Tylko teraz nie wiem od której serii zaczynać 911: Lone star czy 911 żeby było chronologicznie? Alex Hahaha, też mi się od razu przypomniały te sceny z Elite 😂
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 2, 2021 20:16:44 GMT
Next Ostatnio miałem trochę przesyt tureckiej przewidywalności i teraz jak na to patrzę, to jest idealny serial dla mnie. Tylko teraz nie wiem od której serii zaczynać 911: Lone star czy 911 żeby było chronologicznie? Alex Hahaha, też mi się od razu przypomniały te sceny z Elite 😂 Alex Hahaha, też mi się od razu przypomniały te sceny z Elite 😂 Jesteście siebie warci. Next Ostatnio miałem trochę przesyt tureckiej przewidywalności i teraz jak na to patrzę, To tak jak ja , z ostatniego sezonu tureckiego oglądałem tylko marasli i mucize doktor. Reszta to papka powtarzana po raz setny. Tylko teraz nie wiem od której serii zaczynać 911: Lone star czy 911 żeby było chronologicznie? 911 pierwszy sezon jest trochę smętny. Ale od drugiego sezonu dochodzi eddie i się dzieje. Lone star też jest fajny. Lubię postać porywczego TK. Też się dużo dzieje.
|
|
|
Post by Alex on Aug 2, 2021 20:20:42 GMT
A kto powiedział, że rodzeństwo nie może ze sobą sypiać, co? 😂 Elity się nie oglądało... 😆😆 Przestań to oglądać. Spokojnie, jeszcze tylko 2 odcinki mi zostały. 😂 Obejrzę i możemy nadrabiać Felixa. ❤️ Tylko teraz nie wiem od której serii zaczynać 911: Lone star czy 911 żeby było chronologicznie? Ja bym zaczęła (i sama tak zrobiłam) od 911. Według mnie jest lepsze, a lone star jest jego Spin offem. Alex Hahaha, też mi się od razu przypomniały te sceny z Elite 😂 Przynajmniej ktoś się zna na dobrych serialach, nie to co Next. 🙄
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 2, 2021 20:26:16 GMT
Przynajmniej ktoś się zna na dobrych serialach, nie to co Next. 🙄
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 2, 2021 20:28:15 GMT
Next Ostatnio miałem trochę przesyt tureckiej przewidywalności i teraz jak na to patrzę, to jest idealny serial dla mnie. Tylko teraz nie wiem od której serii zaczynać 911: Lone star czy 911 żeby było chronologicznie? Alex Hahaha, też mi się od razu przypomniały te sceny z Elite 😂 Alex Hahaha, też mi się od razu przypomniały te sceny z Elite 😂 Jesteście siebie warci. Next Ostatnio miałem trochę przesyt tureckiej przewidywalności i teraz jak na to patrzę, To tak jak ja , z ostatniego sezonu tureckiego oglądałem tylko marasli i mucize doktor. Reszta to papka powtarzana po raz setny. Tylko teraz nie wiem od której serii zaczynać 911: Lone star czy 911 żeby było chronologicznie? 911 pierwszy sezon jest trochę smętny. Ale od drugiego sezonu dochodzi eddie i się dzieje. Lone star też jest fajny. Lubię postać porywczego TK. Też się dużo dzieje. Zaczynam jutro od Lone Star, już się nie mogę doczekać. 😍 Pewnie skończy się na tym, że do końca tygodnia wciągnę cały sezon ale trudno lubię policyjne klimaty, jeszcze z takim klimatem 🧡 Co do tureckich nie wiem czy oglądałeś atiye, ja jestem właśnie po 1 odcinku, wcześniej jakoś go nie zauważyłem, w każdym razie jest inny niż reszta na pewno warto dać mu szansę
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 2, 2021 20:33:55 GMT
Pewnie skończy się na tym, że do końca tygodnia wciągnę cały sezon ale trudno lubię policyjne klimaty, jeszcze z takim klimatem 🧡 Ja pierwszy sezon obejrzałem w dwa dni
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 2, 2021 20:45:59 GMT
Pewnie skończy się na tym, że do końca tygodnia wciągnę cały sezon ale trudno lubię policyjne klimaty, jeszcze z takim klimatem 🧡 Ja pierwszy sezon obejrzałem w dwa dni Ooo, no to może uda mi się pobić rekord, zawsze jak się przestawiam z tureckich, to wszystkie 45 minutowe odcinki wydają się takie króciutkie 😂
|
|
|
Post by Atahan on Aug 3, 2021 7:25:31 GMT
A oglądaliście film przed serialem? Mam na myśli "Twój Simon". Zastanawia mnie dlaczego HBO się nie pokusiło o ten serial, skoro chętnie kupowali inne tytuły od Hulu na czele z "Opowieść podręcznej". Może się kiedyś u nich doczekam.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 3, 2021 20:36:11 GMT
Może się kiedyś u nich doczekam. Serial pojawi się na Disney+, gdy w końcu platforma u nas zadebiutuje, a jest to przewidziane jeszcze na ten rok.
|
|
|
Post by Atahan on Aug 4, 2021 8:21:09 GMT
Fajnie, że będzie na Disney+, ale co do samego wejścia tej platformy to uwierzę, jak zobaczę. Ale może mnie zaskoczą i będą mieć szybsze ruchy, niż HBO z uruchomieniem w Polsce HBO Max. Chociaż polska strona Disney+ już jest, więc może faktycznie wejdzie w tym roku. Ciekawi mnie jeszcze, czy seriale z FOXa też tam będą dostępne.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 4, 2021 16:14:16 GMT
Fajnie, że będzie na Disney+, ale co do samego wejścia tej platformy to uwierzę, jak zobaczę. Ja mam disney+ jest tam love victor, ale jeszcze nie ma polskiego tłumaczenia. Disney sukcesywnie tłumaczy seriale. Pewnie do startu w Polsce będzie z tłumaczeniem.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Aug 5, 2021 17:09:39 GMT
Co do 911, to muszę Wam podziękować Zdecydowałem się jednak zacząć od zwykłego 911 i nie żałuję, choć czekam na troszkę inne wątki w każdym razie troszkę mnie tu nie było, bo tak mnie serial wciągnął że już pierwszy sezon zaliczony, teraz lecę z kolejnym. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia, to nie ma nad czym, trzeba oglądać, odkrycie roku jak dla mnie <3
|
|