|
Post by mira on Mar 23, 2022 7:49:06 GMT
Melisa gra teraz w "Marzenia i rzeczywistość", ale ten serial chyba skończy się na jednym sezonie. A przynajmniej nie słyszałam, by mięli kontynuować. Zresztą Ozge musi mieć wolne przed ślubem, skoro nawet Serkan zrezygnował z pracy w tym okresie
Lubię tych aktorów (Melisę i Selahattina), ale tak umiarkowanie. Nie zachwycam się nimi. Tematyka serialu też mnie nie ciekawi.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 18, 2022 15:46:29 GMT
💥To pewne! Melisa Aslı Pamuk i Selahattin Pasali otrzymali propozycję zagrania głównych ról w serialu „Intibah” opartym na klasycznej powieści Namıka Kemala. Reżyserią zajmie się Hilal Saral.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Apr 20, 2022 17:18:16 GMT
Czekam.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2022 19:12:00 GMT
Melisa jak najbardziej. Prot mi się nie podoba.
|
|
|
Post by lucy on May 1, 2022 14:42:12 GMT
❥ Blogger Dedikoducu Cocuk donosi, że zdjęcia do serialu #Intibah rozpoczną się w lipcu i zostaną pokazane we wrześniu przyszłego roku, ale nie ma jeszcze żadnych informacji o aktorach. Matthias, a nie (we wrześniu) tego roku? Nie widzę tego finansowo, żeby przez ponad rok płacić ekipie za pracę na planie (przed premierą, gdzie jeszcze nie wiadomo, czy serial na siebie zarobi). Tym bardziej, że projekt nie jest wysokobudżetowy.
|
|
|
Post by Matthias on May 1, 2022 17:55:46 GMT
lucy, tak - tego roku. Spojrzałem i edytowany był post We wrześniu tego roku.
|
|
|
Post by Matthias on May 2, 2022 18:55:06 GMT
💥Słynny bloger Tokio informuje, że nastąpił pewien postęp w serialu „ İntibah”, który na nowy sezon przygotowuje reżyser Hilal Saral.
|
|
|
Post by Matthias on May 14, 2022 13:43:10 GMT
💥Znany bloger Dedikoducu Cocuk donosi, że serial „ İntibah” jest wciąż zamrożony i nie jest jasne, co będzie dalej, ale zdjęcia mogą zostać odwołane. Mieli zacząć pracę w czerwcu, teraz jest połowa maja, ale nadal nie ma pewności - czy serial będzie miał w najbliższym czasie swą premierę.
|
|