verte
Początkujący
|
Post by verte on Sept 20, 2021 22:03:13 GMT
Zgadzam się, niestety ale wygląda to mega słabo. Zdecydowanie te włosy mu nie służą, mimo wszystko zobaczymy jak się zaprezentuje na zwiastunie.
|
|
|
Post by lucy on Sept 22, 2021 9:03:16 GMT
A mnie się podoba taka stylizacja Uraza (w sensie pasuje do roli i fabuły). Obsada:
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Sept 26, 2021 16:48:39 GMT
Pojawiło się dzisiaj nowe zdjęcie podobno z planu serialu, gdzie zauważono Arasa. Osobiście nie wiem, co o tym sądzić, ale być może Aras pojawi się w jakimś zwiastunie.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Sept 27, 2021 15:12:48 GMT
Dziś o 20 na Show TV ma ukazać się pierwszy zwiastun.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 27, 2021 17:32:50 GMT
Zwiastun:
|
|
|
Post by Alex on Sept 27, 2021 19:04:17 GMT
Straszne jest to, co zrobili z Urazem. Widać nie tylko trt potrafi...
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Sept 27, 2021 19:24:04 GMT
Info z ostatniej chwili, Ercan Kesal, znany z roli Ojca Idrisa (Ojciec Yamaca) z Cukur dołącza do obsady jako Halit karakteriyle. Być może istnieje jeszcze szansa na Arasa 😍.
|
|
|
Post by mira on Sept 28, 2021 7:02:43 GMT
Zwiastun oglądałam bez dźwięku więc nie wiem, czy ktoś tam coś mówi, jest jakiś głos w tle? Bo aktorzy paszczami raczej nie ruszają Ogólnie to odniosłam wrażenie, że brakuje trzeciego bohatera. Jest blondyn i jest ten z kucykiem, cały czas gdzieś z tyłu głowy czai się myśl, że nagle wyskoczy gdzieś Aras. Zobaczymy.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Sept 28, 2021 9:05:40 GMT
mira, W zwiastunie nie ma żadnego głosu, jest ten sam podkład muzyczny, co w poprzednim video z tym kawałkiem spódnicy(?). Oglądając też miałem odczucie, że ten trzeci bohater nie został pokazany. Wydaje mi się, że zrobili to bardzo bezpiecznie, tak aby nie pokazać zbyt wiele (chociaż w tym wypadku pokazali praktycznie tyle, co nic 😂), obstawiam że to ich strategia marketingowa, będą starali się budować napięcie i aurę tajemniczości praktycznie do samego początku serialu i dopiero przy zwiastunie pierwszego odcinka może będzie wiadomo coś więcej. Z tym Arasem mam tak samo, do samego końca gdzieś tam będę mieć malutką nadzieję, że jednak się pojawi .
|
|
|
Post by Matthias on Sept 28, 2021 15:33:49 GMT
Ta zapowiedź w ogóle mnie się nie spodobała... Poczekam na jakichś konkretniejszy zwiastun.
|
|
|
Post by lucy on Oct 2, 2021 19:44:09 GMT
Prawdopodobnie będzie miał występ gościnny, takie są "plotki". Już pomijając, że wiarygodne źródła niejednokrotnie zaprzeczały wszelkim spekulacjom, iż Aras się znajdzie w obsadzie UC, osobiście nie wierzę, że wszedłby w projekt, w którym nie byłby tym "najgłówniejszym", a ta rola tutaj jest już obstawiona. I nie wierzę, że ryzykowałby zaszufladkowanie, bo tym by groził w jego przypadku występ tutaj. Zagra głównego wroga Kartala:
|
|
|
Post by lucy on Oct 2, 2021 20:33:38 GMT
Premiera 11 października.
|
|
|
Post by lucy on Oct 3, 2021 9:10:36 GMT
Info z ostatniej chwili, Ercan Kesal, znany z roli Ojca Idrisa (Ojciec Yamaca) z Cukur dołącza do obsady jako Halit karakteriyle. Podobno występ ma być gościnny. Aktor zagra starego policjanta Halita, który weźmie udział w operacji zorganizowanej przez komendanta policji Efe (Ekin Koc) w cygańskiej dzielnicy Kartala (Uraz Kaigiraloglu). Incydent, który wydarzy się podczas operacji z Halitem, rozpali ogień zemsty w sercu Efe. Prawdopodobnie postać nie dożyje do drugiego odcinka… Ależ mi się podoba ten cygan, w sensie jest mega "sympatyczny". Ta stylizacja to strzał w 10-tkę. W dodatku będzie tańczył
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Oct 3, 2021 11:13:04 GMT
Muszę przyznać, że wygląda to bardzo ciekawie, już nie mogę się doczekać pierwszego odcinka. Może nawet dam radę się przyzwyczaić do tego nowego "blondaska"😂
|
|
|
Post by lucy on Oct 4, 2021 9:57:23 GMT
Chodzą słuchy, że Burak Dakak też dołączył do obsady. Z planu..
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Oct 4, 2021 12:35:53 GMT
Chodzą słuchy, że Burak Dakak też dołączył do obsady. Z planu.. Byłoby świetnie gdyby Burak dołączył do obsady <3 Ten taniec, będzie się działo 😂 Nie wiem jak Wy, ale ja coraz bardziej jestem zaciekawiony tym serialem
|
|
|
Post by julia on Oct 4, 2021 16:38:18 GMT
Czy to Uraza przefarbowali na albinosa Nikogo poza nim ( z facetów) tu nie znam, a jego to lubię mocno średnio..., no i Nursel Kose jest odstręczająca, ale skoro to 11. października, to może spojrzę. Nursel widziałam w "Paramparca" i "Guvercin" i jej fizis idzie w parze z głosem, mimiką...oraz postaciami, które tam grała.
|
|
|
Post by lucy on Oct 5, 2021 12:13:29 GMT
Przypomniałam sobie, że w Gonulcelen był również wątek cygański (protka była cyganką) i tutaj chyba będą podobne klimaty (w sensie na dzielnicy, bo serial jest w innym gatunku):
|
|
|
Post by lucy on Oct 6, 2021 12:33:17 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 6, 2021 17:02:58 GMT
Piszą, że odcinek 1 serialu nie zrobił na kanale wrażenia i poszedł do poprawy. To samo miało miejsce w Alparslanie.
|
|
|
Post by lucy on Oct 7, 2021 9:12:12 GMT
Premiera 11 października. W związku z poprawkami odcinka premiera została przesunięta o 2 tygodnie, czyli na 25 października.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Oct 7, 2021 13:51:15 GMT
Oby im się udało utrzymać jakiś poziom, dobrze że nie wypuścili gniota, tylko starają się zrobić coś sensownego. Pozostaje tylko pytanie, czy rzeczywiście to jest możliwe do zrobienia, gdyby mieli już przygotowany scenariusz i pierwszy odcinek przed końcem Cukura, to pozostałoby jedynie go wyemitować, w tym wypadku muszą zrobić to dobrze na dniach, a presja rośnie z każdym tygodniem, jest o co walczyć bo widownia Cukur'a pod koniec była ogrmona.
|
|
|
Post by lucy on Oct 8, 2021 19:23:18 GMT
Jutro ma być plakat.
|
|
|
Post by lucy on Oct 9, 2021 9:07:57 GMT
Plakat. Wg mnie wszystko się na nim zlewa. Słaby.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 9, 2021 9:38:39 GMT
Nie podoba mi się. Zgadzam się z Tobą lucy - wszystko zlewa się z sobą, i żeby coś dostrzec, trzeba się dobrze przyjrzeć. Słaby fotograf. Może zwiastun zachęci znacznie bardziej.
|
|
verte
Początkujący
|
Post by verte on Oct 9, 2021 15:58:07 GMT
Mam dokładnie takie samo zdanie na temat tego plakatu, czekam na zwiastun. Mimo, że plakat jest słaby to wciąż mam nadzieję, że zwiastun okaże się bombą
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 9, 2021 16:44:43 GMT
Plakat. Wg mnie wszystko się na nim zlewa. Słaby. Plakat jak plakat, ważne że się na nim Ekin ładnie prezentuje. Jeśli ta w czerwonej sukience to partnerka serialowa Ekina jestem bardzo na tak.
|
|
|
Post by lucy on Oct 9, 2021 16:47:05 GMT
Najważniejsze, żeby serial był dobry. Zwiastuny i plakaty nie mają żadnego przełożenia na reyting. Ostatnio w Turcji nie brakowało projektów, które miały super reklamę, a po kilku odcinkach wyleciały na zbity..
|
|
|
Post by lucy on Oct 9, 2021 20:10:39 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 10, 2021 11:15:16 GMT
Myślałam, że sceny muzyczno-taneczne będą prawdziwym widowiskiem, no patrząc na ten filmik obeszłam się smakiem. Jeśli Uraz się w ten sposób uczy tańca cygańskiego to naprawdę żal... Słabo to widzę, zero wrażeń wzrokowych, hałas i nic więcej... LINK
|
|