Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 10, 2023 13:39:52 GMT
Aktorka Michele ktora gra Sare jak na razie tez na plus u mnie pasuje jej blond kolor włosów. Nie lubię Michelle Renaud jako aktorki. Oglądanie z nią „Hijas de la Luna” i „La reina soy yo” to była katorga. W „La Herencia” na szczęście wypada całkiem dobrze. Nie przepadam za tą całą Jaspeado, ale tutaj jej postać wydaje się być dodatkową atrakcją.. Ja bardzo lubię Veronicę Jaspeado. Jej Juana Banana była moją ulubioną postacią w „Bezdusznej”. Tutaj Berta Perfecta też zapowiada się bardzo dobrze. Swoją drogą w wersji Telemundo tę rolę zagrała Natasha Klauss, ale jednak Jaspeado zrobiła na mnie lepsze wrażenie w tej roli. Nadal mylą mi się dwaj bracia. Psycholog i jeden ze średnich (wiekowo) - chyba ten zakochany w narzeczonej prota, bo najmłodszego akurat kojarzę z Las Amazonas, gdzie postać była zagrana beznadziejnie. Może tutaj będzie lepiej, bo na razie go nawet lubię. Ale z tą dwójką to mam mega problem i nigdy nie wiem który jest który. Psycholog Simon (Emanuel Palomares) i alkoholik Mateo (Mauricio Hénao). Na ten moment bracia, których najmniej polubiłem
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 10, 2023 13:40:28 GMT
Michelle Renaud i Matías Novoa pobrali się.
|
|
|
Post by lucy on Dec 10, 2023 17:17:50 GMT
Michelle Renaud i Matías Novoa pobrali się. To oni byli razem? Jego tu w ogóle nie poznałam. Co do Michelle to widziałam ją w tylko jednej telce tj. w Pasion y Poder i dla mnie razem z Jose Pablem Minorem była najsilniejszym ogniwem tej telki... której notabene widziałam ok. 30 odcinków, bo więcej nie dałam rady obejrzeć. M jest śliczna.. nie wiem, czy jest ładniejsza od niej (obecnie) protka w Televisie, no ja takowej nie kojarzę. Patrzy się na nią świetnie, bo z łatwością łapie chemię z kamerą... nie, kamera ją po prostu kocha..
|
|
|
Post by man1000 on Dec 10, 2023 17:51:34 GMT
lucy,Michele i Matias oglosili swoj zwiazek 2 lata temu po zakończeniu nagrań do telenoweli La Herencia wiec sa juz długo razem
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 10, 2023 18:20:45 GMT
Co do Michelle to widziałam ją w tylko jednej telce... Z tego co kojarzę to oglądałaś „El color de la Pasion” a tam też grała. Co prawda tylko w pierwszym etapie i czarny charakter. W moim odczuciu mocno przekoloryzowała swoją postać. W drugim etapie Claudia Ramírez była świetna w tej roli. Ja po „Hijas de la Luna” i „La reina soy yo” nie mogłem patrzeć na Renaud. Do dzisiaj boję się wziąć za „La sombra del pasado” bo para Renaud&Lyle mnie odstrasza, szczególnie jak pomyślę o oryginale i świetnych protach. Od czasu „Quererlo Todo” Michelle mocno się poprawiła. Jak nie wrzeszczy to całkiem dobrze się na nią patrzy. Teraz ogłosiła przerwę bo chce poświęcić się rodzinie. Ponoć jest w ciąży.
|
|
|
Post by man1000 on Dec 16, 2023 14:14:18 GMT
Jestem po 20 odcinkach i zaczyna się dużo dziać Deborah doniosła na Simona na policję za zniesławienie jej Pedro i Jullieta obmyślili plan jak rozdzielić Sarę i juana Cornelio dowiedział się że Tadeo nie jest jego synem i powiedział przy wszystkich że zemści się na rodzinie Del Monte za to co mu zrobili.Bryan i Jessika wzięli ślub co nie zadowoliło jej matkę i zrobiła im wielką awanturę.Najbardziej żal mi było Modesta że dowiedział się że Tadeo nie jest jego wnukiem zrobił awanturę w biurze Pedra ale ten mu zagroził że jak stanie mu na drodze to go zabije.Milosc między Sara i Juanem też zgasła po tym jak dowiedział się że Sara zamieniła sprawdzony nawóz na jakiś tańszy i skutkiem tego było zgniłe awokado na plantacji Jeśli ktoś zastanawia się czy oglądać to polecam fajna telka
|
|
|
Post by man1000 on Dec 20, 2023 21:48:47 GMT
Kolejne materiały promocyjne
|
|
|
Post by man1000 on Dec 23, 2023 21:38:07 GMT
Kuchnia filmowa
|
|
|
Post by man1000 on Jan 2, 2024 13:04:22 GMT
Najnowsze materiały promocyjne
|
|
|
Post by man1000 on Jan 9, 2024 22:12:24 GMT
Nowy materiał promocyjny i Kuchnia filmowa
|
|
|
Post by man1000 on Jan 20, 2024 13:41:21 GMT
Materiał promocyjny Verónica Jaspeado
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 21, 2024 18:37:56 GMT
„Dziedziczka” jest obecnie najchętniej oglądaną pozycją na kanale Novelas+.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 21, 2024 19:14:36 GMT
„Dziedziczka” jest też najchętniej oglądanym serialem na platformie Canal+ Online. 1. Vera 2. Dziedziczka 3. Mafia po fińsku 4. Klangor 5. Rubi 6. Reyka 7. Za głosem serca 8. Złamane życie 9. Powrót 10. Smak zemsty
|
|
|
Post by lucy on Jan 22, 2024 15:40:54 GMT
Chociaż scenariusz nie jest tu wybitny i wątki mogłyby być lepiej napisane to najbardziej mnie odrzuca muzyka przewodnia. Na początku ta piosenka z czołówki mi się nawet podobała, ale teraz mi uszy odpadają. Jest strasznie agresywna, że się chwilami aż wzdrygam. A najgorsze w niej jest to okropne wycie. Jak można było coś takiego wrzucić do telenoweli na główny plan? Jestem mocno w tyle z oglądaniem, a już mam dość i często chcąc odpalić kolejny odcinek rezygnuję, bo czuję, że w danym momencie nie dam rady wytrzymać takich dźwięków. Jeszcze gdyby motywy z tej piosenki nie były tak piłowane to bym to jakoś zniosła, ale tu jest co chwilę mocne uderzenie w uszy. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam, więc nei wiem czy tą telkę dokończę. Nigdy wcześniej mi się nie darzyło, że mnie muza tak męczyła. Nawet przy Toygarze Isikli (Turcja) tak nie miałam.
|
|
|
Post by man1000 on Jan 22, 2024 16:48:48 GMT
Mnie tez strasznie irytuje muzyka z czołówki ja jak zaczyna sie serial to przewijam do przodu bo uszy az więdną
|
|
|
Post by lucy on Jan 22, 2024 17:48:14 GMT
Też przewijam, co już pewnym utrudnieniem, ale ten motyw muzyczny pojawia się też w trakcie odcinka. Pamiętam, że jak kiedyś włączyłam odcinek będąc już w łóżku... i po niedługiej chwili zasnęłam (było już późno i byłam padnięta) to ta okropna muza wyrwała mnie prawie na równe nogi ze snu. Masakra.
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2024 21:24:38 GMT
Nie wiem, ale już chyba nie wrócę do tej telki. Muzyka mnie najbardziej odepchnęła, ale patrząc na fabułę to 2 lata temu bardziej wkręciła mnie Rubi z 2004r.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 4, 2024 3:09:05 GMT
Michelle Renaud i Matías Novoa spodziewają się dziecka.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Feb 17, 2024 21:09:14 GMT
Michelle Renaud i Matias Novoa spodziewają się chłopca, mają już wybrane imię - Milo.
|
|
|
Post by lucy on Mar 1, 2024 16:19:04 GMT
Nowy Zwiastun na Novelas+
|
|
|
Post by man1000 on Mar 8, 2024 12:59:26 GMT
Emisja w Polskie Tv Zakończyła się
|
|
|
Post by lucy on Mar 8, 2024 14:08:28 GMT
Emisja w Polskie Tv Zakończyła się I jak? Obejrzałeś telkę do końca, man1000?
|
|
|
Post by man1000 on Mar 8, 2024 21:02:28 GMT
lucy, Tak obejrzałem do końca i troche mi sie nie podobało zakończenie śmierc julliety to było jakies nieporozumienie tym bardziej ze przeszła wielka pzremiane w ostatnich odcinkach i wszystkich przeprosiła. Śmierc Pedra także to dla mnie non sens wystarczyło go poslac na terapie nie radził sobie ze wszystkim co przeszedł w dzieciństwie . Deborah po tym jak Sara jej nie wybaczyła zmieniła tożsamość i szuka nadal bogatego faceta. Para Protów wzieła ślub i na końcu po paru miesiacach Sara i Paloma sa w ciaży a Mateo wychowuje syn swojego i Julliety. Zakończenie troche mi przypomina turecki serial Zalim Istanbul gdzie tam tez bylo duzo smierci . Podsumowujac Telka dobra fabułowo wciaga w kazdym odcinku duzo jest akcji i intryg jak najbardziej polecam moja ocena 9/10
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 8, 2024 23:35:33 GMT
Śmierć Juliety faktycznie niepotrzebna. Przeszła przemianę, a jej zachowanie było spowodowane guzem mózgu. Natomiast w przypadku Pedra nie widziałem tu innej możliwości niż śmierć. Może i jego choroba psychiczna miała związek z trudnym dzieciństwem, ale zabił on w straszny sposób swoją matkę i Dantego. Przyczynił się do śmierci don Agustina. Zlecił zabójstwo Sary przez co straciła dziecko. Zabił swojego ojca. Lista jest jeszcze dłuższa. Tutaj tylko śmierć albo psychiatryk do końca życia.
|
|
|
Post by lucy on Mar 9, 2024 0:04:56 GMT
A kto zagrał najlepiej?
Ja widziałam niecałe 17 odcinków i jak dla mnie najlepszy show należał do trójki aktorów i są nimi: Daniel Elbittar, Tiaré Scanda i Julian Gil. Tiare przejęła pałeczkę od Any Berhy Espin, której potrafiła ze zwykłej roli zrobić prawdziwą perełkę. Czego np. Ana Martin nie potrafi (i nigdy nie potrafiła), pomimo, że hołubią ją w tej Telvisie jakby była nie wiadomo jak dobrą aktorką. Daniela Ebitara widziałam tylko w Siempre tuya Acapulco i zrobił bardzo duży postęp od tamtych czasów.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 9, 2024 10:42:52 GMT
lucy, Daniel Elbittar rzeczywiście wypadł bardzo dobrze jako czarny charakter te jego docinki i teksty były niesamowite. Elizabeth Alvarez również wypadła dobrze jako Deborah też miała dobre teksty i intrygi w telce
|
|
|
Post by lucy on Mar 9, 2024 15:25:32 GMT
Elizabeth Alvarez również wypadła dobrze jako Deborah też miała dobre teksty i intrygi w telce Może i tak, ale mnie od tej aktorki tak odrzuca, że jej aktorstwo jest dla mnie niewidzialne.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 24, 2024 12:11:13 GMT
Za kilka dni minie dokładnie 2 lata od Premiery ale ten czas szybko leci
|
|