Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 28, 2021 16:54:29 GMT
Przemogłem się i obejrzałem pierwszy odcinek. Omg postać buraczka jak i on jest wyśmienity, wyważony małomówny cudowny. Nie sposób oderwać od niego oczów. Potrafi wykreować postać, niech się aktorzy uczą od niego człowiek kameleon. Alina hm no fanem jej nie jestem i nie będę, lecz styl w jaki ją ubierają przyćmiewa jej irytujący charakterek. Jej postać ma irytujące zagrywki jak nastolatka która się focha. Jak na razie jest znośna. Brat alkoholik fajną rola ale wydaje mi się że pod tym płaszczykiem kryję się coś więcej. Swoją drogą aktor jest świetny. (Kulawy z soz) Ta reszta rodzinki to oni chyba nie są tak przejrzyści jakich grają. No i macoch która niby jest z ojczulkiem Mahur ale pewnie wzięła by innego młodszego. Na Maraşa się już zapatrywała. Czuć że to produkcja Tims b, muzyka identyczna jak w soz. Serial musiał mi się spodobac skoro dziś obejrzałem pierwszą godzinę drugiego odcinka. Oby tylko alina zostałą na tym poziomie irytującym na jakim jest i będzie git.
|
|
|
Post by mira on Jan 29, 2021 7:53:08 GMT
No widzisz Next , nie jest tak źle, jest nawet bardzo dobrze Ja wczoraj wypatrywałam trzeciego odcinka, ale zdaje się, że poprzednio tłumaczenie było w piątek. W końcu przestałam co 5 minut zaglądać na grupę i wzięłam się za SCK, ale zasnęłam... Myślę, że gdybym oglądała ten serial, to bym nie zasnęła
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2021 11:02:03 GMT
Ooo... czyżbyś Next powoli wracał do turkiszy?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 29, 2021 16:09:31 GMT
lucy Powolutku wracam ale nie chce od razu wskakiwać na głębszą wodę bo wrócą nudności. Powiem tak 50m2 obejrzałem w jeden dzień bo uwielbiam engina i aybuke. A buraczka kocham od kiedy go poznałem, on robi całą robotę w tym serialu, Nawet zniosę irytującą aline dla niego. Jak na razie alina jest do wytrzymania, chyba jakieś lekcje aktorstwa brała.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 17:38:55 GMT
Obejrzałem trzeci odcinek. zakochałem się w buraczku. To jak on prowadzi swoją postać to jest mistrzostwo. Małomówny wyciszony odzywa się tylko wtedy jak ma coś do powiedzenia.Jego gestykulacja daje więcej niż tysiąc słów miodzio. Wzrok chłopina odwraca jak widzi mahur w ręczniku. Najlepsza rola buraczka. Atv zepsujcie mi ten serial a powieszę was wiecie za co. Powiedźcie mi co to jest, to co zawsze na początku Maraşli im opowiada o sobie. Jakaś tajna organizacja czy wojsko nie do końca to rozumie. Jak on im powiedział że nigdy się nie zakochał bo to miłość zmienia człowieka coś w tym stylu. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Maraşli ich tam wyszczela jak kaczki w tym lesie. Mahur się wreszcie przekonała że jednak Maraşli miał racje że to ktoś z rodziny. Oprósz tej szui wydaje mi się że jest w też w to synowa zamieszana. Ona chyba go poinformowała gdzie teść i mąż jedzie. I ten pseudo przyjaciel chodź ze mną a potem przepraszał. Kulka w głowę i tylko to mu się należała od początku mi ta gnida śmierdziała. I te wideo matki która chciała coś przekazać, jednak rodzinka nie jest tak przejrzysta za jaką się podaje. Jestem ciekaw co za propozycje będzie mieć Mahur dla Maraşla.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 19:32:59 GMT
Dziś leci 4 odcinek Maraşli.
|
|
|
Post by mira on Feb 2, 2021 7:47:37 GMT
Dziś leci 4 odcinek Maraşli. Na grupie serial zbiera same pochwały, a mimo to w poście live żadnych komentarzy... Ten serial ma taki specyficzny klimat, że bez napisów dziwnie się go ogląda, niczego człowiek nie rozumie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 2, 2021 16:24:02 GMT
Ja go zacząłem oglądać jest cudowany. A zwłaszcza buraczek kocham go w takim wydaniu. Rayting za 01.02.2021 - Poniedziałek
ТOTAL: 1. Uyanış: Büyük Selçuklu (19 Odcinek) - 10.25%⬆ (+0.41) 4. Çukur (114 Odcinek) - 7.47%⬇(-1.14) 5. Maraşlı (4 Odcinek) - 7.30%⬆(+0.14%) 6. Yasak Elma (96 Odcinek) - 7.03%⬆(+0.26) 11. Sefirin Kızı (38 Odcinek) - 4.95%⬇ (-0.20) 23. Emanet (106 Odcinek) - 2.67%⬇ (-0.08) АВ: 1. Uyanış: Büyük Selçuklu - 11.06%⬇(-0.46) 2. Yasak Elma - 6.50%⬆(+0.45) 3. Maraşlı - 6.34%⬇(-0.03) 5. Çukur - 5.42%⬇(-0.60) 12. Sefirin Kızı - 2.97%⬇(-1.61) 42. Emanet - 1.03%⬇ (-0.40)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 6, 2021 17:21:07 GMT
Obejrzałem wczoraj czwarty odcinek i jestem w szoku. Halo ktoś nam podmienił aline. To nie ta alina nie irytująca mówi z sense, widać że trochę improwizuje. Ta scena w studiu jak szukała breloku po mamie cudo. Jak do Maraşla powiedziała, jeszcze raz do mnie powiesz panienko to skopię ci dupę. A on nadal pozostał dżentelmenem. Ozan, wiedziałem od początku że gra na dwa fronty. Tu niby z rodziną że broni mahur, a pod stołem robi interesy z Savaşem. Maraşli mógł go lepiej oklepać. Ta sytuacja przy palącym się aucie, ojciec wybrał lepszego syna. A ten drugi może spłonąć żywcem, dobry tatuś. Savaş naprowadził mahur na sprawę śmierci wspólnika ojca. Się okazało że rodzicie się jednak tak bardzo nie kochali. Matka mahur kochała wspólnika męża, w wideo opowiadała mahur o prawdziwej miłości. A tu się może okazać jak to powiedział Maraşli mahur że może wyjść jeszcze wiele smrodu. Kochanem matki mahur znikną po wyjściu po wyjściu z więzienia że niby handlował narkotykami i ciała nie znaleziona. Oj panie aziz ma pan wiele za swoim kołnierzem. A smród będzie się toczył, synuś zresztą wiele od tatusia nie odbiega. Maraşli trzyma się blisko rodziny, bo ktoś z tej firmy jest zamieszany w strzelanina w której została ranna jego córka. Oj będzie ciekawie. Buraczek jest świetny w tej roli, to jak cedzi swoje emocje każde słowo na wagę złota, mam ciary. Halo czy to się kameruję. Alina jest świetna, nie ma w niej grama sztuczności. Przez to że ją tak prosto ubierają i malują zyskuje na tym. Ona się chyba doszkalała po Elimi Bırakma, nawet płącze inaczej. Muzyka z czołówki jest świetna, na początku brzmi jak kuzgun, a potem przechodzi w soz. Drugi frag 5 odcinka. www.youtube.com/watch?v=JZkyyRq_-g4
|
|
|
Post by lucy on Feb 7, 2021 12:00:53 GMT
Ze specjalnej foto sesji, która wyjdzie w Walentynki.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 7, 2021 16:07:41 GMT
Buraczek wygląda jak milion dolarów. Buraczek za bardzo skupiony na sesji, nie zwraca uwagi na zaloty aliny.
|
|
|
Post by mira on Feb 8, 2021 1:38:02 GMT
Według mnie to zalotów Aliny tutaj nie ma. W ogóle to wystarczy zobaczyć ich wspólny występ w Onedio, jest sympatia, ale jest też dystans. Natomiast całkiem niedawno Burak wystąpił w tym programie z Dilan Cicek Deniz i tam aż czułam niesmak, ciągle się do niego zbliżała, dotykała go, pokładała się. A on kompletnie obojętny na zaloty
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 8, 2021 14:24:08 GMT
Nie dziwie się że dziewczyny się na niego żywcem wchodzą. Jest na co.
|
|
|
Post by lucy on Feb 8, 2021 14:30:42 GMT
Buraczany ma dziewczynę, więc tym bardziej dobrze, że nie jest "wszędobylski".
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 8, 2021 16:47:14 GMT
lucy co za dziewczynę ma, bon chyba jestem nie w temacie.
|
|
|
Post by mira on Feb 9, 2021 8:16:43 GMT
Ja też myślałam, że od rozstania z Bursą z nikim innym się nie związał. Ale jak poszperałam, to faktycznie w ubiegłym roku rozpisywano się o jego związku z Beste Kökdemir. Widziano ich razem na ulicy, ale po prostu szli, chyba robili jakieś zakupy, żadnych gestów na tych zdjęciach nie widać, także trudno powiedzieć, czy coś było, a jeśli było, to czy nadal trwa.
Alina chyba nie ma nikogo.
|
|
|
Post by lucy on Feb 9, 2021 13:02:02 GMT
Ja o tym, że ma dziewczynę wiem z niedawnej, chyba grudniowej jego wypowiedzi, gdy na ulicy go dopadali paparazzi. Powiedział o niej jedno zdanie, ale już nie pamiętam co dokładnie. Chyba potwierdził, ze razem mieszkają. I nie wiem o której mówił, czy o tej Beste, czy może jakiejś nowej... Następnym razem kiedy będzie coś nowego w temacie to od razu zamieszczę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 9, 2021 15:53:26 GMT
A to ta podróba demet.
|
|
|
Post by lucy on Feb 9, 2021 20:38:47 GMT
A jest chemia między protami?
|
|
|
Post by mira on Feb 10, 2021 7:57:25 GMT
lucy , nie powiedziałabym, że bije po oczach, ale nie jest źle. Aczkolwiek w tym serialu jest tyle innych wątków, tyle zagadek, że relacja Mahur-Marasli póki co nie jest najważniejsza, ale z pewnością dojdziemy i do tego etapu
|
|
|
Post by Matthias on Feb 10, 2021 18:08:25 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 11, 2021 10:29:41 GMT
|
|
|
Post by mira on Feb 11, 2021 10:35:12 GMT
Nieciekawa ta dziewczyna. Znaczy na tych zdjęciach nie wygląda jakoś źle, ale kliknęłam w ten link podany powyżej i tam wygląda strasznie. Alina duuuużo ładniejsza
|
|
|
Post by lucy on Feb 11, 2021 10:38:37 GMT
Też mi się nie podoba.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 11, 2021 21:35:14 GMT
Ja rozumiem być zazdrosnym. Ale on jest chorobliwie zazdrosna. Aż tak jest nieogarnięta że sesja jest po to by mieli co gadać, a jak będą gadać, to się zainteresowanie na serial przeniesie. Będą szukać romansów jak u hander. Nie chciał bym przebywać z tak toksyczną osobą. Buraczek jest piękny, może mieć codziennie inną dziewczynę. Serialowa partnerka już się do niego lepi.
|
|
|
Post by Alex on Feb 11, 2021 21:54:42 GMT
Podobno po sesji z Aliną wyrzuciła Buraka z domu, tak jest zazdrosna. No nie wiem, czy to odwrotnego skutku do zamierzonego nie przyniesie
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 11, 2021 22:01:56 GMT
To buraczek nie ma domu że go wywalają. Powiem tak, nie oceniam ludzi po wyglądzie ale ona wygląda na taką sucz. Buraczku chłopie ratuj się puki możesz. Pakuj manatki i adios.
|
|
|
Post by mira on Feb 12, 2021 7:38:09 GMT
Chyba lubi wysokie kobiety, bo to zdaje się modelka (o ile to rzeczywiście była/jest jego dziewczyna...), Busra też bardzo wysoka.
W nocy wpadło tłumaczenie 5 odcinka, obejrzę sobie wieczorem
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 13, 2021 20:21:12 GMT
Ja już widziałem cały odcinek, i nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak poprzedni. Jakoś wolniej mi się oglądało ten odcinek.
|
|
|
Post by lucy on Feb 13, 2021 21:30:47 GMT
To jest na 100% jego dziewczyna. Nawet komentowała ostatnią burzę w mediach, że jest zazdrosna o Buraka. I tak, pracuje w modelingu.
|
|