|
Post by Matthias on Dec 8, 2022 15:19:50 GMT
Babkę Ferdzię chcą tu wsadzić? To co? Serenayka - szykuj się. Teraz Ciebie w gorset będzie wsadzać .
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 10, 2022 23:07:02 GMT
Po tym jak potraktowano Ozge Ozpirinci, życzę serialowi szybkiego wylotu
|
|
|
Post by lucy on Dec 11, 2022 0:09:31 GMT
Po tym jak potraktowano Ozge Ozpirinci, życzę serialowi szybkiego wylotu Podobno w ramach rekompensaty dostała inną rolę.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 13, 2022 19:09:22 GMT
✨ Sądząc po subskrypcjach na Instagramie, Necip Memili, który kończy pracę w serialu Ay Yapim „Darmaduman”, znalazł już sobie nowy projekt – serial „ Family / Aile” z Kivancem Tatlitugiem i Serenay Sarikaya w rolach głównych
|
|
|
Post by Matthias on Dec 14, 2022 19:47:40 GMT
💥 Yurdaer Okur odrzucił ofertę Ay Yapim dotyczącą pracy w serialu „Rodzina/Aile” z Serenay Sarikayą i Kıvanç Tatlıtuğiem w rolach głównych. Aktor prowadzi rozmowy w sprawie innych projektów
|
|
|
Post by Matthias on Dec 14, 2022 19:48:39 GMT
⚡ Zdjęcia do serialu „Rodzina / Aile” z Kivancem Tatlitugiem i Serenay Sarikaya rozpoczną się pod koniec miesiąca. Nur Surer może dołączyć do obsady serialu jako matka Aslana, Hulya. Kontrakt aktorki z serialu "Dziewczyna za szybą" wygasa 31 grudnia. Nejat Isler jest w trakcie podpisywania kontraktu na rolę starszego brata Aslana. Yusra Geyik zagra Yağmur, uzależnioną od narkotyków siostrę Devina, Canan Ergüder zagra Leylę, a Emel Göksu zagra babcię Aslana, Seher. Ushan Cakir dołączył również do obsady projektu w roli Atiego.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 19, 2022 19:40:28 GMT
⚡Serial Ay Yapim „ Aile” z Kıvanç Tatlıtuğ jako Aslanem i Serenay Sarikaya jako Devin ma wkrótce rozpocząć zdjęcia. Nur Surer jest na etapie podpisywania kontraktu na rolę matki bohatera Aslana o imieniu Hulya. W kolejnego syna Hulyi wcieli się Nejat Isler. Jej córkę zagra Canan Erguder. Do obsady projektu dołączyli także Ushan Cakir i Levent Ulgen. Levent wcieli się w wuja Aslana o imieniu Ibo, który jest w konflikcie ze swoim siostrzeńcem w interesach.
|
|
|
Post by mira on Dec 20, 2022 7:18:45 GMT
Obsada jest niezła, bardzo lubię Canan, Serenay i Kivanca w duecie jestem ciekawa. Ale zarówno Nur, jak i Leventa mam po dziurki w nosie, mogliby sobie zrobić przerwę
|
|
|
Post by Matthias on Dec 20, 2022 19:49:04 GMT
💥 Ipek Tenolcay dołączyła do obsady serialu " Aile", gdzie zagra matkę bohaterów Serenay Sarikayi i Yusry Geyik o imieniu Nese
|
|
|
Post by Matthias on Dec 22, 2022 20:41:21 GMT
💥 Esma Yesim Gul dołączyła do obsady serialu „ Aile”, w którym zagra najlepszą przyjaciółkę postaci granej przez Serenay Sarikayę o imieniu Ezgi. Wcześniej aktorka zagrała w serialu telewizyjnym „ Yargi”
|
|
|
Post by mira on Dec 23, 2022 7:39:31 GMT
💥 Esma Yesim Gul dołączyła do obsady serialu „ Aile”, w którym zagra najlepszą przyjaciółkę postaci granej przez Serenay Sarikayę o imieniu Ezgi. Wcześniej aktorka zagrała w serialu telewizyjnym „ Yargi” Dłuższą chwilę zastanawiałam się, kogo ona grała w "Yargi" i w końcu mnie olśniło, że kochanicę Osmana
|
|
|
Post by Matthias on Dec 27, 2022 10:55:52 GMT
🔥 Dziś rozpoczęły się zdjęcia do nowego serialu telewizyjnej firmy Ay Yapim „Aile”, w którym główne role grają Kıvanç Tatlıtuğ i Serenay Sarikaya
|
|
|
Post by lucy on Dec 30, 2022 13:11:38 GMT
Nur Surer jest na etapie podpisywania kontraktu (...) Nur już oficjalnie jest w obsadzie. Obsada.. i.imgur.com/2XG2arG.png
|
|
|
Post by Matthias on Dec 30, 2022 13:26:25 GMT
lucy ona jest genialną aktorką. Ciekawe, jak zagra w tej produkcji.
|
|
|
Post by lucy on Dec 30, 2022 14:03:16 GMT
Ciekawe, jak zagra w tej produkcji. Oby miała rolę godną jej charyzmy. Choć z tego co widziałam Nur potrafi ze wszystkiego wyciągnąć to co najlepsze. Jej rola w Asi była dość pospolita, a jednak zagrała ją "z jajami" i bardzo dużo wniosła tą kreacją. Od protów.. i.imgur.com/G4wNGQM.jpg
|
|
|
Post by lucy on Jan 2, 2023 9:51:18 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 2, 2023 13:30:51 GMT
|
|
|
Post by mira on Jan 2, 2023 14:14:01 GMT
Ecem Simge Yurdatapan zagra kochankę prota. Młodziutka, wygląda jak nastolatka.
|
|
|
Post by lucy on Jan 4, 2023 14:22:12 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 11, 2023 14:34:09 GMT
To są podobno fotki z sesji do plakatu. Oby była klapa. Zniosę Sarikayę w roli węża, ale jej protki w dizi telewizyjnym to dla mnie niestety za dużo. i.imgur.com/YFKeglF.jpg
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 11, 2023 22:35:17 GMT
Ja tam nie jestem zawistny, niech się Kıvançowi powiedzie i serial stanie się hitem. Chodź fanem protki nie jestem.
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2023 11:36:08 GMT
Ja tam nie jestem zawistny A gdzie tu widzisz zawiść? To co wyżej napisałam to tylko czysta kalkulacja. Jeśli projekt się uda to Sarikaya zacznie się panoszyć na pierwszym planie, a tego bym nie zniosła, bo nigdy nie była i nadal nie jest materiałem na protkę. Do tego jest bezpardonowa i zawsze uwodzi swoich partnerów (i nie tylko). Za Kivanca się pewnie też zabierze. Wokół niej są ciągłe skandale. Okropne babsko szukające sensacji. Poza tym to, że wygryzła z roli Ozge też pewnie się nie wzięło z powietrza. Tyle, że się raczej nie dowiemy prawdy.
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2023 18:14:45 GMT
Next, zawiść to coś silniejszego od zazdrości, a ja serialowi niczego nie zazdroszczę. Aktorom zresztą też i nie wiem po co się łapać za słówka, bo to właśnie robisz. Sarikayi nie chcę w roli protki (bardziej, niż innych aktorek) i nic na to nie poradzę. Ty tez nie lubisz Sinem Unsal i piszesz o niej zawsze źle, albo nawet bardzo źle, więc się nie powinieneś dziwić. No w Turcji jest taka zasada, że jeśli serial odniesie sukces to aktorzy są od razu promowani i obsadzani wszędzie gdzie się da. Stąd moja obawa, choć tak po prawdzie dynda mi, czy ten serial się uda, czy nie. Jedyny w nim problem stanowi dla mnie ta aktorka, tym bardziej, że wszystko wskazuje na to, że ma mocne układy skoro po tylu aferach znowu zaczęła dostawać główne role.
|
|
|
Post by Alex on Jan 12, 2023 19:49:52 GMT
Do tego jest bezpardonowa i zawsze uwodzi swoich partnerów (i nie tylko). A ich przy tym nie ma? Żeby była jasność - ja jej nie bronię. Sama za nią nie przepadam. Porównałabym ją do Wiśniewskiego. Tak jak w jego przypadku się dziwię, że jakieś kobiety jeszcze na niego lecą, tak samo jest w przypadku Serenay. Pomińmy już fakt, że tak naprawdę nie wiemy, ile z tego co piszą w tabloidach jest prawdą. Jeśli wszystko to wychodzi na to, że połowa tureckiego (i nie tylko) "szołbiznesu" to burdel i aktorzy/aktorki wymieniają partnerów co drugi projekt. Według mnie jakieś 80% takich związków to jest czysty biznes. Nie przez przypadek proci praktycznie wszystkich romcomów wplątują się w romanse, które dziwnym trafem kończą się chwilę po finale serialu. Nie będę tu wskazywała palcem na Hande i Kerema, żebym tym razem ja nie oberwała. 😂 Ale podejrzewam że w przypadku Aytaca i Cemre czy Demet i Cana była podobna sytuacja. Poza tym Masumiyet... No najlepszą promocją, jeśli projekt się sam nie broni jest albo afera na planie albo romans. Albo jedno i drugie. Nieważne, co piszą, ważne, żeby w ogóle pisali. I obstawiam, że to jest motto Serenay. Dobrego PR jej to nie robi, ale nie zmienia faktu, że jest jedną z popularniejszych aktorek w Turcji. 🤷♀️ Tak to niestety działa. Kıvança nie znam, ale z tego co mi się o uszy obiło to od kilku lat związany jest z jedną kobietą, więc może będzie myślał tym czym powinien...
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2023 23:54:43 GMT
Nie wiem, czy ona im czegoś dosypuje do drinków, czy idą z nią w tango dobrowolnie, ale fakty są takie, że ma już na swym koncie "armię" kochanków z showbiznesowego światka. Dzisiaj paparazzi potrafią wyśledzić najbardziej zakamuflowanych i rzucić konkretnymi fotkami, czy filmikami. I Sarikaya ma ich mnóstwo. W samochodach, na lotniskach, na jachtach (na krótko przed ogłoszeniem jej protką w Sahmaran została "zidentyfikowana" na jachcie Timura Savci - widziałam fotki z ów rejsu na własne oczy - zapewne są do dziś uchwytne gdzieś w czeluściach google). A biorąc pod uwagę, że dziewczę się zadaje także ze starymi piernikami (także takimi z dużymi brzuchami) o silnej pozycji majątkowo-biznesowo-zawodowej, nietrudno zgadnąć co leży u podstaw tego typu podbojów. Może ta rola tutaj to z tego właśnie ogródka? Nie lubię facetów, którzy zaliczają panienki na prawo i lewo, ale jeszcze bardziej nie znoszę kobiet, które się puszczają na wszystkie strony świata. Najgorsze są jednak te, które nie potrafią się powstrzymać i sięgają też po żonatych i dzieciatych. Tak, Kivanc wydaje się żyć z dala od romansów, jednak Basak powinna teraz mieć oczy szeroko otwarte. Powinna złapać dziecko i krążyć po planie... PS: Alex, obejrzyj sobie Miłosne przetasowanie. Tam to jest o czym dyskutować...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 13, 2023 15:05:52 GMT
Buraczek był w stanie jej się oprzeć. Nagrywali serial i romansu yok. Może dla tego bo burak był w związku.
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2023 15:18:19 GMT
Next, chyba jesteś trochę nie na czasie, bo wg najnowszych plotek Buraczek nie jest już z Didem. Buraczek był w stanie jej się oprzeć. Nagrywali serial i romansu yok. To po co się "wtedy" kręcił rankiem niedaleko jej domu? Zerknij sobie na ostatnią stronę tematu Buraka. Jest nawet filmik jak paparazzi go przyłapali i jak się gęsto tłumaczył
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 13, 2023 15:47:17 GMT
Next, chyba jesteś trochę nie na czasie, bo wg najnowszych plotek Buraczek nie jest już z Didem. O, oni się tyle razy rozchodzili i schodzili że zgubiłem rachubę. Czyli buraczka też złapała. Dlaczego faceci myślą penisem a nie mózgiem.
|
|
|
Post by Alex on Jan 13, 2023 16:29:07 GMT
Najgorsze są jednak te, które nie potrafią się powstrzymać i sięgają też po żonatych i dzieciatych. Dla mnie jednak gorsi ci żonaci i dzieciaci. To nie ona przysięgała "miłość, wierność itd", to było jego zobowiązanie. Chociaż zastanawiam się, jak można pójść do łóżka z typem, który zaraz wróci do domu i jak gdyby nigdy nic pocałuje żonę na "dzień dobry" i pójdzie się bawić z dziećmi. Ani na niego bym nie mogła spojrzeć ani tym bardziej na siebie w lustrze. No ale ludzie są różni. Serenay najwidoczniej to nie przeszkadza. PS: Alex, obejrzyj sobie Miłosne przetasowanie. Tam to jest o czym dyskutować... Nie przepadam za Demet, ale może jak w marcu/kwietniu będę miała więcej czasu i wykupię Disney'a to spojrzę. Czyli buraczka też złapała. Ee tam. Niech zgadnę. Buraka przyłapali jak wychodził z jej domu, jak rating ALA zaczął się sypać? Nie wierzę w takie "przypadki". Managerowie i aktorzy doskonale wiedzą, gdzie się pojawiać, jeśli nie chcą być złapani przez paparazzi i, gdzie się pojawiać, jeśli chcą być złapani. W Turcji jest za dużo "gwiazd", żeby dom każdej mieli codziennie obstawiać dziennikarze. No i to nie jest tak, że takich artykułów nie da się zablokować. Gazety piszą tyle na ile się im pozwala. Dlaczego niby niektórzy potrafią zachować życie prywatne dla siebie? Przykład choćby z naszego podwórka - o ślubie Więdłochy i Pawlickiego albo ciąży ludzie dowiedzieli się po fakcie. Podobnie z Martą Żmudą-Trzebiatowską itd. Dlaczego? A no chociażby dlatego, że nie informują o każdej sekundzie swojego życia na instastory czy nie pokazują zdjęć dzieci odwróconych tyłem do aparatu, aby "chronić ich prywatność". Poza tym skoro już i tak wszyscy mają mnie tu za fankę Harry'ego to przytoczę, co odpowiedział na pytanie dziennikarza, jak się czuje z tym, że nie ma wcale życia prywatnego, bo prasa śledzi każdy jego krok: "mam życie prywatne, po prostu wy o nim nie wiecie". Tyle w temacie.
|
|
|
Post by lucy on Jan 13, 2023 18:14:27 GMT
Nie przepadam za Demet, ale może jak w marcu/kwietniu będę miała więcej czasu i wykupię Disney'a to spojrzę. Ja bym ją najchętniej omijała szerokim łukiem, ale ze względu na fabułę, która mnie urzekła jakoś się zmusiłam. W końcu nie tylko Demetka gra w serialu. Co do wersji pl to odcinki widziałam na jednej z grup. Na dzień dzisiejszy jest ich 6 (nowy odcinek wpada na D+ co tydzień).
|
|