|
Post by Alex on Oct 13, 2021 12:52:53 GMT
Tytuł: Prince Charming Tytuł międzynarodowy: Prince Charming Wytwórnia: Jake Vision Producent: Rafał Piekoszewski Gatunek: reality show Ilość Odcinków: 21 Kanał: Player Emisja: 12 października 2021 - Opis: Jacek Jelonek, tytułowy Prince Charming, szuka swojego wymarzonego partnera wśród 13 singli w willi w słonecznej Hiszpanii.
|
|
|
Post by Alex on Oct 13, 2021 12:57:24 GMT
Atahan, Next, no to zapraszam. Nie wiem, Liam, też oglądasz? To jest pierwsze reality show, które oglądam i jeszcze specjalnie dla niego (pierwszy raz w życiu! ) wykupiłam pakiet na platformie. Także to poważna sprawa.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 13, 2021 15:44:24 GMT
Proszę jest i temat. Dziś mam zamiar obejrzeć chodź jeden odcinek.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 13, 2021 15:46:15 GMT
Alex, ja już pierwsze dwa odcinki obejrzałem w dniu premiery 😏 Pakiet w Playerze mam od jakiegoś roku. Z resztą ja mam większość platform streamingowych wykupionych. Telewizja dla mnie już prawie nie istnieje 😝
|
|
|
Post by Alex on Oct 13, 2021 19:42:44 GMT
No to czekam na wrażenia. Kto na tak, kto na nie Kto odpadnie, kto zostanie. Ja do reality show byłam raczej negatywnie nastawiona. Wiem, że nie ocenia się książki po okładce i tak dalej, ale jak widziałam reklamy tych "Hoteli" i "Wysp" w telewizji to... Ale jestem w miarę pozytywnie zaskoczona. Co prawda kojarzę może z 5-6 uczestników na razie z imienia, ale chyba nie jest najgorzej. Jedno mnie tylko zastanawia. Po co prowadzącej te piersi na wierzchu? Nie wiem, czy zauważyła, ale tam panowie raczej nie zwrócą na to uwagi...
|
|
|
Post by Atahan on Oct 14, 2021 7:23:44 GMT
"Hotel Paradise" z Launo na czele jest super. Moją uwagę już na zdjęciach promocyjnych przykuł Marek i oczywista oczywistość jest taka, że jaram się odkąd uwagę Jacka też najbardziej przykuł Marek. Polubiłem też bardzo Jonatana i Wojtka, ciekawią mnie Michał i Oliwer, ale np. tego drugiego było niewiele. Za to wydaje mi się, że Karola wkrótce pożegnamy. Aggie i tak jest zajęta. Myślę, że po prostu ją ubierają według obecnych trendów, dodatkowo lato w Marbelli to pewnie temperatura do 40 stopni dochodziła. Właśnie, co do lokalizacji. Bardzo się cieszę, że postawili na Hiszpanię i wybrali całkiem ładną willę. Niestety krajobrazy Zanzibaru mnie wcale nie powalają i nie wiem, czym się tak zachwycają w tym Hotelu Paradise. Dzisiaj 3. odcinek. Obstawiam, że odpadnie albo Karol (chociaż coś tam mu odpisał to może nie), albo Paweł (po kłótni z Jonatanem), albo ewentualnie Merkucjo, bo chyba jeszcze z Jackiem nie pogadał o jego związku z Jonatanem, a przy rozdaniu krawatów twierdził, że chciałby to wyjaśnić. Chyba, że wyjaśnił, a mi umknęło, bo w końcu trwało to 1,5 godziny. Aż szkoda, że dzisiaj tylko 25 minut, prawie do 20:30 i można przeskoczyć do Zanzibaru.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 14, 2021 10:54:13 GMT
Mnie strasznie irytowała randka Jacka i Karola. Motto Karola to chyba miej wyjebane a będzie ci dane. Było strasznie niezręcznie. Potem jeszcze zwlekał z przeczytaniem listu od Jacka. A Jacek w liście się tłumaczył, że nie był sobą? 🤦🏽♂️ Mam nadzieję, że w dzisiejszym odcinku wyleci Karol albo Paweł Bardzo podoba mi się prowadząca 😌 Jest sympatyczna. Wie co tam robi. Wygląda na to, że będzie dla nich taką przyjaciółką Odcinków 21, większość po 25 min. Mogli dawać premierowe odcinki od poniedziałku do czwartku, a nie tylko we wtorki i czwartki 🙃🥴
|
|
|
Post by Atahan on Oct 14, 2021 19:42:57 GMT
Karol czuł się pewnie, a chwilę po tych słowach odpadł. I w sumie dobrze. Nie piszę dlatego, że źle mu życzę czy coś, ale widać było, że nie zdobył tego vibe z Jackiem. Nie było sensu, żeby tam dłużej był. Jonatan i Merkucjo to jest dla mnie hit. Oglądanie ich dram, kłótni i historii z przeszłości to normalnie jak jakaś telenowela. Wojtek pewnie będzie przeżywał każdego odpadającego uczestnika. Dwóch nowych uczestników się w sumie nie spodziewałem. Myślałem, że co czwartek ktoś będzie odpadać, a tu jeszcze dwóch nowych dodadzą we wtorek.
|
|
|
Post by Alex on Oct 14, 2021 20:31:44 GMT
Jenyy, nie zapamiętałam jeszcze wszystkich uczestników, a tu kolejnych dwóch dojdzie. Nie podoba mi się to. W sumie dobrze, że odpadł Karol. Nie wiem właściwie, po co on tam w ogóle był. Ani z uczestnikami nie miał jakiegoś świetnego kontaktu, ani z księciem. Paweł z jednej strony wkurzył mnie tą spiną z Jonatanem, a z drugiej zszokował mnie trochę i strasznie szkoda mi go było, kiedy opowiadał Aggie (?) o tym, że rodzice wyrzucili go z domu i noclegu szukał w klubie... Ale z tego powodu jakby tym bardziej nie rozumiem jego zachowania w stosunku do Jonatana. No Jonatan, Merkucjo i ich dramy są świetne. Swoją drogą pasują mi oni do siebie, będę trzymała za nich kciuki. A Wojtka to od samego początku shippuję z Michałem, ale że moje shipy są ZAWSZE (patrz: podpis ) nieshipowalne to wiadomo, jak to będzie.
Aa, zapomniałam dodać, że Maciek miał w tym odcinku z a j e * i s t ą kurtkę. Też taką chcę.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 16, 2021 12:49:30 GMT
No Jonatan, Merkucjo i ich dramy są świetne. Swoją drogą pasują mi oni do siebie, będę trzymała za nich kciuki. A Wojtka to od samego początku shippuję z Michałem, ale że moje shipy są ZAWSZE (patrz: podpis ) nieshipowalne to wiadomo, jak to będzie. Oj tam, oj tam. Jak to są nieshipowalne? Rozmawiałem z scenarzystą, powiedział że jeszcze kilka sezonów i być może między Buckiem i Eddim coś będzie 😏😂 Musimy cierpliwie czekać! 🥴😂 Szkoda, że formuła programu nie polega trochę na tym jak np. w "Hotelu Paradise" czy "Love Island" czyli że uczestnicy dobierają się w pary, odchodzą, dochodzą nowi, przetasowania w parach itp. Muszę przyznać, że Jacek jako książę spisuje się, bynajmniej narazie. Mam nadzieję, że tak zostanie, bałem się że będzie z niego drewno
|
|
|
Post by Alex on Oct 17, 2021 14:59:14 GMT
Jak to są nieshipowalne? Rozmawiałem z scenarzystą, powiedział że jeszcze kilka sezonów i być może między Buckiem i Eddim coś będzie 😏😂 Prędzej mnie wykończy ten serial. Mówię ci, będzie tak jak w "Supernatural". W 15 albo 20 sezonie Buck/Eddie będzie umierał i się wtedy wyda, że to nie była tylko przyjaźń. Chociaż na tt wszyscy są pewni, że wydarzy się to w tym sezonie. To znaczy te wyznania, nie śmierć. Szkoda, że formuła programu nie polega trochę na tym jak np. w "Hotelu Paradise" czy "Love Island" czyli że uczestnicy dobierają się w pary, odchodzą, dochodzą nowi, przetasowania w parach itp. No ja mam nadzieję, że to się dopiero zacznie. To znaczy nie jakiś burdel, że każdy z każdym, ale jakieś przyjaźnie, nieprzyjaźnie (nie licząc Jonatana i Pawła na razie), opcjonalnie związki. Trochę mnie dziwi też, że wszyscy tacy zachwyceni tym Jackiem. No ale ok, to dopiero początek, zobaczymy co będzie dalej...
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 25, 2021 18:05:32 GMT
|
|
|
Post by Alex on Oct 26, 2021 19:37:45 GMT
Nadrobiłam odcinki i trochę się zdziwiłam, że odpadł Jonatan. Nie spodziewałam się, ale w sumie nikogo nie obstawiałam, więc chyba każdy byłby zdziwieniem. Podoba mi się ten program. Bałam się, że to będzie w stylu "Wyspy" czy "Hotelu", a o nich słyszałam same negatywne opinie... No i po samych reklamach można sobie opinię wyrobić. Niby się nie ocenia książki po okładce, ale... Świetne jest to, że to nie są same śmiechy, chichy, tylko też takie poważniejsze rozmowy. Np. ta z 4 odcinka przy czereśniach czy z 6 o homofobii z Oliwerem, Krzysztofem i Mateuszem (?) albo Marek i Michał. Po tych właśnie trochę poważniejszych rozmowach polubiłam Pawła (? tego nowego blondyna), podobały mi się jego wypowiedzi. No a pierwsze wrażenie było raczej średnie, wydawało mi się, że będzie za bardzo... Nie chcę używać słowa "pajacował", ale innego chyba nie znajdę. Na razie chyba jednak stał się moim ulubieńcem. Poza Wojtkiem oczywiście. Ale, ale... Czy mi się wydaje czy on w następnym odcinku odpadnie?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 30, 2021 10:10:40 GMT
Też nadrobiłem odcinki. Cieszę się, że odpadł Jonatan. Irytował mnie lekko. Poza tym było widać, że nie załapał zbytnio flow z Jackiem. Narazie nie mogę wyłapać jakoś swojego ulubieńca, któremu kibicuje. Program fajny, ogląda się przyjemnie ale trochę nudą zalatuje. Mogłoby się trochę więcej dziać. Znowu muszę pochwalić Aggie bo bardzo podoba mi się jako prowadząca ❤️ ------ Zwiastun programu na kanale TTV. http://instagram.com/p/CVkZZpjoMCm
|
|
|
Post by Atahan on Nov 1, 2021 16:42:26 GMT
Nadrobiłam odcinki i trochę się zdziwiłam, że odpadł Jonatan. Nie spodziewałam się, ale w sumie nikogo nie obstawiałam, więc chyba każdy byłby zdziwieniem. Podoba mi się ten program. Bałam się, że to będzie w stylu "Wyspy" czy "Hotelu", a o nich słyszałam same negatywne opinie... No i po samych reklamach można sobie opinię wyrobić. Niby się nie ocenia książki po okładce, ale... Świetne jest to, że to nie są same śmiechy, chichy, tylko też takie poważniejsze rozmowy. Np. ta z 4 odcinka przy czereśniach czy z 6 o homofobii z Oliwerem, Krzysztofem i Mateuszem (?) albo Marek i Michał. Po tych właśnie trochę poważniejszych rozmowach polubiłam Pawła (? tego nowego blondyna), podobały mi się jego wypowiedzi. No a pierwsze wrażenie było raczej średnie, wydawało mi się, że będzie za bardzo... Nie chcę używać słowa "pajacował", ale innego chyba nie znajdę. Na razie chyba jednak stał się moim ulubieńcem. Poza Wojtkiem oczywiście. Ale, ale... Czy mi się wydaje czy on w następnym odcinku odpadnie? Nie odpadł, na szczęście. I oby jeszcze posiedział tam, jakoś nie sądzę, że to wygra, ale tak chociaż jeszcze z 10 odcinków ma tam posiedzieć. Jakbym wiedział, że tam będzie taki Wojtek to bym się też zgłosił.
Po tym, co nam pokazali do tej pory możemy już trochę pozakładać a propo tego, kto może wygrać. Na moje oko główna decyzja może się rozegrać między Oliwerem, a Markiem. Jutro program startuje w TTV, ciekawe czy chociaż w połowie dorówna wynikom "Królowych życia", czy "Googlebox".
|
|
|
Post by Alex on Nov 10, 2021 18:46:06 GMT
Znowu nadrobiłam odcinki. Nie wiem od czego zacząć. 1. Jakoś nie mogę się zmotywować, żeby przysiąść w te wtorki i czwartki wieczorem albo chociaż w czwartki, żeby od razu dwa odcinki obejrzeć i nie robić sobie zaległości. Ale z drugiej strony jak się wkręcę to mam więcej odcinków od razu do obejrzenia i to już jest w sumie fajne. 2. Co tam się odje*ało? Mam na myśli Jacka i Marka i tym bardziej później Jacka i Olivera. Prawie z fotela spadłam, jak oglądałam tę ceremonię krawatów. Nawet już przez chwilę myślałam, że Oliver odpadnie. Najbardziej mi się podobała reakcja Wojtka. Jak ja go uwielbiam. Wszyscy szok i coś pomiędzy rozczarowaniem, smutkiem i złością, a ten radocha. Swoją drogą, Liam , Atahan , jesteście bardziej team Oliver czy Marek? Mi się wydaję, że jakby Marek ma większe szanse, ale jakoś Oliver mi bardziej z Jackiem pasuje. Nie wiem, lepiej się na nich patrzy i tak ogólnie... Plus bardziej polubiłam Olivera. Ale czuję, że do tej dwójki - po tej ostatniej randce - dojdzie jeszcze Oskar. Którego też swoją drogą bardzo lubię. Szkoda mi go było strasznie, jak przeżywał, że Mateusz odpadł i jak opowiadał o tej sytuacji z ojcem. Ale to punkt: 3. Ten program mnie ogromnie wzrusza. M.in. rozmowa podczas robienia flag albo przede wszystkim ta o hejcie z Aggie. No historia Oskara mnie najbardziej poruszyła, kiedy mówił o ojcu. Nie wiem, dla mnie zawsze jest to drażliwy temat. Zresztą Arek opowiadający o swoim "koledze" ze studiów... No szlag mnie trafia, jak takie rzeczy słyszę. 4. Łączenie w pary przy gotowaniu było genialne. Zwłaszcza Oskar i Paweł. To chyba będzie mój kolejny ship. 5. Tvn zamiast puszczania Ukrytych prawd, Szkół, Szpitali i innych pierdół powinno wyemitować ten program. Przede wszystkim za te głupoty typu Love island czy Hotelu (nie pamiętam, który leci na tvn) powinien wejść Prince. To przynajmniej ma jakiś sens, bo z tego co słyszałam to Wyspy i Hotele to głupoty totalne, burdel i dramy o nic... Ale tvn chyba jednak nie jest taki odważny na jaki się kreuje... Swoją drogą straszne jest to do emisji programu o miłości potrzeba w Polsce odwagi.
Jakbym wiedział, że tam będzie taki Wojtek to bym się też zgłosił. Może jeszcze nie wszystko stracone i będzie 2 sezon.
|
|
|
Post by Atahan on Nov 10, 2021 22:06:37 GMT
jesteście bardziej team Oliver czy Marek? Powiem ci tak. Po zdjęciach przed premierą byłem #TeamMarek, ale to wiadomo tylko po wyglądzie. Na chwilę obecną #TeamOliwerKen. Marek mnie irytuje tą swoją nadmierną pewnością siebie i jak Jacuś na jego oczach całował się z Oliwerem to miałem identyczną reakcję, co Wojtek. 3. Ten program mnie ogromnie wzrusza. Same. Widać z tej strony też jakiś udział tych wszystkich fundacji, które wspierały program. Nie jest chociaż tak pusty, jak "Hotel Paradise", gdzie największym problemem uczestników podczas Rajskiej Wyroczni jest "Czy osoba X mnie obgaduje za plecami?". Nadrobiłem w kilka dni 4. sezon "Hotelu Paradise" do 34. odcinka, bo byłem zawalony i chociaż coś mi w tle leciało i to są jedne wielkie gównoburze o nic tak naprawdę. Nie wspominając już "40 kontra 20", gdzie nikt, łącznie z uczestnikami chyba nie wiedział o co chodzi. Na tle tych programów "Prince Charming" wypada lepiej. 5. Tvn zamiast puszczania Ukrytych prawd, Szkół, Szpitali i innych pierdół powinno wyemitować ten program. Przede wszystkim za te głupoty typu Love island czy Hotelu (nie pamiętam, który leci na tvn) powinien wejść Prince. To przynajmniej ma jakiś sens, bo z tego co słyszałam to Wyspy i Hotele to głupoty totalne, burdel i dramy o nic... Ale tvn chyba jednak nie jest taki odważny na jaki się kreuje... Wrzucili program do TTV i wystarczy wejść w sekcje komentarzy na profilu stacji, żeby zobaczyć ile homofobii prezentują Polacy. Na głównej antenie randkowych show nie dają, na TVN7 mają "Hotel Paradise", a "Prince Charming" bardziej pasuje do profilu TTV, bo w innych ich programach przewijają się geje (chyba w "Googlebox" są i na pewno w "Królowych życia"), więc chyba stąd decyzja o wstawieniu tam programu. Miszczak przed premierą twierdził, że będzie to program jedynie na Player, ale okazało się, że tam spotkał się z większą popularnością, niż oczekiwali, stąd ruszyli z emisją w telewizji. Swoją drogą jestem ciekaw czy skoro powstało "Prince Charming", to czy w głowach TVN powstała myśl o "Princess Charming". Alex , ciekawym wątkiem jest też to, że Maciek się nagle zaczął łasić do Tomka. Ciekawe czy nie skreślił sobie tym dalszego udziału.
|
|
|
Post by Alex on Nov 11, 2021 16:34:44 GMT
jak Jacuś na jego oczach całował się z Oliwerem to miałem identyczną reakcję, co Wojtek Ja w sumie też jak już pozbierałam szczękę z podłogi. Same. Widać z tej strony też jakiś udział tych wszystkich fundacji, które wspierały program. Nie jest chociaż tak pusty, jak "Hotel Paradise", gdzie największym problemem uczestników podczas Rajskiej Wyroczni jest "Czy osoba X mnie obgaduje za plecami?" No i całe szczęście. Ja się właśnie bałam, że to będzie właśnie taki program typu Hotelu czy Wyspy i co odcinek ktoś się będzie z kimś żarł, godził, romansował i będą wychodziły kolejne dramy o nic. A tu dostaliśmy nawet sensowne rozmowy. Choć nie wiem, czy ten program zmieni coś w mentalności ludzi, bo ci którzy powinni go obejrzeć zapewne tego nie zrobią. Z drugiej strony może to i lepiej, bo i tak by nic nie zrozumieli. Polacy mają cudowną potrzebę narzucania innym swojego zdania i poglądów, ale działa to tylko w jedną stronę. Ale zostawmy ten temat, bo znowu się wkurzę i posypią się gwiazdki. Wrzucili program do TTV i wystarczy wejść w sekcje komentarzy na profilu stacji, żeby zobaczyć ile homofobii prezentują Polacy. Klasyka. Nawet nie mam zamiaru tam wchodzić. Alex , ciekawym wątkiem jest też to, że Maciek się nagle zaczął łasić do Tomka. Ciekawe czy nie skreślił sobie tym dalszego udziału. Tak, zapomniałam o tym jak pisałam komentarz. Obstawiam, że przy następnych krawatach poleci właśnie Maciek. Podoba mi się relacja Oliwera i Wojtka. Kurczę, nawet nie wiem kiedy oni się zdążyli tak zakumplować. Paweł nie wróci. Szkoda, polubiłam go. No i z mojego shipu nici. Jak zwykle. Może chociaż ten ostateczny się sprawdzi.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 13, 2021 10:28:10 GMT
Swoją drogą, Liam , Atahan , jesteście bardziej team Oliver czy Marek? Bardzo polubiłem Marka, ale jego pewność siebie z lekka razi. Ale chyba i tak wolę go niż Olivera 😁 Jestem w tyle z odcinkami, muszę nadrobić.
|
|
|
Post by Atahan on Nov 13, 2021 13:23:28 GMT
Obstawiam, że przy następnych krawatach poleci właśnie Maciek. Też tak myślę. W sumie nadal nie wiem, czemu Jacek go trzyma, skoro ma na niego jakby wywalone. Trochę to słabe było, jak Maciek go poprosił o chwilkę sam na sam, a on poszedł z innymi. Wojtuś raczej nie wyleci, chociaż się wnerwił na Jacka w czwartkowym odcinku. Ale nie zdziwię się, jak to może nawet zaimponować Jackowi, bo jak na razie to się wszyscy do niego przymilają, a Wojtek otwarcie powiedział, jak go wnerwił na rozdaniu. Program trafił na podium wśród najchętniej oglądanych programów na Playerze. Pozycję lidera bez zmian okupuje od kilku miesięcy "Hotel Paradise". Dzisiaj w "Dzień Dobry TVN" ponownie wystąpili uczestnicy programu. Tym razem Oliwer i Mateusz.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 17, 2021 11:30:02 GMT
|
|
|
Post by Alex on Nov 17, 2021 17:29:35 GMT
Przypadkowo trafiłam dziś na coś takiego: LINK i ta strona jest z reguły mało poważna, ten tekst też jest mocno sarkastyczny, więc byłam przekonana, że ta skarga to żart. No ale jak kuzynka mnie spytała czy to na serio czy żart to jednak stwierdziłam, że tak dla pewności sprawdzę. I się okazało, że jednak nie żart... LINK Naprawdę, ale to naprawdę po każdej kolejnej tego typu akcji wydaję mi się, że już nic mnie nie jest w stanie zaskoczyć... A jednak wciąż im się udaje. To co, idziemy w stronę RTUK Polska? Za chwilę jedyne pocałunki, jakie będziemy mogli zobaczyć to te w czółko... O ile w ogóle. Normalnie dodałabym w tym miejscu uśmiechniętą emotkę, ale to już dawno przestało być zabawne.
|
|
|
Post by Atahan on Nov 19, 2021 16:11:43 GMT
Naprawdę, ale to naprawdę po każdej kolejnej tego typu akcji wydaję mi się, że już nic mnie nie jest w stanie zaskoczyć... A jednak wciąż im się udaje. To co, idziemy w stronę RTUK Polska? KRRiT już jest jak RTUK. Może nie nakładają jeszcze kar za takie bzdety, jak w Turcji, ale także są pod ręką rządu, co widać w tym jak traktowany jest przez nich TVN, a jak TVP. Przedłużenie koncesji na nadawanie TVN24 zajęło im... 1,5 roku, Holendrom niecały miesiąc z tego, co pamiętam. Mimo wszystko uważam, że nie rozwinie się to w coś grubszego, bo za 2 tygodnie jest finał na TTV. Poza tym żyjemy w ciemnogrodzie. Wystarczy popatrzeć jak się ludzie obrzucają w komentarzach pod postem z pocałunkiem Jacka i Oliwera. Pewnie jeszcze niejedna skarga wpłynie na ten program. http://instagram.com/p/CWbZuWio8PX
|
|
|
Post by Atahan on Nov 24, 2021 8:14:53 GMT
|
|
|
Post by Alex on Dec 14, 2021 22:20:42 GMT
|
|
|
Post by Atahan on Dec 14, 2021 22:34:26 GMT
Normalnie nadal się jaram i cieszę, haha. Byłem #TeamOliwer i Jacek też wybrał Oliwera. A druga parka to Oskar i Arek, też są razem.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 15, 2021 11:41:25 GMT
Alex, no cóż... Wybór tak jak książę - fatalny. Na początku chwaliłem Jacka, a potem okazał się on nijaki, nic od siebie nie dawał tylko żądał. Oliwier strasznie irytujący. Sam program mnie z lekka zawiódł. Zbyt często wiało nudą. Mam nadzieję, że druga edycja będzie lepsza
|
|
|
Post by Alex on Dec 17, 2021 18:22:27 GMT
Normalnie nadal się jaram i cieszę, haha. Byłem #TeamOliwer i Jacek też wybrał Oliwera. To tak jak ja. W sumie to byłam prawie pewna, że Jacek wybierze Oliwera, ale jakoś i tak się stresowałam. W ogóle świetne było to, że Arek i Oskar przed odejściem życzyli Oliwerowi powodzenia i wygranej. Jakby do Marka nic nie mam, ale tak jak powiedział chyba Oskar, jest za głośny i nie wyobrażam sobie go na dłuższą metę z Jackiem. A druga parka to Oskar i Arek, też są razem. Tu jestem w szoku. To chyba ostatnia dwójka, którą bym połączyła. No ale fajnie. Bardzo polubiłam Oskara i wzruszałam się strasznie, jak opowiadał o sobie i swojej rodzinie. Mam nadzieję, że druga edycja będzie lepsza A to już oficjalne?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 21, 2021 10:05:20 GMT
Alex, oficjalnego potwierdzenia jeszcze nie ma, ale program miał świetne wyniki w Player i dobre w TTV, więc to raczej kwestia czasu.
|
|
|
Post by Atahan on Jan 8, 2022 14:59:18 GMT
Zwycięzca I edycji Oliwer pracował za kamerami nad nowym programem randkowym TVN: "Pałacowe Love". A Jacek był uczestnikiem teleturnieju "99 Gra o Wszystko". Czyli pracę w TVN-ie mają już zapewnioną.
|
|