|
Post by Matthias on Mar 28, 2021 9:13:13 GMT
Atahan, kolejna śmierć... I znowu szpileczka . A wiadomo kiedy się kończy ten sezon?
|
|
|
Post by Atahan on Mar 28, 2021 12:43:05 GMT
A wiadomo kiedy się kończy ten sezon? No właśnie nie ma jeszcze, a oni i tak lubią ciągle zmieniać. Mówi się o 113. lub 115. odcinku. Prędzej obstawiam 113, bo wtedy finał sezonu wypadłby mniej więcej 7 czerwca. Przy 115 odcinkach byłby to 21 czerwca, a to już chyba za późno (chociaż kilka lat temu ciągnęli nawet do końca czerwca, kto wie czy nie będą chcieli sobie odbić zeszłorocznej pandemii produkując jak najdłuższe sezony). Musimy czekać... jak zwykle. Pewnie za miesiąc już będziemy wiedzieć.
|
|
|
Post by lucy on Mar 29, 2021 18:09:12 GMT
Do serialu ma wrócić jeden z byłych bohaterów. Może Onur Tuna?
|
|
|
Post by Atahan on Mar 29, 2021 18:40:16 GMT
Już od początku marca Medyapim informuje, że jakiś bohater ma wrócić gościnnie. Kiedy dodali post pt; "Kto umrze w 105. odcinku?", to na koniec tego filmiku było pytanie brzmiące mniej więcej "Kogo chcielibyście znowu gościnnie zobaczyć?". Zdaniem kilku dziennikarzy będzie to Baris Kilic i obok Gokhana Alkana jest on najbardziej prawdopodobny.
|
|
|
Post by lucy on Mar 30, 2021 9:45:26 GMT
Kilic dołączył do Hekimoglu, więc chyba nie będzie grał na dwa fronty.
|
|
|
Post by Atahan on Mar 30, 2021 10:30:15 GMT
Na pewno kontrakt nie pozwoli Barisowi grać w dwóch serialach na raz. Pozostaje Gokhan Alkan, ale z tego, co pamiętam wczoraj podczas odcinka na TT ktoś od Gokhana (jakiś menadżer, nie mam pojęcia) dał do informacji, że on też nie wraca (chyba). Chciałem to teraz sprawdzić, ale w przecież nie będę przeglądać wszystkich 10K tweetów. Znalazłem tylko, jak fani wyłapali, że Baris Kilic polubił post kogoś na Instagramie, kto poinformował o powrocie Gokhana. Pewnie w tym tygodniu się dowiemy, kto wraca.
Oprócz Barisa (który właśnie odpadł) i Gokhana nie ma kto wracać z głównej obsady. - Sevda Erginci zajęta - Onur Tuna zajęty w MF Yapim - Nilgun Turksever zajęta w Medyapim - Sarp Can Koroglu zajęty w MF Yapim - Buce Buse Kahraman zajęta - Tuvana Turkay zajęta - Can Nergis odszedł niedawno i jest zajęty
Zostaje Dogac Yildiz, ale to bez sensu, bo on nie ma po co wracać. Ahmet Haktan Zavlak mógłby wrócić, jako że Erim odwiedza matkę, ale wtedy pewnie poleciałby z nim Yigit (Dogac). Zeynep Bastik mogłaby jeszcze wrócić, już kiedyś wróciła gościnnie, tylko po co ona tam. Rodzeństwo Uzun (Gun Akinci, Tugce Kocak) siedzi w Atlancie. No zobaczymy, kto wróci.
Swoją drogą oni mogliby zrobić osobny rozdział o tym, co się dzieje w Atlancie.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 30, 2021 14:34:15 GMT
Reyting za 29.03.2021 - PONIEDZIAŁEK ТОТАL:
1. Uyaniş: Büyük Selçuklu (26 odcinek) - 9.21%⬇ (-0.01) 2. Çukur (122 odcinek) - 7.90%⬇(-0.54) 3. Yasak Elma (103 odcinek) - 7.42%⬆(+0.35)
7. Maraşli (12 odcinek) - 5.64%⬇ (-1.84%) 14. Sefirin Kizi (46 odcinek) - 3.54%⬇ (-0.07) АВ:
1. Uyaniş: Büyük Selçuklu - 10.84%⬇(-0.70) 2. Yasak Elma - 6.46%⬆(+0.34)
3. Çukur - 6.41%⬇(-1.20) 6. Maraşli - 5.02%⬇(-1.90) 16. Sefirin Kizi - 2.17%⬇(-0.25)
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 30, 2021 15:09:35 GMT
- Onur Tuna zajęty w MF Yapim Ani się waż chłopie siedź w doktorku. Źle ci z tanerem. Chyba nie, przystojny chłopak.
|
|
|
Post by Atahan on Mar 30, 2021 18:46:13 GMT
No Onur się napewno nigdzie nie wybiera. Alihan nie ma po co/ do kogo wracać. Wszyscy, których kocha są z nim w Atlancie. Szkoda, że Sevda Erginci jest w obsadzie "Uyanis Buyuk Selcuklu". Zeynep mogłaby przylecieć do Stambułu chociaż na 2 tygodnie zobaczyć siostrzeńca.
|
|
|
Post by lucy on Mar 30, 2021 18:54:35 GMT
A może Onur tu na chwilę wpadnie? Tak po sąsiedzku, bo to zaprzyjaźniona wytwórnia.
|
|
|
Post by Atahan on Mar 30, 2021 19:02:08 GMT
lucy, niby zaznaczyłem związek z wytwórnią, ale nie sądzę. Odcinki nagrywają na bieżąco i aktorzy często zaznaczają, że całe dni spędzają na planie. A przy "Yasak Elma" to już są osobne cyrki, bo kiedyś ktoś z obsady prezentował, jak to tam wygląda. Obsada się zbiera o 8:00 i do 10:00, a czasami nawet dłużej trwa stylizacja i kostiumy, też niektóre aktorki to już sobie same radzą, żeby to trochę przyspieszyć (np. Nilperi Sahinkaya). U Panów tak samo to wszystko się wlecze. Ja rozumiem, że w YE wszyscy chodzą jak szczury na otwarcie kanału, ale to nie można tego wcześniej zaplanować? Mam wrażenie, że to u nich wygląda jak jedna z scenek 1. odcinka www.youtube.com/watch?v=K90z3-4vmhMI nie sądzę, że Onur wraca, bo tak jak pisałem, Alihan za bardzo nie ma po co wracać. W Medyapim informowali, że to ma być postać do końcowych odcinków sezonu. Pewnie najpóźniej w sobotę się dowiemy. To musi być Gokhan, chyba że... Hakan Karahan powróci. Nadir zmartwychwstanie i miałoby to sens w momencie, gdy Sahika w ten sam sposób zabiła wczoraj kolejnego męża.
|
|
|
Post by lucy on Mar 31, 2021 11:12:19 GMT
Ponoć właśnie Gokhan nie wróci, bo ma inne plany. Może siwy? Co prawda umarł, ale może da się go ożywić, albo zagra brata bliźniaka, który całe życie siedział w więzieniu.
|
|
|
Post by Atahan on Mar 31, 2021 11:48:48 GMT
Może siwy? Co prawda umarł, ale może da się go ożywić Talat przechodzi leczenie i niedawno miał operację. Nie wiem, na ile ona była poważna, ale wygląda dobrze. Halit niby umarł, ale to nie problem, żeby zmartwychwstał. Tym samym z Yildiz i Ender zeszłoby poczucie winy, że zabiły ojca ich dzieci. Moim zdaniem wraca Baris Kilic, bo nie dołączył do obsady "Hekimoglu".
|
|
|
Post by Atahan on Apr 1, 2021 10:51:53 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 1, 2021 10:56:07 GMT
Czyli wygląda to tak: Odszedł, nie znalazł nic lepszego i wrócił na stare śmieci. (bo chyba to nie było zaplanowane z góry?)
|
|
|
Post by Atahan on Apr 1, 2021 11:03:12 GMT
Raczej został zmuszony do odejścia, bo scenariusz przewidział koniec jego postaci w listopadzie. Skoro od początku marca admin na Medyapim informował o powrocie tajemniczego ktosia, to znaczy, że było to już dużo dawniej zaplanowane, ale może niekoniecznie w momencie, gdy podziękowano Barisowi za współpracę.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 1, 2021 16:19:39 GMT
A ja się cieszę, że wraca. Z Enderką zacznie może znowu kręcić. Albo będzie chciał się na niej zemścić
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 1, 2021 17:12:17 GMT
A on nie miał grać w serialu medycznym.
|
|
|
Post by Atahan on Apr 1, 2021 18:44:41 GMT
A on nie miał grać w serialu medycznym. Nie, nigdzie nie było takiego info. A ja się cieszę, że wraca. Z Enderką zacznie może znowu kręcić. Albo będzie chciał się na niej zemścić Chyba jestem jedyną osobą, którą Kaya ani ziębi, ani ciepli. Najbardziej to brakowało mi u niego takiej większej stanowczości. Sahika truje i morduje ludzi, to Kaya trochę pokrzyczał. Ender i Kaya wzajemnie się 'zdradzili' przez intrygę siostrzyczki, to Kaya się spakował i wyjechał. Mam nadzieję, że wróci i przyzna się do błędu, już wtedy powinien walnąć Sahice prawego sierpowego za to wszystko, co robiła za jego plecami. Ale ten tylko powtarzał, że nie chce życia w intrygach... i poleciał, już nie pamiętam czy do Londynu, czy do Berna, bo oni i tam i tam mają posiadłości.
|
|
|
Post by Atahan on Apr 4, 2021 16:31:01 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 4, 2021 18:45:02 GMT
Tam prawnik rozwodowy zarabia krocie.
|
|
|
Post by Atahan on Apr 5, 2021 9:16:16 GMT
Selin Uzal dołączyła do obsady serialu. Wcieli się w postać Diany i będzie nianią Halita Cana. Yildiz i Asuman całymi dniami nic... NIC nie robią, ale zatrudnią piękną i młodą nianię dla dziecka. Już widzę, jak to się skończy. Cagatay wyląduje z nią w łóżku maksymalnie tydzień po zatrudnieniu. http://instagr.am/p/CLKcAMWJk6D
|
|
|
Post by Matthias on Apr 5, 2021 9:37:12 GMT
RTUK - czeka w pogotowiu
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 5, 2021 12:37:17 GMT
Chciał bym mieć 10% tych pieniędzy co rtuk nałożył kar na yasaka. Czuje że bym dobrze podreperował budżet.
|
|
|
Post by Atahan on Apr 5, 2021 13:04:15 GMT
W marcu 2019 był pierwszy powrót Kayi. http://instagr.am/p/CNQF1IZJWgZ Ciekawe, jak się rozpocznie powrót Kayi po 25 miesiącach od ostatniego powrotu i 5 miesięcy po ostatnich chwilach w Stambule.
|
|
|
Post by Atahan on Apr 5, 2021 20:56:17 GMT
Hasan Ali bierze ślub z... Ender. Będzie to 5. ślub Ender i 4. ślub Hasana. Czas powitać Ender Celebi Argun Tasdemir Ekinci Kuyucu. Chyba, że na ślub wparaduje Kaya, może siostrzyczka doniesie mu o ślubie byłej żony. http://instagram.com/p/CNTDm8fK5jb
|
|
|
Post by Alex on Apr 5, 2021 21:41:51 GMT
Hasan Ali bierze ślub z... Ender. Będzie to 5. ślub Ender i 4. ślub Hasana. Tutaj to już chyba było więcej ślubów niż w całej historii "Mody na sukces". Kiedy on się zdążył rozwieść z Sahiką?
|
|
|
Post by Atahan on Apr 6, 2021 9:43:41 GMT
Kiedy on się zdążył rozwieść z Sahiką? Wczoraj, po tym jak go zabiła, ale ożył. Sahika zorganizowała kolację we dwoje, na której miała zabić Hasana. Wszystko szło zgodnie z planem, ale zgodnie z planem Hasana. 12 godzin wcześniej Ender poinformowała go o planach Sahiki, a ten udawał przed nią, że naprawdę umarł. Zabrał go ambulans i w momencie, gdy zrozpaczona Sahika (która jak sama kolejny raz stwierdziła, że zasługuje na Oscara) miała dzwonić do Cagataya, Hasan stanął za nią, zabrał jej telefon i wymusił na niej rozwód. Później w firmie zaprosił ją do gabinetu, gdzie poinformował o swoim ślubie z Ender. Jak się domyślam, Sahika bardzo szybko połączy fakty i domyśli się, że to Ender ją wkopała i pewnie ona namiesza coś z powrotem Kayi z Londynu. Zaczęła także kręcić się już przy Omerze. Powoli zbliżamy się do finału sezonu i wszystko wskazuje na to, że Sahika na koniec rozkręci dosyć mocną zemstę. O dziwo Yildiz zeszła na dalszy plan, choć jest główną bohaterką (teoretycznie tu nie ma takiego podziału na protów i innych, ale dla zasady to ona jest główna, bo to jest historia opowiadana jej słowami).
|
|
|
Post by Alex on Apr 6, 2021 9:51:01 GMT
Kiedy on się zdążył rozwieść z Sahiką? Wczoraj, po tym jak go zabiła, ale ożył. No tak, to wiele wyjaśnia 😂 Mogliby to puścić w tv to bym sobie pooglądała, bo z napisami chyba nie dam rady 😄
|
|
|
Post by Atahan on Apr 6, 2021 10:18:56 GMT
Mogliby to puścić w tv to bym sobie pooglądała, bo z napisami chyba nie dam rady 😄 Ja już straciłem nadzieję na to, że jakaś stacja u nas dostrzeże ten serial. U nas będą wałkować tasiemce, a szkoda. Pewnie zaraz Nazmiye Yilmaz wyskoczy z jakimś nowym serialem o poniewieranej przez psychopatę protagonistce między którymi narodzi się magiczna miłość od buziaka w policzek na etapie 500. odcinka i Polska zakupi już przed premierą w Turcji. A gdyby Netflix kupił tak jak KPA, czy "Kordugum" to pewnie byłoby z napisami tylko.
|
|