|
Post by lucy on Mar 1, 2024 16:24:33 GMT
Zwiastun na Novelas+
|
|
|
Post by man1000 on Mar 2, 2024 21:39:07 GMT
Na stronie canal+ online są już dostępne 2 odcinki ja mam zamiar zerknąć na 2 pierwsze odcinki ktoś jeszcze będzie to oglądał?
|
|
|
Post by lucy on Mar 3, 2024 0:05:49 GMT
Ja mam w planach. Ale najpierw chcę dokończyć Przypieczętowany Los, zerknąć na Pantanal i nadrobić zaległości Safira oraz w Czerwonych Pąków.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 3, 2024 13:04:38 GMT
Obejrzałem 2 pierwsze odcinki Akcja serialu rozpoczyna sie w Izmirze gdzie poznajemy dwie kochajace sie koleżanki Su Kutlu (Gizem Subaşı) i Aslı Melisa Uzun (Seda Yılmaz) pewnego dnia dochodzi do zgonu ojca Gizem co zmienia kompletnie życie dziewczyn. Pozniej akcja przyśpiesza o jakies 4 lata do przodu Seda jest juz na studiach tak jak inni przyjaciele Akın Akınözü (Yunus Çağlayan) i İdris Nebi Taşkan ( Eren Kahraman) Eren jest strasznie buntowniczym nastolatkiem i wcale sie mu nie dziwie wiele przeszedł ojciej kazal mu grac w filmach na siłe a jak cos mu nie wychodziło to bił go o Akin to ulozony chlopak tak wywnioskowałem z tych 2 odcinkow zakochała sie w nim kolezanka Sedy w tej roli Hayal Köseoğlu jako Merve ktora aktualnie mozemy ogladac w serialu Hudutsuz Sevda w roli Damli Leto elysa7 taka ciekawostka dla ciebie Merve jest bogata ale ma wymagajaca matka ktora kaze jej schudnąć i spotykac sie tylko z bogatymi chlopakami co jeszcze bardziej dobija dziewczyne psychicznie . Gizem prowadzi bardziej buntownicze zycie tak jak Eren mieszka z siostra ktora lubi imprezy i alkohol wcale sie nie dziwie jej ze tak sie zmienila przez te lata tez dobiła ja strata ojca. Narazie to tyle ode mnie nie chce sie rozpisywac duzo i serial bardziej podchodzi mi pod Drama dla nastolatków z nuta komedii .
|
|
|
Post by lucy on Mar 3, 2024 13:44:02 GMT
serial bardziej podchodzi mi pod Drama dla nastolatków z nuta komedii . man1000, bo to jest poniekąd młodzieżówka. Taka trochę w stylu ALA, Günesin Kizlari, Günesi Beklerken i wielu innych. Wczoraj przejechałam suwakiem po 1 odcinku i muszę przyznać, że fajnie się na to patrzy. Serial wydaje się taki lajtowy i odprężający, że chyba będzie można się przy nim zrelaksować. PS: aktorek głównych nie kojarzę. Grają obecnie w jakichś serialach?
|
|
|
Post by man1000 on Mar 3, 2024 14:14:27 GMT
lucy,Aslı Melisa Uzun grała w Ben Bu Cihana Sığmazam od 4 do 32 odcinka ale aktualnie nie wystepuje nigdzie . Su Kutlu grałą w Kirli Sepeti od 6-11 odcinka a Hayal Köseoğlu gra aktualnie w Hudutsuz Sevda jako Damla Leto
|
|
|
Post by elysa7 on Mar 3, 2024 16:49:38 GMT
Dzięki za info Zaraz Damla Leto będzie Damlą Leto jak się hajtnie z Fikretem Ale nie przepadam za takimi serialami. Dla mnie to właśnie takie odpady serialowe. Bo rzadko kiedy taka produkcja okazuje się być dobra.
|
|
|
Post by lucy on Mar 11, 2024 8:44:37 GMT
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 30, 2024 12:15:13 GMT
Zaczęłam oglądać ja tylko się u nas pojawił, ale jakoś zbytnio mnie nie porwał
|
|
|
Post by lucy on Mar 30, 2024 12:26:13 GMT
Serial jest młodzieżówką, więc pewnie nie wszystkim przypadnie do gustu.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 30, 2024 12:31:15 GMT
mi serial jak najbardziej sie podoba i jestem juz po 8 odcinkach
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 30, 2024 13:33:35 GMT
Nie mam nic do tego że serial jest młodzieżowy, chodzi mi bardziej o to że może jeszcze się rozkręci. Man1000 oglądasz na Novelas+ bo akurat leciał 8 odcinek, matka tej jednej dziewczyny nie pamiętam imienia co tak wiecznie imprezuje zamiast dać córce wsparcie, nie podoba mi się to
|
|
|
Post by man1000 on Mar 30, 2024 15:44:25 GMT
monikaandr,Ogladam serial w Canal+Online ta dziewczyna ma na imie Gizem a imienia matki tez nie zapamientalem ale rzeczywiscie matka to jedna wielka alkoholiczka zalamala sie po śmierci meza
|
|
monikaandr
Entuzjasta
|
Post by monikaandr on Mar 31, 2024 0:06:12 GMT
monikaandr ,Ogladam serial w Canal+Online ta dziewczyna ma na imie Gizem a imienia matki tez nie zapamientalem ale rzeczywiscie matka to jedna wielka alkoholiczka zalamala sie po śmierci meza Wszystko jasne rozumiem strata męża wielki cios, ale ona chyba wpadła w totalną deprechę i chce się wykreować na nastolatkę, córka i jej problemy wcale jej nie interesują. Gizem nie dość że straciła ojca to i matkę.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 9, 2024 19:35:43 GMT
Czy ktos wie w ktorym odcinku wystapi Alp Navruz bo widze ze jest w obsadzie?
|
|
|
Post by Matthias on Apr 9, 2024 20:07:20 GMT
Dwa odcinki tego serialu obejrzałem na wypadzie. Jak jedna z bohaterek trafiła do szpitala .
|
|
|
Post by man1000 on Apr 21, 2024 12:32:11 GMT
Ciekawe co puszcza w czerwcu po zakonczeniu dobrze miec przyjaciół czyzby jakas premiera z Dizi?
|
|
|
Post by lucy on Apr 21, 2024 12:51:24 GMT
Czy ktos wie w ktorym odcinku wystapi Alp Navruz bo widze ze jest w obsadzie? Pewności nie mam, ale chyba w przedostatnim tureckim, czyli 9. Ciekawe co puszcza w czerwcu po zakonczeniu dobrze miec przyjaciół czyzby jakas premiera z Dizi? Oby tylko tą nowością nie był któryś z 3 seriali, które ostatnio dołączyły do Dizi. 🙏🙏🙏
|
|
|
Post by man1000 on Apr 21, 2024 13:30:09 GMT
lucy,Oby to byl jakis krotki serial i nie powtorka bo jak daja serial ktory ma 100 odcinkow to emisja potrwa rok jak nie dluzej
|
|
|
Post by man1000 on May 21, 2024 11:07:00 GMT
Wiadomo juz co zastapi dobrze miec przyjaciół w czerwcu ?
|
|
|
Post by lucy on May 21, 2024 16:33:35 GMT
man1000, nowy serial będzie dopiero za miesiąc, więc jeszcze trochę poczekamy. Z krótkich po Dizi niestety już nic nie zostało, więc albo kupili coś nowego (krótkiego) na weekend, albo przez kolejny rok będziemy katowani powtórkami (Królowa jednej nocy, Sploty nienawiści).
|
|
|
Post by man1000 on May 21, 2024 16:38:39 GMT
Ja stawiam że jeszcze wyemitują w pasmach weekendowych te 2 tytuły z Dizi o których wspomialaś powyżej a potem dopiero kupią coś nowego
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 21, 2024 16:54:31 GMT
man1000, nowy serial będzie dopiero za miesiąc, więc jeszcze trochę poczekamy. Z krótkich po Dizi niestety już nic nie zostało, więc albo kupili coś nowego (krótkiego) na weekend, albo przez kolejny rok będziemy katowani powtórkami (Królowa jednej nocy, Sploty nienawiści). Myślę, że będzie to coś premierowego bo w cenniku umieścili po prostu wyżej nieokreślony 'serial' czyli pewnie są w trakcie zakupu, bo gdyby to miało być coś powtórkowego to by od razu wpisali. Przynajmniej tak mi się wydaje. Pod pytam czy w ogóle będzie to coś tureckiego czy z innego kraju.
|
|
|
Post by man1000 on May 21, 2024 18:03:46 GMT
Liam,Napewno to będzie cos z Turcji bo to pasmo tureckie jest na ten moment
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 21, 2024 18:25:03 GMT
To, że leci teraz w tym momencie turecki serial nie znaczy, że jest to tureckie pasmo w nieskończoność. Novelas+ rozważa różne możliwości. Są bardzo duże szanse, że za jakiś czas jedno pasmo weekendowe będzie latynoskie. W Televisie znajdzie się kilka krótkich produkcji jak „Cuna de lobos” czy „Sin Rastro de Ti”. Z kolei w Brazylii jest chociażby „Aruanas”, które leciało także we Francji na Novelas TV w paśmie weekendowym.
Pod koniec marca informacja była taka, że docelowo w pasmo weekendowe mają trafiać krótkie seriale a co do krajów, to jest to aktualnie temat, nad którym rozmawiają.
|
|
|
Post by man1000 on May 21, 2024 18:58:27 GMT
Novelas+ nie umie się dogadać nawet z telemundo więc o czym my tu mówimy jestem spokojny narazie o to pasmo polska to zawsze kraj gorszego sortu więc 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by man1000 on May 21, 2024 19:42:03 GMT
W tym serialu najbardziej podoba mi sie ścieżka dzwiekowa jest super
|
|
|
Post by lucy on May 25, 2024 16:56:44 GMT
Serial nie znalazł się w Top 10. Novelas online - TOP 10 w tym tygodniu:
|
|