|
Post by lucy on Aug 27, 2022 19:08:36 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 27, 2022 19:14:58 GMT
|
|
|
Post by mira on Aug 28, 2022 16:04:48 GMT
Póki co nic mnie jeszcze nie zniechęciło, więc jest dobrze
|
|
|
Post by mira on Aug 29, 2022 7:18:57 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2022 11:56:40 GMT
Dziewczyna ma 22 lata, wygląda na 15 więcej. Coś mi w niej nie pasuje. Podobno w dzieciństwie przeszła piekło (była rzekomo molestowana przez osobę z bliskiego otoczenia - nie pamiętam już kogo), a na mnie robi wrażenie mocno wyuzdanej. Wracając do KK.
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2022 16:53:38 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2022 14:04:00 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 30, 2022 16:07:20 GMT
Na początek sezonu. Pewnie wynik w granicy 4%.
|
|
|
Post by Mavi on Aug 30, 2022 16:54:23 GMT
3,50 / 4,0 / 4,35 Serial jest dość słabo promowany. Parę graficzek w social media tego nie załatwi.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2022 17:05:52 GMT
Serial jest dość słabo promowany. Parę graficzek w social media tego nie załatwi. Mavi, ale czego nie załatwi? Przecież Turasy nie siedzą na socjalach i nie śledzą nowinek, plakatów i tym podobnych. Im wystarczają zwiastuny w tv. Nawet podczas tych wakacji najlepiej są odbierane seriale, które wystrzeliły nagle i to bez promocji. Mam wrażenie, że tutaj promocja jest o wiele bardziej aktywna, niż przy Tozluyaka, czy Gelsin Hayat Bildiği Gibi, gdzie oba seriale sobie radzą reytingowo najlepiej. Ciekawe jak sobie serial poradzi, bo mamy dopiero początek września. Turcy zawsze wracali przed tv z wakacji nieco później. Myślę, że AB tu będzie wyższe, niż total, ale czy powyżej 4?
|
|
|
Post by Mavi on Aug 30, 2022 17:44:37 GMT
lucy, no właśnie oto mi chodziło, że sociale tego nie załatwią, bo Turcy łapią się na zwiastuny w tv przede wszystkim. A te w przypadku KK są dość rzadko emitowane.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2022 19:25:34 GMT
Mavi, a ja zrozumiałam, że za mało plakacików na necie. Ten serial chyba jednak Turków kupi. Do tego aktorzy grają rewelacyjnie, kamera świetnie to pokazuje, no i sceny są naprawdę pomysłowe.
|
|
|
Post by mira on Aug 31, 2022 7:18:25 GMT
Widziałam tylko kilka scenek na TT, ale powiem szczerze, że nie mogę się doczekać, kiedy to obejrzę Oglądalność taka sobie, źle nie jest, ale superowo też nie. Może za tydzień podskoczy.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Aug 31, 2022 9:26:17 GMT
Mavi, ja również też widziałam wyniki i chylę czoła, sypię głowę popiołem, bo jest nieco lepiej niż się spodziewałam. Jak na ten okres, wynik jest przyzwoity. Czekam na literki.
|
|
|
Post by lucy on Aug 31, 2022 9:52:38 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 31, 2022 9:58:21 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 31, 2022 12:06:57 GMT
📌 Reytingi zа 30.08.2022:ТОТАL:3. Kusursuz Kiracı (1 odcinek) - 3.24% 🆕 АВ:4. Kusursuz Kiracı - 3.09% 🆕
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 31, 2022 16:40:45 GMT
No proszę dużo się nie pomyliłem. Dawałem im wynik w granicy 4%. Pytanie czy za tydzień wzrośnie czy zmaleje.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Aug 31, 2022 18:32:10 GMT
Jestem po 1. odcinku. Miała być zabawa, a jest nuda.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 2, 2022 17:34:36 GMT
🔥Nowa promocja serialu „ Idealny najemca / Kusursuz Kiraci”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 2, 2022 17:36:25 GMT
💥Serial Fox „ Idealny najemca / Kusursuz Kiraci” jest dostępny na platformie Shahid na Bliskim Wschodzie
|
|
|
Post by Mavi on Sept 2, 2022 18:15:44 GMT
Zamierzam obczaić, bo Józek, ale czekam na literki, bo mi się nie chce myśleć po rosyjsku.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 2, 2022 19:50:30 GMT
2 zwiastun 2 odcinka - no ciekawie się zapowiada . Jak będą literki, to zerknę z ciekawości.
|
|
|
Post by mira on Sept 4, 2022 18:08:53 GMT
Jest to na tyle dziwaczne, że naprawdę ciekawe. Mam nadzieję, że mimo tej dziwaczności, da się jakoś ogarnąć fabułę i poukładać sobie w głowie co i jak. Też czekam na literki.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 7, 2022 15:27:20 GMT
📌Reytingi zа 06.09.2022:ТОТАL:2. Kusursuz Kiracı (2 odcinek) - 4.15% ⬆ (+0.91)11. Balkan Ninnisi (10 odcinek) - 2.25% ⬆ (+0.54) АВ:2. Kusursuz Kiracı - 3.05% ⬇ (-0.04)9. Balkan Ninnisi - 2.02% ⬆ (+0.75)
|
|
|
Post by mira on Sept 7, 2022 17:56:04 GMT
Wyniki niezłe, ale czy wystarczające dla stacji Fox?
Mnie się jeszcze nie udało zobaczyć pierwszego odcinka.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 7, 2022 19:58:57 GMT
Wyniki niezłe, ale czy wystarczające dla stacji Fox? Mnie się jeszcze nie udało zobaczyć pierwszego odcinka. Jak wynik nie podskoczy, to pewnie poleci z 6/7 odcinków. Dopóki nie wyprodukują następcy, chodź jak taki skok plusowy ma ,to może jeszcze dojdzie widownia.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 8, 2022 15:19:58 GMT
Następcy... Tu wystarczy powrót seriali i już zacznie się walka o widzów. Jesli serial chce przetrwać, to niech ma tak koło 5%...
|
|
|
Post by Matthias on Sept 11, 2022 18:59:23 GMT
Odcinek 1Nadrobiłem SDG to mogę zająć się Kusursuz Kiraci . Wiele osób obejrzało i miało mieszane uczucia. Czekali na coś zupełnie innego. Zatem postanowiłem wyrazić swoją własną opinię na temat serialu . Odcinek mamy o dziwo krótszy niż normalne seriale. Czyli takie drugie Sadakatsiz (właśnie... Muszę wrócić i obejrzeć 2 sezon w końcu). Początek zapowiada się intrygująco. Pewien pan trzyma zdjęcie kobiety - Mony, następnej lokatorki zapewne tego mieszkania, ale kim on tak naprawdę jest? Tego nie wie nikt. I nastaje niezręczna cisza po dzwonku do drzwi. Mężczyzna zostaje zamordowany, a mieszkańcy budynku mają zapasowe klucze do jego mieszkania... Parsknąłem śmiechem, gdyż wyobraziłem sobie, jak pod jego nieobecność, ktoś postanawia wejść do środka zobaczyć, jak mu się mieszka. Nie chciałbym, żeby zapasowe klucze były u kogokolwiek. Spodziewałem się prędzej, że ktoś wyważy te drzwi albo przyjedzie policja. A tu cała gromada sąsiadów weszła sobie ot tak do mieszkania i zastała trupa. Poznajemy krótką informację o życiu Mony - głównej bohaterki. Tak naprawdę Manolyi. Dziennikarka, która nie miała i nie ma lekko. Ponadto grozi jej eksmisja z mieszkania. Wszystko pod górkę. Na miejscu zdarzenia, gdzie wybuchł pożar, zjawia się także Yakoup. Już wiem, że coś pomiędzy nimi będzie iskrzyło . Rzeczy Mony są wyrzucone przed blok. Nie patyczkował się właściciel bloku . Obiecał i dotrzymał słowa. Och, Mona, Mona... Ta Twoja przyjaciółka też dobra agentka. Jakieś tajne misje ma do wykonania. Kim ona w ogóle jest? No i już wiem, że tym dziadziem z początku był prawdopodobnie dziadunio Yakupa, który podzielił mieszkanie na dwa. I w ten oto jakże magiczny, i przypadkowy w zupełności sposób, Mona dostaje zaproszenie, aby się wprowadzić do niego . Szybko to wszystko postępuje. Mona poznaje kolejnych lokatorów mieszkania. Wyglądają na całkiem miłych i pogodnych. Szkoda tylko, że wiedzą o czymś, o czym Mona nie ma bladego pojęcia. I te ciągłe pogłoski o poprzednich lokatorach, którzy albo ginęli albo uciekali... Jak długo wytrzyma Mona? Yakup skradł zdjęcia Monie, które miały ukazać się w jej reportażu. No i świetnie rozpoczęła się ta znajomość. Cóż za chłop... Taka kobita w jego mieszkaniu, a on jeszcze jej podpada. Ponadto po spotkaniu Leyli i Mony - już wiem, skąd się wzięło to imię. Manolya była, teraz jest Mona. W nocy ktoś napada na Monę - okazuje się nim być wujek Muzaffer. I mimo, że krwawi, to udaje mu się uciec o dziwo z mieszkania Yakupa. Coś poplątane to jest. Oglądało się nawet nieźle. Sąsiadka z parteru chyba najlepsza. Najbardziej zabawna. A reszta - no na razie się to wszystko wykluwa i ukazuje. Odebrałem na chwilę obecną serial pozytywnie. Nie było wcale tak źle, jak niektórzy pisali. Zastanawiam się tylko - co oni chcą widzom przekazać. I na jak długo rozwleką tą historię. Patrząc na reytingi - no nie jest ciekawie. Jeszcze nie pojawiły się "Trzy Siostry" i inne. Żywot serialu delikatnie powiedziawszy - wisi na linie, ale z biegiem czasu, jak AB nie wzrośnie, to będzie włos...
|
|
|
Post by mira on Sept 11, 2022 19:59:28 GMT
A ja teraz nie wiem, czy oglądać. Miałam taką ochotę na ten serial i sama nie wiem, co się stało. Tak czekałam, a jak już jest, to jakaś niemoc mnie ogarnęła Może jak już SDG się skończy na dobre, to wtedy? Chyba że po drodze spodoba mi się coś innego
|
|