|
Post by lucy on Jun 26, 2022 21:04:17 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 26, 2022 21:09:07 GMT
lucy samym protem mnie nie zwiedziesz. Nie dla sinam.
|
|
|
Post by lucy on Jun 27, 2022 14:25:58 GMT
|
|
|
Post by julia on Jun 27, 2022 17:47:38 GMT
Obejrzałam kolejny, czyli 3.odcinek i ogólnie nie jest aż tak źle, ale i daleko do oklasków. Protka ma w sobie coś drażniącego , zwłaszcza w duecie z żonką mafiosa. To ćwierkanie, sztuczne szerokie uśmiechy, ciągle tylko "kochanie' Ale jedno zagrożenie proci mają za sobą. Yaz skojarzyła rozmowę z synem szefa mafii i dała w ostatnim momencie znać do bazy, żeby odwołano akcję. Kuzynek detektyw zakomunikował :"Są czyści. To nie policja". No i teraz sąsiedzka przyjaźń będzie kwitła, bo drzwi szefunia są dla nich zawsze otwarte, a żonka, jako że permanentnie się nudzi, będzie nawiedzała mieszkanie Yaz i Pamira. Omal nie wydało się, że wujaszek poliglota jest na tym chronionym osiedlu ochroniarzem , na szczęście wszystko rozeszło się po kościach... Nie tylko my mamy nerwy, gdy Yaz zaczyna się szamotać, Pamir też ma z nią dość współpracy, ale szef od zadań specjalnych staje okoniem. Widzi powodzenie akcji zdemaskowania przestępców, tylko i wyłącznie przy pomocy tego duetu , więc dalej będą się użerać ze sobą, aż do momentu zakochania Podoba mi się gra Tardu Florduna. Chwilami to się go boję , nie wiadomo czy mówi serio i zaraz trup będzie słał się gęsto...czy ...żartuje
|
|
|
Post by Matthias on Jun 30, 2022 15:49:04 GMT
📌 Reytingi za 29.06.2022 - ŚRODAТОТАL:3. Gizli Saklı (4 odcinek) - 2.95% ⬇ (-0.26)
4. Seversin (5 odcinek) - 2.73% ⬇ (-0.11) 7. Kara Tahta (11 odcinek) - 2.25% ⬆ (+0.07) 24. Emanet (413 odcinek) - 1.17% ⬇ (-0.05%) АВ:3. Gizli Saklı - 2.82% ⬆ (+0.51)
4. Kara Tahta - 2.71% ⬇ (-0.40) 7. Seversin - 1.76% ⬇ (-0.48) 30. Emanet - 0.74% ⬆ (+0.13%)
|
|
|
Post by lucy on Jun 30, 2022 16:19:14 GMT
Podoba mi się gra Tardu Florduna. Chwilami to się go boję , nie wiadomo czy mówi serio i zaraz trup będzie słał się gęsto...czy ...żartuje Tardu Nie wiem, czy jest w Turcji drugi aktor, który się tak zmarnował jak Tardu. Toż on ze swoją charyzmą i aparycją (która miał kiedy był jeszcze przed 40-tką), powinien zrobić gigantyczną karierę (i na pewną większą od Halita Ergenca). Tymczasem skończył jak dziad. Ostatnio chyba jest z nim lepiej, nawet wrócił do grania, ale czasu już nie cofnie. Bardzo mi go szkoda, tym bardziej, że talent szlifował w teatrze.
|
|
|
Post by julia on Jul 1, 2022 21:39:37 GMT
Tardu Nie wiem, czy jest w Turcji drugi aktor, który się tak zmarnował jak Tardu. Toż on ze swoją charyzmą i aparycją (która miał kiedy był jeszcze przed 40-tką), powinien zrobić gigantyczną karierę (i na pewną większą od Halita Ergenca). Tymczasem skończył jak dziad. Ostatnio chyba jest z nim lepiej, nawet wrócił do grania, ale czasu już nie cofnie. Bardzo mi go szkoda, tym bardziej, że talent szlifował w teatrze. Też tak uważam. Czasu się nie cofnie, a Tardu wyjątkowo źle się prezentuje w porównaniu do czasów "Tysiąca i jednej nocy", choć talent ma. Wielka szkoda , ale cóż robić - kismet, jak mawiają Turcy jedno niepowodzenie w tej branży lub zbytnia pewność siebie, niektórych mogą doprowadzić do przykrego stanu. Życzę mu stabilizacji zawodowej, bo to na pewno dodaje pewności i satysfakcji, tak ważnej w tym zawodzie.
|
|
|
Post by julia on Jul 3, 2022 21:55:38 GMT
Odcinek 4.Dostarcza nowych emocji 1. Omal nie wydało się, że wujaszek, to wujaszek. Naz , żeby odwrócić jego uwagę, oblała go gorącą herbatą. Ale wujciowi się to opłaciło. Został częściowo dopuszczony do tajemnej akcji policji. Sprawia się dobrze, nie można powiedzieć 2. Szef dostał ataku paniki, po tym, jak sztywny kuzynek pokazał, balującą Zeynep. To jego córka. Nie darzą się sympatią - macocha i pasierbica. Naz/Yaz musi w praktyce zastosować swoja cząstkową wiedzę z psychologii w trakcie terapii, bo blondi wysłała do niej swojego męża. Ich synek Omer, to niezłe ziółko. 3. Kolejna afera szykuje się za sprawą matki Naz. Ona musi kontrolować wszystko i wszystkich: brata i córkę w ...Londynie Nie wiadomo jak się to skończy, gdyż Yaz zapomniała telefonu i odebrała go ...Zeynep i podała go Pamirowi. To było nieprofesjonalne. Pani agentka nie powinna tego robić, nawet gdy jest zajęta obsługą zaproszonych gości. W każdym razie akcja rozpracowania mafiosa pomału posuwa się naprzód. Proci zdali kolejny egzamin. Wykorzystali sytuację ,że boss jest w szpitalu i pod pozorem opieki nad Omerem wrócili do rezydencji. Yaz zajęła się małym cwaniaczkiem, a Pamir założył podsłuch. Tufan przezornie wrócił do domu, ale akcja już była przeprowadzona, więc nadal są czyści. Ten odebrany telefon przez Zeynep i ona sama mogą sporo namieszać, tym bardziej ,że wpadł jej w oko Pamir. A on sam w retrospekcjach i koszmarnych snach , przeżywa traumę z dzieciństwa - widział jak ojciec znęca się nad matką, a potem znalazł go martwego
|
|
|
Post by lucy on Jul 5, 2022 11:33:20 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jul 7, 2022 15:02:26 GMT
📌 Reytingi za 06.07.2022ТОТАL:3. Gizli Saklı (5 odcinek) - 2.97% ⬆ (+0.02)
4. Seversin (6 odcinek) - 2.67% ⬇ (-0.06) 7. Kara Tahta (12 odcinek) - 1.82% ⬇ (-0.43) АВ:3. Gizli Saklı - 2.22% ⬇ (-0.60)
2. Kara Tahta - 2.59% ⬇ (-0.12) 6. Seversin - 1.78% ⬆ (+0.02)
|
|
|
Post by lucy on Jul 11, 2022 20:07:39 GMT
Tygodniówka. Serial plasuje się zaraz za liderami (serialami w TOP3) w total i ABC1 oraz na 5 miejscu w AB. i.imgur.com/1oWx979.jpg
|
|
|
Post by Matthias on Jul 12, 2022 16:34:04 GMT
💥Serial „ Gizli Saklı” ma tygodniową przerwę. Nowy odcinek będzie wyemitowany 20 lipca.
|
|
|
Post by julia on Jul 17, 2022 16:26:35 GMT
Odcinek 5.Do akcji wkracza mamuśka Naz/Yaz oraz zaczyna zastanawiać córka Tarika Zeynep. To Zeynep odbiera telefon, który nieroztropnie zostawiła Naz . Szok Kolejny raz trzeba wszystko odkręcać. Najpierw wujek, teraz matka. Naz panikuje, ale na szczęście Pamir ją hamuje w trosce o dobro i powodzenie akcji. Przecież nie mogą się zdemaskować przed Tarikiem, bo jego smutny krewniak Adem z fantazyjną zaczeską tylko węszy , jak policyjny pies. Trzeba aranżować wyjazd, a mamcia traktuje Pamira/Leventa jak trędowatego. wreszcie ulega, ale...wszystko musi się odbyć zgodnie z tradycją. Levent ma się oświadczyć, jego rodzice mają poprosić o rękę Naz Zaczyna się komedia. Może i ograne chwyty, ale było zabawnie Są kwiaty, czekoladki i szok - w mieszkaniu tłok. Mamusia urządziła zaręczyny i zaprosiła gości... Co prawda nie w rodziców, ale koledzy policjanci wcielają się w role starszego brata i bratowej Leventa. Koleżanka jest świetna, targuje się o pannę młodą Gdy się wydaje ,że wszystko jest ok, nowa niespodzianka...trzeba kupić posag dla panny młodej... Naz chce się wymigać, ale gdzie tam , gdy do gry wkracza pani doktor na emeryturze Aynur , trzeba się poddać. Teściowa ma gest, kupuje "zięciowi" bardzo drogi prezent, a że "bratowa" nie chce być gorsza, to za służbowe chce kupić komplet z brylantami dla Naz za 125 tysięcyTL. Na tym nie koniec niespodzianek. Aynur idzie dalej - noc chny Nie powiem ślicznie wygląda Naz w czerwonej bogatej sukni..., przed tym jeszcze Levent z Naz łapią złodzieja , który podczas zakupów, wyrwał mamci torbę pełną gotówki. Wujek w szoku, siostra sprzedała ziemię, aby godnie wydać córkę za mąż To jedna odsłona, druga , to działania Tarika i jego bliskich. On ma swoje plany, dotyczące Leventa, chce wciągnąć go do spółki, na co policja tylko czeka w ramach prowadzonej tajnej misji. Poza tym boss ma kłopoty z córką . Zeynep wyrzucono definitywnie ze studiów i widać, że dziewczyna nie z jednego pieca chleb jadła. Coś jej nie pasuje w stadle Naz i Leventa... Z kolei Nehir , która w żaden sposób nie może znaleźć wspólnego języka z pasierbicą, chce , aby wróciła do Londynu. Nic z tego chuda blondi... ale na razie wie o tym tylko wujek Tufan, który obiecuje opiekować się bratanicą. Zeynep naciska na spotkanie z Leventem i prosto z mostu mówi mu, aby odczepił się od jej rodziny : - "Nie z tym człowiekiem tańczysz i ostrzegam zostaw mojego ojca w spokoju". Kim jesteś Zeynep No i na koniec , kolejna niespodzianka - podsłuch przyklejony pod stołem bilardowym spada na podłogę, gdy wściekły Tarik uderzył w niego pięścią ...
|
|
|
Post by Matthias on Jul 21, 2022 9:33:04 GMT
📌 Reytingi za 20.07.2022 - ŚRODAТОТАL:3. Seversin (8 odcinek) - 2.59% ⬆ (+0.21) 4. Gizli Saklı (6 odcinek) - 2.30% ⬇ (-0.67)
10. Kara Tahta (14 odcinek) - 1.75% ⬆ (+0.07) АВ:3. Kara Tahta - 2.33% ⬇ (-0.28) 4. Gizli Saklı- 2.23% ⬆ (+0.01)
9. Seversin - 1.78% ⬆ (+0.27)
|
|
|
Post by Matthias on Jul 21, 2022 11:52:32 GMT
📸💫 Sinem Unsal i Halit Ozgur Sarı za kulisami u Ibrahima Selima
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Jul 21, 2022 12:24:43 GMT
Myślałam, iż to ma ogłoszoną już finał?
|
|
|
Post by Matthias on Jul 21, 2022 20:13:27 GMT
⛔ Serial Gizli Saklı będzie miał finał na 8 odcinku .
|
|
ola
Entuzjasta
|
Post by ola on Jul 21, 2022 20:45:32 GMT
⛔ Serial Gizli Saklı będzie miał finał na 8 odcinku . Ale ten FOX jest beznadziejny.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 21, 2022 20:59:09 GMT
ola no cóż poradzić można na to . Wciąga i ściąga seriale jak leci . Czekam, który będzie następny, bo w kolejce jest ich .
|
|
|
Post by mira on Jul 22, 2022 7:07:25 GMT
No cóż, wyniki są, jakie są, stacja Fox też jest, jaka jest, tak więc chyba nikt zaskoczony nie jest. Mają dwa inne letniaki, które trzymają się nieźle.
|
|
|
Post by julia on Jul 22, 2022 8:46:02 GMT
"Gizli Sakli", kończą przy dwójkowych ocenach, myślę ,że w najbliższym czasie czeka też to "Gul Masali", która w AB ma około półtora o ile się nie pomyliłam. Nie oglądam wszystkich wakacyjnych seriali, oglądam cztery. Myślę ,że dwa pozostałe :"Senden Daha Guzel" i "Balkan Ninnisi" dotrwają do końca wakacji
|
|
|
Post by Mavi on Jul 22, 2022 9:54:39 GMT
Gdyby pominąć Sinemkę, to mogę powiedzieć, że to najlepsza tegoroczna letnia fabuła. Ale cóż, kanał woli jak się świeci klatą, co odcinek.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 22, 2022 15:13:01 GMT
💥 Halit Ozgur Sari pożegnał się z serialem „ Gizli Sakli”, tym samym potwierdzając informację o zamknięciu projektu
|
|
|
Post by Matthias on Jul 27, 2022 18:32:54 GMT
📸💫 Halit Ozgur Sarı i Sinem Unsal za kulisami serialu "Gizli Sakli".
|
|
|
Post by Matthias on Jul 28, 2022 8:18:00 GMT
📌 Reytingi zа 27.07.2022ТОТАL:4. Seversin (9 odcinek) - 2.37% ⬇ (-0.22) 3. Gizli Saklı (7 odcinek) - 2.45% ⬆ (+0.15)
9. Kara Tahta (15 odcinek) - 1.69% ⬇ (-0.06) АВ:2. Kara Tahta - 2.29% ⬇ (-0.04) 5. Seversin - 1.68% ⬇ (-0.10) 10. Gizli Saklı - 1.32% ⬇ (-0.91)
|
|
|
Post by Matthias on Jul 29, 2022 8:29:26 GMT
💥 Wczoraj wieczorem zakończyły się zdjęcia do serialu „ Gizli Saklı”
|
|
|
Post by lucy on Jul 29, 2022 15:39:27 GMT
|
|
|
Post by julia on Aug 3, 2022 12:28:04 GMT
Odcinek 6.Wszystko kręci się obecnie wokół zamieszania wywołanego prze matkę Naz. Mamy najpierw wieczór chny, a jak on się odbył no , to teraz trzeba pomyśleć o ślubie Proci poddają się temu i chcą małej uroczystości, gdyż wiedzą ,że to mistyfikacja, ale Aynur ma inne plany - 100 osób , no bo przecież trzeba odebrać złoto, które wcześniej ofiarowywała na ślubach. To się musi kalkulować... Całe te podchody z matką, komisarz, który dowiedział się o przedstawieniu całkiem przypadkowo, są średnio śmieszne. No i to spijanie z dziubków na niby, chwilami jest naprawdę sztuczne. Niezmiennie podoba mi się Tarik, no i Tardu, który go gra Tarik naprawdę nienawidzi ludzi, nikomu nie ufa, jest zgryźliwy, zrzędliwy, uśmiech ma na różne okazje. Świetnie! Oczywiście popełnia błędy, większy węch tropiciela ma Adem, ale to Tarik gra tu pierwsze skrzypce. Zagrożeń było wiele, bo i podsłuch, odebrany przez Zeynep telefon do Naz, ciągła podejrzliwość Adema, ale proci jakoś ciągle umykają i...dają się zamknąć w chłodni Naz sprawdzała ładunek pod kątem przemytu, ale zobaczyła same makrele, nie zdążyła wyjść z samochodu , no i trochę sobie pomarzła., ale potem Pamir ją ratował - ładna scena pod prysznicem. Takie przypadkowe momenty, zbliżają ich do siebie i mimo wszystko miło się na nich patrzy. W następnym odcinku, spodziewam się mieszania szyków przez Zeynep i Aynur.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 4, 2022 8:46:21 GMT
📌 Reytingi za 03.08.2022ТОТАL:3. Gizli Saklı (8 odcinek, FINAŁ) - 2.40% ⬇ (-0.05)
8. Seversin (10 odcinek) - 1.94% ⬇ (-0.43) 11. Kara Tahta (16 odcinek) - 1.73% ⬆ (+0.04) АВ:5. Kara Tahta - 1.89% ⬇ (-0.40) 9. Gizli Saklı (FINAŁ) - 1.60% ⬆ (+0.28)
15. Seversin - 1.36% ⬇ (-0.32)
|
|
|
Post by lucy on Aug 4, 2022 16:22:27 GMT
|
|